PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
pedig van! be kell ftpzni a memokartyara... 😉 es torolni a memokarit, illetve meg a ps2os nevezetu kis miniossel kilistaztatni a memokartyat es ott is lehet torolni 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Prince of Máté
írd ki 2x-en tuti jó lesz!

Na lenne egy kérdésem nekem is. Letöltöttem a FIFA WORLD CUP 2006 ki is irtam VErbatim -R 4x és 2x is.Amikor berakom elindul de pl a menük lassan töltödnek be,aztán amikor kiválaszotm az országot amivel indulnék és töltené be a meccset akkor is sokat tölt és akad,de amikor betölti akkor rendesen megy a játék. Tehát játékközben nem akad de amikor töltene akkor igen? Másnak is van ilyen hasonló problémája evvel a gammel. Más játék rendesen fut.

Gyári ps2 memonál egy reformat progival sikerült megmentenem a karit, de minden elveszett. www.eurasia.nu a program neve mcard killer. Chippel megy, de lehet swap magiccal is. cd-re kell kiírni. Én más módot nem tudok, korrupt adatnál.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném! Hogy lehet a hibás filet letörölni a memóriakártyáról? 16 mb-os max memkártyám van kb 30 mentéssel rajta és amikor behozom a tartalmaát egy darabig beolvassa a mentéseket de utánna lefagy. A soul calibur 3 hibás, kiírja a játék amikor futtatom. Ha valaki tudna megoldást erre nagyon megköszönném. Más! Ha swap magicel futtatom a másolt játékokat lehet a neten játszani velük? A chippet érzékelik a neten vagy a tört játékot? Végülis a boot lemeznél nincs megbuherálva a gép csak 3 pöcök amitõl ki lehet nyitni a fedelet de az külsõ. Elõre is köszönöm a válaszokat!
PS2 Maradék:

Burnout 2: Point of impact (3 k)
XIII (Platinum). (2.5 k)
Medal of Honor: Rising sun (1-2 halvány karc, de semmi szinte, viszont a kis füzete nincs meg) (5 k)
This is football 2003 (1.5 k)

Egyben 8500 ft. Átutalással postával együtt 9 k.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

hu ha

Seth

PSN ID.: Beegabor

Prince of Máté
és azt honnan tudom hogy van-e rajta optikai bemenet?Hogy néz az ki? A PS2-ben hátulra kell bedugni ahol az a sárgha lyuk van?

Al Age
PS2-re közvetlenül csak optikai kábellel köthetsz 5.1-es hangrendszert.
Magyarul olyat kell venned, amin van optikai bemenet.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Prince of Máté
na nincs senki aki 5.1-es PS-zik<#kerdes><#szomoru1><#rinya>

dinomano
még utana kell erdeklödnöm, nem tudom h. milyen allapotu, bár az a baj, h. hinnem kell a sracnak aki eladja; nem hiszem h. le tudom tesztelni...(amugy nem bizti, h. megveszem, agyalok rajt erösen...)...majd kiderül... kesöbb tudok csak pontos infot + még agyalok h. kell-e...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Okés, tehát szerinted is menni kellene, nekem is ez a véleményem, úgyhogy vissza is hozom tõle a lemezeket és majd holnap lecsekkolom, Legfeljebb kipróbálom valami más lemezzel kapásból más ötletem nekem sincs. Egyébként DVD Info Pro-ra gondoltál szerintem, majd megnézem vele.

köszi

Banyapapa
Innen( erröl a webcimröl) a GoW,meg a smackdown megvan,ugyanigy verbatim,és 4szeres irva decrypterrel.
És ment mind nagy,mind pedig slim ps2-be (igaz swapmagic-el,de az nem hiszem hogy számitana).

Amugy meg pl: az ISO-t meg lehet lesni ha betöltöd a daemon-ba,lemezt meg pl: NEROba tudsz ellenörizni hogy milyen minöségü let a irás (meg van még1 progi hasonlo témára,csak a neve nemjut eszembe).

Vagy az is lehet hogy hamis aza verba,vagy nemtom má...😛

Sziasztok!

Kiírtam ismerõsömnek 6 Ps2-es gamet (Dragonball-Z Budokai Tenkaichi, God Of War, Gun, Rouge Trooper, Shadow Of The Colossus, Smackdows Vs. Raw, Star Wars Episode III - Revenge Of The Sith), mindet www.ps2rip.net -ról szedtem le.

Mindegyiket 4X-es sebességgel írtam ki Verbatim DVD-R lemezre, DVD Decrypterrel.

