PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most néztem az audio cd-t lejátsza a többire vagy insert disk vagy bejön a browsver menü
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
van egy PS2-em és a mai napon megunta a munkát nem olvas egy lemezt sem még DVD filmet sem mi lehet a baj és hol tudnám megnézetni?
elõre is köszönöm a segitséget.
Itt egy kis illisztráció! link
amúgy a csippelés az hogy megy?
Még nem probáltam ki mert még nem chippes a gépem
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
http://pspfilez.extra.hu/
Köszi! <#worship>#worship><#worship>#worship>
u.i: "csak azért mert azthallottam, hogy ienkor nemtúlzottan már érdemes." ezt kurvajól megfogalmaztam XD
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Valaki tudna abban segíteni hogy ps2 be bele dugom a rádiós cuccot ami kéne a nethez routerhez volt!
És mikor neten akarok játszani kér valami kártyát!!!
Kel hozzá valamilyen kártya???
THX elõre is
Halla Madrid!
ki mondja ezeket a baromságokat?
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.