PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, h mivel a régi PS-em elromlottmár régen, úgy gondotam, veszek egy másikat, használtan, és a slimet, vagy a vastagat érdemesebb inkább venni? Mivel úgytudom a vastag megbízhatóbb, de viszont azok sokkal idõsebbek is.
Plusz ahogy nézelõdtem, a slim-hez pl egy olvasófej is sokkal olcsóbb.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
PSN ID.: Beegabor
-Killzone (platinum)1500 ft
-Tekken 5 (platinum)2000 ft
- Burnout 3 takedown (elsõkiadás)1500 ft
- The getaway (elsõkiadás)1500 ft
- Time splitters 2 (elsõkiadás)1500 ft
eggybe 4000ft-ért elvihetõek
képet tudok a játékokról küldeni.
msn: [email protected]
スラッグ
Simán sony-nak néztem azt, amit linkeltem.
És akkor a sony wireless-t ps2-höz nem is gyártott?
tudtok ajánlani olyan progit ami a .avi fájlokból olyan dvd-t csinál amit a ps2 is le tud játszani? (márha van ilyen)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A Logitech gyárt(ott) igen népszerû (itthon is kapható), minõségi vezeték nélküli kontrollert. Én inkább ezt ajánlom, a noname helyett.
Link
http://www.amazon.com/gp/product/B000WE4LSQ/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller=
valaki nem tud egy konzolost ahol a linken látható wireless sony joy-t tudnék szerezni?
De tulajdonképp azt nem értem, hogy akkor mitõl van az, hogy a cd-s játékokat olvassa, a dvd-s játékokat pedig nem? Félig meghalt a fej?
スラッグ
スラッグ
Így néz ki!
Jo játék a GTA vice city stroy?
Üdv:Kiss Roland
Mindenkinek boldog húsvétot.
Egy Chippelt PS2ért mennyit tudnák kérni?(fejhibás, 1 játékkal, 1 yojal, fat változat, tökéletesen mûködik leszámítva a hibáját.)
Körülbelûli érték mennyi lehetne érte?
I met God. She's black
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Van egy 64mb soft mód memó kártyám,meg egy ps2 gépem ami 90004 szériás 8c.
Valahogy meglehet oldani hogy mûködjön?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ha PS2 slim konzolom kerregve, néha csak több restart után olvassa be a játékokat, akkor fejcserés, vagy lehet vmilyen más baja is?
Köszi!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Vinyót szeretnék csatlakoztatni a PS-embe, azt tudom hogy EXPANSION BAY adapter kell hozzá, de a neten nem találtam sehol. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan helyet, ahol lehet ilyen adaptert vásárolni, és körülbelül milyen árra számítsak.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Eddig 25 játékot rendeltem és mind megjött épségben.
Egyetlen játék, volt, amit már nem olvasott a PS2, de utólag azt is beszereztem igen jutányos áron 😊
2000 alatt simán meg lehet úszni postaköltséggel a kisebb címeket, szóval csak bátran 😊 Ajánlom a Power-Seller-eket, meg a "99.9+"-os eladókat, azokkal tuti nincs baj.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
azert engem meglepett hogy minuszossal nem tudott mit kezdeni...
koszi a segitseget!
Kéne egy kis help!
Én ezt a játékot keresem: Tom and Jerry: War of the Whiskers
Illetve megvan, csak nem tudom az ESR progival megcsinálni 😞
Freemcboot memória kártyával mennek a játékok 😄
ez egyaltalan nem igaz. ha korultekinto es alapos vagy, kicsi az eselye hogy atverjenek, ha pedig nem figyelsz, ugyanugy konnyen megjarhatod "offline" is
ebay-en ha paypal-lal fizetsz nagy baj nem lehet, masreszt figyelni kell az eladora is, milyen velemenyeket irtak rola masok...
スラッグ