PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki meg tudja mondani,hogy milyen formátumba kell kiírni egy ps2 játékot hogy a konzol is felismerje és müködjön?
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
RGB kábel más. Ilyenrõl pedig még nem hallottam, hogy az NTSC játékok fakóbbak, csak olyanról, hogy fekete-fehér. Erre megoldás az RGB kábel.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
cimbimnek van egy ps2-je, de az ntsc jatekok elég fakónak tunnek. Gondolom azért, mert a tv nem tudja az ntsc normát, csak a pal-t.
rGB KABELLEL van osszekotve a ket kutyu. Vagyis rca kabelekkel. Hogy leetne ugyanolyan szinesse varazsolni az ntsc jatekokat, mint a PAL-osok?
Hol lehet venni olyan kábelt?
Mi a neve?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
sikerült vennem egy eyetoy kamerát vkitõl. kaptam egy kinetic progit, meg sikerült szereznem flemmings-et hozzá, meg play sportot. tudtok vmi helyet vagy vkit akitõl meg lehetne venni más eyetoy-s progikat?
pl a play3, a buzz, a antigrav.. stb,..minden progi érdeklne..
vmi warezhely, vagy vki aki eladne belõle ..
köszi
Egy ismerõsöm gyereke kapott egy PS2-t. Mivel én nem értek hozzá (PC-m van) olyan valakit kersek aki tud segíteni a chip beszerzésben és berakásban. Nekik nincs netjük így rám vár ennek elintézése😞((
Ha valaki tudna segíteni, keressen meg, akár privátban akár mailen!
Elõre is köszi a segítséget!
a dobozban alap tartozék az RCA/SCART csatlakozó átalakító....ha nincs vegyél 1-et.
http://pspfilez.extra.hu/
neki egy rgb kábelt kell vennie(amennyiben szükséges) amiben bekötötték az rgb dolgait (ezt tudnia kell a tv-nek is különben fölösleges a kábel)
ezzel a kábellel sokkal színesebb élesebb képet kap és nem utolsó sorban színesben nézheti az USA-JPN NTSC játékokat.
és hol lehet venni, milyen boltokban?
a tv egy kb 6 éves orion tv (nem túl gagyi mert pl PIP is van benne)
1. ha van csipelve a gép (nem tudom milyen van benne) , akármelyik is van benne, vinni fogja az usa játékokat? vagy nem biztos..
2. ha töltök le játékokat csak egyet lehet egy cd-re, dvd-re kiirni vagy mehet több is, tudja igy is kezelni majd...
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Most kárácsonykor kapok egy PS 2 és azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek hozzá egy S-Video kábelt (S-Video to SCART mert a TV-m csak azt támogatja) akkor azzal szép lesz a kép? Mert olvasgattam a Manual-okat ma és volt egy ilyen képminõség skála és az volt írva/jelezve, hogy amit mellékelnek hozzá azzal rossz minõségû a kép.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
PS3 ID: SDani456
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
de azért kösz hogy próbálkoztatok
Papesz
Nem kell valakinek? xD
Barna: nem tudom pontosan mekkora táp van a PS2-ben és ebbõl mennyit használ a gép, de fix hardverrõl lévén szó nem hinném, hogy hûdesok tartaléka van, úgyhogy jobb lesz nem belepiszkálni ilyen vackok miatt. :-)
PSN ID.: Beegabor
nézeggettem itt ott játékokat hogy szedek le. van amihez az van irva hogy usa van amihez pal. nekem a PAL-os a jó? az usa-st nem tudjuk mi használni, vagy min múlik hogy melyiket kell leszednem?
5V-os chipek bekötési ábráin találsz 5V-ot, de azt nem tudom, hogy mennyi áramot vesz fel a neonod és hogy adott ponton kapsz-e annyit anélkül, hogy baj legyen belõle.
ez így szokott menni 😄 ami nem megy azt megkérdezem valakitõl, az elmondja én pedig szerszám hiányában megcsinálom saját módszerrel 😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Barkácsolással én megoldanám a tápellátást (ha tudnám, hogy mekkora feszültség és áram kell a neonnak), de Te az elõbb írtad, hogy semmit nem értesz hozzá, így a gép érdekében inkább nem is írom le hogyan. :-)
A tápellátást akár külön tápról is meg lehet oldani, de akkor meg külön is kellene kapcsolgatni, továbbá ez is barkács lenne.