PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kolpi
csáá!

Valaki tudna abban segíteni hogy ps2 be bele dugom a rádiós cuccot ami kéne a nethez routerhez volt!
És mikor neten akarok játszani kér valami kártyát!!!

Kel hozzá valamilyen kártya?????

Halla Madrid!

Kazuma92
kb 1 év + 3 hónapos ps2-t érdemes csippeltetni? sztem kockázatos lenne nem?

8-15 k közt jellemzõen, ha visszaolvasol láthatod mi gyilkolja a gépet és mi nem, egyébként a fóum harmada errõl szól 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

A chipelésrõl tudna vki némi infót adni?
Érdemes, mennyire gyilkolja a gépet a nem eredeti lemez??
Mennyibe kerül?
Köszi!!
Sziasztok kevin vagyok , elakadtam a God Of War jatekban,ateni haztetoknel,ahol mag kersz egy embert , hogy eresze le a hidat de nem ereszti le akkor vissza lecsuszunk a letran es ott nem tudom ,hogy mit kell csinalni.Leci valaki kuldje el a ,hogy mit kell csinalni.
jaszy
Hmmmm. Olcsóbb memót venni mint szívni vele pendrive rol!
Ha egyáltalán megoldható! 3-4 ezerért kapsz kártyát már!

Az oké, de pendrive van, memó még nincs 😄

jaszy
Olcsóbb a memó 😊

Létezik arra megoldás hogy a játékállásokat pendrive-ra lehessen elmenteni? (Ne kelljen venni ps2 memót)

Helo!!!Csak azért írok hogy a Hdd mega packot hogy tudom a ps2 vinyójára feltenni?THx!!!!!!!!
öregharcsa
<#hehe><#taps>

http://pspfilez.extra.hu/

Smithie
<#vigyor2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

köszi
Smithie
De komolyra forditva szót,lehet hogy bek@ksizott a joy-od!<#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Izgasd fel jobban a háromszögedet!😄 <#mf1>

még egy kérdés,az hogy lehet,hogy a joy jól mûködött a wrc-vel most meg nem reagál a háromszög,más játéknál meg igen?
Azért, mert amikor azok készültek, akkor még nem volt szines tv és a játékokba nem raktak színek!<#violent>

Fido4life

gercse
6 hozzászólással lejebbrõl olvasd,ott van talán a megoldás

hali!van egy ps2-m és néhány írott játékot fekete fehéren játszik le,vki megtudná mondani miért?köszi
Kolpi
én probálnám gépen csak el indítom be jön egy fekete kép és kilép!!!
esetleg valami tanács?

Halla Madrid!

gercse
kell már amúgyis egy új, mert kicsi is a mostani, szal nem túl élvezetes

Seth
vagy egy rgb kábelt

PSN ID.: Beegabor

gercse
hohóóó. akkor ideje beszerezni egy új tv-t 😄

Seth
Az nem a chip hibája, hanem a tv-é, nem fogadja az ntsc jelet. Szóval a gép az viszi

gercse
nem feltétlenül. nekem olyan chip van a gépben ami csak palosokat fogadja jól(ntsc-s fekete-fehér)

Seth
Amúgy ajánlom inkább a pc verziót, jobb a grafika

Kolpi
jah ok köszi!
Azt hittem régióra vna itt is osztva😊

Halla Madrid!

Seth
hát ha már kiírsz egy letöltött játékot,akkor feltételezem hogy chippelt a géped, ha meg chippelt,akkor régiófüggetlen is

Kolpi
miért le játszik elvileg usásat is??

Halla Madrid!

Ironmask
hali emberek nekem 2 ps2 játékhoz kellene letöltõ link!!!az elsõ NBA STREET VOL2. a második pedig NBA STREET HOOPS!!Remélem valaki tud linkeket adni elõre is köszönöm!

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Sziasztok!!
Új ps2 tulajdonos vagyok, szóval még nem nagyon kenem a témát. Kérdésem a követzkezõ lenne:
Slim ps 2-m van, nem chipes. Arra gondoltam, hogy az USB portra külsõ rackben rákötök egy vinyót. Ilyenkor a HD Advance programmal tudok rá játékokat feldobni és onnan futtatni õket? Esetleg pcrõl is tudok a vinyóra játékot tenni? Ha igen milyen programok kellenek hozzá? Honnan tudok HD Advance (eredeti) lemezt szerezni?
Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv!!
Seth
és az miért nem jó? Amúgy valszeg eu-s nincs is még

Kolpi
Ok kösz!

