17159

WAREZ = azonnali BAN!

• vegytek
    naruto shippuuden ultimate ninja 5 mennyire jó játék? mert a neten 9K-ért láttam, és az egy kicsit sok(k)nak tűnik... naruto fan vagyok, bár még egyik játékkal sem toltam még ps2-n
  • ViniSoundz
    jaja, tudom, hogy nem fogalmaztam pontosan :P
  • Anubys
    Az én kedvenceim:
    God of War-sorozat
    Ghosthunter (az eleje kicsit gagyi, de az egyik leghangulatosabb ps2 akció/horror játék)
    Rule of Rose
    Forbidden Siren-sorozat
    King's Field IV
    Castlevania-sorozat
    Haunting Grounds
    Shadow of the Colossus
    X-files: Resist or Serve
    King of Fighter's Maximum Impact-sorozat
    Project Zero-sorozat
    Tekken-sorozat
    Soul Calibur-sorozat
  • vg
    Ez, így, ebben a formában nem feltétlen igaz.
  • ViniSoundz
    Tekken
    Soul Calibur
    Wipeout
    Metal Gear Solid
    God of War
    Jak & Daxter
    Ace Combat
    Resident Evil
    Mortal Kombat Shaolin Monks (van még jópár Mortal)
    Final Fantasy
    Ecco The Dolphin!!! imádom, de kicsit nehéz
    Motorstorm Arctic Edge
    Silent Hill
    ICO
    Shadow of the Colossus
    Gran Turismo
    WRC
    Devil May Cry
    Burnout

Ezeket máshol nem nagyon fogod játszani, csak ps2-n, legalábbis amik még tartalmasak, ötletesek és szórakoztatóak.
  • ricsa008
    és honnan lehet beszerezni?

am mondhatnátok még olyan címeket ami ps2 -őn nem szabad kihagyni
  • wesker24
    Rygar The Legendary Adventures !

Én erről a játékról miért nem tudtam ? xD

most vittem végig egész jó volt nem egy God Of War de nagyon tetszett a játék ! A végeflé már a csak a Sea Diskarmort használtam ! :D
  • Gundam
    Várható frissítése a softmodnak? Mert ahogy a listát nézem, vagy kevés játékot néztek, vagy ennyi fut rajta. De tudtommal mindent kéne vinnie, vagy csak a chippel?
  • Akey
    Ezen lista szerint se megy a Sonic Unleashed. Próbáljátok meg hálózatról, úgy minden elindul. Amúgy meg softmod, mert nem puha mód, hanem szoftveres modifikáció.
  • kazuma89
    Sonic Unleashed-nál nálam is ez van.Nem indult, de ezt már több embertől hallottam..Azonkívül eddig minden ment..[Soft Mode]
  • Gundam
    És még vmi, CSAK fekete képernyőt hoz be, semmi mást.
    Ezzel b*sztam el 3 dvd-t is, de semmi eredmény.
  • donoki
    én mindegyiket végig toltam, kivéve a chronicles-t, nem tudom, de az úgy kimaradt az életemből :o
  • Gundam
    És azt elfelejtettem említeni, hogy használt, múlt héten vettem Soft modos, neve: Free McBoot, verziószám: 1.8
  • Gundam
    Helo!
    Lenne 1 olyan problémám, hogy kiírtam a Sonic Unleashed-et Verbatim-os DVD+R, de előtte meg patcheltem ESR-rel, és 1szerűen nem olvassa be a gamet...pedig pörög a lemez.
  • Uchiha Obito
    Az ultimate ninja sorozat nekem sokkal jobban bejött, szebb anime grafikája van, és a bunyó pedig olyan mortal kombat szerű (persze annál egyedibb)

