PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PSN ID.: Beegabor
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Keresnék megvételre LEGO Start Wars II. játékot.
PM-ben plz.
Köszi
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
jó cucc sztem is amúgy. Ezt már csak egy digitális bemenet kimenettel lehetne fokozni egy HDMI személyében :)
de egyelõre nem nagyon találtam olyat.
Budapesten van1bolt. és van ez a sok cucc nekik. ha tudtok ebbõl egy jót, szóljatok. van pár, ez sajnos nekem mind kínai :D.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ha veszel Tv tuner kártyát, érdemes elõbb valahogy kipróbálni, hogy elfogadható-e a képminõség, illetve nem késik-e a kép vagy a hang.
スラッグ
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
most már vágom.
és ez jó?
Pinnacle Dazzle TV Tuner PCI mûszaki adatai:
Foglalat : PCI
Rendszer követelmény : PentiumIV 1,8 GHz,256 MB RAM,Hangkártya
Ismert szabványok : NTSC, PAL vagy SECAM
Csatlakozások : Coax, S-video, Compositive
Capture tulajdonságok : MPEG-1, DivX
Software : Driver, PCTV software
4 305 FT.
スラッグ
<#help>#help>.
Prince of Persia Trilogy (Sands of Time, Within Warrior, Two Thrones)
2000ft
Fight Night Round 3
2000ft
Need For Speed Most Wanted
2000ft
Ha többet viszel állom a postát
Érdeklödni [email protected]
elmagyaráznád? :S sry, de nem vágom.
szimszonos: Azért nagyobb méretû a PAL verzió, mert 5 nyelven kerülnek fel rá a hang és videóanyagok.
32-bites PCI kép/video rögzítés, true color videorögzítés S-Video és composite frorrásról, Video mail, videokonferencia
Szállítási idõ: 24óra, szállítási határido:48óra
ez bármilyen tévéhez jó? én egyáltalán nem értem ezt a capture card dolgot, de ez 4ezer és5ezer között van és megfelel arra a célra, amire nekem kell, hogy felvegyek videókat ps2rõl jó minõségben?
csak az a kérdésem, utána hogyan tolom be pécére és fel jútúbra? mer nekem erre kell, tökre nem értem :S.
Mindig csak a Slot1-re mentek, és az éppen nem használt mentéseket mindig átmásolom az utángyártott karira. Így van hely mindig az aktuális mentéseknek.
Amúgy a Burnout nekem sem ismerte fel az utángyártottat, ezért tértem át a fenti módszerre.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
viszont akkor most vettél ilyen capture cardot? hol és mennyiért? mert én olcsón szeretnék venni.
de most van 1 más gondom. vettem egy utángyártott memoriakarit. Szépen mûködik, god of war 2, soul calibur 3 látja, tudok menteni. De a Burnout Takedown nem ismeri fel egyszerûen. Írták, hogy csak a slot 1et ismeri fel, dehát abban van. így nem tudok menteni sajna. mitévõ legyek?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>.
elõbb volt szó róla, én beszéltem errõl és hoztam fel a témát, váááá. eggyel v kettõvel lejjebb megtalálod :D.
#16179.
csak olcsón kéne, mer ez drága :S :S.
meg nemtom minden tévéhez jó ez? :S lcdtvnk van. jó nagy :D. ennél többet nemtok róla :D.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ilyenre gondoltál pl? rákerestem. rohadt drága, 19ezer.
olcsóbban van? vagy rosszat találtam? namind1, olcsón kellene Budapest környékérõl :D. Budapesten vok.
"Thanks man, I use and External Capture Card to record it, it is pretty much taking the A/V right from the ps2 to the Computer."
lefordítaná vki? úgy értem, h pakolgassak ki és be a gépbõl egy kártyát és tegyem át a ps2be, mer ez az egyszerû megoldás és ezzel lehet kamerázni.... ha jól értem. de akkor se értem, mert géphez nem értek és nemtom hogyan kell megoldani.
HELP!
és továbbra is várom a mentõ ötleteket, ha van más, kösz.
a vidit nem töltöttem fel, úgy, h mutatok1régit akkor.
jútúbon látni pár jó minõségû vidit game közben.
kérdem, milyen cuccal lehet megoldani a jó kamera felvételt ps2nél? van1géjm, SvR10, aztán én mindig mobillal veszem fel, mert hát nahhh... mobil van és az eccerû.
dehhh... ugye pécén van fraps, meg egyéb hasonló programok, ami játék mellett fut és egész jó minõségben veszi fel a dolgokat. kérdem én, van ilyen féle program ps2re?
pls help! örülnék neki, ha segítenétek, mert fontos, mindjárt mutatom is miért. egy videó :D. csak elõbb felnyomom jútúbra.
