PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IZE! az execftpsel ha beftpzel a memkartyara latja a ps1 memkartyat???(nemtom nem vagyok otthon, csak gondoltam egy 5let, holnap megyek haza reggel sajnos)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Driver 3 (3 k)
Burnout 2: Point of impact (3 k)
XIII (Platinum). (2.5 k)
Medal of Honor: Rising sun ( a kis füzete nincs meg) (5 k)
This is football 2003 (1.5 k)
Egyben 10 k.
[email protected] és természetesen PÜ
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nem tudsz olyan ps1 game-t ami tud memkártyát managelni, illetve formázni? Volt anno olyanom, de ennyi év után nem ugrik be melyik...
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nektek ki van chippelve a PS-etek?Ha nem akkor hol veszitek a játékokat?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
bizony a pest nem mindenkinek megoldás, nagyon igazad van
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
PEST-en meg neméri meg nekem megvenni mert ha gond van vele, javítás stb garancia, akkor visza kell vinnem, és a vonat is drága manapság... Azér akarnám kecskeméten vagy szolnokon megvanni, de nemtudom vane ott konzolbol, hol, és mennyiért.
a két gép közt meg lesz különbség, X már van, várom a ps3-at
100 körül már kapsz 360-at, kérdés megéri-e neked? szerintem el fogod tudni dönteni majd idõvel ezt (megismered jobban a játékokat és amibe beleszeretsz, amellett döntesz), nekem is ezért lett ps2
szerintem valami boot lemezrõl beszélhetsz: azt ha másolod, akkor nem fogod tudni játszani a másolt gammákat, mert nincs csipped a gépben (ha lenne, akkor nem kellene a boot CD)
Egyébként akkor gyere fel pöstre, és vegyél egy alapból csippelt gépet. Vagy máshogy.
Egyébként haverom vett ps-t nincs kicsippelve, és van valami lemeze amivel eltudja indítani a másolt dvd-s cd-s gémeket. Ha én azt a lemezt lemásolom magamnak, egy alapgépen is tudok másoltan jáccani?
2. az LCD-re is rákötheted, de szerintem jobb képet ne várj, mivel az LCD-nek a natív felbontása 1280x1024, nem fog javítani a dolgon; a recésség az élsímítás hiánya miatt van
ha tévedném valamiben kijavít egy hozzáértõbb
Lenne két kér(d)ésem:
1. Azon gondolkozok hogy kichippeljem-e a PS2-õmet?MErt elég ritkán veszek 15000-ért játékokat...És ha kichippelem eelromolhat,meddig bírja,hol csinálnak iylet és mennyiért?
2. 55-cmes Thomson TV-n játszok és elég recés a kép!Viszont van egy LCD monitorom 19'os és az lenne a kérdésem hogy hogy lehetme összekötni a PS-t a monitorra? THXTHX!
Ballagásomra öszejön a maradék pénz a ps-re, de itt cegléden 50ezer csippelve. Pesten meg 40-43 között van. Miért? Jahb és a lényeg azlenne hogy nemtude valaki szolnokon, vayg kecskeméten egy konzol boltot?
http://racing-events.blogspot.com/
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
http://racing-events.blogspot.com/
Csak keresni kell. Ebayen mindent megtalálsz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Lemezek tisztasága is fontos, nem csak az olvasófejé!
Nekem ilyen hirtelenelromlós-dvdnemolvasós esetekben ez mûködni szokott.
\"nekiultem es az uncsarted stablistajat 200 foig szamoltam. mind mas nev!\" -576 fórum-
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban