PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna abban segíteni hogy ps2 be bele dugom a rádiós cuccot ami kéne a nethez routerhez volt!
És mikor neten akarok játszani kér valami kártyát!!!
Kel hozzá valamilyen kártya?????
Halla Madrid!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Érdemes, mennyire gyilkolja a gépet a nem eredeti lemez??
Mennyibe kerül?
Köszi!!
Ha egyáltalán megoldható! 3-4 ezerért kapsz kártyát már!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
esetleg valami tanács?
Halla Madrid!
PSN ID.: Beegabor
PSN ID.: Beegabor
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Új ps2 tulajdonos vagyok, szóval még nem nagyon kenem a témát. Kérdésem a követzkezõ lenne:
Slim ps 2-m van, nem chipes. Arra gondoltam, hogy az USB portra külsõ rackben rákötök egy vinyót. Ilyenkor a HD Advance programmal tudok rá játékokat feldobni és onnan futtatni õket? Esetleg pcrõl is tudok a vinyóra játékot tenni? Ha igen milyen programok kellenek hozzá? Honnan tudok HD Advance (eredeti) lemezt szerezni?
Elõre is köszi a válaszokat.
Üdv!!
Nem tudja valaki Puzzle Questet ki adták ps2 re!!Ha igen pls adjatok valamit honnan lehetne le szedni!!
Köszi
Halla Madrid!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
2-es számú kérdés: találtam egy flashback ps2 homebrew remake-t, de az iso kicsi, és nem szeretném cd-vel tönkrevágni a gépet... és nem hinném, hogy ez is ott lesz a valahogy bereggelõs oldalon. ötlet-tapasztalat?
köszi elõre is...
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)