PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
DE kaphatsz hozzá konvertert nyugi vmelyik elektronikai üzletben tuti találsz
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Használata játékkonzol-átalakítót igényel (hogy milyet azt ne kérdezd)
köszi
azt írják hogy ideális PS2höz X-boxhoz PC-hez.
Hogy lehet rákötni PS2-re?
Gondolom nem úgy érti az újságban hogy erõsítõ is kell hozzá.
amúgy a hangfal neve: Logitech X-530
Nem akarom metvenni mert nekem már van jobb 5.1esem és gondolom ha ezt a logitechet rá lehet kötni akkor az én Geniusomat is.
most OFF leszek de segitség kellene: hol tudom megnézni az üzenetimet itt a fórumon? vkitúõl kaptam üzetet, azt megnéztem , mert ki volr irva hogy érkezett.. aztán újra rá akartam menni, irni neki és nem találok ilyen fület hogy "üzenetek".. bocs ha béna vagyok, mondjatok akármit de segitsetek..
és még egy : vkinek az email cimét hol találom meg? az illetõ azt irta irjak emailt neki, de az adatlapján nem találtam. vhol máshol van feltüntetve??
kösi és bocs
sajnos a nérónak vannak olyan verziói amik nem úgymûködnek ahogy kellene...azért ajánlom azokat a progikat mert én(sõt sokan mások is) mindíg azzal írom és soha nem volt gond a játékokkal...különben meg mehet az autóba fityegõnek a cucc.....sokan nérót használnak és nekik is müxik ,de ez nem minden esetben igaz(ha visszaolvasol sokan gondban voltak amíg azt használták)...
én 4x-en és Verbatim lemezre írok(na ez sem mindegy mire és hányszorosan írsz!!!)
http://pspfilez.extra.hu/
mondtam hogy kezdõ vagyok, ezért nem egyszerû
mert azt kell...dvddecrypterben vagy imgburn-el....eccerû mint a facsipesz...
rendesen lett kiírva ( nem az iso)
( nem értek hozzá semmit, barátomnak kell segítség)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mert elképzelhetõ, hogy nem mindegyik játék ismeri fel a 64 MB-s memkártyát. Jelen esetben a GT4.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Nekem lenne egy kis probléma. Megvettem eredetiben a Gran Turismo 4-et és egyszerüen nem menti el a Ps2-öm a játékot, egy 64 megás memória kártyám van hozzá amit 14 ezer Ft-ért vettem a konzol studioban.
Elvittem hozzájuk de náluk mûködött. Most ilyenkór mit csináljak?
A Gran Turismo 3 is megvan eredetiben de érdekes módon azt eltudja menteni ez a memó kártya, sõt elég sok másolt játékom is van és mindegyiket eltudom menteni csak a Gran Turismo 4-et nem. Szerintetek mit kell ilyenkór csinálni?
Elõre is köszi a választ.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
ha egy game .mdf formátumú, akko azt hogy írjam rá a dvdre?
pls help
Papesz
Most akarok venni ps2-t és nem tudom eldönteni hogy silvert v feketét mert hallottam hogy vannak hibái a silvernek pl. a játékokkal való kompatibilitás. De hogy ha chippeltetve van akkor nincs gondja v igen? Segítsetek a döntésbe 1 kicsit légyszives.Kössz elõre is.<#worship>#worship><#conf>#conf>
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
RGB kábelt honnan tudok szerezni?
Lehet rendelni vhonnan? Esetleg cimet tudtok, v linket?
köcce