PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alap felszereltség, fekete (1 joy, 8 MB memóriakártya)
Kézikönyv
Ami nincs:
Doboz, fólia
AE
AE
Minden ami Gsm
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Minden ami Gsm
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
10000Ft könyv nélküli
12500FT fóliásan!
Korlátozott darabszámban!
Érd PM ben!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
(Tegnap 6 órán át nyomtam a pankrációs progit, hajnali háromkor sikerült is lefeküdnöm. Durva ez a PS2.)
Ha veszek egy másik játékot és menteni szeretnék abban, akkor az nem fogja rámenteni az elõzõ játékállásra magát? Egyáltalán hogy mûködik ez a dolog?
Fura PC után, hogy mentem, de nem látom hova teszi, milyen néven és mennyit foglal. Bár a fõmenüben látom a kártya képét és gondolom ott megnézhetem mi van elmentve. Ezt nem néztem, hisz egy játéknál minek. De játék közben nem látom. Remélem okosan meg van ez oldva. Ha vki leírná ez, hogy van megköszönném. Kerestem a fórumon, de nem találtam hsz-t ezzel kapcsolatban, pedig elég sok szó összetétellel probálkoztam. Sorry, ha láma a kérdés, de inkább kérdezek.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ahogy írtam nekem egy sima TV-m van. Pontosabban kettõ. Az egyik 50Hz-es, azon is megfelelt nekem, csak fárasztó hosszabb ideig a nézése. A 100Hz-esen ilyen probléma nincs, csak az a nappaliban van és a család azon néz TV-t. Oda nem mindig ülhetek le 😊
A kérdésem az, hogy érdemes e LCD TV-t venni? (Már csak a szemkímélés végett, hogy ne vibráljon a kép.) És LCD TV-n is éles képet kapok? Mert boltokban láttam, hogy ilyenekre, meg szintén lapos HD és plazma TV-re volt kötve PS2, de mosottas volt a kép. Gondolom ezeknek is van natív felbontása, mint a TFT moncsiknak.
Szóval érdemes LCD TV-t venni, vagy a 100Hz-es TV elég. Mert ha elég, akkor veszek még egyet magamnak külön a PS2-höz.
Ha fejcsere legrosszabb esetben akkor 15000.-
Burnout 3 Takedown és Grand Turismo 4 amit eddig kinéztem, a WWE Smackdown vs Raw 06-al meg játszom, mert azt már megvettem a géphez. Utóbbi eszméletlen jó, de én nagy pankráció rajongó voltam anno.
Ha vki erre jár és sokat játszott már, légyszíves írja le (elég kb. 10 progi), hogy mi az amit mindenképpen érdemes beszereznem. Persze én is nézelõdõm a neten, nézem az értékeléseket, de szeretném ha itt is segítenétek. Elõre is köszönöm.
A másik: 17 éves PC-s múlttal teljesen ledöbbentett, hogy egy 7 éve piacon lévõ konzol ennyire jó. Igaz egy játékot láttam még személyesen, de engem meggyõzõtt már az is. Folyamatos animáció, folyamatos játék. Szerintem teljesen szép a grafika is és semmi kivetnivaló nincs benne. Holott egy teljesen átlagos TV-m van. Igencsak meglepõdtem, sokkal rosszabbat vártam. Nagyon kellemes csalódás számomra és örülök, hogy a PC-re többet nem kell költenem.
Akkor írjatok 😊
Nekem az action replay bin cue-ban van<#sir>#sir>
A kép file iso, nem?
Akkor ezt hogy kellene kiírni?
Playstation 2 gyári új joy 5800Ft
Big ben tipusu vezetéknélküli joy új 4800Ft
RGB kábel új 1900Ft
24 2700Ft
Nascar 06 3500Ft
F1 06 3400Ft
N.F,S carbon (magyar felratos) 4800Ft
W.R.C 4 3500Ft
G.T.A Vice city 3900Ft
Driver 3 3400Ft
XIII 2400Ft
Battlefield 2 3400Ft
Soul reaver 2 2500Ft
KYA 2600Ft
SSX3 2500Ft
007 nightfire 2200Ft
Pa vinci code 2600Ft
Mademan 3000Ft
Ghost hunter 2600Ft
Guitar Herro II vadonat új, csak kipróbálva volt, dobozában eladó. 14.000Ft.
Okami 5500Ft
Devil may cry 3 ( special edition ) 5700Ft
Devil may cry 2 (2 lemezes) 3800Ft
Harry potter Fõnix (magyar) 6900 Ft
Harry potter Fõnix (angol) 4900 Ft
Silent hill 3 3100Ft
Marvel Ultimate alliance 4200Ft
Shinobi 2900Ft
Final fantasy X 3500Ft
Final fantasy X-2 3500Ft
Castlevania course darkness 4300Ft
La rush 3200Ft
Érdeklõdni privátban!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Kösz a helpet, ezt az action replayt leszedtem, de hogyan kellene kivésnem cd-re? Sima adatként vagy valahogy máshogy?
Amit írtam azt csak a szöveg alapján íram.
Amíg ez a módszer nem mûködik, addig maradok az uLauncELF-es megoldásnál, vagyis idõnként átmásolom a memkártya tartalmát a vinyóra, plusz amivel épp nem játszom azt nem hagyom rajta a kártyán, csak a vinyón.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.