17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Keviny
    Sziasztok,

volna egy "kisebb" problémám az USBAdvance-al: elindítom, be is tölt szépen, felismeri a pendrive-ot, illetve látja a rajta található játékot. Rápöccintek a start gombra, majd kijön bal oldalról egy felirat: "Please wait.... loading title" És innen nem hajlandó tovább moccanni.

Hol ronthattam el? Van valami chip is a gépben, nem lehet, hogy azzal akad össze?

A másik fura dolog: a meghajtó elég szar, de a CD-ket beolvassa. Van pár (eredeti) PS1 CD-m, betolom, majd felpörög, eltűnik a menü (mintha indulna a játék) majd újraindul a gép... ez mitől van?

Köszönöm előre is!
  • Kazuma92
    Akkor sajnos nincs jelentősége (számomra), köszi :D
  • Seth
    PS1 játékok emulálásánál van szerepe
  • Kazuma92
    Srácok! 3 éve van PS2-m, de most vettem észre benne valamit: Amikor nincs benne lemez, ugye bejön egy menü, és ha a háromszöget benyomjuk akkor a verziószámot meglehet nézni. És ezen belül van egy options fül!
    Disc Speed - Standard
    Texture Mapping - Standard
    Nem állítgattam rajta, de ezek mi célt szolgálnak? :D
  • Rip
    Nincs az messze, az Univerzumtól 2 perc gyalog :)
  • benőmenő
    Nem, nyíregyházi.A ps pedig 77004-es és van cagy 4 pöcök legalább ahogyan néztem.
    #16392:Pont két megálló közt van a bolt
  • Police72
    Szervizelnek komám.
    Debrecenben vagy? Mert akkor tényleg csak beszaladsz érte.
    De sunyik nagyon. A csóka a hasára üt és mond egy árat. Vagyis hát ha módosítani akarod a gépet akkor ezt csinálják. Meg átb*sznak rendesen.
    De egy pöcköt csak ki cserélnek. Csak mond meg hogy cseréljék ki ott helyben. Meg ha ott mész el, miért nem mész be és kérdezed meg?
    Mert mi a baja? Próbáltad már elnyomni a pöcköket benne mielőtt lecsukod? Milyen szériás?
  • Seth
    Ha legközelebb ott jössz el előtte,akkor kérdezd már meg :)
  • benőmenő
    Hello,
    Valaki megtudná mondani, hogy a playbox konzolboltban szervizelnek-e ps2-őt, mert már kezd zavaró lenni, hogy nem érzékeli a gép, amikor lezárom. Suliból hazajövet mindig előtte megyek el, szal elég kényelmes lenne ha ott megtudnák csinálni.
  • jaszy
    Azt megölted!
    Kezdő csiribiri koromban párat én is túlhajtottam.
    nem éri meg fejet cserélni a vastag gépbe. Annyiért használt slim gépet veszel.
  • shenmuedc #16389
    Hát igazából osztiloszkóppal kéne fejet állítani. 600-400 ohm már gyilkos mulatság, Igencsak sok fesz megy így az amúgy sem túl jó minőségű fejre.
  • Lorant999
    hy nekem is ps2-őm van,4 éves ,1 vagy 2 éves korában csippeltem ki

nem volt szervizelve,garanciáztatva,és még mindig kiválóan működik

minek állítgattad ? :) am nemhinném
  • tomiboy1989
    Üdv Mindenkinek!
    Az lenne a gondom hogy egy SCPH-50004 es ps2be olvasófejet cseréletem!
    Az olvasófej hátulján lehet állítani az olvasófej erősségét gyárilag 1600 ohm-on on volt(mind kettő (Cd/DVD)) ,én levettem 1000re és így próbáltam ki először,és csak a ps1 es játékot indította el:S Utánna állítgattam 630 és 512 re úgy hogy mind a két potin enyi értéket mértem de így is csak ps1 et játszotta le ,viszont most már az a baj hogy semmit nem játszik le Az utolsó érték 400 ohm volt amit beállítottam :S
    Igazából csak 1 dolgot nem értek hogy neten találtam egy videót és ott is 630 ra volt beállítva és a videó hoz hozzá volt írva hogy ne legyen 630 nál nagyobb az érték :S Viszont gyárilag meg 1600 volt :S

Lehetséges hogy megöltem a fejet?
    Amit a boltba veszek fejet azt ha leveszem róla a biztonsági fóraszt és berakom annak működnie kell anélkül hogy bármi mást is csinálnák a fejjel??

