PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
helo, segítene nekem valaki, majd kicsippelés ügyében?😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

dinomano
Nagyjabol en is letojom cd-s game-ket, de van 1-2 jo...tegnap kitoltam a LEGO star wars-t; mar többet nem szedem elö; meg ICO-t akarom még kijatszani... De van CD-n REZ, MAXIMO, STREET F. 3; ezeket semmikepp sem neveznem "szutykos CD-s" gamek-nek(igaz, egyiket sem fogom tonli, h. kimeljem a gepet)... Mas game meg nem erdekel cd-s game-ek közül; a cd-s game-ek nagy része xar; keves köztük a gyöngyszem...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Majd ha turho benéz ide, biztos mond valamit legalább, õ érti ezeket 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A chipcsere mar meg is volt de semmi javulas ... 😞

Kicsit túlbuzgó/pénzéhes lehet az a bolt, mert azok alapján amit leírtál lehet elég lenne csak chipcsere.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hello ! Van egy olyan problemam a gepemmel hogy egyik naprol a masikra nem kezdte beolvasni az irott jatekokat ! De csak azokat amiket en irtam ki,tehat egyedul amit beolvasott hibatlanul az az eredeti Sony Ps2-es jatek volt,meg az eredeti DVD filmekkel es problemas volt...Elvittem egy boltba ott azt mondtak egybol hogy a chip tonkrement es hogy fejcsere is kell...Na most ebbol mi lehet az igaz?Mert a chippet mar kicsereltek benne es azt hittem hogy jo lesz a gep,de ugyanugy semmi javulas,Nem ertem miert kellett a chippet kivenni?
Na de en nem ertek ehhez ugyhogy ha kicserelik a fejet akkor mar menni fog remelem minden?!

Ja és tényleg, mért töltesz szutykos cd-s játékokat?

Mondjuk az is igaz, hogy azért nem megy tõle egyszerre tönkre a fej. Egy két játékot nyugottan kinyomhatsz. A haveromnak volt 200 lemeze a fele cd-s volt még anno és kapott a gép rendesen. Most nálam van a gép a cd már nem igen olvassa (van vagy 2 cd-m), de a dvd-t simán. De azért ne vágd galyra, ha nem muszály!

Egy elõzõ hozzászolra reagálva, szerintem oly mindegy milyen hangja van a fejnek mikor olvassa a cd-t, a halkabb nem hiszem hogy kevésbé roncsolja fejet. És én is csatlakoznák a többi hozzászólóhoz, ne rakj bele cd-t!

dinomano
Tudom, de már maradnak ezek a verziok sztem(inkabb nem meglévö game-ket töltök)..az ICO szerencsere nem tölt sokat; és csendes a fej olvasas közben(ami talan jot jelent...), C.TOWER3-t még csak 1X probaltam, nem volt annyira csendes(bár annyira nem is izgat C.TOWER); LEGO S.WARS-ot meg nemsokara kijatszom, rövid game; utana azonnal veszem ki gépböl; nem eröltetem - nem akarom tönkrebaxni olvasofejet...(uccso pár pálya van vissza; nem eröltetnem, ha nem lenne nagyon bejövös, faxa game; de mindenkepp ki akarom tolni... :-P)

dinomano
Tudom, de már maradnak ezek a verziok sztem(inkabb nem meglévö game-ket töltök)..az ICO szerencsere nem tölt sokat; és csendes a fej olvasas közben(ami talan jot jelent...), C.TOWER3-t még csak 1X probaltam, nem volt annyira csendes(bár annyira nem is izgat C.TOWER); LEGO S.WARS-ot meg nemsokara kijatszom, rövid game; utana azonnal veszem ki gépböl; nem eröltetem - nem akarom tönkrebaxni olvasofejet...(uccso pár pálya van vissza; nem eröltetnem, ha nem lenne nagyon bejövös, faxa game; de mindenkepp ki akarom tolni... :-P)

Seth
ico, clock tower 3 van dvd verzióban is

PSN ID.: Beegabor

dinomano
amugy CARS-t, uj COMMANDOS-t, Baldurs Gate-et töltök; de neha kinszenvedes mig lejönnek torrenten a cuccok... :-P De nem panaszkodom, ingyééé van.

