PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami van:
Alap felszereltség, fekete (1 joy, 8 MB memóriakártya)
Kézikönyv
Ami nincs:
Doboz, fólia

AE
1 éves megkímélt chipelt PS2 eladó: 32000 Ft

AE
Nehogy már te háborodj fel!

Na akkor nézd meg ujra ! Konzol adás-vétel is van ! Ha nem Ok akkor tovább kattintasz ! "Oszt ennyi"

Minden ami Gsm

Fido4life
de legalább Konzol témával kapcsolatos lenne... Erre vazz látom hogy mobil, mondom de jó

Csabesz6
majd a modikat fogja zavarni,ne aggódj.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Smithie
Engem nem zavar!😄 Legalább megnéztem miket kináltok!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ha zavar vkit akkor bocs ! De akkor is vennénk PS2-öt !

Minden ami Gsm

Seth
az hát, csak valamit be kellett azért írnia mellé

PSN ID.: Beegabor

Csabesz6
reklám?:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

jaszy
Fifa 08 magyar!!!
10000Ft könyv nélküli
12500FT fóliásan!
Korlátozott darabszámban!

Érd PM ben!

PS-2 vennék ! GSM

Minden ami Gsm

Elõbb utóbb pedig meglesznek. Ájemredi <#buck>
Kratos86
Hát ha majd meglesznek azok a játékok amiket multkor írtam neked akkor aludni sem fogsz szerintem!!<#wink><#nevetes1>

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Szuper, akkor megnyugodtam. Köszi, ez már a második segítséged 😊

(Tegnap 6 órán át nyomtam a pankrációs progit, hajnali háromkor sikerült is lefeküdnöm. Durva ez a PS2.)

Kratos86
Nem fog elveszni a mentésed mert minden játék külön elmenti magát!!Max ha sok játékod van akkor csak az a veszély áll fenn hogy elfogy a hely a memóriakártyán de erre úgy 1% az esély szoval ne aggódj!!Minden mentésed megmarad!!Persze ha egy réggebbi játékot megint elkezdesz és a régi mentésed még rajta van a kártyán akkor max azt felülírod és kész!!

Most még csak egy játékom van. Memóriakártyára mentettem már állást ebbõl a játékból. Ha mentek, mindig felûlírom az elõzõt, hogy ne foglaljon több helyet.

Ha veszek egy másik játékot és menteni szeretnék abban, akkor az nem fogja rámenteni az elõzõ játékállásra magát? Egyáltalán hogy mûködik ez a dolog?

Fura PC után, hogy mentem, de nem látom hova teszi, milyen néven és mennyit foglal. Bár a fõmenüben látom a kártya képét és gondolom ott megnézhetem mi van elmentve. Ezt nem néztem, hisz egy játéknál minek. De játék közben nem látom. Remélem okosan meg van ez oldva. Ha vki leírná ez, hogy van megköszönném. Kerestem a fórumon, de nem találtam hsz-t ezzel kapcsolatban, pedig elég sok szó összetétellel probálkoztam. Sorry, ha láma a kérdés, de inkább kérdezek.
Minimális eltérések lehetnek, talán a slimek képminõsége 10 százalékkal jobb....

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Szerintem nem számit!

Nemrég vettem egy komponens kábelt ps2/lcd tv kombinációhoz és nagyságrendel javult a kép minõsége az RGBhez képest. Az számít egyébként, h. a ps2 milyen típusú? Nálam egy 30004-es van, az újabbak feltételezem még jobb képet adnak azonos kábellel/tv-vel. Vagy nem?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Valahogy csak fel lehet javitani a képet! Pl.: egy component kábel biztos segít vagy a Xploder_HDTV_Player_Mix nevû progi ami azthiszem felskáláza a képet HD felbontásra! Én sajnos nem tudom kiprobálni ezeket a dolgokat, mert nincs LCD tv-m! De egy sima RGB kábellal biztos retek a kép!

Oksa, köszi!
Seth
LCD-n elég trágya képe van a ps2-nek, maradj egy hagyományos tv-nél

PSN ID.: Beegabor

thx,sztem akk szerviz lesz belole...

