PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tukko!

ezt írják:
Where We Ship
At ConsoleSource.com, we'll happily ship your order to virtually anywhere in Canada and the U.S., as well as a host of other countries around the world.

ami nem zárja ki, hogy Mo-ra ne küldenének.
Mit szeretnél rendelni?

Amiket nem játszik le, azok NTSC szabványú játékok (USA/Japán). Venned kell egy Scart RGB kábelt (kb. 1500 Ft) és megoldódik ez a probléma, ráadásul még a kép is szebb lesz.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Hello. Van 1 PAL-os gépem és sok gamét nem játszik le szinesben😞 ezzel nem lehet mit kezdeni?

http://racing-events.blogspot.com/

Segítsen valaki aki tud angolul!
Innen szállítanak Mo.-ra:
http://www.consolesource.com/ecomm/customer/home.php

Prince of Máté
sztem a Motion Blurt legjobban az autós játékoknál lehet észrevenni.PL ha már nagyon gyorsan mész akkor elhomályosodik a kép.

Seth
Nem olyan,illetve hasonló, a textúrákat mossa el

PSN ID.: Beegabor

dinomano
a SMOOTH-os cucc olyasmi, mint egy-két game-nel a MOTION BLUR? Pl. MGS-nél jopar jelenet motion blur-t hasznal, mozgas elkenödik, és kevesbe pixelesek a jelenetek...Vagy ez nem mozgas közben csinalja?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Szokott valaki chipet vagy mást rendelni külföldi oldalakról? Az légyszives privizen rám!
Elõre is köszönöm!

Jövõhét közepe körül lesz egy eladó, H2O-val megtûzdelt, 75004-es fekete PS2-m, szokott minõség, még a kis fólia a tetején, nem sokat ment. 35 k. Memókártya, plusz joy is van most nálam, komoly érdeklõdõ plíz PÜ.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
Smooth az az, hogy rányom egy ilyen blurr-t és elmossa a pixeleket. Valamelyik játéknál nagyon hatásos és látványos a javulás a ps1-hez szokott szemnek. A Fast beállításra csak egy példát tudok felhozni, pölö a Chrono Trigger ps1-es változatában kb 5 másodperc amíg belépek a menübe, ilyen sokáig töli a lemezrõl. De ha ezt Fast-ra állítom,akkor 1 másodperc. Szóval ez gyorsítja a beolvasást a lemezrõl, de sok játék ezt nem szereti és lefagy, vagy például a parasite eve 2-nél néztem, a videók hipp-hopp lepörögtek, mnint egy gyorsított felvétel

PSN ID.: Beegabor

dinomano
én is ugy tudom, h. PS1 gameknel szamit az a SMOOTH...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Al Age
Élesebb is lesz a kép, ha a tv-d támogatja az ntsc szabványt, akkor rgb kábellel az import játékok is színesek lesznek. Jobb lesz, szebb lesz.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Az a beállítás szerintem csak ps1-es játékokra vonatkozik.

Solidus
Hát a system configurationban van egy menüpont ahol állíthatod(smooth),de semmi értelme.Aranyozott RGB kábelt kell venni,meg síkképernyõn játszani nagy felbontásban.

.:SOLIDUS:.

Prince of Máté
neem félre értesz van PS2õm

nem dolgozol? /tulképp szívesen elcserélném a dolgot :-) mármint, hogy ismét 16 évesnek lenni, pénz nélkül PS2 nélkül :-)))))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Prince of Máté
<#smile><#email> örülök h örülsz,mert nekem nincs esélyem rá sajnos...

Sziasztok!

Elõször is: Köszönöm Multikillernek a gépet, amit megvettem tõle a sok cullanggal, játékkal! ---Még azt sem bánom, hogy 700km-t kocsikáztam érte. (gázos a kocsim, nem került horror összegbe)
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, mikor kb két hete itt kérdezõsködtem!
A Swap Magic 3.6 tökéletesen mûkszik, még mindíg minden játék frankón futott.
A Fiam iszonyatosan örül a gépnek, csak kicsit keveset enged GT4-ezni :-)))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Al Age
RCA-scart átalakítóval és a gyári kábel használatával csak kompozit jelet kap majd a tv-d. Nem magán a csatlakozón van a hangsúly, hanem azon, hogy hány elemre bontva hány kábel viszi a videojelet.

Prince of Máté
meg mitõl lesz jobb a kép miben jobb az a kábel h élesebb?

Prince of Máté
félreértettük egymást.Én nem a gépen belül akartam piszkálni hanem a agép beállításain.szal System Configuration,Érted?