Persze a PS2-je egyiket sem viszi.

Kérdésem az lenne:

1: mit csináltam rosszul?
2: létezik, hogy ezt a lemezt nem eszi meg a ps2-je? állítása szerint ki van chippelve, és azt olvastam, hogy ez a lemez megfelelõnek kell, hogy legyen.

3nekem nincs ps2-m, kb1x ha láttam olyat) Van olyan , hogy pl olvassa a lemezt , de nem megy a játék róla? Tehát meg lehet nézni a DVD-nek a tartalmát, mint pl Totallal a winben? (azért szeretném, mert gondolom ha beolvassa, akkor látja a lemet és az írással a hiba, ellenkezõ esetben meg ugye fordítva)

4: mivel próbálkozhatok még? van ötletetek?

Köszi elõre is!

Üdv
Lammer
"de legalább nem lestrapált" hja meg "veletlen" mar nem az a fej lesz szerencsetlen gepeben, hanem egy agyonhasznlat, amit vihet vissza 3 honap mulva... persze az megint szerviz+munkadij... esigytovabb <#ravasz1>

Seth
Én ugyanennyiért vettem múlthéten, sony memó, 1 joy +3 game (F12004,MotoGp4,GranTurismo4), és éppen ma jött meg az okosításból, azért 12k-t fizettem. Még nem tudtam kipróbálni mert melózom. Már bespájzoltam szinte az összes nagy nevet, remélem mûködni fog(kb 20 lemezt megírtam,remélem jól ^^) , jájjj mikor lesz már 17óra 😄

Ha nem chippelt,akkor 25-ért szerintem ne vedd meg. 29900-ért láttam asszem euronicsba memóval(talán még 1 game is volt mellé), igaz hogy chippeléskor lõttek a garinak, de legalább nem lestrapált

Nincs valakinek véletlenül távirányítója, mert az pontossan meg tudná mondani, hogy be tudja vele kapcsolni vagy nem!

Al Age
Ha jól tudom csak kikapcsolni lehet.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Lammer
ha nincs leharcolva a feje, akkor jo...

dinomano
1 kis infot szeretnek kérni, ill. tanacsot; vasarlas téren(PS2): még nem tudom, milyen allapotban levö gepet akarnak nekem eladni(azt érdeklödöm most) ...25e sok érte? (sztem csak alapgep, gond. joykar(1) + memocard jar hozza)...

Hy all! Be lehet kapcsolni a PS2-t eredeti sony távirányítóval? Vagy csak kikapcsolni lehet!

dinomano
én nem az biztos! De off...; nem mondok semmi biztosat; de az tény, h. haver siman rakötötte hazimozira a PS2-jét, de hogy hogyan, azt nem tudom! :-) /esetleg megkerdezem majd; ha senki mas nem ir ide rajtunk kivül)

Prince of Máté
<#worship>kössz a választ ezek szerint mindegy milyet vegyek.Van itt vki aki használ 5.1-es hangszorokat?Mert az irhatna<#papakacsint>

dinomano
Hmmm... Hat a Tv-hez valot; ill. sztem tökmindegy; mind a kettöhöz rá tudod dugni PS2-öt sztem... :-P Majd vmi okosabb megmondja; sztem jo a szamitogepes is; ill. az a lenyeg, h. nezd meg a bemeneteket; h. passzolnak-e a PS2 3-as; AV-bemenetehez...

Prince of Máté
és valaki a #6209-re?

Ez a ps1 játékokra vonatkozik. A texture smooth-ra állítása minimálisat javít(hat) a grafikán. A speed ellentmondásosabb: néhány játék nem megy normálisan fast-ra állítva. Egy példa: a Silent Hill 1-ben a dialógusok lejátszása szaggatóssá válik.

HAggyd úgy öket gyárilag

Törölt felhasználó
Keresek a Champions of norrath ps2 játékhoz eredeti dobozt, füzetet, illetve a második részét doboz nélkül(csak lemez)!
fontos lenne! 😊
Prince of Máté
a PS2 driver menüjében lehet állítani a disc speedet és a texture mappingot.Mire állítsam õket?

Prince of Máté
akkor most milyen hangszórót vegyek hogy PS2-höz lehessen használni?
Thomson vagy Philips például amit TV-hez lehet vagy
Genius vagy Logitech amit PC-hez találtak ki eredetileg?
Remélem értetek😊

vki
Akkor olyat vegyél, amin van optikai bemenet, mert a PS2 csak optikán tudja leadni az 5.1-et. Szerintem...

