PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
Valaki tudna segiteni ps2ben?
Msn?

Turho mondja a tutit. Nekem közel száz játékom van, mindegyik elsõre indul. Legutóbb az eredeti(!) Gran Turismo 4-el volt probléma, lévén DVD9-es, de egy fejtisztítás megoldotta a gondokat.

Kizárólag TDK lemezre írok, ajánlom mindenkinek ugyanezt. Verbatimmal vigyázni, tavaly is bejött az országba egy nagyobb mennyiségû hamis szállítmány. Figyelni kell, véleményem szerint ennyi a titka.

Papesz

Lehet hogy gyengébb írás/alapanyag az MK, mint a másikak.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Nekem játékfüggõ, hogy melyik indul el elsõre és melyik nem. Pl.: Az Enthusia Prof. Racing és a Budokai 3 mindig elindul elsõre, az MK: Deception pedig nem.
Voodoo chippem van.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Ha sûrûn csinálja a ps2 azt, hogy nem indítja el elsõre a lemezt, annak yajran oka a nem profi szerelés, nem megfelelõ vezetékek, chip nm megfelelõ elhelyezése. Igazán kárt nem okoz, csak kényelmetlen ez a probléma...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Igen, én éppen erre értettem, hogy miért nevezitek normálisnak, ha nem indulnak el elsõre a játékok. A normális az, ha elindulnak.

Papesz

Solidus
Hát nem rontottad el,csak jó a chipped.Az én elsõ gépemben amit 3 éve chippeltek,még ratyi van,de az újba már minõségi került,mégis megy mind a kettõ csak a régebbit néha újra kell indítani mert nem ismeri fel a lemezt.

.:SOLIDUS:.

Nem baj, sõt, az a jobb. A slim PS2-ben gyárilag benne van a Network Adaptor. Keresd a 'Network' feliratú csazlakozót a hátulján. Azaz.

Papesz

???

Nem értem.

Papesz

Prince of Máté
nekem kis PS2õm van a Slim nem pedig a mi a képen van ez baj? És hol lehet venni network adapter programot és mennyiért?

Prince of Máté
uhh hát ez egy kicsit bonyolult. azt hittem egyszerûbb lesz

Solidus
-.-

Hali! tud vki linket adni ahol letölthetõ PS2 gamek vannak? köszii

Papesz

Prince of Máté
Egy kérdésem lenne:Vannak olyan játékok amiket lehet neten keresztül játszani, na most azt hogyan kell csinálni?

Komolyan mondjátok, hogy normális, ha nem olvassa be elsõre a lemezeket? Akkor nekem valami baj lehet a gépemmel. 4 éves, már chipelve vettem, de mindig beolvas mindent. Hol rontottam el?

Papesz

Prince of Máté
Sztem úgy gyõzd meg õket h ezen a konzolon lehet DVD-zni szóval egy SOny DVD lejátszó kb 15 ezer és sokkal nagyobb Audió CD-t is le tud játszani + a legfontosabb benne h tudsz rajta játszani ami azért nagy elõny ebben mert sok játékkal ketten is lehet játszani a PC-n ilyet nem tudsz, PS2-re sok játék van és nem kell fejlesztgetni meg nincs olyan hogy vírus hoppá Windows Reinstall😄

Nem értem, mi köze a szüleidnek ahoz, hogy mire költöd a pénzed?
nem, van rá pénzem, 2k hiányzik

Mármint, hogy õk vegyék meg neked?
Hi all!
Sztetek hogy lehetne meggyõzni a szüleimet, hogy vehessek egy PS2-t? Találtam egy használtat a saját városomban 26k-ért, boltban. Adjatok vmi tanácsot!
<#confused>

Solidus
Nekem még mindig mûködik pedig már idestova 3 éve a kezdetek óta ezt csinálja.

Prince of Máté
oké akkor megnyugodtam.Szal nem kell újra fizetnem 10 ezret?De ettõl nem fog elromlani?

Solidus
Nekem is csinálja,immár 3 éve,ez tényleg így normális.Van viszont egy másik gépem amit tavaly télen chippeltek,az viszont mindent visz elsõre,szóval ez vagy chipp vagy behangolás kérdése(de nem feltétlenül azt jelenti hogy valami elromlott),emiatt ne aggódj.

Csacsi
Én azért veszek Ps3-at, hogy használjam médiacenterként. Elég sok sorozatot nézek, és sokkal egyszerûbb azt rákötni a nappaliban lévõ Tv-re, mint a kisszobában monitor elõtt bámulni.

Ráadásul a gépem, már elég nehezen bírkózik meg a hdtv-file-okkal....szal nekem erre is kell a PS3, nemcsak játékra.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Nekem is csinálja, igaz ritkábban!

Csatlakozom Ersiman-hoz. Nagyon sok jó játék van amik csak PS2-re jöttek ki, és már csak miattuk is érdemes venni egyet! Az biztos hogy a PS3-mal én is várok kb. 1 évet!

