PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyan nézne már ki egy PS2 ráragasztott fénycsövekkel? Egy plexi oldallapú pc-ben szépen elrejtve, hogy csak a fény látszódjon, a csõ ne, azt mondom még jól is nézhet ki, vagy egy plexi házban... De rárakni egy PS2-re... Ennyi erõvel akár az asztalodra is ráragaszthatnád.<#idiota>#idiota>
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Lehet olyan is amit meg kell rendelni!
Még valami... van négy fölös Neoncsövem amit szívesen ráraknék a PS2-re, de van egy csati amirõl nem tom hova kell bedugni...😞 Valaki segítség?
Mindjárt megpróbálok képet tenni!
nethez kábel kell,mivel a netet ugy kapja a ps2 adaptere😛 (mint a pc-d).
Azt hogy azonal megy-e,nemtom.
Van adapterem,de másra van hasznalva😊
nem tudja valaki hol kell regizni?
Banyapapa: akkor ha veszek egy adaptert és regizem akkor már tudok is online játszani? vagy kell kábel is?
Beregizés meg,asszem a ps2höz kapott papirhalmazban van az egyiken a online regizés elérhetösége.
kaptam érte egy demolemezt,yeye (5-6 honap volt,mire kijött,psp grátisz tokom meg 3 hét😊
PSN ID.: Beegabor
Papesz
A magánvéleményem az, hogy nem ártott volna végiggondolni az egészet, mielõtt megveszed. De Te tudod.
Papesz
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
gyanús is volt mikor megkaptam a cetlin egy számot és mikor odamentem hogy fizetnék akkor a srác még el is szaladt egy pillanatra a vevõszolgálathoz a cetlivel és visszajött én meg csak utána tudtam fizetni.. lehet hogy benne volt Õ is és mondta hogy ne nyissák ki mikor csinálják a garanciát rá!
sok a köcsög az a baj
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Papesz
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
-Régi, naaagy( 😄 ) PS2-vel lehet online játszani?
-Ha igen, légyszi valaki írja le pontosan hogy is kell! RÉszletek: Van egy router a házban és USB "pöcök" a gépben ami ugye fogja a netet...Ezzel hogy tudok online játszani mert tudom hogy valahogy szét kell osztani a netet a PS2 és a gép közt de nem tudom hogyan :S...
-Ja és miután szétosztottam vissza lehet állítani hogy csak a gépre küldje?
KÖSZI! PlayStation2-m a köv. verziószámú:SCPH-39004
http://pspfilez.extra.hu/
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
JA még eszembe jutott egyik régi kedvenc a Shinobi ps2-es feldolgozása, ez is nagyon ninjás, de ultramodern, olyan mint xbox-ra a ninja gaiden
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Onimusha, fõleg a 4. rész
Tenchu Fatal Shadows
Shinobido- Way of the Ninja , tenchu klón egy az egyben, de rosszabb kivitelben
most hirtelen ennyi ugrott be, de van még azt tudom, csak nem tok címeket
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
End game, Time Crisis2, Resident evil dead aim, Ninja Assault, Dino Stalker, Time Crisis 3, Vampire Night... :-P ezeket tudom...
Tudtok mondani pár programot ami használja a pisztolyt ps2-n ?
Köszi 😊
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
Papesz