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
- Ratchet & clank (platinum) 1000ft
- Killzone (platinum)1000 ft
- Tekken 4 (platinum)1000ft
- Burnout 3 takedown (elsõkiadás)1000 ft
- The getaway (elsõkiadás)1000 ft
- Time splitters 2 (elsõkiadás)1000 ft
így egyben 5000ft-ért elvihetõ. Tökéletes állapotban vannak meg van a játékok füzete is(kivéve a the getaway-nek). Képet tudok küldeni. személyes átvétel kecskeméten, vagy posta, de akkor elõre utalásal (ha nem bízna az ügyfél meg adom nevem, címem, telefonszámom :) ) érdeklõdni msn-en (adatlap) vagy privátba.
Msn : [email protected]
PH-s link
PS2 21759
A számot persze változtathatod, amit épp keresni akarsz.
Elvileg a http://pcsx2.net/ (PS2 emulátor) honlapja is a találatok között lesz, ahol megtalálod a kért címet, illetve itt minden játékcím mellé fel van sorolva a game save ID (SLUS, SLES, vagyis NTSC vagy PAL).
Sok sikert!
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A gyerekeknek le szoktam menteni a játékokat az MC-rõl a PC-re (mivel csak 8 MB-os kártyánk van). Sokszor kérik, hogy tegyem vissza valamelyik régi mentést. Az okoz gondot, hogy a PC-n a mentett játékok mappái nem játék nevet tartalmaznak, hanem valamilyen kódot (pl. BASLUS-21759). van valamilyen adatbázis vagy progi, ami alapján ezeket be tudom azonosítani, hogy melyik játék mentése lehet? Vagy bármi mód?
- Ratchet & clank (platinum) 1500ft
- Killzone (platinum)1500 ft
- Tekken 4 (platinum)1500ft
- Tekken 5 (platinum)2000 ft
- Burnout 3 takedown (elsõkiadás)1500 ft
- The getaway (elsõkiadás)1500 ft
- Time splitters 2 (elsõkiadás)1500 ft
így egyben 6000ft-ért elvihetõ. Tökéletes állapotban vannak meg van a játékok füzete is(kivéve a the getaway-nek). Képet tudok küldeni. személyes átvétel kecskeméten, vagy posta, de akkor elõre utalásal (ha nem bízna az ügyfél meg adom nevem, címem, telefonszámom :) ) érdeklõdni msn-en (adatlap) vagy privátba.
Érdekes nagyon ez a hdd téma!
http://gamepod.hu/teszt/playstation_2_slim_hdd_mod/teljes.html
itt találtam slimhez is okoskodást, de ez már meredekebb.
Lehet nyáron megpróbálok valamit összerakni.
DMS4pro chip mennyivel tud többet egy Modbo-hoz képest? (ha jól tudom a Modbo csak középkategóriásnak számít, nekem ilyen van és kb csak ezt ismerem, itt olvastam még pár régebbi chip fajtáról)
Elõre is köszi a választ!
Amúgy soft-moddal, hd loaderrel elindul sima chip nélküli fat gépen is az összes kompatibilis játék, nagy nehezen beszereztem egy network adaptert, és most örülök, hogy anno nem slimet vettem :D a fejhibát meg konzolstudióban 3000-ért megcsinálták, szerencsére kicserélni nem kellett. De most már úgy se fogom terhelni a fejet. Engem az érdekelne, ha veszek bele egy 500GB-os ULTRA ATA HDD-t akkor azt is kezeli?
スラッグ
Amúgy van valamerre errõl egy leírás?
Mert ok, hogy ez kell, a játékokat meg iso-ban kell rátenni?
PSN ID.: Beegabor
Nekem vastag volt, vagy úgy 5 év után úgydöntottem, h csippeltetem, aztán nemis húzta már onnantól fél évig. Ezt mégegyszer nem követem el :D
De akkor a slim jobb? Vagy csak azért, mert újabb?
És azon belül is meik szériát? SCPH-77003 egy ilyet most tudok 15 ért...