17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Freedy
    sziasztok! Fejcserében tudnátok segíteni? slim ps2-be ma jött meg a csereolvasófejem, be is szereltem, de nem ad ki magából lézert:S Beszereltem a másikat,(2db-ot rendeltem) azzal is ugyanaz a helyzet. Visszaszereltem ami eredetileg volt benne,(hátha valamit elrontottam volna) de az működött(csak cd-t olvas). Nincs valami tippetek, vagy ötletetek, hogy mit kéne még megpróbálnom? Azt nem tartom túl valószínűnek, hogy 2db hibás fejet is kaptam volna. Ugyanaz a típusa mindkét fejnek.
  • Gundam
    persze hogy megy, csak a kingdom hearts 1-et kellett még1szer kiírnom, mert szintén ugyan ez volt a hiba.
  • Akey
    A minuszosat télleg jobban csípi a PS2 feje. Eredeti lemezekkel megy amúgy?
  • benőmenő
    nem tudom mennyit számít, de nekem csak mínuszos van és azokkal nincs probléma. Vagy valami komolyabb, mert ez így, ahogy olvasom nem egy sima fejhiba
  • Gundam
    és Verbatim DVD+R-t használok.
  • Gundam
    Helo!
    Na, szóval kiírtam néhány játékot, de az Isten se tudja miért nem indulnak el:
    Kingdom Hearts II: játszottam 5ször vele, most is akarnék, de 1szerűen nem tölt be, mert kiadja a színbeállításokat, fekete képernyő, ilyen képernyőtörés, és ennyi.
    Dinasty Warriors Gundam II: szintén ugyanez a helyzet.
    Burnout Dominator: kifagy a lila képernyőnél.
    Mindegyik game-t 4x-es sebességgel, ImgBurn-nel írtam. Valaki tudja a megoldást?
  • ypss
    Hello nekem is van 1 PS2 eladó network adapterrel+hdd-vel rajta sok játékkal+emulátorokkal+8mb eredeti memoriakarival. Érd. [email protected]
    U.I.: A network adaptert nem adom el külön!
  • Police72
    Szóval remélem érted. Csak ha az ember el akarná teljesen magyarázni (úgy hogy a sok suttyó megértse és ne kötekedéssel reagáljon egyből), az már olyan Wareznak számítana mint a huzat.
  • jaszy
    :) Nekem mondod hogy megy?
  • Police72
    Ja és még valami de tényleg az utsó: A Van-e valami kérdés alatt nem csak konzolokat lehet érteni. Hanem lehet egy hónapokig nincs semmi, aztán van egy HD tv, vagy egy Mac Book Pro...
  • Police72
    Jó gyerekek most itt minden apró szőrszálba bele lehet kötni. Nem egy konzol bolt. Nem is város. Nem úgy megy hogy jajj Te most kigondoltad hogy veszel egy Boxot megnézel 4-5 féle ajánlatot oszt megveszed 50ért-60-ért. Megejtesz egy telefont, megkérded hogy van -e valami. Ha van valami akkor megnézed ha kell letarhálod még jobban és elviszed (úgyis odaadja csak szabaduljon tőle), lehet csak egy classic van 8ért vagy hasonló, ha semmi nincs akkor max 2 hónapon belül úgyis lesz valami. Mondjuk jön a tél, lehet veszek egy Boxot, mert ugye az emberek szeretnek fűteni én meg szeretem az Xboxt. És szerintem egy 3 hónapos Jasperos box még elég újnak számít főleg hogy 20 az ára. De teljesen elment a téma a PS2-től.

Próbálta már valaki az Open PS2 loader alkalmazást?
  • jaszy
    Újról volt szó!
  • rumkola
    jaaa, hát 9xxxx4-est árulhat is annyiért :DDDD
  • Police72
    Nem hiszem hogy értékesítenéd ha rendelnél 100at. :D
    Természetesen 20ért Arcade-ot kapsz, nem Elite-et, de az csak 3 hóaopos legalább. Meg az ilyet ki kell fogni. De PS2-t mindig kapsz. Haverom most 9xxxx4-est árul 5 játékkal 2 karral 2 memóval (új mind) 15ért.
  • Police72
    Rossz eladó nincs csak hülye vásárló.
    Minden célra vannak megfelelő emberek.
  • rumkola
    :DDDD
  • Akey
    Tudsz te olvasni? Network adaptorral és 40GB-os HDD-vel.
  • jaszy
    Ha tudsz 10 újat ért kellene vagy 100Db, tudod mit 15 ért is jöhet.

