PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22Barna22
jah és barkácsolással ogy oldod meg?

22Barna22
ok...megkaptam, s tudom hogy azt írtam hogy rárakom a PS2-re, de mivel már mintára vágtam egy haverral a tetejét, lehet beleraknám 😄

Al Age
Ha jól látom itt lényegében csak a piros meg a fekete kábel a lényeg. A pirosra +5V-ot kell kötnöd, a fekete pedig a föld. Ugyan a PS2-ben is van 5V, de ezt a fénycsövek+ps2 dolgot csak barkácsolással lehetne megoldani.

Hogyan nézne már ki egy PS2 ráragasztott fénycsövekkel? Egy plexi oldallapú pc-ben szépen elrejtve, hogy csak a fény látszódjon, a csõ ne, azt mondom még jól is nézhet ki, vagy egy plexi házban... De rárakni egy PS2-re... Ennyi erõvel akár az asztalodra is ráragaszthatnád.<#idiota>

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

22Barna22
jah és ha nem jó akkor légyszi küldjetek egy linket:egy átalakítót amivel meg tudnám oldani vagy valamit :'(

Lehet olyan is amit meg kell rendelni!

22Barna22
nah és amirõl nem tudom hogy hova kell bedugni, az az a nagy fehér cucmó 😊 egyiket se tom bekötni

22Barna22
nah asszem ilyen...

22Barna22

22Barna22
Jah és tényleg kösz, de nem írtam le hogy semmit nem értek a gépekhez szóval nem értem mit mayaráz a csávó a leírásban! 😄

22Barna22
Kösz! És Papesz neked is!

Még valami... van négy fölös Neoncsövem amit szívesen ráraknék a PS2-re, de van egy csati amirõl nem tom hova kell bedugni...😞 Valaki segítség?

Mindjárt megpróbálok képet tenni!

Banyapapa
itt felül van a menüben
nethez kábel kell,mivel a netet ugy kapja a ps2 adaptere😛 (mint a pc-d).
Azt hogy azonal megy-e,nemtom.
Van adapterem,de másra van hasznalva😊

Papesz

22Barna22
és ha nincs meg a papír? 😄 (sokat költöztünk azóta)

nem tudja valaki hol kell regizni?

Banyapapa: akkor ha veszek egy adaptert és regizem akkor már tudok is online játszani? vagy kell kábel is?

Banyapapa
arra: vennikell adaptert a ps2be,hátra lehet csavarozni.(de ne zacsisat,rendes dobozost),aztán adaptert is beregizni.
Beregizés meg,asszem a ps2höz kapott papirhalmazban van az egyiken a online regizés elérhetösége.
kaptam érte egy demolemezt,yeye (5-6 honap volt,mire kijött,psp grátisz tokom meg 3 hét😊

22Barna22
jah és hol is kell regisztrálni PS-emet és mire jó 😊 Bocsi a sok hülyeségért 😊

KÖSZI!

22Barna22
#7961-----------------> erre senki?<#help>

Seth
azt nem tudja vki, hogy megoldható e lemez kivétele (vagy fedél felnyitása nélkül), hogy bele lehessen lépni a ps2 menüjébe?? Gondolok itt olyan trükkre hogy nyomva kell tartani egy gombot vagy vmi ilyesmi.

PSN ID.: Beegabor

A chip más kérdés. Mivel nem írta, én arra gondoltam, hogy a gép módosítatlan.

Papesz

Szerintem meg nem rosz vétel 15 000 egy ps2-ért. Meg kell chippelni és kész, utánna már mindegy PAL vagy NTSC! Ha meg nem akarod megchippelni, akkor biztos lehet rendelni hozzá játékot az amcsiktól! Biztos nem olcsó, de itt se az!

Elég rossz vétel volt. Kíváncsi leszek, honnan szerzel hozzá NTSC játékokat. 110 volthoz pedig átalakító kell, lehet kapni elektronikai üzletekben.

A magánvéleményem az, hogy nem ártott volna végiggondolni az egészet, mielõtt megveszed. De Te tudod.

Papesz

Nivea
nekem az a kérdésem lenne h 15 ért eladak nekem 1 amcsi pst2 joyal 1 mem kártyával. na szval aza kérdésem lenne h ezjátékok futnak rajta? és h az áramot h oldjam meg h ne 220ad adjon a gépnek hanem 110et?

Prince of Máté
nem.

A netet kötöd össze a PS2-vel

cicai
Ha online akarok játszani, akkor csak 1 kábel kell amivel összekötjük a PS2-t a géppel?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Shortstop
azt mondták hogy mikor jön be nekik termék mindig leellenõrzik és utána lepántolják és kirakják a polcra... akkor kurva egyszerû: valamelyik raktáros kiszedte és eladta feketén a dobozt meg lepántolta és ennyi...

gyanús is volt mikor megkaptam a cetlin egy számot és mikor odamentem hogy fizetnék akkor a srác még el is szaladt egy pillanatra a vevõszolgálathoz a cetlivel és visszajött én meg csak utána tudtam fizetni.. lehet hogy benne volt Õ is és mondta hogy ne nyissák ki mikor csinálják a garanciát rá!

sok a köcsög az a baj

Hát pedig nem volt benne. Akkor abból kiszedték. 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Seth
ilyen nincs. Max olyat csináltak hogy bemutató darab volt, a joynak "nyomaveszett", oszt rábeszélték vkire, de ez hülyeség

Én nem hallottam még olyat, hogy kontroller nélkül árulják a PS2-t. Mi értelme volna?