dinomano
Az a baj, és ez az en hülyesegem, h. ugyanigy voltam a PS1-el is; még jatszom azzal is; de a meglevö letöltött game-ek 60%at még nem nyomtam ki... Ugy latszik oylan vagyok mint 1 hörcsög, dolgozik bennem a gyüjtöszenvedely... :-P (amugy könyvtaros vagyok...szakmai artalom... :-) )
Amugy 1-2 kisebb game-et is leszedek; de igazabol nagyon keves jo van köztük...CD-ket hanyagolom, bár az az igazsag h. az ICO-t, LEGO S. Wars-t, CLOCK TOWER-t, REZ-et tolni akarom...ezeket min. ...de cd-s gameket nem akarom eröltetni; ujabb cd-sgame-ek közül csak a LEGO S.WARS original trilogy fog érdekelni(ha CD-s lesz), de még pár honap mig kijön....)

Afe
látom vettél ps2-t és most minden szutykot letöltesz 1000rel😊

sztem egyszerre ennyi game csak a bõség zavarát okozza, és hajlamos az ember elsiklani az igazán jo játékok mellett v csak nem marad annyi ideje rájuk amennyit megérdemelnének 😞

a cd-t tényleg hanyagold, ha sokáig akarsz még játszani a géppel😊

dinomano
Közben utananeztem en is; DRAG eleg kaka, gamespot lehuzta nagyon (X-box-os verziot értékeltek); 10-böl 2,3-at kapott, de PS2-es verzijooo is sz*r, azt irták... Neha ki kell fogni kis game-ek közül; mi a jo... Vannak nagyon sz*rok+nagyon jok is... Pl. OKAGE, C. Tower 3, ICO, S.C.A.R.S.(ez DVD-s...), LEGO star wars, REZ is CD-s, 100-500mega közötti méretü game-ek; és durvajok; de vannak holt sz*rok is (a Daemon Summoner pl., Shoguns Blade)...
VAn amiröl pl. értékelés sincs, annyira noname; de attol még lehet jooo...

dinomano
:-| sajna tudom, de nem tudom h. tudnam attenni öket DVD-re... Van ICO-m, REZ-em, MAXIMO-m, LEGO Star Wars-om, Clock Tower 3-m PS2-re CD-n; és pl. a LEGO S. wars-ot szivesen tolom, mert tök aranyos game; de eleg hangos töle a fej...Fura modon az ICO CD-s verzioja nem gyilkolhatja annyira a fejem (legalabbis szeretnem azt hinni); eleg halk ha ICO-zom... :-| (LEGO s. wars.-nal mintha végig töltene a gép, ICO-nal meg betölti az adott helyszint (mikor ajtonal/kapunal atlépés van) oszt annyi...

a gamerankings szerint 34 illetve 31 % -os gamék.... amúgy képek alapján tényleg nem lehet rossz... de túl jók sem mivel az autósat csak 1 (gamespot) magazin értékelte, a ninja-sat meg három..... többiekek meg arra sem méltatták 😊...... amúgy nem ismerem, 200 ft-ot biztos megér 😊

köszönöm az infókat!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Seth
cd-re kiírt cucokat nehogy bele rakj a gépbe, az árt neki a legjobban

PSN ID.: Beegabor

dinomano
Allitolag (gondolom, igy van, mivel a masolt game-ek, ill. masolt DVD-k teszik tönkre e fejet) mindegy hogy chippeltetsz, vagy SWAP MAGIC... :-|

1 kérdés:
Megvan az IHRA Sportsman (CD-s autos game) + töltöm a közel 70 megas (irdatlan meretü) Ninjabread man-t ( a screenshotok alapjan jonak nez ki; de semmi comment, csak pár kép...): ha valaki ismeri ezt a 2 game-et, irja meg légyszi; h. szerinte milyen; latatlanban nem irom ki...(neten semmi info, ill. alig...)

Banyapapa
a lemez ki-be rakosgatásán kivül,nem tudok más hátrányárol (van néhány játék,ami nem ment alatta nekem,de ennyi,és azokse jelentös játékok)

Beírod alul a keresõbe, hogy Swap Magic, és kidob egy tonna hsz-t.
Ne legyél már kolbász.

egy l. kiamaradt

Ismerem a fórumokat, évek óta fórumozok. Tudom, hogy bizonyos témák már biztosan szóban forogtak. Most nem volt kedvem kutakodni, bíztam benn, hogy lesz aki inteligens módon pár szóban megosztja velem a tapasztalatait.

Ott van alul a keresõ.

kössz a semmit vazzeg!

keress vissza a topicban bhazeg 😛

Sziasztok!

