PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvass vissza, már válaszoltak Neked, ember.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ahha a kábel miatt gyárival nem, de az elég gáz ha még középen vizszintesen az is levan felezve😞 PLEAS HELP

http://racing-events.blogspot.com/

Seth
és minden játéknál szélesvásznú??

PSN ID.: Beegabor

Hello. Most vettem rgb kábelt de nem tudom át állítani szélesvászonról. A tv-t is próbáltam át állítani 4:3ra, a gépet is de mindhiába, valaki segítsen!!!

Seth
God Of War-ból asszem nincs normális változat. Vagy a mozik vannak downsample-va, vagy nincsenek benne extrák, vagy lefagy vmelyik pályán stb...kb 5 félke verzió létezik,ez a szinkronelcsúszós asszem az egyik legjobb,mert nem fagy le sehol

Solidus
Gyári kábel,vagy tévé beállítások a bibi.

.:SOLIDUS:.

Bendy
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy megszereztem a God Of War-t (biztonsági másolatban) és szerintem ez NTSC verzió, mert a videók alatt a hangok kicsit csúsznak, a képernyõ alján pedig nagyon vastag fekete csík van. Kb 1/3-a a teljes képernyõnek fekete (alsó része). A tv 100Hz-es 72cmes 1 éves TV, a ps2 régi vastag és a gyári kábellel hajtom. Van-e megoldás ilyenkor, hogy full képernyõn nyomhassam? Minden beállítást próbáltam, de semmi sem segített. A játékban nincs PAL/NTSC szelektor, csak progresszív....de a tvm nem tudja. Köszi.

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

Az Electronic Entertainment Expo (E3) nincs többé. Legalábbis úgy, ahogy eddig ismertük. Átalakul, kicsiben megy tovább.

A hivatalos bejelentés.

Papesz

használ, vagy próbált használnivalaki "Compressor supreme force feedback" kormányt? Ez a TESCO polcokon egy idõben rogyásig állt, most is van mindegyikben. Van nálam egy és nekem tulképp szarnak tûnik. Én vagyok béna?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Az említett boltot nem ismerem, de ajánlom ezt, olcsón és jól dolgoznak.

Papesz

45-ért két kontrollerrel, 16M memkártyával, a swap magic-kel, meg a 70 gaméval. még garanciális aug valamikor jár le. Kifogástalanul mükszik minden.

Al Age
Nálam PS2 konfigmenüjében - chip kikapcsolva:
- ha gyári kábellel használom, akkor mindegy mire állítom, színes lesz, de az NTSC játékok fekete-fehérek lesznek
- ha RGB kábellel használom és komponensre állítom, akkor zöld lesz, ha RGB-re akkor jó és ez esetben az összes játék is színes.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hello. Most vettem rgb kábelt de nem tudom át állítani szélesvászonról. A tv-t is próbáltam át állítani 4:3ra, a gépet is de mindhiába, valaki segítsen!!!

Seth
Hát ha scart-tal dugod össze, viszont a system-be componens-re van állítva,akkor lehet még feketefehér

Al Age
Nálam csak RGB-vel színes, ha jól tudom NTSC normális megjelenítéséhez mindenképpen legalább RGB kábel kell. Nem a Scart dugón van a hangsúly (a gyári RCA-Scart átalakítóval sem színes nálam), hanem magán a kábelen.

Seth
a gyárival is színesnek kell lennie ha a tv-je támogatja az ntsc-t

Al Age
Az is lehet, hogy a gyári kábelt használja, nem vett még RGB-t.

barret
Fogalmazd meg finomabban😛<#vigyor>

Bérbe vehet? reklámfelület...

Seth
kicsit nyers hozzászólás, de így igaz <#idiota>

Szar a tv-d! Az egyik játék Pal, az szines, a másik NTSC pedig fekete-fehér a gagyi tv-den! Ennyi!
Hello!

Az a bajom a PS2-vel, h van pár játék ami színes, és van pár ai fekete-fehér!
Mi lehet a baj? Biztos h sokan kérdezék a topicba de nem naon vágom!
Léccy vki segítsen!
Üdv!
Hello! Ismeri vki a www.golemkonzol.hu oldalt? Vásárolt vki náluk Ps2-est, és ha igen megvan-e elégedve a chipelésükkel? Van nekik valahol üzletük is mert a honlapon nem találtam!? Köszi a válaszokat elõre is.

NeoMaN
Mennyiért vetted? Garit adtak rá?

nekem ebbõl a 70-bõl egyenlõre a GT4 illetve a FIFA 2006, és 2006 world cup ami igazán bejön. Viszont tulképp a Fiamnak vettem, õ meg láthatóan jóval bõvebb repertoárt használ.

használ, vagy próbált használnivalaki "Compressor supreme force feedback" kormányt? Ez a TESCO polcokon egy idõben rogyásig állt, most is van mindegyikben. Van nálam egy és nekem tulképp szarnak tûnik. Én vagyok béna?

Prince of Máté
uhh 70 gém...Nekem 5 játékom van<#idiota><#duhos2>

két hete vettem a gépet, adták hozzá a Swap magic 3,6-ot CD-hez és DVD-hez. Már bele volt nyomkodva az a három bigyó, amit be kell rakni. (azért, hogy ne vegye észre a gép a kinyitást) slimm a masinám, be lehet csukni minden gond nélkül, a konzolhoz kapott 70 játék gond nélkül fut vele.

Hell köszi sikerült beállítani az rgb-t már szak az a problémám hogy a széles vászon miatt alig látni valamit, valaki segítsen, valahogy át kellene állítani 4:3-ra a képarényt de a tv-n nemtudom, sem a system configurationban.