Úgy a legjobb, ha a szinkront meghagyod eredeti japánnak, teljesen bele tudod élni magad, naruto rajongónak kötelező darab. (Főként UN 3-tól felfele)
  • donoki
    hát a story módban mászkálni kell RPG módban, ameddig nem veszed fel a küldetést, aztán verekedőssé változik amikor egy ellenfélbe botlasz :)
  • vegytek
    ezek a naruto-s játékok milyenek? pl. mászkálós, RPG-s, verekedős (mint pl a Mortal kombat), stb.
  • donoki
    Más történet, esetleg más volt a fejlesztő.. az Uzumaki Chronicles-sel nem nagyon játszottam
  • vegytek
    Naruto-nál mi a különbség az Uzamaki Chronicles és az Ultimate Ninja között?
  • donoki
    jah, durva game lesz :)) alig várom
  • Uchiha Obito
    Tegyél bele egy vinyót network adapterrel, és örökké bírni fogja :)

Bár a Naruto Ultimate Ninja 6-ot is portolnák psp-ről... Akkor talán még nem vennék x360-at, arra most egy olyan naruto játék jelenik majd meg, hogy lehet nem bírom ki :D ennek ellenére a ps2 a fav :)
  • ViniSoundz
    Így van, ígyvan :) nekem is még rengeteg bepótolni valóm van ps2-n. Csak bírja szegényke, nagyon régi, még a vastag kiadás van nekem.
  • szimszonos
    Szerintem fölösleges vitatkozni hogy mennyi játék meg mikor jelenik meg.A ps2-t még mindig gyártják,a legnagyobb számban eladott konzol lassan már 200 milliót adtak el belőle és még mindig legalább annyit eladnak belőle mint a nagytestvéréből vagy az x-box 360-ból.Az x-box-ról pedig ne is beszéljünk mert az megbukottJáték meg annyi van rá hogy évekik ellehet játszani vele mindennap másik játékkal.Ezek tények és ezekkel nehéz vitába szállni.Csak a grafikája miatt lehet hátrányban de a sok jó tulajdonsága mellett ez elnézhető.
  • Anubys
    Igen, csak a metacritics-en olyanok is fel vannak sorolva, amik mrá rég megjelentek (London Taxi Rush Hours, Aquanox: Angel's Tears vagy KoF Neowave), illetve olyanok is, amikre már senki sem vár, mivel GC / Xbox / PS2-re voltak bejelentve (Savage Safari Hunt, Survivor vagy The Good, The Bad, The Ugly)

Az IGN-en is fel van sorolva olyan cím, amit már ezerszer beharangoztak, hogy "na most már tényleg kiadjuk ám, de tutira", és eddig semmi (Capoiera) + a TBA-sok jó rész szerintem a büdös életbe nem jön ki. Bár ne legyen igazam.
    A 2012 májusban megjelenő Avengers meg kicsit meseszerűnek tűnik, mondjuk majd 2 év múlva meglátjuk, hogy tényleg kijött-e... :)
  • kazuma89
    Azért több mint 8

http://ps2.ign.com/index/release.html

És lessz Toy Story 3 is, és WWE All Stars :D
  • Kazuma92
    A PS2, már nem a mai világ konzolja. Én akkor se sírnék, ha már semmi nem jelenne meg rá.. Az elmúlt 10 évben, a legjobb programok jelentek meg erre a konzolra. Nem cserélném el soha :D Még 40 évesen is ( ha megérem) PS2 előtt fogom darálni a Conflict sorozatot, esetleg MoH Frontline-t.
    Igazi ereklye, halhatatlan, még akkor is ha semmi nem jelenik meg rá. Hiába jelennek meg Xbox360-ra és PS3-ra a csodás grafikától folyó átlagos játékok ( tiszt. kiv. - pl COD - Gears of War - God of War stb), akkor is a PS2-n van a legszínesebb választék. Sakktól kezdve, God of War-ig.
    Szerintem érthető hogy nem terveznek kicsiny konzolunkra több programot.. Egyértelműen bukás lenne egy PS2 port, kivéve ha PSP konverzióról van szó.
  • benőmenő
    Igen ez a portolós dolog nekem is feltűnt legutóbb az új psp-s jak and daxter-t dobták ki ps2-re is
  • Akey
    Bármikor bedobhat a Sony egy PSP portot úgy, ahogy a Syphon Filterrel tette a nyáron. Az efféle kiadványokkal még egy szolid minőséget lehet tartani, de igazából már nem emiatt fognak PS2-t venni az emberek. Így is annyi bepótolni való van, hogy nem is látom a végét. Ráadásul mindent meglehet kapni bagóért.
  • szimszonos
    http://www.metacritic.com kb 25 játék persze van amelyikről még kép sincs csak hírek.
  • Anubys
    "Év végéig 15-20 új játék várható még rá."

