PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Routerbe kell bekötni. És a játékoknál pedig elvileg külön opció van a net bekonfigolására. De ezt még sose próbáltam, csak annyit, hogy HDLDump programmal pc-rõl ps2-re átmásolni a játékokat, azaz a vinyójára. Ezt úgy csináltam, hogy összekötöttem a ps2-t a routerrel, az ulaunchelf konfigjában beállítottam a router ip címét, alhálózati maszkot, és a ps2 ip címét. Így a gépen elindított program már látta a ps2-t. (fat, network adapterrel)
zoliii
Mert vannak olyan játékok, amivel neten is lehet játszani, online módban.
Meg a Youtube oldalon láttam, hogy elvileg PS2 is megy a net.
A konzol hátulján van LAN port is :D

jaszy
Mért akarsz netet kötni rá?

zoliii
Sziasztok!

Nekem egy PS2 Slim gépem van.
Free Mc Boot mem. kártyám is van. Hogy lehet a netet beállítani a gépen?

Igen, nos a Free Mc Boot-ot ki kell írni, telepíteni, de a csomagban ott az SMS is. Itt egy jó leírás:

http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.53.196
jaszy
A kártyára kell installálni...

memkártyám van hozzá 2db 8mb-s, vagy nem tudom milyen memkártyára gondolsz.. és ezt az sms playert rá kell másolni a dvd-re, vagy ez csak a külsõ vinyón mükõdik?

SMS Player kell hozzá. Ahhoz pedig softmoddolt, Free McBoot-os memkártya (chipelt gépen tudsz ilyet csinálni).
PS2 csak DVD filmeket tud beolvasni? Mert próbáltam avi-s fájlokat, de olyan dvd-ket nem olvas be... külsõ vinyót fel sem ismeri :o mit lehetne kezdeni vele?

Twinseen
Üdv! Akit érdekel egy PS2 (+ pár dolog) az írjon PÜ-t :)

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

jaszy
nono, nem így van hivatalosan....

MikX
Amúgy a chipelés nem illegális, ha megvetted a géped, azt csinálsz vele amit akarsz, ha úgytetszik virágcserépnek is használhatod. Ami illegális, az a szoftver másolása.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

jaszy
A chipnek semmi köze a fejhez, még csak nem is látják a mókot...

Prince of Máté
Ja csak az a konzolbolt nem vállal ilyet csak javítást. De akkor elviszem hozzájuk.

Rip
Hahh, õk szokták beszerelni :)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Prince of Máté
Az, hogy egy "illegális" gépet javítanak.

jaszy
Mért ne lehetne? Mi az akadálya? A chip az biztosan nem!

öregharcsa
igen...

http://pspfilez.extra.hu/

Prince of Máté
Szóval igen v nem?

25környékén van esélyed,ilyen pakkot kormány nélkül 20ért szokták árulni.
Szerintem maximum 40.000 ft-ot érhet. Én is megpróbáltam eladni de nem kellett a kutyának sem így most van egy ps2 25 db eredeti játékkal meg egy ps3 is. De próbáld meg hátha neked sikerül elpasszolni.<#wink>
jaszy
És ha ügyesek cukrot kapnak <#heureka>

Prince of Máté
A konzolboltok/szervízek cserélhetnek fejet egy chippelt Slimnek?

zola2000
Ez az anime nekem sem tetszett, meguntam 5 rész után, de a játék nagyon bejött (mondjuk wiire van meg, de ugyanaz).

A

Én meg lassan gondolkodom xbox beszerésében

lassan gondolkodom hogy eladom a masinát
mennyibe lehetne elpaszolni gép+8mb memk.+joy+()+medal of honor eredeti+egy pchez is használható kormány
Mûködik valakinek a hdd-s megoldás ps2 slimhez?

Nekem mega az anime nem tetszett, elkezdtem szinkronosan nézni csak a játék miatt, de nem bírtam 2 résznél többet...

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

zola2000
Nem tudom miért van ez a játék hanyagolva, de szerintem ez az eddigi legjobb játék az évben
http://www.youtube.com/v/q-BOo1u86G4

A játék egy stratégiai RPG, és egy nagyon hangulatos visual novel keveréke ez úgy néz ki ha jól teljesítünk a VN rész alatt, akkor a NewYork Combar Revue tagjai szorosabb kapcsolatban állnak, és jobban együttmûködnek harc alatt, szerintem érdemes megvenni, mert nagyon jó, kár lenne, ha az ilyen játékok érdeklõdés hiányában nem nagyon jutnának ki japánból...

A

splinter cell double agent 2.2K a (budaörsi) MM-ben.

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Seth
At the title screen, push the following button combinations to activate the codes listed:

Alternate costumes: Left, right, right, up, down, left
Run faster: Left, right, up, down, down, right
Super charged attacks: Left, left, left, up, down, right, left
Unlimited energy: Up, up, left, down, left, right

A címképernyõn kell beütni a kódokat. Az irányokat remélem nem kell lefordítanom.

