PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kizárólag TDK lemezre írok, ajánlom mindenkinek ugyanezt. Verbatimmal vigyázni, tavaly is bejött az országba egy nagyobb mennyiségû hamis szállítmány. Figyelni kell, véleményem szerint ennyi a titka.
Papesz
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Voodoo chippem van.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Papesz
.:SOLIDUS:.
Papesz
Nem értem.
Papesz
Papesz
Sztetek hogy lehetne meggyõzni a szüleimet, hogy vehessek egy PS2-t? Találtam egy használtat a saját városomban 26k-ért, boltban. Adjatok vmi tanácsot!
<#confused>#confused>
.:SOLIDUS:.
Ráadásul a gépem, már elég nehezen bírkózik meg a hdtv-file-okkal....szal nekem erre is kell a PS3, nemcsak játékra.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
PSN ID.: Beegabor
Ha valóban érdekel a véleményem akkor viszont igen - vegyél! Most már elég olcsó a PS2 és nagyon sok olyan játék van rá ami neked eddig kimaradt, ráadásul az évek alatt néhány valóban nagyszerû játék is kijött rá amit vétek lenne kihagyni. PS3-at még jó ideig nem lesz érdemes venni, rohadt drága lesz és gyakorlatilag nem sok igazán jó játék még gondolom egy-két évig, míg arra is kijönnek az igazi játékok. (tudom lesz MGS, de buta kommandósjátékok pc-re is vannak.)
Kichippeltettem a PS-emet és 4 napon belül már nem úgy mûködik ahogy kéne:ha beteszek egy másolt vagy eredeti játékot akkor kiírja hogy Please insert Play Station2 or Play Station format disc.Ha kb. 3 szor újraindítom akkor vmikor jó lesz de nem mindig.Mi tévõ legyek?
Vagy egyáltalán minek kérdezel meg valamit, ha már tudod a választ?
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Sztetek érdemes még venni PS2-õt? Most vettem egy hónapja egy új gépet(aláírásomban), és ez azért jobb mint egy PS2, de nemtom, vagy vegyek Xbox360-at? A PS2-õt azt megtudnám venni a gép eladása nélkül de az X360-at azt nem. Sztetek?
Chipcsere nem lehetetlen, de nagyon ritkán hal meg maga a chip, én még nem futottam bele egyszer sem.
Préselt lemez stabilabban és többet ver vissza, az azért (is) mûködhet.
boot lemez mibe kerül? mert inkább azt használnám minthogy chippeltessek 😊
REAL MADRID