PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy a HDDre felrakj programokat egy formázó program kell. A már HDDn lévõ dolgok nem fognak elveszni, csak particiót lehet létrehozni, ahova késõbb felrakhatsz HDloadert, MediaPlayert, EMUkat stb.
Vinyóra csak back-up mentéseket lehet felrakni, a játékból való mentésre van már megoldás, de nagyon macerás és nem 100%-os.
ARmax nevûprogrammal lehet feltenni mentéseket a MC-ra.
Azt szeretném kérdezni hogyha nincs a tv hátulján olyan piros sárga fehér kábel bemenet de scart van akkor tudom használni valahogy a ps2-m? köszi a segítséget elõre is!
Motorola E398 + LENCO Xemio 732R cserére vár! PLAYSTATION2 -re
Sony Ericsson K750i + 2GB - CSippelt PS2+ GT4
- No csipp PS2+ ORIGI GT4
- +HPM 70 füles ha még valami finomságot adsz hozzá...
Természetesen csak kontrollerrel együtt, jó állapotban lévõ gépek érdekelnek!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
- Network adaptor
- HDD (IDE ATA) kompatibilis , kipróbált HDD lista
- cca 5000 huf HDadvance (ez esetben nem kell hozzá chip)
Leírást találsz gugliban, angol tudás nem árt.
PCbe rakott HDDre fel lehet rakni WinHIIP programmal a játékokat, de a PS és a HDadvance használatáva a vinyó mozgatása nélkül is megoldható (lassú).
Ezekután már csak egy lépés hogy a legutolsó ingyenes HDLoader programot a winchesterrõl lehessen indítani.
http://pspfilez.extra.hu/
Hátul a csatlakozokra kell figyelni h ne szakadjon le az alaplaprol, vagy nem vészes?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Árba meg egyezünk!
Csere érdekel!
E-mail:[email protected]
MSN:[email protected]
Halla Madrid!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
és még hogy az ujrairható lemezt használhatok vagy nem ajánlott?
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Van olyan pendrive amit felismer a gép?
Papesz
Feleségem számára keresnék valami ugri-bugri mászkálós vagy sport játékot ps2-re.(könnyebbet mint a Prince of Persia, az kicsinálta idegileg<#hehe>#hehe>)
Ötlet?
Egy olyan kérdésem lenne:
Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy van egy tv-m egy ps2vel egy mésik tv- egy másik ps2-vel egymás mellett, és a 2 tv-n illetve ps2-n sztnék egymás ellen játszani.
Tehát én vagyok egyik ps2-n egyik tv-n Te meg ellenem a másik ps2-vel a másik tv-n.
Lehetséges-e ez,illetve hogyan?
Elõre is köszi,ÜDv
ha vinyóról játszol nem baszod szét a fejet...és gyorsabb is..
de majd jön egy "hozzáértõ" aki vinyóról tolja és elmondja a tapasztalatait...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Resident Evil 4: Graf, hentelés, sok addon újrajátszáskor
Haunting Ground: Graf, játékmenet, és jóval szimpibb fõhõs(nõ)
<#violent>#violent><#banplz>#banplz>
Still Alive
Still Alive
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
PSN ID.: Beegabor
regisztárltam magam, akkor már kész vagy kell vamit csinálnom?
PSN ID.: Beegabor
Magyarországon nem lehet kapni, de eBay-en 3500 Ft, de csak NTSC....
Still Alive
Pls help! Meg tudná vki mondani, hogyha USA-ból hozok be eredeti NTSC játékot, akkor azt a csippelt PAL gép vinni fogja-e ? THX!!!
Still Alive
mind kettõt szépen visz de inkább tdk-ra irom
imgburn-nal 4x esen
kösz a tippet
ki csippeltetem a ps2-öm pesten 6 ezerért.
nagyon zsir
az sztetek jó hogyha tdk-ra irom 4x esen a játékokat.
modbo 735 -ös chip van a gépben(75004)