PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gamestorrents.com-ról szedtem le. Lehet, hogy hibás nem tudom. De elég régóta fent van meg sokan is töltik. Ez amúgy a 50 Cent: Bulletproof játék. Ha vki tud oldalt ahonnan leszedhetném megköszönném.

jaszy
Hibás a játék?

Honnan tudtál ilyet letölteni?<#vigyor2>
DVD ROM (UDF/ISO) modban próbáld kírni, ha nem jó tölts le egy másik verziót!<#bee1>

Letöltöttem a Bulletproof játékot, de kitömörítéskor nem iso fájlt kaptam hanem a fájlokat amibõl a játék áll. Simán kiírtam nem mûködött, csináltam belõle iso-t és úgyse mûködött. Mi lehet a gond? Pls help

Szerintem, akkor szerezbe egy component kápelt. Ezzel tudod elérni a max minõséget!

Iwant2Belive
Nem, csak sima RCA-t.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Köszi a kimerítõ választ!<#integet2>

Bocs, az is kapható, csak elsõre nem találtam meg.

Katt

Papesz

Nehéz ezt így összefoglalni, de megpróbálom. Amiért nekem a Ratchet And Clank széria a PS2-es játékok csúcsán ül, az a fenomenális humor, az aranyos és egyben idióta karakterek, a hatalmas bejárható terület és a grafika élénk színei. A sorozat alapvetõen platformjátékként kategorizálható, de vannak benne jópofa fegyverek és változatos ellenfelek. Megvan benne a stílusra jellemzõ gyûjtögetés, emellett rejtett tárgyakat után is kutakodhatsz, ami jócskán emeli a szavatosságot. Ugyanakkor az egész játékon látszik, hogy a készítõk nem vették komolyan saját magukat, meg a játékipart sem. A divatos tucatlövöldék helyett csináltak egy teljesen egyedi programot. Az eladások közben bebizonyították, hogy mennyire igazuk volt.

Az elsõ rész honlapja

A második rész honlapja

A harmadik rész honlapja (Ez nem hivatalos, a hivatalos oldal helyén valamiért már a PS3 rész van.)

A negyedik rész honlapja

A Galaxisnet-en négyezer forint a játékok darabja, bár úgy látom a negyedik rész jelenleg nem kapható.

Papesz

Component kábelt használsz?

Nero Burning ROM-ban az új összeállításnál kiválasztod DVD-ROM (UDF/ISO) módot, beállítod az egymenetes irást, ráhuzod a dolgokat és kiírod! Nem értem, hogy neked ezen most mit nem enged?<#conf>

Kaplan
Eladó Eredeti PS2-es játékok .:

Full Spectrum Warrior (füzet nélkül) / 1,500 Ft
UEFA Championship League 2004,2005 / 1,500 Ft
The Getaway Black Monday / 3,000 Ft
Resident Evil Outbreak File #2 (füzet nélkül) / 2,000 Ft
Black (Platinum) / 3,000 Ft
The Matrix : Path Of Neo / 2,500 Ft
Resident Evil 4 + Bonus Making Of DVD / 3,500 Ft
Rainbow Six Lockdown (füzet nélkül) / 1,500 Ft
24 The Game / 3,000 Ft

[email protected] avagy itt Privát üzenetben!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Iwant2Belive
Sziasztok
Ps2-vel LCD-n játszom és úgy vettem észre, hogy 60Hz-nél rondább a kép mint 50Hz-en. "Szellemképes"-nek tûnik, illetve az élek mintha homályosabbak, elmosottabbak lennének. 50 Hz-en viszont szép. Kérdésem, hogy normális e ez.

Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.

Papesz mesélnél nekem errõl a Ratchet & Clank játékokról mért is annyira jó játékok?Még nem játszottam velük azért kérdezem.
Köszi!

jaws30
"A rar fájl tartalmából csinálj nero-val DVD-ROM (UDF/ISO) módban egy dvd-t!"Hogyan kell csinálni mert nekem nem engedi a nero!Ott az írás modnál nem?

jaws30
nem majd csak holnap probálom ki!mert már elhasználtam az összes dvd!

<#worship>
Mûködik?

jaws30
te vagy ebben a master!

jaws30
oké csak krdeztem!

Bárhova rakhatod a fájlokat! Ha nem hiszel nekem, akkor probáld ki ugy hogy nem raksz mellé semmit!<#vigyor0>

jaws30
azért köszi szépen!Rendes vagy!

jaws30
csak lazán a progik mappába toljak be filmeket,zenéket?

jaws30
mért nem indulna el?

