PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nero-val!

jaws30
hellosztok!
letöltötem egy játékot és az .nrg formátum és nem tom mivel kell kiírni!Help!<#help>

KILLER2
Én még csak 1x láttam, de asszem full Vice City a grafika, meg kb minden. Szóval ebben nincsenek olyan extra cuccok, hogy ruhabolt, meg kaja, mint a SAban.

Töltsük le az internetet!

tigeroo
a liberty + vice city stories mennyire "teljesértékû" játék PS2-re?
mert elõször PSP-re hozták ki, azok meg gondolom kicsit budítotabb változatok voltak (pl. a san andreashoz képest)
jaszy
<#ejnye1>

Nem tud valaki egy jó torrentoldalt ahonnan inkább PS2 játékokat lehet leszedni?
PM-be várom a segítséget.
Köszi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

Csabesz6
nekem itt figyel a polcon:p
igaz nem oridzsi-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Holnap megnézem neked!

Naxos
valaki nem tudja honnan lehetne beszerezni ezt?
1
2
egyik boltban se talalom 😞 vateran es teszveszen sincs semmi. valakiek van otlete?

Sziasztok! Lenne egy eladó PS2 nem chippelt 2 joyyal 8mb-os memóriakártyával 25.000 Ft-ért! [email protected] Elviekben még a gari is megvan hozzá, ha megtalalom a papírt 😊
KILLER2
Majd beszerzem a 4et is, megnézem, tényleg olyan jó-e.

Fido4life
a 3 isten volt, a TAG lekötött az (akkor) új grafikai megvalósítás miatt, a 4 a jó pályák/karakterek/hangulat miatt ismét bejött tekken 5 viszont egy szégyen, és csak remélni tudom hogy a 6-ban vissz fogják hozni számomra a sorozat régi ízét..bár a netes kritikákat olvasva, egyedül én lehetek ezen az állásponton...

KILLER2
Ja, az is jó. Mondjuk nekem XBOXos révén csak a 2 volt meg, de haveromnál játszottam a 3on és most, hogy lett PS2m, elõbb-utóbb megszerzem. Na az hosszú játék ám! Nem tudom, hogy a 3ban hogy van, de a 2ben a weapon master vagy milyen módot toltam jó ideig, de nem értem a végére. Azzal aztán elég sokáig el lehet lenni.

jaszy
Soul calibur III is jó!

KILLER2
Tekken szeritem is talán a legjöb verekedõs játék. Mondjuk nálam inkébb annak köszönheti ezt, hogy még PS1en a Tekken 3at regeteget toltam, ott szerettem meg. Ez meg ugyan az, csak szebb, jobb és bõvebb. Nagyon fasza.

LordVenom
A sport játékokon kívül szerintem pl.: film adoptációk is sokáig lesznek rajta,az más kérdés ki szereti,ki nem. Pl: ami nem régi: transformers,F4 silver surfer stb...
Top 3? Alább írtam,mivel szoktam játszani,de nincsenek kedvenceim. Mindig van amit épp megunok,és akkor jön egy másik. A tekken mindenképp köztük van,pedig mostanában hanyagolom,de szerintem a verekedõs játékok királya. Szerintem. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Sportjátékok még sokáig lesznek rá. A Sony szerint még öt évig támogatják az elõzõ generációt, de szerintem ne dõlj be nekik. Esetleg még ebben az évben lesznek rá exkluzívok, aztán annyi. De rengeteg (RENGETEG) játék van rá így is, úgyhogy jó döntés beszerezni egyet.

Papesz

öregharcsa
nekem nem szaggat...nem tudom nálad miért..

http://pspfilez.extra.hu/

tigeroo
a ratchet tetszik😊 néztem belõle videokat is már.

majd megpróbálok mindenfélét beszerezni, de még sok dolgot kell bepótolnom majd, amik pc-n kimaradtak..

amugy hogy áll a PS2 új játékok terén? Meddig fognak még játékokat kiadni erre a platformra? (idén is kiadták rá az EA-s sportjátékokat azt tudom.. meg egy cdgalaxis-os reklámfüzetben az van írva mind a PS3-as, mind PS2-es játéklistára hogy GTA IV.

(és hamár a szubjektív véleményeknél tartunk:felsorolnátok a Ti "top 3" kedvenceiteket?)
Hát nemtom. Nekem megvan a Killzone, de szaggat, nem is kicsit. Más kérdés, hogy akik online játszanak vele, azok az egekig dícsérik.

Papesz

Pedig a Killzone is az elsõk között van. És hogy én nem szeretem a Ratchet And Clank és a Jak & Daxter-t attól még ezek is az elsõk között vannak. Amikért akár még pénzt is érdemes kiadni!

öregharcsa
rpg/akció :baldurs gate sorozat, champions of norrath.

kötelezõ szerintem(TPS): God of Wars 1-2, Prince of persia 1-2-3..

Hát speciel a Killzone az minden, csak nem kötelezõ. Ha mindenképpen FPS-t akarsz, akkor a Black-et ajánlom.

Ha veszel PS2-t, akkor a Ratchet And Clank és a Jak & Daxter sorozatokat ki ne hagyd. Mindkét széria platformjáték, némi akciós beütéssel.

