PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A napokban veszek egy PS2-t, s keresek egy olyan fórumot ahol nem veszik le a fejem a láma kérdésekért, tanulni tudok, s a válaszokra nem kell hetekig várni :)
Akkor tesztelésként egy kérdés:
Mi a HD advance program, ill CD?
Motorola Defy
Papesz
Rákötöm a ps2 a netre de akor sem tudok neten játszani kell hozzá valami??
Halla Madrid!
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
de imént játszottam a prince of persia-val, betettem a progressive scan-t, és a tv átváltott egy másik módba, és ujrakellett indítani a ps-t.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
PSN ID.: Beegabor
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
van egy érdekes problémám, hátha ti tudjátok rá a választ. Tavaly nyáron vett 8MB-s kari nemigazán akart minden játékkal müxeni, az elsõ slotra semelyik gamma nem mentett, így nem is nagyon használtam.
A lényeg, hogy december vége fele megném, és a 8mb-os kártyát 32 mb-osnak látja. A poén pedig az h tudok is rá annyit másolni, és amelyik játék felismeri a kártyát az be is tölt róla rendesen. Szóval nemkicsit lol a dolog. Így visszgondolva nem is probléma inkább csak érdekesség. :D
esetleg valaki tapasztalt már hasonlót? Vagy van ötlet h ez hogyan lehetséges?
Más: továbbra is érdekelne, h valaki nem-e tud segíteni PS2 gitár vásárlásban, mert SEHOL nem találok. :( plz valaki! nagyon örülnék.
Az a helyzet hogy apám Németbe dolgozik és õ hozta nekem a PS-t.És én 100%-ig biztos vagyok benne hogy Matrix mert számla, bizonylat, és egy lapon részletes leírás van a csiphez. (Természetesen németül)és nem hiszem hogy nem az lenne. Tehát szerintem ez az. Slim 70004-es. Nagyon megköszönném hogyha segítenél a frissítésben!(PÜ)-ben ez mi? Nem értem.
Esetleg felvehetnél MSN-re : [email protected] És még valami: viszi a PS a meghalytóképfájlokat is? (iso, stb. de gondolom te úgy is tudod)
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
saját gyártmányú mondat a semmibõl, hidd el, én is szakadtam amikor elolvastam :D
Na látom érdekes problémáknak nem vagyunk híján :-D , de nem tom ti találkoztatok-e azzal a jelenséggel ami nálam elõfordult: nem rég vettem új 77004 slim gépet csippelve, meg vettem hozzá egy gyári memókártyát szervízbõl, minden rendesen mûködik, de a resident evil 4-et nem tudom elmenteni. Akármit próbálok mindig ilyen "corrupted data" állományokkal rakosgatja tele a memokártyát, és ami a leg furcsább hogy eredeti, és "backup" re4-el is ezt csinálja. Más játékokat probléma nélkül elment. Szerintetek? (ja más géppel is volt ilyen, abban meg nem modbo volt, ebben meg az van, tehát nem a chiphez köthetõ)
Still Alive
Nekem 77004-es gépem van, most lesz egy honapos.
Akinek modbo 735je van az is irja le:D
Köszi
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Köszi elöre
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)