PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
ahaa értem. és mi ez a mester kód dolog?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Victor1103
Vannak a játékhoz kódok.Azt kell beüntni.Elõször mesterkód utána meg az adott kód.Viszont!Ha nem mûködik akkor annak az lehet az oka hogy te egy NTSC verziójú action replay-vel akarsz Pal-os verziójú játékban kódot aktiválni vagy fordítva.így nem mûködik.Pal-t Pal-al NTSC-t NTSC-vel.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sland
Meg tudnátok mondani hogy hogy a pibe kell ezt az Action Replay Maxot használni? Aktiválom a szarságot és semmi nem történik a játékban...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Köszi! Szal hardver oldalról ezek szerint nincs akadály. Azt már kiokoskodom majd, hogy miként. PC-n nagyon sokan nyomják neten, csak magyar szervereken vagyunk esténkint 60-80-an. De gondolom tört szervereken még többen. Nekem is az a bajom a PC-vel (mint sok másunknak) hogy tele van a tököm az ilyen-olyan leállásokkal, kifagyásokkal. Természetesen épp a játék legizgalmasabb pillanataiban. A hálózati aljzat pont jó, mert Chello-s vagyok, és ahhoz az kell.
Amúgy ha valakinek esetleg van eladó fullos slim PS2-je, érdekelne! Vinyóval és egyéb extrákkal méginkább.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Eszerint nem sokan tolják neten 😊 Maga a gép alkalmas rá hardveresen, a slimben gyárilag van hálózati aljzat. De hogy hogyan, milyen szerveren stb. arról hátha nyilatkozik valaki aki ismeri.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

sziasztok!

Kisfiamnak most tervezek egy PS2-t venni. Az lenne a kérdésem, hogy ez a konzol alkalmas interneten keresztüli játékra? Nagy Battlefield2 rajongó vagyok, és láttam a játékot PS2 verzióban is, no most ezt a játékot csak online érdemes játszani. Ez megoldott a gép oldaláról?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Helló mindenkinek!

Elõre is elnézést kérek, ha olyat kérdeznék amit már valaki korábban felvetett, de remélem nem veszitek a fejemet érte. 😊 Lenne egy kisebb gondom amivel nem jutok egyrõl a kettõre. Nem rég vettem egy LCD TV-t. Venni szeretnék egy kábelt amivel állítólag szebbé válnának a játékok. De nem tudom milyet! Nos amit tudok hogy van a sima AV kábel amit adtak hozzá. Ezenkívül van még S-video, RGB és Component kábel. Ezek ugye élesítik a képet valamennyire. És talán van olyan ami a HD-t tudja vagy az már a Component? (ez nem tiszta nekem)
Tehát amit kérdeznék:

1. Van-e tényleg olyan kábel ami a HD felbontást tudja és ez a Component kábel vagy a kettõnek köze sincs egymáshoz? (azért gondolom, hogy van ilyen kábel mert néhány játéknál már találkoztam a HD beállítással. pl.: TT amcsi verzió)
2. Van látható különbség ha kábelt váltok és ki melyiket venné? (ugyanis magyar oldalakon csak S-video, RGB kábelt tudok rendelni. Component kábelt találtam már külföldi oldalakon, de HD-set még sehol, ellenben box-hoz már igen.)

Remélem senkit sem rémített meg a tudatlanságom,de szeretném végre tisztán látni ezeket a dolgokat és remélem lesz aki felvilágosít. Elõre is köszönöm a segítséget!

Van egy eladó fekete ps2 slim-em egy eredeti és egy átlátszó utángyártott karral, 16 mb memória kártyával, swap magic 3.6 plus-al, rgb kábellel, egy eredeti gran turismo 4 és tigris és sárkány játékkal + kb 70 másolt játék, nagyrésze dvd tokban. Az ajánlatokat privátban várom vagy a [email protected] e-mail címre.
segitsen vki!resident evil 4 játékkal elakadtam.a templomban nem nyilik a vasrácsos ajto és van 1 nagy kapu amit nem tudok kinyitni.már ellenség sehol
csak bolyongok.az ideg meg szétvet.
Másfél éve vagy 2, hogy elfogyott. Azóta slim.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

nem tudja valaki lehet e még ps2 (nem SLIM verziot)kapni??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