Papesz

tigeroo
ok köszönöm a vásárlási tippeket. akkor majd körülnézek..
annyira a játékokban még nemvagyok benne (párat ismerek ami "kötelezõ" erre a platformra, pl. killzone)
szeretem gépen a TPS-eket, FPS-eket és az rpg-ket 😛
tudnátok felsorolni pár "jó" játékot ezeken a kategoriákon belül?
(soz, de téleg 0 a PS2-es "tudásom" <#smile>
meg, milyen jó "koopos" játékok vannak, amit 2-en jóság tolni?

de valószinüleg a GTA liberty/vice city stories-szal meg killzone-al fogok nyitni..
Ilyen nem történt, mert vagy 2* szedtem szét tisztítani, de az már jó 1 hónapja volt, azóta játszottam vele sokszor. Most csak úgy magától megadta magát. Szétszedtem de az a kábel egyben van, nincs megvágva meg semmi. Nem tudom mi lehet, meg hogy érdemes-e megcsináltatni.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

KILLER2
Szeritenm a Tekken 5 telsejen jó. Verekedõs játék. Szeritnem annak teljesen megfelel.

Tényleg, miért ne?

Seth
hát jobb mint a 4. rész

PSN ID.: Beegabor

KILLER2
Mé ne?

Fido4life
Tekken 5-öt inkább ne ajánld senkinek se <#szomoru1>

Solidus
Nem nyírtad el a bekapcsolásgomb lapkábelét?Pont ott van egy tartócsavar,és ha nem feszíted neki a tetõnek a lapkábelt összerakásnál akkor oda tud keveredni a csavar útjába.

.:SOLIDUS:.

KILLER2
Ja tényleg, a stratégia. Köszi. Szerencsére ez engem nem nagoyn fenyeget, mert stratégiát PCn játszok, de újabban azon se.

öregharcsa
pl stratégiai játékkal lehet nyomulni (age of empires2)..de nem mindegyiket szeresse...sõt ...sokat nem..

KILLER2
Ha USBn rádugok egy egeret PS2re, akkor azzal mit érek? Mire lehet azt használni?

KILLER2
Héááát. Nekem csak pár hete van PS2-m, de eddig abszolúu a God of War a kedvencem. Második része is nagyon jó. Meg ha szereted a stílusát, akkor a Final Fantasy XII is elég jó. God hand-al is el lehet lenni. Nekem eddig ezek jöttek be. Meg én is tudom ajánlani a Tekken 5öt.

Ja és játszik itt valaki Socom 3-al?

LordVenom
Legjobb játékok? 😊) Ez személyreszabott. Ki milyen stílust szeret.
Én szeretem a bunyós játékokat,így nekem az egyik legjobb a Tekken 5,és a Soul calibur 3. Mostanában viszont hanyagolom õket,mert több idõt töltök a Burnout 3-al,és a Mortal kombat Armageddon-al. Bár ez utóbbi ha jól tudom van PC-re is. Amit még hallottam hogy jó,de nem próbáltam még az a God of War 2. De a több ezerbõl mindenkinek van ami nagyon tetszik. Ha szeretsz játszani,és idõd is van,szerintem érdemes egy konzolt venni a számítógép mellé. És a konzolok közt jelen esetben a legoptimálisabb választás a PS2. 😉

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

a ps2-n mik a legjobb játékok ? pár példa, hogy érdmes e megvennem úgy, hogy van hozzá két nagyon jó pc-m is, és sokat játszok azokon

<#worship>

LordVenom
Ha slim,akkor szerintem igen.

Seth
memókártya 3k tukko-nál, chipezés 10-15, 35-40-bõl kijön

PSN ID.: Beegabor

annyi lenne a kérdésem hogy használtan (jó állapotú) mûködõképes ps2-t memóriakártya és chipezés nélkül, egy gamepaddal semmi játékkal megéri e megvenni 22.000-ért ?

jaszy
Érdekes 😊 Az elektro world oldalán 34.900.... De igazadvan itt más az ár!

Valami szervizes Szabolcs megyében? Valaki esetleg? Nagyon nem örülök ennek... :S

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Lehet! de chiptõl függ, hogy kell indítani!
DVD-re nem igazán lehet kirni, hanem csak cd-re, de ps1-es game cd-n nem viseli meg ugy a fejet, mint egy ps2 game cd-n!

Én 40.000-ért vettem nemrég a gépet az 576-tól, de ehhez járt még egy Double Pack is, úgyhogy sztem teljesen megérte.

mondjuk ha pl dvd-re írom ki a ps1-es játékot az sztem bejöhet de nem merem kipróbálni megerõsítés nélkül
LordVenom
Én azt hallottam annak idején,hogy csak eredeti PS1-es játékokat visz a gép. De erre most én is kíváncsi lettem,mert ez engem is érdekel. Kíváncsian várom a hozzáértõk válaszát. <#rolleyes>

LordVenom
Vagy szept.16-ig akciós. <#nyes>

ps1-es játékot lehet játszani kicsippelt ps2-n? Aki tudja lécci mondja meg