Folyamatban van egy PS2 vásárlásom. Meséljen valaki nekem, a SWAP MAGIC-rõl. Azon kívül, hogy kissé macerásabb-idõigényesebb az írott játékok futtatása vele, van valami más hátránya?

Solidus
Jah,de fordítva van,sajnos,csak 1-2 PS2 játékhoz jó.Ha PS1-es játékkal játszol PS2-õn PS1-es joyt használva akkor jó.

.:SOLIDUS:.

Al Age
Lehet, mindenféle adapter nélkül, a különbség annyi, hogy csak a kettõ kar analog a PS1-es kontrolleren, emiatt egykét játék lehet, hogy nem fog menni vele.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

OK, visszaolvastam. Jól értem? : Használható, de a PS2 gombjai is analóg mûködésûek (nyomásérzékeny) míg a PS1-é nem, és vagy 0 vagy 1-nek érzékeli.

Sziasztok!

PS1 kontrollerét lehet használni PS2-höz? Esetleg valami adapterrel?

enyire reszletesen azert nemkellett volna
dinomano
jaj, a szokasos lista:
bittorrent klienssel valo töltes eseten:

torrentreactor.et
torrentspy.com
mininova.org -mindegyik oldalon games/PS2 almappa...

még érdemes megnezned

emuparadise.org bittorrent tracker linket...

Lammer
vedd meg...
koszi

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sziasztok.Nem tudtok olyan oldalt ahonnan sok ps2-es játékot lehet letölteni?
Köszi

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Menj fel a gamershell.com-ra és ott a ps2-re.Szerintem találsz többet is de nem 100%

Prince of Máté
hát én is csak azt ismerem de sztem az az egy van rá

james69holden
tudtok nekem mondani PS2-re horgászos gamet?

(Rapala Pro Fishing-en kívül, mert azt ismerem <#vigyor3> )

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Prince of Máté
SZerintetek mik a legjobb PS2 játékok?

Prince of Máté
Ha olyan PS2õt akarsz venni ami nincs kichippelve akkor nem érdemes használtan venni mert az 576kbyte boltban a PS2 35000ft(új)de sztem ahogy megvetted chippeltesd ki 10000ftért nem olyan drága mert utána már az írott játékok semmi pénzért megvásárolhatók.Amúgy meg ha elromlik akkor 10000-ért új olvasófejet lehet belevenni ami nem vészes sztem.1szóval chippeltesd ki<#nyes>

A chipet utólag rakják, be úgy van bedrótozva, nem az alaplap része egy-két modchip-es oldalon vannak képek a beszerelésrõl, hogy mit hova kell forrasztani, de ha nem tudod a típusát akkor ez lehet hogy nem segít neked.
ez a problema hogy nem tudom hogy milyen chip van benne a gepembe ...
nem letezik egy leiras ami mutatja a ps alaprajzat es akkor megkeresnem a chipet rajta ...

Mért akartok chip nélkül Ps2-õt venni. Van olyan játék ami 2 forintot se ér, nemhogy 2-3 ezret. Csak olyat szabad megvenni ami tényleg jó (pl.: Shadow of Colosus). És ha esetleg gagyi lemezzel eteted, akkor is kibír fél évet szerintem és félévente 15 rugó (sõt a slimbe még 10 rugó se) nem olyan sok. De ha minõségi lemezt raksz bele nem lesz gondod vele, örökké meg semmi sem tart.

vaterán : http://www.vatera.hu/~Jatek_jatekszoftver_videojatek_Konzolok_es_kiegeszitok/listings/index.php?c=715&ob=2&obd=2&

amúgy ha végképp chipelt kell keresd "turho"-t (6285-ös hozzászólás) ide is szokott írogatni és elég jól ért hozzá...

32-35 körül találtam használtat chup nélkül. Azért egy új 43-ért chipelve nem tûnik rossz árnak. Már chipeletlenül sem adnék 33-nál többet egy párhónaposért sem, ha 38-40 az új.

hááát most én sem találtam 21-22 körül, azért írtam mert pár hónapja amikor én vettem, akkor volt hirdetve magánszemélytõl 22 e-ért , szóval ki kell fogni!

esetleg a hirdetéseket nézegetni, vagy a vaterán licitálni....

Nem baj, hogy beleszóltál! Nem értek a konzolokhozm, minden ötletnek örülök! Én nem találtam huszonegykétezerért eladó slim PS2-t.