PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Probálagtam megcsinálni, de gyér angol tudásom miatt nem nagyon jött össze! Anyit vetem ki belöle hogy vinyó kell hozá és UlaunchELF! Ha egy jobb angolos beleolvasna és elmondaná nekem, mi ennek a lényege az megköszönném! <#worship>#worship>
Lenne egy kis problémám. Vlamiért nem megy a vibráció se az eredeti és sem az után gyártott contorrelben sem<#szomoru1>#szomoru1> Eleinte amikor megvettem ment de valahogy ki kapcsoltam és most nemtudom, hogyan kell bekapcsolni, a játékokban bevan kapcsolva a "vibration" funkció de mégsem megy<#shakehead>#shakehead> Remélem tudtok segíteni!
Elõre is köszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
Ár : 4000 Ft.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
És hol találom ezeket?
- Model No ............................................ SCPH-79000a CB
- Console version updated....................... Version 16
- Main Board updated ............................ GH-061-12
- The Pickup Lens No ............................. PVR-802w
- The Full Optical Block No ..................... TDP-182w
- The Bios Part No ................................. B6140B D0020U (New!)
- The DVD Control IC ............................. CXR 726080 (New!)
Kép itt
A fej ugyanaz....látszólag ! A neten olvsatam hogy megy Modbo 4.0 és Modbo 750 el is.
Bekötési ábrák is vannak. Úgyhogy nemhinném hogy gázabb lessz mint a 75 vagy 77 es széria.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
Pár nap múlva frissített chipjeim lesznek, V18-ig mûködõ, régiekkel is messzemenõkig kompatibilis, aki érintett, PÜ.
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/932295.html
Olyan problémám lenne, hogy a Gamefaq odlalán találtam egy olyan topikot, ahova mentett ps2 játék állások vannak feltöltve.
Nem tudja-e valaki, hogy hogyan lehetne feltölteni ezeket a memoria kártyára?
Elöre is köszönöm a helpet.
Ha valakinek kell ps2 játék írjon, listát küldök, de ha nem találod rajta amit szeretnél, megszerzem. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
Kipróbáltam a PS2-t, egy 72 centis Daewoo slimfit TV-n (4:3 arányú kép), és egyszerûen minden szélesvásznúban volt!
A képernyõ alján és tetején fekete csík volt, nem rakta ki a játékot 4:3-ra, pedig azzal az RGB kábellel használtam, amivel az én tv-met.
Ha valakinek kell ps2 játék írjon. Darabja 500ft, 10db felett 400ft. Chippelés is megoldható. Email: [email protected]
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ma kaptam egy ps2-t, és azt szeretném kérdezni, hogy pendrájval lehet-e helyettesíteni a memóriakártyát?
Slim PS2-t vennék chippelve, játékok nélkül, max 20.000 Ft
Azonnal fizetek!
Ha kibontva egy képfájl (pl iso) lesz az eredmény, akkor azt kell kiírnod, ha egy .elf file, abból elõbb képfájlt kell csinálni, de én ennek a pontos módját nem ismerem.
Ha nem képfájl, akkor szerintem ne kínlódj vele, keress tovább a neten és olyat is találni fogsz.
Ezt kibontva kell ráírni vagy így rar-ban ahogy van?
Innen.
MI lenne annak a programnak a neve amivel ps2-õn winyóról futtathatjuka játékokat?
És honnan lehetne azt letölteni????
Ha valakinek lenne eladó Guitar Hero 2 játéka gitárral, kérem dobjon meg egy privát üzivel, megvenném.
Köszi!
-the invisible-