20 ért 360? 30E adok érte és 100Db ot hozz.

Butaságokat írsz!
  • rumkola
    ja, 10-ért vadiújat 2 karral :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Police72
    Nekem aztán mindegy, nem szólok bele semmibe, de kétlem, hogy valakinek kéne. A debreceniek mindig nagyon nagy árat szabnak.
    Pár km-errel vadiújat vehetnek az emberek 10ért (slimet ugyebár) minimum 2 karral...
    20... Azért már új 360at veszel (nem slim). :)
  • dickhead
    Az ára lemaradt:20000 ft
  • dickhead
    Eladó egy fejhibás ps2 gép egy joyal,tv és táp kábellel,64 megás memória kártyával,network adapterrel és 40 gb-os vincsivel.
    Filmek és játékok a merevlemezről mennek!

Érdeklődni privátban vagy a [email protected].

A gép Debrecenben található.
  • Police72
    Próbáld ki hogy alulról megnyomod az ujjoddal a kártyát fölfelé 3mm-errel mikor a Browserben vagy. Lehet az olvasó foglalat babrál. Lehet csak oxidálódott egy pici a memkártya olvasólábaira.
    Vicces de komolyan. Nekem is ez van.
    Az eredeti kártyát bedugom és minden okés. De pl egy utángyártottat bedugok látja a PS2, böngészhetek is rajta, de pl hogy FMCB-vel indítsak fel kell nyomnom és tartanom az ujjammal amíg a játék be nem jön.
  • rumkola
    nem, ps1-est
    tudok is menteni, de ps2 browserben nem látom a kártyát
    ez vicc :D
  • Seth
    ugye nem ps2 játékot akarsz menteni ps1 memókártyára?
  • rumkola
    nem látja :(

arra már rájöttem, hogy PS1-es memókártya
    lehet hogy üres? bár akkor is látnia kéne.... talán rossz :(
  • Seth
    lemez nélkül vagy felnyitott,kinyitott tálcával kapcsolod be a gépet. A megjelenő menüben pedig Browser menüpont
  • rumkola
    most ki fogtok röhögni, de:
    hogy a picsbe érem el a memóriakártyát???? nem tudok rájönni :DDD
  • jaszy
    Lesz!
  • szimszonos
    PES 2011 lesz ps2-re?
  • Seth
    Már semmi említésre méltó
  • Police72
    Lesz mostanában valami jó ami PS2re jön ki?
  • Police72
    Türelem:
    http://www.numberonehuntinggames.com/games.php?id=9
  • Petykafiam
    jah utángyártottat találtam én is gondoltam tud valaki rendes gyárit is na mind1. Akkor ajánlhatnátok egy olyan játékot ami a fizikára épülő platform játékot mint pl a trine. Meg valami jó kis zombis játékot :)
  • szimszonos
    Cabela's North American Adventures játékot keresem ps2-re állítólag már kijött de én még se a boltokban se egy oldalon nem láttam még fennt.Valaki játszott már vele?
  • jaszy
    wirelesst sehol..
    Utángyártott vezeték nélküli vacakot néhány boltba árulnak de attól mérföldekkel jobb a gyári.
  • Petykafiam
    Hello, nem tudjátok hol lehet venni jó ps2 wireless controllert?
  • Twinseen
    Sziasztok! Lenne egy eladó PS2-őm! Akit érdekel PM-ben jelezze :) Minden részletet leírok ott...
  • Police72
    Nagyon kevés játék kompatibilis az USB Advance-szal.
    A HD loaderrel többet tudsz futtatni.

Szétjátszottad a géped haver...
  • Police72
    Ugyan iylen gépem van. 2 pöcök a fedő alatt, egy pöcök belül elvileg. MOndtam már. Próbáld ki hogy legblokkolod a 2-t vagy mind a 3-at.

Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=xZM76GZf1_k&p=862D093D8A2A6FA0&playnext=1&index=45

Ha szétnéznél akkor találnál házi megoldást...
    (Ha meg nem akkor kibírod, hogy leszállsz valahol oszt gyalogolsz 100m-t....)