PSN ID.: Beegabor

Conan The Dark Axe játékot viszem és kiakarom próbálni a csalásokat rá amit a "at the title screen"-ben kellene bepötyögni amit nem tudom mit jelent. és hogy kell.Ha valaki tudja vagy játszott a játékkal segítsen.
Sziasztok!

Köszi a választ.
jaszy
Egyik sem.....az ajtónyitó mikrókapcsoló szokott ilyet produkálni.

Kazuma92
Attól függ hogy hogyan szaggat. Ha csak a Framerate szarakszik ( lassul a kép ) akkor az nem gáz, de ha konkrétan nagyokat akad, tölti a pályát akkor az olvasófejjel van gond, esetleg a lemezzel.

Üdv

Van egy rossz PS2 gépem(SCPH-77004): Nem olvasta a lemezeket, szerintem fel sem pörgette õket, az olvasófej sem mozgott, csak a menüig jutott el, nem olvasott semmilyen lemezt akárhogy próbáltam.Aztán mivel nem akartam már rá költeni szétszedtem, kifújkáltam a port, lezuhanyoztam a gépházat, aztán sebbenzinnel (ezt találtam itthon :D) megtisztítottam az olvasófejet, és azóta tökéletesen mûködik, de tényleg, bármilyen szar lemezzel egybõl elindul, tökéletesen megy már vagy 2 hete. Most akkor ennek mi baja volt szerintetek? Koszos volt a fej vagy beakadt a mechanika? Mert szinte biztos boltam benne hogy meghalt a fej de akkor mégse...
Sziasztok!

Az normális ps2 nél hogy a gta vice story szaggatt?
Pedig a gép még garancia jegyes,900004 szériás 8c
Syphon Filter Logan's shadow

4. epizód 1 pályát túl tudta valaki vinni?Zuhanyzóba kell lövöldözni, mer t eszméletlen bugos, próbáltam 1 csomószor de ne sikerül, becélzom az embert, folyamatosan lövök rá, de nem hal meg :D

Ezt speciel nem ismerem, de nem tûnik rossznak!

Az élet olyan mint a motor: ha nem megy be kell rúgni

Syphon Filter: Logan's Shadow

Vélemények? 2010.Június 2.-án jelent meg.

Nekem eléggé bejön nemrég próbáltam ki 2.1es epizódnál vagyok...

Jatekaim.hu. Sajnos elég borsós áron adják (10k), de idõvel talán lesz rá pénzem. Abban biztos vagyok, hogy még egy ideig nem adják el <#vigyor0>

utóbbi kérdésre mi volt nálad a megoldás?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Mostmár szerencsére mindkét kérdés tárgytalan :)

Sziasztok! Elakadtam egy játékban, címe: Gyûrûk Ura: A két torony. A (asszem...) hatodik pálya elején, mikor kimegyek abból a hatalmas fatörzsbõl, jön egy videó, ahol két ork nekicsapodik egy fának. Utána jön egy hatalmas troll, egyáltalán nem sebzõdik ha ütõm, és más merre sem tudok menni. Tudom, hogy nem ide kéne írnom, de nem találok olyan fórumot, amely ezzel a játékkal foglalkozik. Elõre is thx!

Hogy ne csak offoljak: Tudja valaki honnan szerezhetnék be EREDETI Shadow of The Colossust? Szinte minden értékelés 95% százalék fölött van, és ismerõsõktõl is csak jót hallottam.

Szia!
A Media-ban dolgozom nálunk van Logitech 50000-ért(teljesen fa hatású),illetve Activision 30000-ért.Szerintem neten van olcsóbban is.
Sheltem
Sziasztok!

Ismerõsöm szeretne a kisfiának venni valamilyen dobot ps2höz(ha gitárral együtt van az se baj).
Nem kell komoly cucc, olcsó kéne és jó.
Tudtok valamit ajánlani?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Törölt felhasználó
Helósztok ma játszottam a ps2-vel és észrevettem hogy valami nem okés.
A hang késik.
Úgy értem ha lövök 1-et akkor 1-2 másodperc múlva hallom meg nem azonnal.
Próbáld más játékkal is,és mindegyiknél fenn áll a probléma:S
Mi lehet a baja??slim gép 3 éves.
Válaszokat köszi.
Hello

nekem sima PSX em van vagyis a kisfiamnak. a gép chippelt, ha letöltök egy játékot és az imig ecm fajl azt nem tudom rendessen Clone CD képpé alakítani a Daemon sem segít nem indúl a program mert a bejövõ kép nem Ps motívumos(ha valakinek volt ilyen tudja mirõl beszélek) a sima ISO bin fajl tudom írni.
Mi lehet a hiba?

sziasztok keresek egy Mc Killer nevû programot. Memória kártya formázáshoz tud valaki segíteni. Elõre is köszi
ViniSoundz
talán a menüben van egy olyan hogy autostart kikapcsolás vagy vmi hasonló és akkor nem indul el soha,csak ha rányomsz egy X-et. De lehet csak psp-n van iylen, nem emlékszem. Fél éve nem kapcsoltam már be a PS2õm, pedig várnak a jobbnál jobb stuffok :)