PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Burnout 2: Point of impact (3 k)
XIII (Platinum). (2.5 k)
Medal of Honor: Rising sun (1-2 halvány karc, de semmi szinte, viszont a kis füzete nincs meg) (5 k)
This is football 2003 (1.5 k)
Egyben 8500 ft. Átutalással postával együtt 9 k.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
Magyarul olyat kell venned, amin van optikai bemenet.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
köszi
És ment mind nagy,mind pedig slim ps2-be (igaz swapmagic-el,de az nem hiszem hogy számitana).
Amugy meg pl: az ISO-t meg lehet lesni ha betöltöd a daemon-ba,lemezt meg pl: NEROba tudsz ellenörizni hogy milyen minöségü let a irás (meg van még1 progi hasonlo témára,csak a neve nemjut eszembe).
Vagy az is lehet hogy hamis aza verba,vagy nemtom má...😛
Kiírtam ismerõsömnek 6 Ps2-es gamet (Dragonball-Z Budokai Tenkaichi, God Of War, Gun, Rouge Trooper, Shadow Of The Colossus, Smackdows Vs. Raw, Star Wars Episode III - Revenge Of The Sith), mindet www.ps2rip.net -ról szedtem le.
Mindegyiket 4X-es sebességgel írtam ki Verbatim DVD-R lemezre, DVD Decrypterrel.
Persze a PS2-je egyiket sem viszi.
Kérdésem az lenne:
1: mit csináltam rosszul?
2: létezik, hogy ezt a lemezt nem eszi meg a ps2-je? állítása szerint ki van chippelve, és azt olvastam, hogy ez a lemez megfelelõnek kell, hogy legyen.
3nekem nincs ps2-m, kb1x ha láttam olyat) Van olyan , hogy pl olvassa a lemezt , de nem megy a játék róla? Tehát meg lehet nézni a DVD-nek a tartalmát, mint pl Totallal a winben? (azért szeretném, mert gondolom ha beolvassa, akkor látja a lemet és az írással a hiba, ellenkezõ esetben meg ugye fordítva)
4: mivel próbálkozhatok még? van ötletetek?
Köszi elõre is!
Üdv
Ha nem chippelt,akkor 25-ért szerintem ne vedd meg. 29900-ért láttam asszem euronicsba memóval(talán még 1 game is volt mellé), igaz hogy chippeléskor lõttek a garinak, de legalább nem lestrapált
fontos lenne! 😊
Thomson vagy Philips például amit TV-hez lehet vagy
Genius vagy Logitech amit PC-hez találtak ki eredetileg?
Remélem értetek😊
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Amúgy az a baja, hogy mikor berakom a CD/DVD -t, akkor tekeri, kattan kettõt, majd megint tekeri. Azt mondták így látatlanba, hogy lehet, hogy fejcsere, vagy elég a tisztítás, de biztosat csak úgy tudnak mondani, ha megnézik.
A válaszokat elõre is köszönöm.
ACER Aspire 5738ZG
Mivel pápai vagyok, ráadásul most augusztusig no szabadnap, idõm nincs elmenni, ezért postán fogom felküldeni (már meg van beszélve)12k lesz ha minden igaz
turho asszem te említetted a konzone-t, oda fogom küldeni okosítani