Prince of Máté
Figyeljetek ez lehetséges hogy tudjátok 1 héttel ezelõtt panaszkodtam, hogy nem olvassa be megfelelõen a lemezt most már 4napja egyszer sem írta ki!!!!"Bejáródott"?

A felsoroltak között a H2O a legjobb. Ha tudni akarod mennyire jó, akkor kérdezd Turhot. az Õ favoritja ez a chip. Az NTSC-s játékokhoz RGB kábel kell.

Nálam volt kölcsönben egy utángyártott kontroller. Hát elég gagyi volt. Már a végét járta szóval csinált olyat, hogy játék közben egyszer csak nem érzékelte a ps2. Autós játékoknál (pl.: Most Wanted, EPR)egyáltalán nem mûködött.
Szóval megéri több pénzt kiadni egy eredetire.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Hello!

Lenne pár elég kezdõ kérdésem, remélem nem sokszor körüljártak már, csak éppen nem tudom 6000+ hozzászólást hogy lehet átnézni.

Szereztem egy 1 éves pstwo-t(gari papír is van, nem chippelt, sértetlen gari címke a gépen). v12-13-as(SCPH-70004). Szeretnék bele egy chipet.(Rendelés és ismerõssel beszerelés módszerrel) Olcsók között nézelõdtem. Szerintetek Duo3, Xeno PS, H2O, M7 PRO, MARS PRO, Modbo, vagy esetleg más? Ezek mind gagyik vagy tûrhetõek? Esetleg Neo fixxel együtt? Vagy inkább jobb chip? Vagy is-is? Utángyártott kontrollerek mennyire gyengék? NTSC-s game-ek menni fognak-e? Kell-e hozzá valami extra cucc? Jah és d***neo.cn megbízható/olcsó?

Köszi elõre is, bye: nightw
Ilyen nekem is volt. Nyomjad beljebb a kábelt. Nekem az segített. Nem volt benne teljesen és ezért minden zöldes volt.

Al Age: Köszi! Bõvítem a cuccost.

Probáld meg a System Configuration-ben a Component Video Out-ot átállítani RGB-re!

Hello vettem scart rgb kábelt, de zöld árnyalatok vannak a képernyõn és 16/9es a képarány és nem tudom átállítani, segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Al Age
Olyan kaliberû chip, mint a Matrix Infinity, lényegében ugyanazokat tudja (autoboot, összes ps2-pstwo verzióba beépíthetõ, dvd9, kikapcsolható, frissíthetõ firmware, green fix stbstb...) és van egy elõnye is, hogy Dev.1 módban 6 különbözõ progit tud futtatni, nem csak egyet. Sok helyen ráadásul olcsóbb, mint a Matrix, valószínáleg ez a legjobb ár/érték arányú modchip.

Ghost2 honlap

Chipek, egy p-vel 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Solidus
Nincs valakinek eladó motorvezérlõ IC-je?30003-asba kéne!Meghalt sajnos...

.:SOLIDUS:.

Okés, majd bõvítem. Leírnád, hogy mit tud a Ghost 2 ? Csak, hogy tudjak róla írni pár sort.

Al Age
Hát a chipek között a legjobbak közé igazán betehetnéd a Ghost2-t. 😊

dinomano
lehet h. alapban adjak hozza a swapmagic cd-t is... :-P Kapsz még hozza valami pöcköket is, amit bele kell tenni a gépbe...ha slimed van, akkor masmilyet; szoval meg kell mondanod hogy milyen a geped...allitolag a slim talcajat nem lehet lecsukni, ha beleteszed a bigyokat. Allitolag nem indul el minden game vele. Kérdezd BANYAPAPA-t, neki volt, én csak hallomasbol ismerem.

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

vakondo
szerintetek megéri meg rendelni a swap magicet mert nekem tetszik
csak nem tom hogy müködik e ja és csak ez swapmagic dvd kell hogy elinditsam a játékokat semmi más kiegészitõ ??

dinomano
ha szetszeded a PS-ed, akkor megtudod milyen chipped van; ill. utanakerdezel, h. elözö tulaj, ill. aki chippelte mit tett bele... :-P Hazimozira rakötés metodusat nem tudom; de meg lehet csin. az biztos... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Prince of Máté
Nem lehetne-e valahogy megoldani hogy a PS2-õt ne az erõsítõre kössem rá hanem maga a házimozira?

Prince of Máté
megnéztem az oldaladat tök jó, mindent tartalmaz ami lényeges.De hogyan tudhatom meg hogy milyen Chip van a PSemben?

Egyébként csináltam egy weboldalt, ahol leírtam pár dolgot. Gondolom kezõknek jó lesz. ps2info

Konzol boltokban tuti kapsz. Én az enyémet a MediaMarktban vettem a konzol részlegen.
Jó a vastag gépbe is, sõt még PS1-hez is. Az Én kábelem pl kifejezetten ps1-hez árulták, mégis jó a slim ps2mbe.

Ezeket pont nem találtam azon az oldalon, ahonnan én rendeltem. Én SwapMagic-et és HDAdvancet rendeltem.

Nézd meg ezt az oldalt, õk tuti szállítanak Magyarországra. Én rendeltem tõlük korrekt kártyaterhelés, olcsó és gyors szállítás, meg vagyok velük elégedve. Vannak PAL-os cuccaik is.

ConsolePoint

Üdv.

Ui.: megnézem, hogy ConsoleSource küld-e MOra.

Ja meg a csart rgb kábel jó a vastag gépemhez?(még él a 2vel lentebbi kérdésem is😊 )

Chipet és Joy-t!

Ezt a Scart Rgb kábelt minden mûszakboltban(hasonló kábeleket forgalmazó) lehet kapni vagy csak konzolokal foglalkozó boltokban??????????????,,