Na, összedobtam egy pack-otlink, beleraktam az MCformater-t is! A rar fájl tartalmából csinálj nero-val DVD-ROM (UDF/ISO) módban egy dvd-t! De ezek a fájlok mellé még rakjál pár fájlt, hogy tele legyen a dvd, akrámit (avi, mp3..), a lényeg, hogy több legyen 1,5 gigánál, külömben nem fog indulni! Beleraktam az MCformater-t is!

jaws30
nem tudsz olyan UlaunchElf progit ami dvd-rõl indul?

én memkártyáról boot-olok, mert Modbo 760 van a ps2-ben és az tud memkártyáról boot-olni!

jaws30
te használod ezt a programmot ,mert ha igen akkor dobj meg egy linkel ahonnan leszeted!

jaws30
jah már rájöttem ,hogy ez egy progi!le is töltötem és kiírtam de nem indul el!😞<#conf><#conf><#conf>

Hát most ezt nincs kedvem kifejteni bõvebben! Bocs! Ha valakinek van kedve akkor leirhatja szájbarágossan!<#worship> A lényeg az hogy az UlaunchELF egy olyan progi ps2-ön ami más programokat tud elindítani (az .ELF kitrjesztésû progikat)!

jaws30
teszvesz.hu

ps2-t keresek játékok nélkül chippelve max 20.000 ft. Azonnal fizetek
jaws30
itt vagy?

jaws30
köszi!
de most mit kell csinálni,kiírjam dvd és utána Indítsam el ps2-ön?mert én hez láma vagyok!

Mcformater-rel!
link
UlaunchElf inditsd el az elf fájl-t utánna értelemszerû!

jaws30
nah de végülis hogyan kell formázni memória kártyát?

jaws30
de van egy 8 mb memoria kártyám ezt kéne inkább megformázi!

jaws30
de azért egy proba!

jaszy
Sajnos a 64 mb os utángyártott kártya sosem lessz jó. Bármit teszel mindig vacakolni fog.

jaws30
Memória kártyát kéne!mert vettem egy 64mb kártyát és nem ment rendesen, meg régebi játékok nem észlelik a kártyát!

jaszy
Mit?

jaws30
Hello!
Valki nem tudja hogyan kell formázni ps2-ön?

jaszy
100 dollár😊 De mire ideér 28-30 körül lessz! annyiért mostis kapható néha!

99 dollár lesz a PS2 az ünnepi szezonra. Várhatóan a Tokyo Game Show-n fogják bejelenteni.

Papesz

Lenne egy eladó PS2 Slim 2 joy-al 8Mb-os memória kártyával, NEM chippelt 25 000 Ft privi ha nagyon feltúrok érte mindent, még gari is van rá
jaszy
Nemhinném hogy számottevõen csökkenni fog az ára.

tigeroo
Szerintetek a sony a ps2 játékgépek árát csökkenti a karácsonyi vásárlásoknál?

..most hogy megjelent a PS3... végülis lehet(ne) benne ráció.
Megharagudnék ha pár héttel a beszerzése után lejebb nyomnák az árát..😊
Fido4life
ha a VC-vel sokatt gaméztál, mindenképpen a VCS-t ajánlom, az új story miatt úgyis jobban lekötne szerintem... (ráadásul lehet motor dzseszkizni XD)

tigeroo
háát a GTA nagyon a szívemhez nõtt az évek során. HC szinten nyomtam már😊 a VC a kedvencem (80's...)

lehet a VC vagy a VC stories-t szerzem majd be, még nemtudom..azért kérdezem hogy mennyire "psp-s, butított" a vc stories...
és tartalmilag mennyire egyezik meg a két "rész"?
ellehet a vc stories-szal is hülyülni olyan szinten mint a VC..?😄
(a másik játék valószínínüleg a Black lesz..meg ratchet&c 1)
Hát a garfika elég elmaradott 3-hoz és a vice city-hez képest (és akkor még finom voltam). Sztem ugyanolyan mint psp-n. Szóval ami a psp kis lcd képernyõjén szép, az azért tv-n sztem gáz! De ha fan vagy akkor nincs mese! <#kacsint>

KILLER2
PowerISO, Aclholol, szeritnem imgburn is.

Töltsük le az internetet!