PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miért kell chippelt ?! huszon egy két ezerért lehet venni olyat ami nincs megbütykölve, és még garancia is van rá..... manapság 2-3 e -ért pedig eredeti játékok vannak, tehát abból a pénzbõl tudnál venni 6-7 eredeti játékot ami több mint elég 😊 Bocs nem beleszólni akartam ( de sikerült) 😊

Sziasztok!

Szeretnék vásárolni PS2-õt. Néztem a golemkonzolnál 43e Ft chipelve.V12-V16-ig Myth Lite 600-at használnak vagy V1-V12ig Modbo 2.1-et. Mi a véleményetek? Mit jelent a fejvédelem? Nem szeretném, ha Kisfiamnak fél éven belül meghalna a gépe. Volt aki SwapMagicet ajánlott. Ezt hol lehet beszerezni? No és mennyiért?

Köszönöm elõre is a válaszokat!

Gábor

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Gondolom ez chip függõ is lehet, ha tudod a típusát próbálj rákeresni a neten.
valaki nem tud adni egy kepet hogy hova van beforrasztva a chip a ps 2 two gepekbe , mivel nem olvassa be az irott jatekokat csak az origokat , es gondolom hogy nem az olvasofejjel van a bibi !

Prince of Máté
ok hát ez megnyugtatóan hangzott mert hétfõn akarom kichippelni<#nyes>

A gépet ugyanúgy galyravágja a gyagyi írott, ha nincs benne chip és ha van, sõt ha írott dvd-ek néztél és gagyi márkájú lemezen vagy gyorsan voltak írva már az se tett jót neki. Jó minõségû lemeztõl semmi baja nem lesz és ezenkivûl még fejvédelmet is raknak már a gépekbe.

Samanó
Sziasztok!
Elõször írok ebbe a fórumba. Már lassan 2 éve PS2( vékony típus ) tulajdonos vagyok! Eddig csak filmezésre használtam, de most elkezdtem játszani! De a játékok amik tetszenek drágák, chippeltetni meg nem akarok az olvasó fej miatt! De itt a fórumban olvastam egy "swap magic" programról, ami álltal elvileg mennek a másolt cuccok😄.....tudtok valamit honnan lehet letölteni, vagy beszerezni:S.....írhattok e-mailt vagy ide a Fórumba is! Elõre is köszönöm!
E-mail:[email protected]

Prince of Máté
és o9lyat hol lehet venni?

Seth
Mint mondottam vala ehhez a részéhez nem értek sajna Oo
Ha úgy csináltattad te magad, akkor kérdezd meg ott, ha nem, akkor akitõl vetted, hogy õ hol csináltatta....

PSN ID.: Beegabor

Nincs valakinek aladó ps2-je?
Akkor mit javasolsz mit csinaljak vele ? Mert gondolkoztam mar hogy szetszedem es megnezem hogy rendben van e a chip de melyik lesz a chip ? 😮
Szoval visszaforrasztanam semmi gond , de nem tudom mit hova ...

Seth
Hát nem értek hozzá különösebben, de az olvasófejnek ezekszerint semmi gondja, ha eredetit gond nélkül viszi. Valszeg a chip körül lesz a gebasz, esetleg elengedett egy forrasztás vagy vmi hasonló dolog. Nálam is szokott ilyet csinálni(mondjuk 20 indításból 1x, hogy nem olvassa be az írott lemezt)

Udv!
Tegnap ejszaka meg jatszottam az irott fifa street2-vel es delben el akartam inditani de azt a bizonyos piros kepernyot hozza ki...Eddig tokeletesen mukodott a chipes gepem , de most nem tudom mi van vele...Az osszes irott jatekbol egyet se ismer fel...Viszont az eredeti jatekok mukodnek?
Valaki nem tud segiteni mi lehet a gond ?😮 elore is koszi

Sir Quno Jedi
Attól függ hogyan. Pl. komponens kábellel jó esélyed van rá.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Prince of Máté
ok t5hx!

Nem lehetne vmit csinálni hogy élesebb leygen a kép?Ha rákötöm egy LCD monitorra akoo jobb lesz a kép?

Seth
Csak ps1-es játékoknál van jelentõsége , bajt nem okoz, 1-2 játék nemnagyon komálja mondjuk a disc speed fast-ot, lefagyogatnak, de a többség az okés. A smooth az meg "elmossa" a pixeleket

Prince of Máté
Na átállítottam a system configurationnál a disc speedet fastra meg a másikat smooth-ra.Nem lesz baj ha így hagyom?

hali!!!! ready 2 rumble boxing 2 vennék ps2-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[email protected]
Sir Quno Jedi
Akár. De a régebbi (vastag) PS2-höz kell hozzá még broadband adapter is. Az újabb (vékony) PS2-be meg bele sem megy a HDD, de külsõ használatra vannak (csúnya) trükkök, illetve USB-n keresztül is lehet próbálkozni. Van erre itt külön topic... Nomeg chippelni sem árt hozzá a PS2-t.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szal külön meg kell venni
<#help>

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Sir Quno Jedi
Alapban nincs.

van a ps2-nek beépitett merevlemeze??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

akcio meg szimulátor

Hát, ha megírnád milyen típusú játékokat szeretsz könnyebb lenne ajánlani...
hello most vettem ps2-t van ötletetek hogy milyen jatekot vegyek??(máá meg van a burnout és ajándékba kaptam a BLACK-et ingyeen😄)

Sir Quno Jedi
Végig kell hívogatni az összes magyar konzolboltot (a kis picsányi bodegákat is).