Valaki pls linket róla mer én csak USA-sat találok!

Halla Madrid!

Seth
Ki, de linket most nem tudok

Kolpi
Hello!

Nem tudja valaki Puzzle Questet ki adták ps2 re!!Ha igen pls adjatok valamit honnan lehetne le szedni!!
Köszi

Halla Madrid!

113 mega az iso... nincs valami oylan megoldás hogy a cd-iso-t dvd-isová változtatni? gépkimélés mindenekelõtt😉
Ha ez egy homebrew cucc, nagy valószínûséggel néhány másodperc alatt betölt, utána nem használja az olvasót. Ez így nem vész, ha így lenne. A SNES emulátorom is ilyen például, szintén homebrew, 5 másodperceket tölt...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Helo!!!Meg néztem a tutorialt amit adtál a sksappsrõl a lépéseket értem,odáig el tudok jutni hogy MC-on rajta van mentés,de utána nem értem .Az Ulaunchot pendriveról kell rárakni a a ps2 memóriakártyájára,és utána? Minek kell a ps1 cd?És hogy fog automatikusan elindulni Hd loadere vagy Advancem lemez nélkül?Meg van egy hdd mega packom azt hogy tudom felrakni?Thx Petyko!!!!
...ezt a "valahogy" beregelést kifejtenéd bõvebben?
2-es számú kérdés: találtam egy flashback ps2 homebrew remake-t, de az iso kicsi, és nem szeretném cd-vel tönkrevágni a gépet... és nem hinném, hogy ez is ott lesz a valahogy bereggelõs oldalon. ötlet-tapasztalat?
köszi elõre is...
jaja, cd-re csak ps1-es játékot "szabad" írni! Regelj be valahogy a http://www.blackcats-games.net ott mindent megtalász dvd-s verzióban, legalábbis én minden játkot megtalátam ott pl.: NFS Hot Pursuit 2, Tokyo Extrem Racer Zero, Transworld Surf hogy néhény régi nevet említsek! Ezek régen nagy kedvenceim voltak!

Smithie
A cd-t nem igazán szereti a ps2.De ez már régi téma...

Ironmask
egy kérdésem lenne van nekem az nba street vol2 game csak ugy szedtem le hogy 800mb az iso és cdre tudtam csak ki írni hogy vigye a ps2õm!Nem fogja elrontani az olvasófejet a cd???nem fog elromlani a ps2õm???

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Meg sztem dms3 hdd tools=Hdd mega packkal vagy nem?Thx
Ja meg még kell egy eredeti ps1 játék is.
Helo!!!Leellenõriztem a winhiip,Hd loader meg van viszont az ulaunch elf,és az unbergeeks exploit installer nincs de ezt kell elindítani igaz?Nem naon értem,meg van egy Hdd mega pacom ez mire jó?Thx!!!Help!!!!
Hát, ha sokszor ütöd, nehezebb lesz megjavítani 😄DD de az idõ mondja meg mikor áll le megint. (Ha az elméleti maximumot nézzük, egy ps2-ben kb. 8000 helyen lehet kontakthiba).😄DD Használd, és majd elválik....

Kazuma92
és ez azt jelentheti h nemsoká befosik a ps2?

Ötletem az van: Enyhe kontkat-vagy öntéshiba az egyik (jellemzõen az elsõ) fedélzárás-érzékelõnél. Volt már szerencsém ilyenhez. Rosszabb esetben egyéb kontakt-vagy mechanikai hiba amit host "helyrepofoztál", legalábbis látszólag 😄

Kazuma92
asszem megcsináltam... ezt most furcsa lesz hallanotok de : odamentem a ps2-höz, elkezdtem anyázni hogy bazmeg mennyi péz volt és már beszarik, kissebb erõvel lecsaptam az olvasója fedelét, és elkezdte pörgteni!!! hallelujja!!! de vki nemtudja hogy ez mitõl következhetett be?