ELADÓ EGY NAGYON SZÉP ÁLLAPOTÚ PS2 chippelve.RENGETEG JÁTÉKKAL, 2 MEMO KARI, JOY, DVD TÁVIRÁNYÍTÓ stb. AMIT ÉRDEKEL AZ ÍRJON PRIVIBE VAGY VEGYEN FEL MSNRE: [email protected]
ELADÓ EGY NAGYON SZÉP ÁLLAPOTÚ PS2.RENGETEG JÁTÉKKAL, 2 MEMO KARI, JOY, DVD TÁVIRÁNYÍTÓ stb. AMIT ÉRDEKEL AZ ÍRJON PRIVIBE VAGY VEGYEN FEL MSNRE: [email protected]
Én a torrenzt.com-ról szedtem. A címe: Ps2 Fifa World Cup Germany 2006 Pal Spanish Fulldvdrebuilded Patch On Line Uploa. Általában a swap magicel mûködõk nevében benne van a rebuild vagy utánna írják hogy works with swap magic.
És megtudnád mondani melyik az a verzió és hol tölthetném le ami nem akad a menüben?Nekem ez a verzió van meg FIFA_World_Cup_Germany_2006_PAL_PS2DVD-STRiKE

Örülök, hogy segíthettük a fórumozókat! <#vigyor2>Most ezen tényleg felesleges vitázni, végülis mindkettõ megfelel a célra. Énis csak azért választottam a swap magicet mert annó mikor megvettem a gépet csak egy ember csinálta a chippelést akirõl tudtam a városba mégpedig kemény 25 ropogós ezresért kínálta ezt a kihagyhatatlan ajánlatot! Akkor hirtelen majdnem hozzávágtam egy rotációs kapát, de halottam errõ a megoldásról és megúsztam 8ból. Nagyjából ennyi volt a történet, köszönöm. <#crazya>
Lammer
jo koszonjuk a hozzaszolast, akkor most a variaciokat 4000rol 1500ra faragtuk le 😛PPPP

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Annak a korszaknak legaább 2 éve vége. Máshogy mûködnek.
Amúgy meg kinek a pap....mindenesetre a chip 100 %, mivel új biost kap a gép tulajdonképpen.

HAHÓ!

A chip NEM rongálja a fejet.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csak a fifa részekkel van kisebb probléma, az elsõ verziókból csak a menüig jut el de pár napra rá kijön egy rebuil verzió amivel már indul. Nekem kb 70 járékom van és mindet viszi gond nélkül. Igaz hogy cserélgetni kell a lemezt, de nem vészes és a gyári garancia sem mellékes, + szerintem a fejet is jobban kíméli mint egy rossz minõségõ chipp.
Nem visz mindent, ez tévedés....persze majdnem mindent. Cserébe rakosgathatod a lemezt.

Ha érdekel 8k-ért vehetsz swap magicet amivel minden fut és még a garanciád is megmarad.
dinomano
aham... allitolag csinalnak 10-ért is... akkor marad a 2. ajanlat; az a jobb...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
Én tegnapelõtt kaptam meg az okosításból. 12 k volt, de biztos van olcsóbbért is

PSN ID.: Beegabor

dinomano
10 körül van általaban...

a chippeltetés az kb menyyi zseton??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

dinomano
hmmm... de memocard nincs hozza; mig a masikhoz van; és a 4-böl 3 orig.game-et el akarok adni... (ha talalok rá vevõt; akkor jol jövök ki...)
egy 8 MB-s memocard min. 5e FT; ugyhogy tekinthetjük elsö ajanlatot 30e-nek is, ha card-ot beleszamolom(amit mindenkepp kell vennem; megkerülhetetlen-kivéve ha nem akarok mindig mindent elölröl kezdenyi :-P)...

Seth
Hát amennyiért megveszed a másodikat, annyiért kichippelteted az elsõt...😄
Mondjuk az a 4 játék csábítóbb

dinomano
egy kérdés:

Melyik éri meg jobban? Fél éves PS2 SLIM; joykarral, egy original Ghost Reconnal, chip nelkül, memo card nelkül 25e-ért?

