PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azért nem ilyen bonyolult a dolog. A Nero két kattintással másol, nem kell .iso-kat csinálni. Berakod a lemezt, aztán kiveszed, ha kész van. Ne bonyolítsuk túl.
Papesz
szerintem imgburn vagy dvd decryptert hasznalj, többen is ezeket ajanlottak itt a forumon, és müködnek...hasonlo a 2 program; ISO-t is lehet vele csin., utanna meg kiirni...valahol a menüben van egy ISO -> MODE opcio, ott tudsz atvaltani READ/WRITE.ra, attol függöen hogy irni vagy olvasni akarod a game-et DVDre...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Igen, ugy tudom a legújabb chip van benne.
A másolt játékokat simán viszi.
A másolt játékokat simán viszi.
Sziasztok
Hogyan lehet ps2 játékokat másolni?
Hogyan lehet ps2 játékokat másolni?
LOL, ez nem számítógép.
Ha akarsz, nyúlj bele nyugodtan, de valószínûleg akkor játszottál vele utoljára. Vegyél bele egy winchestert, ha hosszúak a töltési idõk.
Ha akarsz, nyúlj bele nyugodtan, de valószínûleg akkor játszottál vele utoljára. Vegyél bele egy winchestert, ha hosszúak a töltési idõk.
Papesz
na minek szted?<#zavart2>#zavart2> Ha több Ram van bennt akkor gyorsabban tölt be.Van egy két játékom amin kell várni hosszú idõket.Perzse nem izgat mert kivárom csak azért mégis jobb ha gyorsabb.Másik kérdésem h az LCD monitoromat milyen kábellel lehet rákötni a PS-re?
Az is lehet, hogy rosszul van írva a lemez. De koszolódhat a lejátszófej is.
Papesz
Minek?
Papesz
Sziasztok!Tegnap 1 fura dolgot tapasztaltam,mikor neki akartam játszani 1 NTSC-s játékkal a jó öreg fekete ördögön.Míg eddig simán futottak színesben az amcsi gémek,most fekete-fehérbe vonult a látvány,vajh,miért? Egyébként az igazsághoz hozzátartozik,hogy eddig 1rgb-s joyhosszabító kábelen keresztül csatlakozott a tvhez,lehet,ez adta be az unalmast?
Isten most nem ér rá,segíthetek?
elgondolkodtam azon hogy nem lehetne egy fejleszteni a PS2-õt😄
lehetséges lenne-e az h pl 1 128MB Ram-mal kibõvíteném?bár tudom h nem de ki tudja...
lehetséges lenne-e az h pl 1 128MB Ram-mal kibõvíteném?bár tudom h nem de ki tudja...
jah...rally evolved?(az mekkora sz.r lett)
nem is tudtam hogy van wrc 5...(ennek utánanézek)
Eladó 1 alig használt, megkímélt állapotban lévõ CHIP-elt Sony Playstation 2. Tartozékai: 2 joy, 2 Momo kártya, DVD távirányító és kb 35-40 játék, mint például::::FIFA Street 2, Grad Turismo 4, Tekken 5, Need For Speed Underground, Dead Of Alive, Prince of Persia, Splintel Cell ( eredeti ), GTA: Vice City, Soliders Of Fortune, Garfield, WRC 3, WRC 4, WRC 5, Colin McRae Rally 2005, Fifa 2005, Fifa 2006, NFL 2006, stb. stb. A gép igaz hogy már nem fiatal, de nagyon keveset volt használtva. A chip-nek nincs semmi olvasási hibája, teljesen tökéletes, elõre olvas mindent. Én anyagi okok miattszeretném eladni (szerintem naon korrekt áron)
Ár:38-40
Msn és e-mail: [email protected]
Ár:38-40
Msn és e-mail: [email protected]
Keresek elao hasznalt ps2-ot memoriakartyaval.ajanlatot privbe varok.koszi.
Jimi Hendrix
ezen a gépen nincs mert melóhelyen vagyok!
de holnap szerintem nem kell mennem akkor tudunk dumálni...
de holnap szerintem nem kell mennem akkor tudunk dumálni...
http://pspfilez.extra.hu/
egy baj van ezzel az alkohollal mégpedig az hogy elkezdi megbontani a lencse anyagát.!tehát nem túlságosan ajánlott pláne az ilyen tömény.
elviszem szervizbe....félévente 2500ft szerintem megéri hogy ne basszam szét a gépet...
oh; pedig a vattas-fülpucis ötletet itt hallottam...akkor marad a szarvasbör törlökendö..esetleg mikroszalas törlökendö szoba jöhet? Az is nagyon puha... :-) Gondolom jo az is.
Igen, ezek a legjobbak.
Papesz
Szvsz az a legrosszabb, amit tehetsz. Papírzsebkendõvel és vattával TILOS bármilyen olvasóegységet tisztítani.
