PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltötem egy játékot és az .nrg formátum és nem tom mivel kell kiírni!Help!<#help>#help>
Töltsük le az internetet!
mert elõször PSP-re hozták ki, azok meg gondolom kicsit budítotabb változatok voltak (pl. a san andreashoz képest)
PM-be várom a segítséget.
Köszi
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
igaz nem oridzsi-.-
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Papesz
Top 3? Alább írtam,mivel szoktam játszani,de nincsenek kedvenceim. Mindig van amit épp megunok,és akkor jön egy másik. A tekken mindenképp köztük van,pedig mostanában hanyagolom,de szerintem a verekedõs játékok királya. Szerintem. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Papesz
majd megpróbálok mindenfélét beszerezni, de még sok dolgot kell bepótolnom majd, amik pc-n kimaradtak..
amugy hogy áll a PS2 új játékok terén? Meddig fognak még játékokat kiadni erre a platformra? (idén is kiadták rá az EA-s sportjátékokat azt tudom.. meg egy cdgalaxis-os reklámfüzetben az van írva mind a PS3-as, mind PS2-es játéklistára hogy GTA IV.
(és hamár a szubjektív véleményeknél tartunk:felsorolnátok a Ti "top 3" kedvenceiteket?)
Papesz
kötelezõ szerintem(TPS): God of Wars 1-2, Prince of persia 1-2-3..
http://pspfilez.extra.hu/
Ha veszel PS2-t, akkor a Ratchet And Clank és a Jak & Daxter sorozatokat ki ne hagyd. Mindkét széria platformjáték, némi akciós beütéssel.
Papesz
annyira a játékokban még nemvagyok benne (párat ismerek ami "kötelezõ" erre a platformra, pl. killzone)
szeretem gépen a TPS-eket, FPS-eket és az rpg-ket 😛
tudnátok felsorolni pár "jó" játékot ezeken a kategoriákon belül?
(soz, de téleg 0 a PS2-es "tudásom" <#smile>#smile>
meg, milyen jó "koopos" játékok vannak, amit 2-en jóság tolni?
de valószinüleg a GTA liberty/vice city stories-szal meg killzone-al fogok nyitni..
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
.:SOLIDUS:.
http://pspfilez.extra.hu/
Ja és játszik itt valaki Socom 3-al?
Én szeretem a bunyós játékokat,így nekem az egyik legjobb a Tekken 5,és a Soul calibur 3. Mostanában viszont hanyagolom õket,mert több idõt töltök a Burnout 3-al,és a Mortal kombat Armageddon-al. Bár ez utóbbi ha jól tudom van PC-re is. Amit még hallottam hogy jó,de nem próbáltam még az a God of War 2. De a több ezerbõl mindenkinek van ami nagyon tetszik. Ha szeretsz játszani,és idõd is van,szerintem érdemes egy konzolt venni a számítógép mellé. És a konzolok közt jelen esetben a legoptimálisabb választás a PS2. 😉
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
DVD-re nem igazán lehet kirni, hanem csak cd-re, de ps1-es game cd-n nem viseli meg ugy a fejet, mint egy ps2 game cd-n!