PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

30004
Seth
a lényeg, SCPH után milyen szám van?

PSN ID.: Beegabor

igen SCPH
most néztem az audio cd-t lejátsza a többire vagy insert disk vagy bejön a browsver menü
Smithie
Milyen?( SCPH .... )

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

igen vastag,tavaly augusztusban volt chipelve
vastag ps2?

Smithie
Audio cd-t nézd még meg,ha az megy neki lehet csak állitani kell rajta.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

már egy hete nehezen kapta el a lemezeket
egyik pillanatról a másikra mondta be az unalmast?

Smithie
Konzolboltban,valszeg fej probléma,nem biztos hogy csere,nézesd meg.

Sziasztok
van egy PS2-em és a mai napon megunta a munkát nem olvas egy lemezt sem még DVD filmet sem mi lehet a baj és hol tudnám megnézetni?
elõre is köszönöm a segitséget.
Smithie
Bezony!<#wink>

Smithie
Nadehátpedigéntudomhogytudod!<#vigyor2><#nevetes1>

Sztem keresd Meg Turho-t, neki akár postán is elküldheted és õ meg már chipelten küldi vissza!<#vigyor> És sztem túl van már többszáz chipelésen!

Smithie
Akkor a döntés a te kezedben van!😄 Van bõven kiböl válogatni!<#kacsint>

ááááááá, én se vagyok olyan nagy ász ebben, csak kiváncsi voltam meg tudom-e csinálni. Nekem sikerült<#vigyor0>, de sztem senki ne probálkozzon otthon az új 30K-s gépét egyedül chipelni, mert nem érdemes összegányolni (rosszabb esetben kidobni az egészet)!

Kazuma92
mivel még sulis vagyok, és nem keresek hónaponta, csak március fele tudom kicsippeltetni. Addigra kell találnom valakit...

Smithie
Még én se csinálnám meg pedig már pár éve szervizben dolgozom.Najó,megcsinálnám ha egy olyan valaki megmutatná mint Tukko!😉

Kazuma92
illusztrációról tekintve, ezt se én fogom csinálni😊

Hát van ilyen! Sztem nem támogatja a chiped a lemezcserét (de ez csak az én véleményem). Sztem vegyél egy 4gb(vagy 2gb)-os pendrive-ot aztán arra rakd a filmeket, mert azt tuti felismeri az SMS.

Tömören, lebontod a gépet alaplapig, aztán beleforrasztod a chippet!
Itt egy kis illisztráció! link

Kazuma92
nem lesz több😛 mert többet nem mondott, de ha nagyon akarod akkor még kérdezek 1-2 dolgot hátha válaszol vmi fasságot (amúg egyik ps2-es haverom mondta)
amúgy a csippelés az hogy megy?

Nem kiírta,hogy illegális lemez vagy micsoda Háromszögben a felkiáltójel!
meddig jutottál el? Az SMS betöltödött? Lemezcserénél volt gond?

Lehúztam ezt is de a film nem megy vele!Pedig minden filmet ugyanígy írok meg!Nem értem segítség!!!
Figyi, tudunk ám olvasni, ha 25-ször bemásolod akkor se kapsz elöbb választ! De az pl. segítene, ha normálisan elmagyaráznád mit akarasz!

Itt a 195-dik hozzászólás.
Még nem probáltam ki mert még nem chippes a gépem

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Smithie
Iyen poénosat rég hallottam már.Még 2008-ban is probléma egyeseknek a buhera...Irjál már még ilyeneket,legalább jót nevetünk azon aki ezt mondta neked...<#vigyor1><#mf2>

Divx-esre gondoltam
ki van csippeltetve a gépem de van amit nem visz el!Miért van ez?SMS 1.6-os progit használok
Kazuma92
normális eredeti vagy írott dvd-t lejátszik simán is

Jah bocs nem írtam oda!
Kazuma92
Sztem is Divx-re gondol, de azt nemlehet.
Akkor nyugodtan chippeltethetem majd..

miért viszi simán is?
öregharcsa
miért nem jó neked a gép saját maga..minek neked program..divix.hez??

http://pspfilez.extra.hu/

Sziasztok!Tud valaki valamilyen Progit PS2-höz amivel le is lehet játszani a filmeket?Ha tudtok valamit akkor kérhetnék eggy linket?
Köszi! <#worship><#worship>
jaszy
Ez baromi vicces!

Seth
ekkora hülyeséget régen hallottam

PSN ID.: Beegabor

Kazuma92
aztmondták hogyha egy ps kb 1 évig használt, akkor nagyobb lesz a "szoftverhibája" mint alapba, ha chippelik.
u.i: "csak azért mert azthallottam, hogy ienkor nemtúlzottan már érdemes." ezt kurvajól megfogalmaztam XD

Akkor ennyi.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kolpi
csáá!

Valaki tudna abban segíteni hogy ps2 be bele dugom a rádiós cuccot ami kéne a nethez routerhez volt!
És mikor neten akarok játszani kér valami kártyát!!!

Kel hozzá valamilyen kártya???

THX elõre is

Halla Madrid!

jaszy
Konzolos boltokban!

Használt játékokat vásárolni, illetve cserélni hol tudnék??
"csak azért mert azthallottam, hogy ienkor nemtúlzottan már érdemes."
ki mondja ezeket a baromságokat?

Kazuma92
most megnéztem egy írott dvd-vel, reccenésmentesen, halkan lejátszotta, nem volt baj.

Kazuma92
és hogy lehet tisztítani?

filmet meg zenét persze, csak játékot nem

Kazuma92
csipp nélkül játszik le írott dvd-ket és cd-t? nemistudtam. csak azért mert azthallottam, hogy ienkor nemtúlzottan már érdemes.

Nézd, ha jól mûködik a készülék, írott cd audioval, illetve dvd filmmel remekül boldogul, akkor miért ne? Illetõleg, én pl. meg szoktam a használt de szûz készülékeket tisztítani ha úgy ítélem meg. Ha gond van a géppel, az pesze más tészta...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kolpi
jah és ha esetleg valaki tudna linket adni a dynasty wariors valamelyik részéhez megköszöném😊

Halla Madrid!