PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Al Age
Ha lemezrõl játszol, akkor elvileg tudsz menteni vinyóra, vagy pendrive-ra is, ha viszont vinyóról játszol, akkor meg kell berhelni az iso-t és csak pendrive-ra tudsz menteni, vinyóra nem.
Szerintem.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Megbeszéltük a dolgot Petyko forumtársammal és arra jutotunk hogy elviekben lehet hdd-re mentni csak meg kell variálni a játék .iso-ját mielött kiírjuk vagy felrakjuk a vinyóra!

Hdd-rõl is játszom!

Te HDDrõl játszol, vagy valami más megoldással? Én kipróbálom HDDrõl, csak még átolvasom rendesen a tutorialt.

Jó hogy szólsz azt hittem belinkeltem! XD
link

Ez engem is érdekelne. Megírod, hogy hol van ez a topic, belekukkantanék.

Talátam egy angol topicot Memory Card Emulator címmel!
Probálagtam megcsinálni, de gyér angol tudásom miatt nem nagyon jött össze! Anyit vetem ki belöle hogy vinyó kell hozá és UlaunchELF! Ha egy jobb angolos beleolvasna és elmondaná nekem, mi ennek a lényege az megköszönném! <#worship>

SD456
Hy all!

Lenne egy kis problémám. Vlamiért nem megy a vibráció se az eredeti és sem az után gyártott contorrelben sem<#szomoru1> Eleinte amikor megvettem ment de valahogy ki kapcsoltam és most nemtudom, hogyan kell bekapcsolni, a játékokban bevan kapcsolva a "vibration" funkció de mégsem megy<#shakehead> Remélem tudtok segíteni!

Elõre is köszönöm!!!

PS3 ID: SDani456

Nézd meg az aláírásom!<#vigyor>

Kratos86
Akinek kell memóriakártya eredeti Sony 8 Mb-os az írjon privibe!!
Ár : 4000 Ft.

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Azt tudom, hogy az Action Replay-bõl backup is jó, mert ezt használtam. A többit nem ismerem, de sztem ezekbõl is jók az másoltak! És hogy hol találod ezeket? Erre azt tudom mondani hogy elég nagy a világháló bármit megtalálni rajta!<#vigyor>

jaszy
Megkell venni, csólókártya lemezzel.

És ezek mik?<#vigyor>
És hol találom ezeket?
Ezekhez Action Replay, CodeBreaker, meg Gameshark lemezek kellenek!

jaszy
www.kepfeltolto.hu/?img=5dhw

Így jobb

jaszy
Infó a 79xxx esröl:

- Model No ............................................ SCPH-79000a CB
- Console version updated....................... Version 16
- Main Board updated ............................ GH-061-12
- The Pickup Lens No ............................. PVR-802w
- The Full Optical Block No ..................... TDP-182w
- The Bios Part No ................................. B6140B D0020U (New!)
- The DVD Control IC ............................. CXR 726080 (New!)

Kép itt

jaszy
Már láttan róla fotót szétszerelt állapotban.
A fej ugyanaz....látszólag ! A neten olvsatam hogy megy Modbo 4.0 és Modbo 750 el is.
Bekötési ábrák is vannak. Úgyhogy nemhinném hogy gázabb lessz mint a 75 vagy 77 es széria.

Abban ami okosság lesz, az a chip iránti még fokozottabb védelem, a könnyített alaplap (kisebb és kellemesen átláthatatlan), illetve könnyebb lesz a gép vagy 30 %-kal és kicsit kevesebbet is fogyaszt. Más extráról nem tudok, talán ismét másfajta fejet kap hogy ne unatkozzanak a szerelõk 😄DDD és tuti lesz belõle rózsaszín verzió, az elõzõbõl is sok fogyott az USA-ban (Barbie rulez 😄)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
az újszériás ps2-re értettem, nem a chipre ^^

PSN ID.: Beegabor

Sajna az interfész kérdése így nem oldható meg 😊 de persze, mindig javul a kód. gyorsul a felismerés is kicsit, a fogyasztás sem nõ ill. csökken, a méret is csökken valamivel. Ez a chip-evolúció. Modern programkóüdú chipekbõl a régebbi gépek ugyanúgy profitálnak. A 75004-es szériának már marhára nem mindegy mit teszel bele, idén 4 gépem volt amit újracsináltam, mert régi chippel fagyogatnak, nem bootolnak rendesen stb.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Seth
javítottak,fejlsztettek valamit rajta? mondjuk nem terveztek rá veletlen egy szupi kis ide vagy sata csatlakozót ? 😄

PSN ID.: Beegabor

Pusztán érdeklõdésbõl: rendelkezik már valaki itthon az újszériás V18-as 79004-es pstwo-val? Sajna még nem sikerült kézbe fognom egyet sem.
Pár nap múlva frissített chipjeim lesznek, V18-ig mûködõ, régiekkel is messzemenõkig kompatibilis, aki érintett, PÜ.