ACER Aspire 5738ZG

Prince of Máté
sztem félreértettél😊Nem kötöm hozzá a PC-mhez!Csak olyan hangszórót veszek ami PC-hez van!Vagy rendes házimozi hangszórókat vegyek?Ami nem a PC-hez van hanem a TV-hez?Bocs ha nem értesz meg mert kcisit értelmetlenül írtam!

vki
Ha van a gépbe optikai bemenet, vagy ha az 5.1-hez van erõsítõ, amin van optikai, akkor úgy (az optikai kábel valami 1000Ft/m). Szerintem így. Ha valamit rosszul mondtam, akkor sorry.

ACER Aspire 5738ZG

Prince of Máté
ha veszek 5.1-es hangszórókat a PC-mhez akkor azt hogyan tuodm rákötni a PS2-re?(mert az támogatja)

Jó döntés szubjektíve, az Aqua amúgy is ritka. (nekem is az van).

vki
Akkor valszeg megyek Pestre, ott a KonzolStúdióban 15 a sima, meg a SANYO is. Azért akarom megcsinálni, mert én még 60e-t vettem, utána még rávertem vagy 20-30-at, szal benne van 90-ben, és most nemtom használni. Akkor már inkább belelölök még egy "kicsit", és hátha jó lesz.

ACER Aspire 5738ZG

Ha csak kattan, gyanús hogy fejcsere.... Sok pénz ezesetben, szóval inkább ne legyen az. Ráadásul az a széria azt hiszem HD7 fejes, azaz Sanyo 😞 és az ritka/drága.

vki
Hi! Az lenne az én problémám, hogy van egy PS2-esem (Aqua, szal nem a vékony), ami már egy jó ideje nem mûködik. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, vagy valahol Debrecen közelében hol tudnám megjavíttatni? Ugyanis nem sok kedvem van ezért felutazni pestre.

Amúgy az a baja, hogy mikor berakom a CD/DVD -t, akkor tekeri, kattan kettõt, majd megint tekeri. Azt mondták így látatlanba, hogy lehet, hogy fejcsere, vagy elég a tisztítás, de biztosat csak úgy tudnak mondani, ha megnézik.

A válaszokat elõre is köszönöm.

ACER Aspire 5738ZG

Annyiba csináltam volna én is, csak sokan utálják a postát.... 😊

Seth
Nem ismertem.Csak visszaolvasva találtam meg az ajánlásod
Mivel pápai vagyok, ráadásul most augusztusig no szabadnap, idõm nincs elmenni, ezért postán fogom felküldeni (már meg van beszélve)12k lesz ha minden igaz

Jó döntés, rocket-et keresd. A bolt is jópofa, nem tudom ismered-e.

Seth
Már meg is vettem ^^ (egyelõre mégcsak telefonon, remélem nem jön közbe senki^^)

turho asszem te említetted a konzone-t, oda fogom küldeni okosítani

Segítenék, de gondolom messze laksz. Ennyit simán megér, a 3 játék ha elmenne pár ezerbe, akkor pláne.

Ez nagyon jó ár, ennyiért én is vevõ lennék rá! Az egy dolog hogy ezeket a játékokat azonnal elcserélném valami engem jobban érdeklõre!
Lammer
nah megneztem mar itthon vagyok, es bocsi nekem nem snap van, hanem MADRICS! <#vigyor3> jah es execftps nem lat ra a ps1es memokarytara, majd utananezek milyen progival lehet...(szerintem semmivel de meg utanakutakodok, de most huznom kell el)

deep
Annyit simán megér...
Seth
Ezt a pakkot most nekem ajánlják 25 rongyért, én se venném meg, de szerintem jó ára van. Vélemény? Csak chippeltetni hol tudnám ....mert ha sehol se tudom,akkor nem veszem meg. AMúgy volt már ps2-m de túladtam rajta úgy 1 éve(azse volt kichippelve, de ezt mindenképp szeretném)

Ezeket szerintem külön-külön nagyobb eséllyel tudod eladni. Nagyon egysíkúak a mellé adott játékok (én biztos nem vennék meg egy ilyen összeállítást), persze egy autóversenyrajongónak épp jó.
Seth
egy slim PS2-t memóval , joy-jal, 3 eredeti game val (Gran Turismo 4, MotoGp4, f12004)mennyiért lehet elpasszolni?? (a gép maga nem chippelt sajna(nem sajna^^))