PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg a Youtube oldalon láttam, hogy elvileg PS2 is megy a net.
A konzol hátulján van LAN port is :D
Nekem egy PS2 Slim gépem van.
Free Mc Boot mem. kártyám is van. Hogy lehet a netet beállítani a gépen?
http://www.konzolozz.hu/beepulok/faq/faq.php?0.cat.53.196
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A
mennyibe lehetne elpaszolni gép+8mb memk.+joy+(
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
A játék egy stratégiai RPG, és egy nagyon hangulatos visual novel keveréke ez úgy néz ki ha jól teljesítünk a VN rész alatt, akkor a NewYork Combar Revue tagjai szorosabb kapcsolatban állnak, és jobban együttmûködnek harc alatt, szerintem érdemes megvenni, mert nagyon jó, kár lenne, ha az ilyen játékok érdeklõdés hiányában nem nagyon jutnának ki japánból...
A
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Alternate costumes: Left, right, right, up, down, left
Run faster: Left, right, up, down, down, right
Super charged attacks: Left, left, left, up, down, right, left
Unlimited energy: Up, up, left, down, left, right
A címképernyõn kell beütni a kódokat. Az irányokat remélem nem kell lefordítanom.
PSN ID.: Beegabor
Köszi a választ.
Van egy rossz PS2 gépem(SCPH-77004): Nem olvasta a lemezeket, szerintem fel sem pörgette õket, az olvasófej sem mozgott, csak a menüig jutott el, nem olvasott semmilyen lemezt akárhogy próbáltam.Aztán mivel nem akartam már rá költeni szétszedtem, kifújkáltam a port, lezuhanyoztam a gépházat, aztán sebbenzinnel (ezt találtam itthon :D) megtisztítottam az olvasófejet, és azóta tökéletesen mûködik, de tényleg, bármilyen szar lemezzel egybõl elindul, tökéletesen megy már vagy 2 hete. Most akkor ennek mi baja volt szerintetek? Koszos volt a fej vagy beakadt a mechanika? Mert szinte biztos boltam benne hogy meghalt a fej de akkor mégse...
Az normális ps2 nél hogy a gta vice story szaggatt?
Pedig a gép még garancia jegyes,900004 szériás 8c
4. epizód 1 pályát túl tudta valaki vinni?Zuhanyzóba kell lövöldözni, mer t eszméletlen bugos, próbáltam 1 csomószor de ne sikerül, becélzom az embert, folyamatosan lövök rá, de nem hal meg :D
Az élet olyan mint a motor: ha nem megy be kell rúgni
Vélemények? 2010.Június 2.-án jelent meg.
Nekem eléggé bejön nemrég próbáltam ki 2.1es epizódnál vagyok...
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Hogy ne csak offoljak: Tudja valaki honnan szerezhetnék be EREDETI Shadow of The Colossust? Szinte minden értékelés 95% százalék fölött van, és ismerõsõktõl is csak jót hallottam.
A Media-ban dolgozom nálunk van Logitech 50000-ért(teljesen fa hatású),illetve Activision 30000-ért.Szerintem neten van olcsóbban is.
Ismerõsöm szeretne a kisfiának venni valamilyen dobot ps2höz(ha gitárral együtt van az se baj).
Nem kell komoly cucc, olcsó kéne és jó.
Tudtok valamit ajánlani?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A hang késik.
Úgy értem ha lövök 1-et akkor 1-2 másodperc múlva hallom meg nem azonnal.
Próbáld más játékkal is,és mindegyiknél fenn áll a probléma:S
Mi lehet a baja??slim gép 3 éves.
Válaszokat köszi.
nekem sima PSX em van vagyis a kisfiamnak. a gép chippelt, ha letöltök egy játékot és az imig ecm fajl azt nem tudom rendessen Clone CD képpé alakítani a Daemon sem segít nem indúl a program mert a bejövõ kép nem Ps motívumos(ha valakinek volt ilyen tudja mirõl beszélek) a sima ISO bin fajl tudom írni.
Mi lehet a hiba?