VAGY

Masfel honapos PS2 SLIM; joykarral, 4 orig. game-el(WRC4, Rocky, vmi helikopteres game+még vmi..), chip nelkül, memo card-al 35e-ért?

anyone? Nekem utobbi jobbnak tünik... VAgy mind2 drááága?

dinomano
4X speed-el DVD-decrypterrel ok. a kiiras? CD-ket birja a PS2(nem RIP)? Gondolom mindennemü rip-töl ovakodni kell... :-|

A keresõ alul van.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Lammer
loal... akkor hamis... legjobb lemezek a verbak(mmc meg ty mediakoddal) rohadtul nem mind1 miylen iroval, firmware verzio, milyen biossettinggel, milyen kabellel, milyen sebesseggel es milyen progival irjak ki a lemezt... es vegul milyen mediakodu milyen gyartosorrol leesett lemezzel ... ennyi eleg? 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hello Mindenkinek!!

Segítsetek Pls!Biztos kitárgyaltátok már párszor ezt a témát,de nem találom.Sok ez aa 6256 hozzászólás...Szóval: hogy tudok ps2-n divx-et nézni?Elõre is kösz a válaszokat!
öregharcsa
nem szereti....az idõ múlásával egyre kevésbé....

http://pspfilez.extra.hu/

Banyapapa
ez jokis EA bibi😛

dinomano
Ridisc dvd-re irt game-eket hasznal vki PS2-re? Tudom, h. occcsóóóóDVD-k; gondolom nem a legjobbak a gépnek...

vki
Én anno Arita-ra, TDK-ra, meg Princo-ra írtam Alcohol-lal, és mindegyik tökéletesen ment.

ACER Aspire 5738ZG

Prince of Máté
akkor a Verbatim DVD a hibás próbáld meg Philipsel<#nevetes1>

Prince of Máté
Különbség talán csak annyi hogy a PS2-es fekete és a nyílgombok jobbak sztem.
A PS1-es irányítót nem lehet használni mineden játékhoz pl az SSX Trickyhez meg a Star Was 3-hoz lehet de pl a FIFA Streethez nem😊Sajnos nekem csak az alap PS2es iránhyítóm van meg még 2 ps1-es😊Jó lenne ha el lehetne adni vkinek a PS1-eseket mert akkor vennék egy PS-2est<#gonosz1>

Törölt felhasználó
Tehát lényegében semmilyen játéknál nem veszem észre?
THX!
Seth
tudod használni. A különbség annyi , hogy az összes gomb analóg. Tehát a gombokat is tudod gyengéden vagy éppen erõsen nyomni, nemcsak a karokat. Tehát ha olyan ps2-es game-val játszol ,ami használ ilyen funkciót,akkor a ps1-es joy-al csak a legerõsebb fokozatot tudod beadni, remélem érthetõ

ki is irtam VErbatim -R 4x és 2x is
-.-

Törölt felhasználó
Tudna valaki segíteni, hogy mi a különbség a ps1-es és a ps2-es dualshock kontroller között? A ps1-est tudom használni ps2-höz?
kösz az informacioot<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2>

1értelmüen nem. Annyi a különbség, hogy más a színe 😊 és a swap magic alkatrészek nem mennek bele csak a gép szétszedésévsl mert más a fedélnyitó része belül.
öregharcsa
semmi...ja de..a színe....
ha minden igaz, az még az 50000-es szériához tartozik....

http://pspfilez.extra.hu/

deep
Szerinted?
még 1 hulye kérdéés 😄 az ezüst és a fekete szinu ps2-között mi a kulönbség vagy nem különbönek egymástool??

hy a ps2 alapbol le tudja játszani a másolt jatekokat??

Köszönöm a segítséget elsõnek megpróbálom a mcard killer progit,majd meglátjuk mi lessz. A netes játék swap magiccel kérdésemre nem tudjátok a választ? Csak azért lenne fontos, mert itt a nyár, jó lenne neten nyomni a gémeket, csak ha úgysem mûxik akkor meg felesleges megrendelnem a network discet.