Javaslom a szarvasbõr törlõkendõt (ilyet adnak a szemüvegekhez), az nem fogja megkarcolni a lencsét a legkisebb mértékben sem. Egyébként én is 96%-os alkohollal szoktam tisztítani, de szaküzletekben lehet hozzá kapni spéci folyadékot is.
Javaslom a szarvasbõr törlõkendõt (ilyet adnak a szemüvegekhez), az nem fogja megkarcolni a lencsét a legkisebb mértékben sem. Egyébként én is 96%-os alkohollal szoktam tisztítani, de szaküzletekben lehet hozzá kapni spéci folyadékot is.
Papesz
SLIMnel könnyü, ott nem kell gépet bontani(tudtommal)..en 96%os alkohollal tisztitom; fülpucolo "bizbasszal"('pááácika)... :-P
Helló! a fejtisztítást te hogy csinálod? van erre valamilyen lemez vagy szétkapod és "kiporolod"?
Ok nagyon köszke az infot akkor nem ugy fogok vele bánni mint a gépemmel : )
És menniyért ütik ki kb?
És menniyért ütik ki kb?
egyben 13e + posta
EREDETI PS2, Playstation 2 játékok eladók: GTA /Grand Theft Auto/ San Andreas (eredeti lemez, borító, kézikönyv) 6000Ft; RESIDENT EVIL4 (eredeti lemez, másolt borító, kézikönyv nélkül) 4000Ft; RAYMAN3 Hoodlum Havoc (eredeti lemez, borító, kézikönyv) 2500Ft; NHL 2005 /EASPORTS/ (eredeti lemez és borító, kézikönyv nélkül) 2000Ft; CHESS CHALLENGER (eredeti lemez, másolt borító, kézikönyv nélkül) 1500Ft Több játék vásárlása esetén kedvezmény és ajándék Killzone demo: ) cserét beszámítok! Érdeklõdni: syabi kukac citromail pont hu
semennyi...nem a kiüttetéstõl fog elbaszódni(kivéve ha szarul csinálják meg).....szar minõségû írott lemez és fejegység miatt baszódhat el....én már eladtam jópár gépet(régebben), de ez miatt még nem hozták vissza!!!
a másik: a rendszeres karbantartás (fejtisztítás)nagyban hosszabítja a ps életét.nekem eddig 2õ volt és a mai napig müxik mindegyik , pedig a legelsõ szériából való az elsõ gépem.(anno 145e ft volt).
a második gépem az utolsó "vastag" széria darabja 50004-es ha jól emlékszem.
3-6 havonta tisztíttatom és facán müxik.
a retek princo lemezt is viszi!
a másik: a rendszeres karbantartás (fejtisztítás)nagyban hosszabítja a ps életét.nekem eddig 2õ volt és a mai napig müxik mindegyik , pedig a legelsõ szériából való az elsõ gépem.(anno 145e ft volt).
a második gépem az utolsó "vastag" széria darabja 50004-es ha jól emlékszem.
3-6 havonta tisztíttatom és facán müxik.
a retek princo lemezt is viszi!
Akkor szerintem próbáld meg. Veszíteni nem veszíthetsz vele.
Papesz
Nem értem miért gondolod azt, hogy ha visszaviszed, akkor majd megcsinálják jól. Ha profi munka lenne (a beszámolód szerint nem az), akkor elsõre is rendben lenne. Pontosan ezért nem szabad chipet rakatni a gépbe egy haverod haverjával, aki látott már ilyet képen. Vannak többé-kevésbé megbízható helyek, ahol garanciát is vállalnak rá.
Papesz
de akkor midennkinek csinálja ezt h nem ismeri fel a lemezt de nekem nagyon gyakran szinte mindig😞 és nagyon idegesítõ
ok azt értem de a Setup discet fel kell rakni mert akkor nem mûkdöik de akkor már tárgytalan nem baj itt gépen játszok neten keresztül, a második kérdésemre vki válasz?
Egyszer már leírtam. A slim PS2-ben gyárilag benne van a Network Adaptor. Viszont chipelt géppel úgy letilt a Sony szerver a netrõl, hogy öröm lesz nézni. Inkább ne próbáld meg.
Papesz
na akkor tisztázzunk egy-két dolgot😄
Ha vissza viszem a ps2õmet és lehet újra kichippelik akkor megszûnik ez a lemez nem felismerés?
Meg hol lehet venni olyan setup discet a PS2höz?Már mint a Network Adaptor?
Ha vissza viszem a ps2õmet és lehet újra kichippelik akkor megszûnik ez a lemez nem felismerés?
Meg hol lehet venni olyan setup discet a PS2höz?Már mint a Network Adaptor?
És ha beírnád ide a kérdést?
Papesz