Előre is köszi a válaszokat!
    Üdv:Tomi
  • szimszonos
    Nem patcheltem még soha játékot mert chippelt gépem van ráadásul ntsc-és.Már megoldottam azóta leszedtem slus-ban és semmi gond sincs vele.
  • Police72
    Miért nem patchelted be mielőtt kiírtam ntsc_2_pal converterrel?
    Nézd meg mielőtt kiírod, most oda egy DVD-d....
  • szimszonos
    Kiírtam a Toca Race Driver 2 játékot a szokásos módon imgburn 4x sebesség de csak fekete képernyő.A játék se nem sles(pal)se nem slus(ntsc) ha nem splm(ntsc).Én még ilyen formátummal nem találkoztam nem tudom hogy ennek van-e köze ahhoz hogy nem fut a játék a gépemen?
  • Police72
    Próbálta már valaki az Open PS2 Loader nevű programot? (Van ahol Open USB loadernek nevezik)
  • Anubys
    Ha bejön a parásabb hangulat, akkor Fatal Frame-sorozat, lightosabb horror / thriller katergóriában nekem bejött még a Rule of Rose, X-Files: Resist or Serve, Ghosthunter. Ez utóbbi egy kevéssé ismert gyöngyszem (bár pont az eleje elég gáz, de nagyon jó játék)
  • Ákos90
    Eladóak a következő kifogástalan állapotban lévő eredeti ps2 játékok!
    - Burnout 3 takedown (elsőkiadás)1000 ft
    - The getaway (elsőkiadás)1000 ft
    - Call of duty finest Hour (elsőkiadású) 1000 ft

érdeklődni pü-be vagy msn-en (adatlap)
    kecskeméten személyesen át vehető vagy posta előre utalással
  • ViniSoundz
    Jaja, imádom én is. Az új résszel még nem játszottam. És bizony, manapság sajnos már nincs ilyen tartalmas platform géjm.
  • Roland3
    Köszi a válaszokat! :D

Nekem idáig a god of war 2 a top végig nyomtam már :D
  • vg
    Talán a Shadow of the collosus. De nekem nagy élmény volt a Resident Evil 4 is pár éve amikor játszottam.
  • benőmenő
    Emberek most játszottam végig a Jak and Daxter trilógiát és kib@xott jó volt!!! Már csak ezért megérte ps2-t venni. Aki megteheti annak kötelező akár ps2-n, akár emulátoron, amennyiben elindul. Kár, hogy manapság hanyagolva van az ilyen minőségű akció-platform játékok. Csak a +. rész 15óra 58perc alatt játszottam végig, a többi is hasonlóan hosszú volt, pedig nem csináltam meg az összes titkos küldit, stb. Hol vannak manapság az ilyen játékok?
  • Akey
    Vagy akár itt.
  • Kazuma92
    Mint ahogy MikX mondta előző üzenetében :)
    Az hogy melyik a legjobb játék, az eldönthetetlen, mert egyén is válogatja.
    Nézz szét az oldalon amit ajánlott!
  • MikX
    pédául

#16372: pédául
  • Roland3
    90004 szériára nincs soft mod nekem 8.c :S
  • Roland3
    Sziasztok

