PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaszy
Sziasztok. Van egy ps2 esem. Rossz valamiért a memori card 1 es slot. A s est tökéleten látja. De viszont onnan nemtölthetõ be a játék mentés. va erre megoldás?

Nivea
köszi szépen

Seth
naszóval ez egy 230-110 konverter. Szóval az usás 110V-on üzemelõ ps2-det tudod róla használni idehaza a 230V-on. 3500, ért találtam neten, de arra még rámegy a pk úgyhogy nagyjából jó az az ár

PSN ID.: Beegabor

Nivea
na mindegy a csávotol kértem h ps2re amcsibol erre ezt adat csak tudja m,ia dolga ha meg nem akkor elvágoma torkát mert 5 rongyba került😊

Seth
vagy várjunk csak, lehet tévedtem, angolban asszem nem így állnak a lábak, hanem arra a középsõ lukra merõlegesek

Seth
ez angol szabvány (UK), usa-ban nincs az a középsõ bizbasz
DE kaphatsz hozzá konvertert nyugi vmelyik elektronikai üzletben tuti találsz

dinomano
Felvettem a szemüvegem, de még ugy sem lett éles a kép... Messzebbröl fotózz please; legközelebb... Én még nem lattam amugy ilyen dugaszt, ugyhogy nem tudom a kérdésre a választ...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Nivea

Monnyátok azt h ilyennek kell lennie az amerikai ps2nek a dujoja

Seth
van a fórum fõoldalán egy fórumozókeresõ is jobb oldalt, ott megkeresed, rákattintassz a nevére és kiadja az infokat. Ha nincs ott a mail címe akkor nem adta meg

Seth
vmelyik oldalról ehhez a szetthez:

Használata játékkonzol-átalakítót igényel (hogy milyet azt ne kérdezd)

köszi igy már megtaláltam.. de az illetõ email cimét továbbra sem látom.. na mind1, irtam neki üzenetet remélem fellép még ide és megnézi...

köszi
Prince of Máté
electroworld újságban van egy logitech hangszóró ami 5.1-es.
azt írják hogy ideális PS2höz X-boxhoz PC-hez.
Hogy lehet rákötni PS2-re?
Gondolom nem úgy érti az újságban hogy erõsítõ is kell hozzá.
amúgy a hangfal neve: Logitech X-530
Nem akarom metvenni mert nekem már van jobb 5.1esem és gondolom ha ezt a logitechet rá lehet kötni akkor az én Geniusomat is.

Seth
fórum fülre rákattintassz felül, aztán bal oldalt ott lesz a "Szia biii!" alatt hogy Privát üzenetek

sziasztok

most OFF leszek de segitség kellene: hol tudom megnézni az üzenetimet itt a fórumon? vkitúõl kaptam üzetet, azt megnéztem , mert ki volr irva hogy érkezett.. aztán újra rá akartam menni, irni neki és nem találok ilyen fület hogy "üzenetek".. bocs ha béna vagyok, mondjatok akármit de segitsetek..
és még egy : vkinek az email cimét hol találom meg? az illetõ azt irta irjak emailt neki, de az adatlapján nem találtam. vhol máshol van feltüntetve??
kösi és bocs
öregharcsa
akkor ezt felejtsd el....használd az általam leírt/javasolt programokat és akkor talán mûködni is fog....
sajnos a nérónak vannak olyan verziói amik nem úgymûködnek ahogy kellene...azért ajánlom azokat a progikat mert én(sõt sokan mások is) mindíg azzal írom és soha nem volt gond a játékokkal...különben meg mehet az autóba fityegõnek a cucc.....sokan nérót használnak és nekik is müxik ,de ez nem minden esetben igaz(ha visszaolvasol sokan gondban voltak amíg azt használták)...

én 4x-en és Verbatim lemezre írok(na ez sem mindegy mire és hányszorosan írsz!!!)

http://pspfilez.extra.hu/

2* katt az isora, Nero automatikusan bejött, és írtam...
öregharcsa
az iso tartalma kell....hogyan és mivel írtad ki??

a dvdn az isonak kell rajtalenni vagy az iso tartalmának? ( iso tartalmát írtam ki)
mondtam hogy kezdõ vagyok, ezért nem egyszerû
öregharcsa
ha nem az iso-t akkor mit irtál ki????
mert azt kell...dvddecrypterben vagy imgburn-el....eccerû mint a facsipesz...

mi lehet a baj ha chippelve van, berakom a COd3-t és ezt írja ki. please insert playstation or playstation 2 format disc

rendesen lett kiírva ( nem az iso)
( nem értek hozzá semmit, barátomnak kell segítség)
Seth
10-15k közt

átlagosan mennyibe kerül a chippelés?
öregharcsa
Mmarkt,saturn....ahol konzolt árulnak, a legtöbb helyen kapsz(kivéve ha elfogyott)

Spy Hun
Minden konzolos boltban kapható szerintem 😉

moonster
Uraim!