Egész pontosan 8. Ebből 5 sport... :(

http://www.vgreleases.com/ps2/

Jó konzol volt, de sajnos eljárt felette az idő. (Persze még egy csomó bepótolni valóm van ps2-n, így egy darabig nem fogom összecsomagolni én sem.)
  • vegytek
    "Év végéig 15-20 új játék várható még rá"
    Megköszönném, ha legalább 10-et fel tudnál sorolni.
  • szimszonos
    Még mindig a ps2 a favorit szerintem hazánkban.Több mint 2000 játék,olcsó,chippelhető nem úgy mint a ps3,eredeti játékok pár 100ft-tól,és nem igényel drága lcd vagy plazma tv-t a graf-ja.Év végéig 15-20 új játék várható még rá.Én soha nem adnám el a ps2-m mert ereklye,az xbox360 meg a ps3 soha nem lesz olyan sikeres és megbízható gép mint a ps2.Nekem 2 éves lesz a slim chppelt ps2-m és lassan 2000 üzemóra van benne még se volt még semmi baja még csak a fejet se kellet még megtisztítani,melyik konzol bírná így a gyürődést szerintem egyk se.
  • Seth
    A SOTC? Soha nem megy 20 fps fölé :)
  • vg
    Előfordul fps esés néha, de nem jellemző, és nem zavaró. Én nem mondanám szaggatásnak.
  • vegytek
    igaz, h ez a játék szaggat egy kicsit, valahol ezt olvastam.
  • ViniSoundz
    EZ sajnos így van. Ezért nem izgat annyira az x360 vagy a ps3. Régen, ha megjelent egy konzol, mindenkinek csorgott a nyála az arra megjelent stuffoktól. Most már nincs ilyen. Egyedül ps3-ról érdekelne a Metal Gear, Gran Turismo meg az új Tekken. Ennyi, semmi több, de ezekkel a címekkel már annyit játszottunk, hogy már nem akkora varázs a dolog.

Én is megvagyok a PS2-mel, hatalmas játékok vannak rá, tuti nem cserélném el semelyik konzolra. Egy Dreamcast-et kéne még szerezni, régen azom is volt, annak az árából vettem a ps-t :)
  • donoki
    és ő neki még nincs is olyan jó gépe, képzeld el egy 4magos procival ugyanezt a játékot, simán menne szaggatás nélkül..

@ jaszy: miért ne akarná az használni a gépet aki fleshelte? csak nem akar 5óra mókáért kiadni 10k-t..
  • vg
    Legjobb megoldás egy új Slim live-ra, régebbi használt Jasper flash offline-ra, mert ugye mindent megvenni nem kell, csak a jobb játékokat. Nade, ez nem xbox topic. :)
  • jaszy
    Láttál már slimet élőben? Nekem van vagy 10 darab, nem estem hasra tőle. Azt meg hogy mi a jobb benne ezt nem tudni, még nem hibásodott meg egy sem az 1 hónap alatt abbol amit eladtam.
    A 2009 től gyártott jasperes gépek is kifogástalan. Hűtésmód sem kell csak a pénzlehúzó szervizek szerint.
    Flesh meg minek? Aki nem akarja kihasználni a gépet esetleg annak, de aki multizni akar az nem flesheltet vesz.
  • Rip
    Azért PS2-n az igazi, ez kevésbé folyamatos és szép (nekem).