ps2-re melyik a legjobb játék ?
  • benőmenő
    Köszi a válaszokat, akkor elviszem vmi szervízbe, mert ami itthon van forrasztó az nem épp egy ütőképes darab.
  • MikX
    Nekem is volt ilyen probléma, ebay-en a bekapcsolópanel kb 2 dollár :D Itthonmeg, ahogy néztem 3000-t mondtak szervízekben.
    Megrendeltem e-bayről, és míg megjött, addíg áthidaltam a régit.
    Csak ha szétszeded, a szalagkábelre vigyázz, mert nagyonkönnyen sérül. Nagyjából ennyi.
  • jaszy
    Nem sok, egy mikrokapcsolót kell kicserélni, de te is megtudod csinálni ha ügyes vagy és van egy rendes pákád.
  • benőmenő
    sziasztok,
    Nemtudjátok véletlenül, hogy sokba kerülne-e megjavítani egy slim
    ps2-nek a dvd lezáróját?
    Mert néha amikor lezárom nem akarja felpörgetni a lemezt, de ha újból felnyitom, majd határozottan visszazárom már általában működik hibátlanul.
  • kazuma89
    Én most a Twisted Metal sorozattal jástszok PS2-n, szerintem ez is alap.Próbáljátok ki.Ps3-ra jövőre jelenik meg az új rész..
  • Kazuma92
    Ebben igazad van, vagyis rám igaz, én valóban azért maradok az előző generációnál, mert nagy befektetés lenne egy PS3. De ha lenne is rá pénzem, először a PS2-es "akaromlistámat" gyűjteném be, csak aztán kezdenék bele az újba. Természetesen nem dobnám el a 2-esemet soha.
    Nekem minden játékom eredeti, és "csak" 21 darab van, 2007 nyár végén kezdtem el gyűjteni. Számomra egy játék nem annyit jelent hogy " letőőőtöm végigjácccooom letőőrlőőm jóóóvóóóóót", én ha megvásárlok egy programot ( ritka manapság sajnos) akkor az tart egy jódarabig.
    ricsa008! Ha szereted a militarista játékokat, ajánlom figyelmedbe a "Conflict" sorozatot. Számomra alapmű! (Bár Conflict Vietnam-ba most elakadtam..:D)
  • csabush
    Persze ezt értem, kinek a pap kinek a paplan. Nem tudom, nekem is másodrangú a grafika, de ha a lehetőség adott, hogy egy alapvetően jó játék szép is legyen miért ne. Engem inkább a játékok fizikája, illetve a mozgások kidolgozása (például a sportjátékoknál elég fontos) érdekel, meg persze kössön le.
  • shenmuedc #16364
    Még egyszer leírom: SZÁMOMRA. Ha ez kell a népnek ám legyen. Az unchartedet sajnáltam egyedül, de hála istennek nemrég pár órát játszottam vele és lebeszéltem magam a gépvásárlásról. Nekem ez a csilli villi grafika és a sínen futó játékmenet teljesen megöli a játékélményt.
    Talán így 34 évesen meghagyom ezt az új generációnak.
  • csabush
    Hát, érdekes. A multi címek szarok, azokat PC játszom, ha játszom egyáltalán, de pl a Playstation 3 exek azok faszák, nem kicsit, nagyon.
  • shenmuedc #16362
    Ez nem feltétlenül van így. Kétszer próbálkoztam az xbox360-al de inkébb visszatértem az elöző generációhoz de nem azért mert nem lenne rá pénzem, csak a jelenlegi generáció (értsd HD konzolok) kínálata szánalmas (SZÁMOMRA)
  • csabush
    Ez igen. Van egy olyan érzésem, hogy sokan azért ragaszkodnak a régi generációhoz, mert az új egy nagyobb befektetést kíván. Van PS2-m és 3am is, de egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem az újat. Vegyük csak sorba: God of War 3, GT 5, Tekken 6, Little Big Planet, Fight Night (és a többi sportjáték, fifa, madden stb), Uncharted 1-2. Nekem ennyi cím is elég lenne ahhoz, hogy megérje ez a generáció, de mindezek mellett vannak még olyanok amik lekötnek (Motostorm Pacific Rift, Army of Two stb.), és akkor a multimédiás lehetőségekről nem is beszéltem.
    Persze ettől függetlenül anno a 2 nagyobbat szólt, tény talán több húzócím volt rá, de haladni kell a korral. Valamelyik nap leültünk haverommal nosztalgiázni, This is Football 2003. Mai szemmel kritikán aluli, főleg egy Fifa 10 után, és most nem feltétlen a grafikára értem, az emberek mozgása stb. Ellenben a Gran Turismo 3-4 nekem a mai napig nagy kedvencem, imádom őket, főleg a 4-et. ha még megjelenne egy fasza Crash rész a 3-ra, akkor 100% ömöm bódottá lenne. :)
  • vegytek
    ja, és ott is csak rendelésre