Csacsi
Magyarországon, ha találsz szólj nekem is...2 hónapja sehol semmi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszi a választ! Szóval akkor komponens kábelt fogok venni. Csak nem tudom hol mert magyar oldalakon nem lehet rendelni, a külföldivel meg nem boldogulok. köszi mégegyszer!!!

nem tudni pontosan.nekem most lesz majd fejcseréje a ps2-õmnek(már 3 éve chipelve van)

Prince of Máté
na megvan találtam.meddig bírja kb chippeléssel a PS2?

Prince of Máté
Kéne egy olyan oldal ahol foglalkoznak a chippeléssel mert ki kéne chippelni a PS2-õm. írjatok plíz

Sland
VÉGRE mûködik! Gran Turismo 4nél nagyon király

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Prince of Máté
Lenne 2 hülye kérdésem<#alien>
1. a DVD távirányítóval be és ki lehet kapcsolni a PS2-õt?
2. Ha játszok egy játékkal és be akarom rakni a másikat ahhoz kapcsoljam ki a PS2-õt?Bocsi csak még kezdõ vagyiok<#zavart1><#idiota>

Prince of Máté
kössi

Sziasztok!

Játszik valaki Battlefield2 Modern Combatot online???

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Sir Quno Jedi
Igen, a komponens kábel+komponens fogadásásra képes TV/moncsi a legjobb elérhetõ minõség PS2-n. Nem a HD a lényeg, hanem hogy be lehet kapcsolni egyes gammákban utána a progressive scan-t. Annak a lényege, hogy nem interlace (váltottsoros) a megjelenítés, így a TV elektronikájának nem kell deinterlace-elnie a képet és ez nagyságrendekkel jobb képminõséget ad. De sima interlace only gammáknál is szebb képet ad, mint a sima RGB csati (pláne a kompozitnál).

Victor1103
Pallos action replay max-ba nem lehet bevinni Usa kódokat mert ha egy usa játék kódját viszed be palba azt fogja kiírni hogy "This is not Action replay cheat code"

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Ja és a másolt játékoknál is mûködnek a kódok.Devil May Cry NTSC volt nekem.Action Replay nélkül nem tudtam volna végigvinni.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Szóval azt mondod hogy usa az ACR és a játék is.Akkor az lehet a baj hogy miután elindul az action replay(forog egy dvd és az van írva hogy😛lease insert disc now)akkor vedd ki az action replay cd-t a gépbõl és tedd be a helyére a játékot.Ekkor azt elkezdi beolvasni(4 kör a jobb felsõ sarokban kékre vált egymás után)Jobbik esetben egybõl a menüjét hozza fel mert felismerte ha nem neked kell megkeresni.Kiválasztod a kódokat(kipipálod) és utána start gém.Ennél részletesebben már tényleg nem tudom elmagyarázni.

Prince of Máté
nem tudtok oan 5.1es hangszórókat amit PS2-re lehet csatlakoztatni és max 15ezerbe kerül?

Prince of Máté
Játszik vki PS2-õn házimozival???<#confused>

Sland
nem lehet hogy az a baja hogy másolt a játék?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Énis kérdeznék: Pal action replay max-ba ha usa kódot viszek be, akkor mennek chipes gépen a kódok usa gammával?

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sland
Alapból fent volt az ARM cd-n az USAs kódok. rámentem arra hogy aktiválás. megnyomtam a startot beraktam a cd-t. elindult a játék. na és USA verziót indítottam el és semmi nem történt...
Pedig jók a kódok... Ugyan az van a cd-n mint a neten...
Nemtom mit bénázok... 😞

Victor1103
Igen.Látod azt az (M) nevû kódot?Elõször azt ütsd be utána jöhet a többi.Például a license codes csak egy menüt hoz létre amelybe további kódokat kell pakolni(all gold novice class).Nézegetsd az alapból beütött játékok kódjait,sokat segítenek a megértésben.Biztos benne van mondjuk a Final Fantasy X.Abban sok a menü amelyekben rengeteg kód van elhelyezve.

Prince of Máté
légy szíves adjatok néhány oldalt ahonnan meg lehet nézni hogy mennyibe kerül a PS2 chippeltetés!!MEg egy olyan oldalt is plz ahol konzolos dolgok vannak.. THx

Sland
Tegyük fel itt vannak ezek a számok: Itt

Az action replayben aktiválok valamit, és megynomom azt hogy játék indítása.
Ezekekkel a számokkal mit kell csinálni?
Nem teljesen tiszta ez nekem... 😞

Sland
köszi, megpróbálom

Victor1103
Egy alap kód ami aktivál minden többi kódot.Anélkül egyik se mûködik.A codejunkies.com-on egy (M) szimbólum jelzi ha jól tudom.