Al Age
Én 1000 Forintért vettem az RGB Pro kábelemet (igazából ez hivatalosan DVD Pro kábel, a különbség csak annyi, hogy ezen aranyozott csatik vannak, plusz a PS2-be menû dugó másik felén van még egy rca aljzat a kompozit videojelnek, plusz van egy kis kapcsoló rajta, amivel azt tutodm kapcsolgatni, hogy a scart dugóba RGB, vagy kompozit jel menjen).

Al Age
Az 5 ágú a komponens, amin 3 dugó a video jel, másik kettõ meg az audio.
A 3 ágú a kompozit, amibõl csak egy a video.

Barney Tech
Egy ilyen átalakító kb 1500-2000ft között mozog.

barret
Ebbol a kabelbol is van am olcso tipus!
Azt meg barhova dughatod😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

Csacsi
Nah most kompozit, vagy komponens? Olyan 5 ágú? 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sir Quno Jedi
komponensre gondoltál, nemde

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csacsi
Jah, csak egy baj van, hogy nem találsz sehol Ps2-höz kompozit kábelt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Barney Tech
Hát az én tvmen csak Scart vna más semmi....
Látom nagyon értesz ezekhez...

Al Age
Ez egy RGB pro kábel, olyan tv-n, amin nincs komponens bemenet, ezzel érheted el a legjobb képminõséget. Néhány tv-n több scart csati is van, viszont nem feltétlenül van bekötve mindegyiknek az összes lába. Abba dugva a kábelt, amelyik nem teljes bekötésû, csak kompozit jelet fog kapni a tv, ugyanazt, mint a gyári A/V kábel esetében.

Barney Tech
Akkor ezek szerint ez?

Al Age
Ebben viszont igazad van.

Én csak azért csodálkoztam, mert tegnap még RAMot akart beszerelni a gépbe, ma meg egy kábel miatt akart belenyúlni.

Egyébként nem tudtam, hogy egy kábel bedugása az aljzatba olyan bonyolult, hogy ahhoz segítség kell.

Papesz

Al Age
Ha nem segítesz a kérdés megválaszolásával, akkor inkább ne is írj IMHO. Peace.

Al Age
Minõség:
Kompozit -> S-Video -> RGB -> Komponens

Igazából szerintem a játékok 95%-ánál az utolsó kettõ azonos minõséget produkál, a maradék öt százalékban pedig be lehet állítani, hogy ne interlaced, hanem progresszív legyen a képfrissítés és attól lesz még jobb. Ehhez kell a komponens kábel és persze olyan TV, ami tud azzal a jellel mit kezdeni.

Al Age
RGB kábelnek egyik végén scart dugó van, a másikon pedig az, ami a ps2-be megy. RG B Pro kábelen van még egy dobozka 3 rca aljzattal, ahonnan ki lehet vinni a két audio sávot és a kompozit video jelet. Semmit nem kell állítani a ps-en belül.

BELÜL? Miért akarsz folyamatosan belepiszkálni a gép belsejébe?

Papesz

Barney Tech
Ja vegyél átalakítot Scart kábel vagy S-Video de én sztem az S-Videotol lessz a legjobb minõsége....

Prince of Máté
ja és ha megveszem és rákötöm akkor kell vmit állítani a PS-en belül?

Prince of Máté
oh köszi, esetleg tudnál egy rövidebb tájékoztatást adni hogy azt hogyan lehet rákötni meg hogy az miben más?mitõl jobba kép thx

RGB kábel, 2000 valuta.

LCD-n csak szarabb.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Prince of Máté
nem tom h nálatok feltûnt-e de nálam nagyon recés a kép játékoknál😞 Az javítaana ha rákötném egy LCD monitorra?vagy ha nem akkor milyen kábellel lehet jobb minõséget elérni és mennyiért?

Max 36
Ma reggel óta én is valami hasonlóra gyanakszom,mert öcsémék tv-jén korrektül,teljes színpompában mennek a stuffok<#szomoru1>.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Solidus
Nem lehet hogy a TV hibás?Van egy RGB funkció a TV menüjében - nem mindegyikben de lehet esetedben errõl van szó - ami valahogy kikapcsolt(áramszünet,hosszabb ideig volt kikapcsolva)?

.:SOLIDUS:.

Persze. De miért ne menne?

Papesz

Barney Tech
ÉS akkor tutira fog menni?

Kicsomagolod és Nero-val kiírod DVD képként.

Papesz

Barney Tech
Deha pl letoltök egy játékot a netrõl akkor azt hogyan irjam ki?

Mindegy, csak javaslat volt. Közel száz játékot írtam magamnak Nero-val egyszerûen, mindegyik kifogástalan. De mindenki úgy kreál magának problémát, ahogy akar. <#vigyor2>

Papesz

öregharcsa
nem bonyolítjuk csak "biztosra" megyünk!!! ez nem mondható el a néró esetében!

http://pspfilez.extra.hu/