PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iso
De ezt nem nekem kelett volna irni, nekem az van, hanem a kerdezonek<#puszi>Jo helyre kell tenni es nincs gond vele! Meg esetleg meg az, hogy a hardveres megoldast kicsit bonyolultabb megoldani/ha valaki ezt akkarja csinalni/
Szaztok!
Valaki meg tudja mondani,hogy milyen formátumba kell kiírni egy ps2 játékot hogy a konzol is felismerje és müködjön?
dinomano
allitolag a slim elektronikaja megbizhatobb, venti nincs a slimben; csak léghütes a procin(ha jol tudom), picit tenyleg jobban melegszik... A táp pedig kikerült a "hazrészböl"; igy nem a kis fekete dobozt melegiti... Fejtisztitas szempontjabol (is)jobb slim-et venni... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Ezt azert szoktak irni, mivel a slim jobban melegszik, mivel kisebb, es a venti is aszthiszem kisebb rajta, nekem slim van es semmi baja nincs, ugyanolyan megbizhatok mint a vastagok, slim-et vegyel mert a regihez mar nem nagyon lehet alkatreszt kapni!
Ombika
Hi!!

SCPH:50004-es szerias ps2 megbizhatobb, mint slimes tarsa?
Vhol olvastam rola,ez igaz?

csá segitenétek a mortál kombat shaolin monks-hoz kénének cheat-ek! ha tudtok akkor küldjétek már el A [email protected] RA VAGY [email protected]
Al Age
RCA kábelek =/= RGB kábel.
RGB kábel más. Ilyenrõl pedig még nem hallottam, hogy az NTSC játékok fakóbbak, csak olyanról, hogy fekete-fehér. Erre megoldás az RGB kábel.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

moonster
sztok

cimbimnek van egy ps2-je, de az ntsc jatekok elég fakónak tunnek. Gondolom azért, mert a tv nem tudja az ntsc normát, csak a pal-t.
rGB KABELLEL van osszekotve a ket kutyu. Vagyis rca kabelekkel. Hogy leetne ugyanolyan szinesse varazsolni az ntsc jatekokat, mint a PAL-osok?
Hol lehet venni olyan kábelt?
Mi a neve?
cicai
mennyiért vetted?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sziasztok

sikerült vennem egy eyetoy kamerát vkitõl. kaptam egy kinetic progit, meg sikerült szereznem flemmings-et hozzá, meg play sportot. tudtok vmi helyet vagy vkit akitõl meg lehetne venni más eyetoy-s progikat?
pl a play3, a buzz, a antigrav.. stb,..minden progi érdeklne..
vmi warezhely, vagy vki aki eladne belõle ..
köszi
Sziasztok!

Egy ismerõsöm gyereke kapott egy PS2-t. Mivel én nem értek hozzá (PC-m van) olyan valakit kersek aki tud segíteni a chip beszerzésben és berakásban. Nekik nincs netjük így rám vár ennek elintézése😞((

Ha valaki tudna segíteni, keressen meg, akár privátban akár mailen!

Elõre is köszi a segítséget!

dinomano
ok, most már en is kepben vagyok... :-P

öregharcsa
a lényeg ha nincs rajta RCA csati akkor nézd meg a hátilját van-e rajta SCART csatlakozó...valamelyik szükséges a játékhoz....

a dobozban alap tartozék az RCA/SCART csatlakozó átalakító....ha nincs vegyél 1-et.

http://pspfilez.extra.hu/

OK.. CSAK VKI AZT MONDTA RÉGEBBEN AMIKO RMÁR AKARTAM VeNNI HOGY a tv-m ha régi tipusu akkor kell vmi más csati hozzáá--- de akkor csaknem
öregharcsa
ne vezesd már félre...igen alapból van ez a rca csati /sárga-video/piros+fehér-hang/ ez egy sima kompozit csati semmi több hiába adnak hozzá egy rca/scart csatlakozót attól még nem lesz rgb!!!(ez a legtöbb tv készülékkel hibátlanul müxikl)

neki egy rgb kábelt kell vennie(amennyiben szükséges) amiben bekötötték az rgb dolgait (ezt tudnia kell a tv-nek is különben fölösleges a kábel)
ezzel a kábellel sokkal színesebb élesebb képet kap és nem utolsó sorban színesben nézheti az USA-JPN NTSC játékokat.

dinomano
nah, nem birlak követni... Alapban RGB csati van a PS2-höz, ha jol tudom(3 águ, piros-sarga-feher(ha jol emlekszem)... (meg ahhoz lehet venni SCART atalakitot is 500/1000 ft körül...)(SCART csati a nagy negyzetalaku basz; ilyen van videokon is altalaban...)...Sztem semmi gondja nem lesz tv-dnek PS-el...

húú még egy kérdés milyen csatlakozó/zsinór kell ha a tv nem "viszi" a ps2-t?? nem tudom fogja -e a miénk amit karácsonyra vettem inkább vennék madzgaot nehogy ne lehsssen használni karácsonykor..
és hol lehet venni, milyen boltokban?
a tv egy kb 6 éves orion tv (nem túl gagyi mert pl PIP is van benne)
köszi szépen
dinomano
Lehet csinalni gyûjteményeket; de eleg körülmenyes+nem eri meg a veszödseget+a faradtsagot... Egy dvd-re/cd-re 1 game... Amugy ha chippelt a gép, akkor minden regiokou game-et visz(amcsi-jap-eu game-ek is mennek)

sziasztokköszi az eddig iválaszokat kérdéseimre.
1. ha van csipelve a gép (nem tudom milyen van benne) , akármelyik is van benne, vinni fogja az usa játékokat? vagy nem biztos..