Seth
Nálam is csinálja. Mondjuk nem ilyen gyakran (kb 20-25 bõl 1x jön be ez a felirat)

PSN ID.: Beegabor

Hát akkor ne vegyél!
Ha valóban érdekel a véleményem akkor viszont igen - vegyél! Most már elég olcsó a PS2 és nagyon sok olyan játék van rá ami neked eddig kimaradt, ráadásul az évek alatt néhány valóban nagyszerû játék is kijött rá amit vétek lenne kihagyni. PS3-at még jó ideig nem lesz érdemes venni, rohadt drága lesz és gyakorlatilag nem sok igazán jó játék még gondolom egy-két évig, míg arra is kijönnek az igazi játékok. (tudom lesz MGS, de buta kommandósjátékok pc-re is vannak.)
Semmit, ez így normális!
Prince of Máté
Egy ÓRIÁSI problémám van:<#wow1>

Kichippeltettem a PS-emet és 4 napon belül már nem úgy mûködik ahogy kéne:ha beteszek egy másolt vagy eredeti játékot akkor kiírja hogy Please insert Play Station2 or Play Station format disc.Ha kb. 3 szor újraindítom akkor vmikor jó lesz de nem mindig.Mi tévõ legyek?

PS2-n überalles sokkal jobbak a játékok, mint PC-n, ahol minden második játék militarilövölde.

Vagy egyáltalán minek kérdezel meg valamit, ha már tudod a választ?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

De ha van egy jó gépem akkor minek vegyek mellé PS2-õt? Mert azért már gépen jobb a grafika mint egy PS2-õn, nem? De, lehet hogy PS2-õn sokkal élvezetesebb játszani mint PC-n, nemtom. Az lehet hogy majd veszek PS3-at, de nem rögtön ha megjelenik mert drága lesz, akkor már inkább egy X360.

Szerintem a gépedet azért ne add el. A véleményem, hogy most vegyél PS2-õt, majd késõbb pedig ha gondolod és van pénzed jöhet egy PS3.

akyyy
ez trendy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Minek írod egyébként az aláírásodba? Szerintem 100 emberbõl 98 le se szarja. Amúgy PS2.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sziasztok!
Sztetek érdemes még venni PS2-õt? Most vettem egy hónapja egy új gépet(aláírásomban), és ez azért jobb mint egy PS2, de nemtom, vagy vegyek Xbox360-at? A PS2-õt azt megtudnám venni a gép eladása nélkül de az X360-at azt nem. Sztetek?

Köszike moralosan a segítséget, bár a tököm se látja ezeket a hozzászólásokat 😄, de majd ha lesz egy kis idõm mikor ráérek jobban átolvasgatom
Gyári KHS400C fej eladó, nagy PS2-höz való, illetve ha elhozod beépítem. 14 k. Plíz PÜ (már csak ez az 1 maradt).

Olvass vissza, kb 30 kommenttel lejjebb választ lelsz.

valami nemstimmel a címmel nekem hibát ír ki a lapra
csá www.curtissite.hu ingyen ps2,pc,xbox játékok!!!!!!!!!!!!!!na gyere még létezik!
Sziasztok! Úgydöntöttem, h vannék magamnak egy ps2-t, de kíváncsi lennék egykét fontosabb infóra (pl.:chippelés, verziószámok, boot disc, ilyesmi) Ha valaki tud ebben nekem segíteni akkor légyszíves jelezze már ezt nekem. Legegyszerûbb az lenne szerintem ha felvenne msnre. MSN címem: [email protected]. Elõre is köszönöm a segítséget annak aki tud 😊😄😄😄
Bocs, szóval préselt lemez az a gyári lemez. Egyébként írott dvd-filmekkel megy vagy nem? Gyári filmmel, játékkal stabil? Hosszú videokat is beolvas ficcenésmentesen gyáriról?
Chipcsere nem lehetetlen, de nagyon ritkán hal meg maga a chip, én még nem futottam bele egyszer sem.

a logo csak bizonyos dvd-knel,tehat akkor en nem tudok mit csinalni,minthogy elviszem egy boltba es kicsereltetem a fejet.De akkor azt mondod hogy atbasztak a chippel?Ja es a vegen hogy erted hogy a preselt lemez ? tudsz mondani ra egy peldat ?

Ha a logo megjelenik, akkor a chip mûködik. De valamiért gyengült az olvasási képesség, kérdés, elfáradt-e a fej vagy egyéb gond van. A lemezek makulátlanok? Szóval nem ujjlenyomatos meg ilyenek?
Préselt lemez stabilabban és többet ver vissza, az azért (is) mûködhet.

az eredeti ps2 re irt jatekokat beolvassa hiba nelkul , es nehany irott jateknal addig tart a beolvasas hogy megjeleniti a Playstation2 logot es kesz , nem lep tovabb ! Tehat irott jatekok nem indulnak !

Egy chip árába 😄

Hirtelen gondolatom, hogy a fejjel történt valami, a chip okés. De nem tiszta, mit is olvas be és mit nem? 😊

hali!

boot lemez mibe kerül? mert inkább azt használnám minthogy chippeltessek 😊

REAL MADRID