Papesz

Én úgy tudom nem mindegyiknek tartozéka. Vagy igen? Nekem múltév karácsonykor vett egy haverom úgy slimet Media Markt-ba és 20e volt kedvezménnyel ugyebár. De joy nélkül ... a joy-al drágább lett volna. Ez nem így van? Átverték? 😄

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Shortstop
ma vettem az Electro World-ben 35ért PS-t kontrollerrel és mikor hazaértem és kibontottam akkor láttam hogy joy sehol... holnap megyek vissza remélem hogy visszacserélik mert picsánrúgok valakit

22Barna22
Hello mindenki!

-Régi, naaagy( 😄 ) PS2-vel lehet online játszani?
-Ha igen, légyszi valaki írja le pontosan hogy is kell! RÉszletek: Van egy router a házban és USB "pöcök" a gépben ami ugye fogja a netet...Ezzel hogy tudok online játszani mert tudom hogy valahogy szét kell osztani a netet a PS2 és a gép közt de nem tudom hogyan :S...
-Ja és miután szétosztottam vissza lehet állítani hogy csak a gépre küldje?

KÖSZI! PlayStation2-m a köv. verziószámú:SCPH-39004

Hát az tényleg nem volt olcsó, sõt...

öregharcsa
persze...miért ne?? van rá vagy 1500 játék...lehet választani bõven...most vett nagyon sok ismerõsöm a gyerekének karácsonyra, mert most már igazán megfizethetõ ára van...(ha belegondolok hogy én még 150e ft-ért vettem + 40e ft a chip...rosszul leszek)

http://pspfilez.extra.hu/

Seth
kösz, hát remélem nem lesz bezárva az oldal, kedvenc beszerzõhelyem ^^

Nekem se jön be, de már vagy 2 napja.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Ioles
Sziasztok!
Szerintetek érdemes még venni most PS2-õt?

Seth
aki ismeri a blackcatgames-t az nézze má meg neki bejön e az oldal,mert nemtom hogy most ki lettem penderítve (bár nem volt rá okuk), vagy vmi gond van az oldallal

Seth
csak a 3. rész ilyen "Leon a profis" ^^, többi azért megmaradt a feudális japánban ,bár a 4. részben is vannak modernebb dolgok(robotszerûségek). Shinobido ilyen ninjás bérgyilkosos, de elég közepes. A genji viszont minden ízében japán, zene,helyszínek,karakterek
JA még eszembe jutott egyik régi kedvenc a Shinobi ps2-es feldolgozása, ez is nagyon ninjás, de ultramodern, olyan mint xbox-ra a ninja gaiden

dinomano
Genji nem ugrott be; Shinobido-t meg nem ismerem... :-P Onimusha-t nem irtam be direkt; mert az egy kevert valami..Samurai-"Leon a profi"-szörnyhent a mai korban (ha jol tudom...) vagymi... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
melyik részére gondolsz?

dinomano
Öööö...én is ezt akartam mondani..Izééé... :-P

Seth
Genji, nagyon hangulatos, nagyon szép, nagyon rövid
Onimusha, fõleg a 4. rész
Tenchu Fatal Shadows
Shinobido- Way of the Ninja , tenchu klón egy az egyben, de rosszabb kivitelben

most hirtelen ennyi ugrott be, de van még azt tudom, csak nem tok címeket

dinomano
hááát, ott a nagy hirû ninja-s lopakodos Tenchu: ps2-re nem tudom hany resze van; PS1-re 2; talan PS2-re is 2 rész készült... :-P ...+van pár szamurajos/butus hent game; pl. a Dinasty Warriors; 3 résszel...

Tikal
helo, vmilyen szamurájos, ninja-s játék létezik? jobb félék közul....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem az Arita nagyon is bevált régen, aztán váltotam én is TDK-ra, mert már az Arita-t nem gyártják olyan minõségben mint régen!

Köszönöm szépen 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

dinomano
Nah, lightgun game-ek:

End game, Time Crisis2, Resident evil dead aim, Ninja Assault, Dino Stalker, Time Crisis 3, Vampire Night... :-P ezeket tudom...

Sziasztok!

Tudtok mondani pár programot ami használja a pisztolyt ps2-n ?
Köszi 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Shortstop
köszi szépen!

Igen, akkor ott lesz a probléma. Én kizárólag TDK lemezt használok, de a Verbatimmal sincs gond.

Papesz

Shortstop
köszi a tanácsot! 😊
megfogadom

Szerintem akármit csak azt ne használj, lagalábbis nekem nagyon nem jött be.