Honnan szerezhetek NTSC képet faszán megjelenítõ RGB kábelt?
Sziasztok! Hogyan lehet megnézni azt, hogy milyen chip van a gépben? Van valami mód erre, vagy csak úgy ha teljesen szétszedem a gépet? Egy régi vastagabb kiadású gépet cseréltem el slim-re, hátha le tud játszani amerikai régiókódos filmeket, de ez sem tudja. Többet már nem akarok cserélgetni, úgyhogy arra gondoltam, hogy hátha a chiphez van valami mediaplayer, vagy firmware frissítés, vagy bármi egyéb, ami lehetõvé teszi, hogy ezt az opciót is lehessen használni. Remélem tudtok segíteni.
Csabesz6
<#smile>megtértem

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

dinomano
Ha "térithetek": Hasznalj IMGBURN-t, vagy DVD decryptert kiirasra/ISO olvasasra...Mindkettö ingyenes, minden formatumot ismer; qrvaegyszerü kis program mind2 + még a meretük is kicsi. /+ nem mellekesen: rohadt megbizhato kis progik/

Csabesz6
THX😄!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Amikor a boltban kipróbálták, akkor a GT4-el próbálták ki ?
Mert elképzelhetõ, hogy nem mindegyik játék ismeri fel a 64 MB-s memkártyát. Jelen esetben a GT4.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

dinomano
szedd le az IMGBURN-t; ingyenes+minden képfile-formatumot ismer; az kiirja...

Üdv mindenkinek!
Nekem lenne egy kis probléma. Megvettem eredetiben a Gran Turismo 4-et és egyszerüen nem menti el a Ps2-öm a játékot, egy 64 megás memória kártyám van hozzá amit 14 ezer Ft-ért vettem a konzol studioban.
Elvittem hozzájuk de náluk mûködött. Most ilyenkór mit csináljak?
A Gran Turismo 3 is megvan eredetiben de érdekes módon azt eltudja menteni ez a memó kártya, sõt elég sok másolt játékom is van és mindegyiket eltudom menteni csak a Gran Turismo 4-et nem. Szerintetek mit kell ilyenkór csinálni?
Elõre is köszi a választ.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Csabesz6
szasztok
ha egy game .mdf formátumú, akko azt hogy írjam rá a dvdre?
pls help

Kössze szépen srácok
Al Age
bullshit

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hat ezt meg en sem lattam....mondjuk eleg szanalmas, de szerintem is az ujj szerianal/slim/ mar orvosoltak ezt./legalabbis illett volna/
Seth
hátõ, hitmant és tekken 5-öt saját szemmel láttam futni ezüst ps2-n. Bár chippelt a masina,nemtom ez számíthat e. Plusz az újszériás ezüst gépeknél ezt már biztos orvosolták

Akkor megmutatom a linket ahol láttam ezt a cikket amiben benne van amirõl beszélek.Silver bibi Csak nézzétek meg.
<#wow1><#wilting>
A helyzet az, hogy a gép színének a világon semmi köze a játékokkal való kompatibilitáshoz. Vedd meg nyugodtan, ha neked az tetszik.

Papesz

sziasztok!

Most akarok venni ps2-t és nem tudom eldönteni hogy silvert v feketét mert hallottam hogy vannak hibái a silvernek pl. a játékokkal való kompatibilitás. De hogy ha chippeltetve van akkor nincs gondja v igen? Segítsetek a döntésbe 1 kicsit légyszives.Kössz elõre is.<#worship><#conf>
Ombika
Nekem csak auto szim kell, kov valtasnal ugyis Ps3 lesz,akkor megtartom ezt igy makulatlan allapotban!! Thx tanacsot!!

Hasznaltan 10-12 ezerert kapsz 3-4 eredeti jatekot, azokal elleszel egy darabig, utana meg vagy eladod oket, es veszel masikakat, vagy cserelgeted oket.
Ombika
HAt jah meg azt is hallottam,h 50004-es szerias fej kevesbe megy tonkre es igazabol csak Gran Turismoval jatszottam eredeti,most is csak WRC 5 miatt kattogtam volna chipen!!??

rendelt már vki a golemkonzo.hu-ról?Mert most onnan akarok venni egy okosított gépet, de nekem egy kicsit gyanus a dolog...pls valaki help me...43 ba kerül a gép és állítólag chippelve van :S

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

Ja, hogy neked van egy!Akkor miert masik? Ha ujjonnan vetted, es vigyazztal ra akkor en megtartanam, nem vennek masikat, es nem is csipeltetnem meg, mivel most mar elege olcsok a jatekok, es ha tonkremegy a fej akkor a regihez nem is nagyon kapsz.
Ombika
CSak azert mert nincs chippeltetve mar vagy 2 eve gyari es most elerkezettnek latnam idot,de ha slim jobb akkor eladom es azt vennek helyette!? <#conf>

moonster
Értem. Majd csinalok fotot, de tényleg fakóbbak a suínek, nem pedig FF.
RGB kábelt honnan tudok szerezni?
Lehet rendelni vhonnan? Esetleg cimet tudtok, v linket?

köcce
No problem<#vigyor4>
dinomano
ok, bocs:-P