Ja és még egy fontos kérdés! (Kratos86 köszi, ezeket felírtam!)

Ahogy írtam nekem egy sima TV-m van. Pontosabban kettõ. Az egyik 50Hz-es, azon is megfelelt nekem, csak fárasztó hosszabb ideig a nézése. A 100Hz-esen ilyen probléma nincs, csak az a nappaliban van és a család azon néz TV-t. Oda nem mindig ülhetek le 😊

A kérdésem az, hogy érdemes e LCD TV-t venni? (Már csak a szemkímélés végett, hogy ne vibráljon a kép.) És LCD TV-n is éles képet kapok? Mert boltokban láttam, hogy ilyenekre, meg szintén lapos HD és plazma TV-re volt kötve PS2, de mosottas volt a kép. Gondolom ezeknek is van natív felbontása, mint a TFT moncsiknak.

Szóval érdemes LCD TV-t venni, vagy a 100Hz-es TV elég. Mert ha elég, akkor veszek még egyet magamnak külön a PS2-höz.
Valószínû fej,koszos vagy állítani kell rajta ez 5000.-kb
Ha fejcsere legrosszabb esetben akkor 15000.-
Kratos86
Szevasz!! Néhány játék amit mindenképp szerezz be : Killzone,Metal Gear Solid 2-3, Ratchet and Clank 1-2-3, God of War 1-2, Final Fantasy X-XII, Primal, Devil May Cry 1-2-3, Shadow of Colossus, Black, Jak and Daxter 1-2-3, Drakan, Silent Hill 2-3, Fatal Frame 1-2-3 --- ezeket mindenképp szerezd be!!! Van még pár játék ezeken kivül ami jo,de most úgy a legjobbakat soroltam fel!!

Sziasztok! Mint új PS2 tulaj, szeretném megkérdezni tõletek, hogy mik azok a játékok erre a konzolra, amit semmiképpen se hagyjak ki, mert iszonyat jók lettek?

Burnout 3 Takedown és Grand Turismo 4 amit eddig kinéztem, a WWE Smackdown vs Raw 06-al meg játszom, mert azt már megvettem a géphez. Utóbbi eszméletlen jó, de én nagy pankráció rajongó voltam anno.

Ha vki erre jár és sokat játszott már, légyszíves írja le (elég kb. 10 progi), hogy mi az amit mindenképpen érdemes beszereznem. Persze én is nézelõdõm a neten, nézem az értékeléseket, de szeretném ha itt is segítenétek. Elõre is köszönöm.

A másik: 17 éves PC-s múlttal teljesen ledöbbentett, hogy egy 7 éve piacon lévõ konzol ennyire jó. Igaz egy játékot láttam még személyesen, de engem meggyõzõtt már az is. Folyamatos animáció, folyamatos játék. Szerintem teljesen szép a grafika is és semmi kivetnivaló nincs benne. Holott egy teljesen átlagos TV-m van. Igencsak meglepõdtem, sokkal rosszabbat vártam. Nagyon kellemes csalódás számomra és örülök, hogy a PC-re többet nem kell költenem.

Akkor írjatok 😊
tigeroo
szerintem alap az hogy vmi szervízben átnézeted😊
ja a sztoribol kihagytam,h 1x bekapcsolasnal nalam olvasta meg a killzone-t,de aztan fagyi,s azota semmi..

nna ez 1 erdekes kerdes lesz...az az igazsag,h zizi vok a ps2hoz,de azert megkoszononnem,ha segitene vki,szoval:kaptam 1 ps2-t.hasznalt,kb 3 eves,de az utobbi ket evben nem volt bekapcsolva.allitolag mukodnie kellene,de!nem olvassa a dvd-ket.nincs chippelve amugy.mi lehet a baja?nem volt szetszedve,v ilyesmi..bekapcsolom,indul,stb,de disc read error,v no data a szoveg..thx elore is a segitseget.