Hát linkelni csak az adott odlalt tudom.
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/932295.html
Eladó vastag ps2 (scph-39004 nem chippelt) megkímélt állapotban. Egy karral, saitek karhosszabbítóval, 8 megás sony memóriakártyával, négy eredeti játékkal (dynasty warriors 2, f1 2002, evil dead, giants: citizen kabuto). 25000ft

Hát attól függ milyen kiterjesztésû fájlok! Esetleg belinkelheted volna!

Hello!
Olyan problémám lenne, hogy a Gamefaq odlalán találtam egy olyan topikot, ahova mentett ps2 játék állások vannak feltöltve.
Nem tudja-e valaki, hogy hogyan lehetne feltölteni ezeket a memoria kártyára?
Elöre is köszönöm a helpet.
Üdv!
Ha valakinek kell ps2 játék írjon, listát küldök, de ha nem találod rajta amit szeretnél, megszerzem. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
Prince of Máté
Hello!
Kipróbáltam a PS2-t, egy 72 centis Daewoo slimfit TV-n (4:3 arányú kép), és egyszerûen minden szélesvásznúban volt!
A képernyõ alján és tetején fekete csík volt, nem rakta ki a játékot 4:3-ra, pedig azzal az RGB kábellel használtam, amivel az én tv-met.

Üdv!
Ha valakinek kell ps2 játék írjon. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
LordVenom
<#hehe> én is kérek kettõ ugyanilyet!

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

nem tom mertmeg nem probaltam nem igen talaltam meg de ujsagba olvastam hogy van az egyik boltba csak egy csomot kenne metrozni es foloslegesen nem akkarok 1 orat metron ulni az jo lenne tudni hogy lehet egyebkent kanadaba vagyok ha ez segit
jaszy
Ezmost fogós kérdés. A szin jólessz de a többit lehethogy a TV n kell beállítani. Bár elképzelhetõ hogy azis jólessz!

jaszy
Nem!

Hello az lenne a probleman hogy most kanadaba ellek es elhoztam az eus gepet es amikor jatszani akkarok fekete feher a kep meg meg van nyujt va es ha vesszek egy rgb kabet akkor atol a felbontasi jo lesz vagy csak a kep lesz szines?
Hali!
Ma kaptam egy ps2-t, és azt szeretném kérdezni, hogy pendrájval lehet-e helyettesíteni a memóriakártyát?
jaszy
Méret és kor!

Ja és annyit szeretnék kérdezni, hogy a slim vagy a vastag változat a jobb? Miben különböznek? Vagy csak méretben mások?
jaszy
Azt elhiszem😊

Hello!
Slim PS2-t vennék chippelve, játékok nélkül, max 20.000 Ft
Azonnal fizetek!
eladó saitek kormány+pedál

Al Age
Semmiképp sem rarban.
Ha kibontva egy képfájl (pl iso) lesz az eredmény, akkor azt kell kiírnod, ha egy .elf file, abból elõbb képfájlt kell csinálni, de én ennek a pontos módját nem ismerem.
Ha nem képfájl, akkor szerintem ne kínlódj vele, keress tovább a neten és olyat is találni fogsz.

THX.
Ezt kibontva kell ráírni vagy így rar-ban ahogy van?
Al Age
Például HDLoader.
Innen.

Üdv.
MI lenne annak a programnak a neve amivel ps2-õn winyóról futtathatjuka játékokat?
És honnan lehetne azt letölteni????

[HUN]Kami*, kiskami*

Sziasztok!

Ha valakinek lenne eladó Guitar Hero 2 játéka gitárral, kérem dobjon meg egy privát üzivel, megvenném.

Köszi!

-the invisible-

Hello tudnátok mondani vmi oan oldalt vagy ftp cimet ahonnan lehet ps2 játékokat leszedni?akár fizetõs is lehet az oldal.
Most ezt miért kell itt hirdetni? De még ha olcsó lenne, de jóval a bolti ár felett van! Értelmes ember 15-ért nem vesz Network Adaptert!

eladó network adapterLINK