2. ha töltök le játékokat csak egyet lehet egy cd-re, dvd-re kiirni vagy mehet több is, tudja igy is kezelni majd...
öregharcsa
azért ha kölcsönkapsz egyet próbáld ki...(nem fog kelleni a sima kábel utána!!!)

Adás-véte-csere-bere oldal. 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

SD456
Hy!

Kössz a választ! Akkor majd használom a simát!

Bye!

PS3 ID: SDani456

22Barna22
öhm...😄 oszt mijaza vatera? 😄

amit mellékelnek hozzá azzal is jó a kép, s-kábellel természetesen szebb, de nemkell félni hogy igy csunya lesz, énis má több éve simával tolom, egyeltalán nem zavar igy, bár lassan énis veszek egyet 2-3 e környékén láttam már
SD456
Hy all!

Most kárácsonykor kapok egy PS 2 és azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek hozzá egy S-Video kábelt (S-Video to SCART mert a TV-m csak azt támogatja) akkor azzal szép lesz a kép? Mert olvasgattam a Manual-okat ma és volt egy ilyen képminõség skála és az volt írva/jelezve, hogy amit mellékelnek hozzá azzal rossz minõségû a kép.

Elõre is köszönöm a válaszokat!

PS3 ID: SDani456

Shortstop
nemtudo valaki olyan boltot ahonnan lehet játékot kölcsönözni???

Tedd fel Vatera-ra az már valami csinálás 4év alatt. 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

22Barna22
és nem érdekel kinek hány évvl van meg régebb óta...nem segít

de azért kösz hogy próbálkoztatok

22Barna22
én is...de megvan vagy 4 éve oszt akartam vele csinálni valamit :S

Nézd Barna, mi legfõképpen játszani szeretünk a PS2-vel, nem mindenféle ökörségeket rápakolni.

Papesz

22Barna22
😞 -----------> Akkor most van 4 fölös, pios neonom 2 db faszsággal amibe két neont lehet bekötni és még a máik felére azokat a csatikat amikrõl nem tom hova kell kötni 😄

Nem kell valakinek? xD

Al Age
Ott a pont. 😄

Barna: nem tudom pontosan mekkora táp van a PS2-ben és ebbõl mennyit használ a gép, de fix hardverrõl lévén szó nem hinném, hogy hûdesok tartaléka van, úgyhogy jobb lesz nem belepiszkálni ilyen vackok miatt. :-)

Seth
öntudatra ébred és elpusztítja a világot, úgyhogy ne babráld 😄

PSN ID.: Beegabor

22Barna22
persze értem én 😄 amúgy ezt még meg is tudnám csinálni, de pl mi baja lehet a gépnek ha tök hibátlanul csinálom? elromlik??? 😄 kom kérdem

Seth
van chip a gépedbe? mert ha van akkor igazából mindegy(elég ritka az olyan ami ne tudná pal-t/ntsc-t együtt).Max egy rgb kábel kell hogy színesbe adja az ntsc-s játékokat. Ha nincs chippelve,akkor meg úgysem tudod lejátszania letöltött játékokat.

PSN ID.: Beegabor

Al Age
Ha van a gépedben modchip, akkor mindegy melyiket szeded le, menni fognak, de az usa/ntsc játékok rgb kábellel lesznek színesek és olyan tv is kell, ami támogatja az ntsc szabványt (szerintem újonnan már csak ilyet kapsz, de ha a tv-d nem õskövület, akkor 95%, hogy ezzel nem is lesz probléma).

sziasztok
nézeggettem itt ott játékokat hogy szedek le. van amihez az van irva hogy usa van amihez pal. nekem a PAL-os a jó? az usa-st nem tudjuk mi használni, vagy min múlik hogy melyiket kell leszednem?
Al Age
Ez esetben keress az alaplapon olyan pontot, ahonnan 5V-ot kapsz, plusz annyi áramot, hogy elég legyen a neonnak. :-)
5V-os chipek bekötési ábráin találsz 5V-ot, de azt nem tudom, hogy mennyi áramot vesz fel a neonod és hogy adott ponton kapsz-e annyit anélkül, hogy baj legyen belõle.

22Barna22
ha sikerül...

22Barna22
a neonnak 100 hgy 5V kell és megoldom én ha elmondod mit csináljak! 😄

ez így szokott menni 😄 ami nem megy azt megkérdezem valakitõl, az elmondja én pedig szerszám hiányában megcsinálom saját módszerrel 😄

22Barna22
nem gond 😄 mondd...

22Barna22
netkábel 😄 de vedd úgy hogy nem mondtam semmit, mert úgyis halmzom fel a baromságokat! 😄

cicai
milyen kábel kell az online játékhoz?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Al Age
Csakhogy forrasztani is kéne. 😊

22Barna22
A gépet szét tudom kapni úgyhogy mondd nyugodtan...😊 majd aggódom helyetted 😊

Al Age
Gondolom a pici csati megy a neonba. Azt nézd meg, hogy annak a kettõ vezetéke a nagy molexeken hova van kötve. Ezeken piros=+5V, fekete=föld, sárga=+12V.

Barkácsolással én megoldanám a tápellátást (ha tudnám, hogy mekkora feszültség és áram kell a neonnak), de Te az elõbb írtad, hogy semmit nem értesz hozzá, így a gép érdekében inkább nem is írom le hogyan. :-)
A tápellátást akár külön tápról is meg lehet oldani, de akkor meg külön is kellene kapcsolgatni, továbbá ez is barkács lenne.

22Barna22
ne tévesszen meg a kép azt a pici vackot sikerült bekötnöm, de a túloldalon azt a kettõ drabális szart nem 😞

22Barna22
+ hol van benne +5V