A bin cue is képfájl!<#vigyor2>

Oh, jól megkavarodtak a dolgok<#nyes>
Nekem az action replay bin cue-ban van<#sir>
A kép file iso, nem?
Akkor ezt hogy kellene kiírni?
jaszy
Mind Ps2 re!!!
Playstation 2 gyári új joy 5800Ft
Big ben tipusu vezetéknélküli joy új 4800Ft
RGB kábel új 1900Ft
24 2700Ft
Nascar 06 3500Ft
F1 06 3400Ft
N.F,S carbon (magyar felratos) 4800Ft
W.R.C 4 3500Ft
G.T.A Vice city 3900Ft
Driver 3 3400Ft
XIII 2400Ft
Battlefield 2 3400Ft
Soul reaver 2 2500Ft
KYA 2600Ft
SSX3 2500Ft
007 nightfire 2200Ft
Pa vinci code 2600Ft
Mademan 3000Ft
Ghost hunter 2600Ft
Guitar Herro II vadonat új, csak kipróbálva volt, dobozában eladó. 14.000Ft.
Okami 5500Ft
Devil may cry 3 ( special edition ) 5700Ft
Devil may cry 2 (2 lemezes) 3800Ft
Harry potter Fõnix (magyar) 6900 Ft
Harry potter Fõnix (angol) 4900 Ft
Silent hill 3 3100Ft
Marvel Ultimate alliance 4200Ft
Shinobi 2900Ft
Final fantasy X 3500Ft
Final fantasy X-2 3500Ft
Castlevania course darkness 4300Ft
La rush 3200Ft

Érdeklõdni privátban!

Ja igen bocs, dragon 3-nak akartam írni!<#vigyor2>

Smithie
Szerintem olvass vissza,én sehol nem emlitettem az Action Replay nevü ps2 alkalmatosságot!😉

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Mondom,SEMMIT!😄

hát ép ezt mondom ha nem képfájlt, akkor mit szedtél le Action Replay név alatt? mert ezeket általában képfájl formában lehet letölteni a netrõl!

Smithie
? Ezt most nemigazán értem,nem szedtem le semmi képfájlt.Én azt irtam hogy a játékokat plusszos lemezekre irom,ezek jobb minöségüek mint minuszos társaik,és valószinüsithetö hogy emiatt tovább birja az optika... ImageBurn amit használok,ritkábban ALCOHOL 120%.

Hát nem tudom te mit szedtél le, de ezek általában képfájlban szoktak fent lenni és a képfájlt nemhiszem hogy sokféle modon lehetne kiirni, max sokféle progival! <#vigyor0>

jaszy
Muszi a chipp mert NTSC sek

jaszy
Jövõhéten kapok 5 db 79xxx est! Kíváncsi leszek. Modbo 4.0 lessz benne......szerintem. Nemén teszem be😞

Smithie
Ja és ismerösöm csinálta aki konzolokkal foglalkozik már idötlen idök óta...

Smithie
Iiigen!😄 De le is kopogom,3 éve megy,igaz csak +R-es Verbatim,TDK lemezek pörögnek benne,lehet ezért is birja.

azaz 70004-ed, nem? Gondolom, normálisan megcsinálták. 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Hello!
Kösz a helpet, ezt az action replayt leszedtem, de hogyan kellene kivésnem cd-re? Sima adatként vagy valahogy máshogy?
Smithie
Kiváncsi vagyok hogy ez vajon milyen lesz,nekem egy 74xxx-em van,3 éve,buherálva,és semmi baja.De szeretnék majd egy 79xxx-et is.

Forrasztani gázabb lesz. Na nem baj, 3-4 nap és Duo3 Ultrám már lesz, aztán hamarosan szívesen megvizsgálnék egy 79xxx-est 😄

Al Age
Nem, meg sem próbáltam, engem ez csak akor érdekelne, ha vinyóról játszás mellett tudnék vinyóra menteni.
Amit írtam azt csak a szöveg alapján íram.
Amíg ez a módszer nem mûködik, addig maradok az uLauncELF-es megoldásnál, vagyis idõnként átmásolom a memkártya tartalmát a vinyóra, plusz amivel épp nem játszom azt nem hagyom rajta a kártyán, csak a vinyón.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Mondjuk én addig se jutottam el hogy elinditsam az .elf fájl és elvégezzem a beállításokat!XD Neked sikerült?