PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a leirás elég régi és sztem nem sokat ér, mert eredeti cuccok kellenek hozzá!

Banyapapa
hdadvance

D ez igazábol nagy ps2höz van.
cd-t nem érteni.

Nahar
Sziasztok!
A napokban veszek egy PS2-t, s keresek egy olyan fórumot ahol nem veszik le a fejem a láma kérdésekért, tanulni tudok, s a válaszokra nem kell hetekig várni :)

Akkor tesztelésként egy kérdés:
Mi a HD advance program, ill CD?

Motorola Defy

Kolpi
Oké THX!!!

Halla Madrid!

Kolpi
oké köszi!!! megporbálom:)

Halla Madrid!

Azt még hozzáteszem nekem nagyon nem jött be. A Fifa 07-el probáltam (abban késett az iránnyítás)meg a Burnout Revenge-al (az meg laggolt mint a szemét), szóval ezek élvezhetetlenek voltak, bár nem tudom te mivel szeretnél játszani.

Be kell állítani dolgokat. Kell hozzá egy olyan játék amibe van olyan lethetõség hogy ps2 netes beállításait konfiguráld (bármelyik EA Sports-os játék kiváló erre a cél) és ezt beállitás elmenti a ps2 a mem kártyára, amit már a többi játék is használni tud. Bocsi most nincs kedven szóról-szóra leirni a dolgokat, mert hosszu lenne, meg kedvem sincs! Ha ügyes vagy rájösz magadtól is, ha nem akkor valakit nagyon le fogsz fárasztani dologgal, ha segiteni próbál!(engem ma már valaki lefársztott<#vigyor2>).

Kolpi
csáá!!

Rákötöm a ps2 a netre de akor sem tudok neten játszani kell hozzá valami??

Halla Madrid!

Ne csodálkozz, nekem még a gépem (SCPH-50004) is Made in China, de sztem sok embernek, csak nem is gondolnák hogy kinai lehet. Én is akkor néztem meg mikor a haverom mondta, hogy az 5 éves gépehez (SCPH-30004R) Made in China joy járt alapba, de neki a gépe legalább Made in Japan!<#nevetes1><#idiota><#vigyor2><#vigyor><#nyes>

Fido4life
az enyémhez járt egy media create software cd teli programmal amikkel elvileg ha átkonvertálok vmi videót,zenét a pendrive-ra, akkor az lejátszható ps2-rõl. csak hogy a gép meg nem ismeri föl a cuccost, tehát valszeg külön a ps2-höz gyárott datei kiadású pendrive-al lehet megoldani ilyen dolgokat

AR Max nem csak csítelni jó, hanem nagyon hasznos eszköz mentések pendrivera másolásánál is. Én inkább arra használom csak, hogy gépre tudjam idõközönként rakni a mentéseket a biztonság kedvéért. Meg találkoztam olyan verzióval is amiben volt divx meg mp3 lejátszó... bár nemtom gyári lemezeken mivan.
Kazuma92
akkor gondolom nálam nem megy

Igen kevés tv-készülék bírja a progressive scan-t. Hagyományos CRT tv pláne.

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kazuma92
változott a séma : Most rámék a proggressive scan-re, egy pillanatra elmegy és visszalép a menübe :D ( Lehet on-ra és off-ra állítani, de offon marad) ha ezt megcsinálom akkor átváltott vagy nemcsinált semmit?

Fido4life
Action Replay MAX cheatelni tudsz vele extrém módon, illetve játékok buherálsához is jól jöhet (pl San Andreasban elõlehet vele hozni a Hot Coffee módot)általában cd+kártya pakkokban árulják, de már van olyan is ami közvetlenül a ps2-es memória kártyára menti a cheatet.

Kazuma92
leteszteli a 60 herzet? érdekes. Egyes játékoknál, belehet állítani, hogy 60 herzes legyen, és megy is, élesebb lesz a kép, és gyorsabb (egyszóval : faszább) - PL- tekken 4,5 , Black, Psi ops stb
de imént játszottam a prince of persia-val, betettem a progressive scan-t, és a tv átváltott egy másik módba, és ujrakellett indítani a ps-t.

Az ilyeneknek szoktam írni vaterán hogy helyretegyem õket. Finoman persze. Cak most 12-14 órázgatok, be se néztem hetek óta, mlyen konzolokat próbálnak elsózni :)

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Látom a progressive scan-t nagyon vágjátok, de mi az az AR MAX? <#vigyor5>

theone91
na végre egy normális ember, aki beismeri sõt vicesnek is találja, hogy bakizott...<#wave><#taps>

Seth
Jobb képminõséget kapsz. A televíziókészülékek a képeket általában soronként építik fel, úgy, hogy elõször a páros, majd a páratlan sorokat írják. A progresszív pásztázás módban elõször minden sor tárolódik, aztán kerül kiolvasásra, tehát minden aktív képsor egyszerre jelenik meg a képernyõn. Ezáltal a sorok szerkezete nem felismerhetõ, és a sorok vibrálását is meg lehet akadályozni.

PSN ID.: Beegabor

Fido4life
leteszteli hogy bírja e a tv-d a 60hrtz-et

Kazuma92
Kérdés : Mi az a "Progressive scan"?

Az "AR MAX" az mi? + Mire jó? Modbo 760 tudja elvileg.

én game.co.uk-rõl szoktam rendszeresebben rendelni... ha bármi részlet érdekel nyugodtan keress meg PM-ben

Ez igy van! A Vaterán meg azzal etetik a népet, hogy a 64 megás kártya akár 200-szor is gyorsabb a sima 8 megásnál!<#violent>

Ironmask
tudtok olyan linket adni ahonnan tudnék ps2 játékokat rendelni????

XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)

Ott valami hamis belsõrész lehet a ludas...a gyári 8 megás kártyákon kívül minden más kari, a nagyobbak közül, nem 100 % minden esetben. A 32-64 megások valami belsõ tömörítések miatt sem mindig mennek jól, játékfüggõ.

Hi,
van egy érdekes problémám, hátha ti tudjátok rá a választ. Tavaly nyáron vett 8MB-s kari nemigazán akart minden játékkal müxeni, az elsõ slotra semelyik gamma nem mentett, így nem is nagyon használtam.
A lényeg, hogy december vége fele megném, és a 8mb-os kártyát 32 mb-osnak látja. A poén pedig az h tudok is rá annyit másolni, és amelyik játék felismeri a kártyát az be is tölt róla rendesen. Szóval nemkicsit lol a dolog. Így visszgondolva nem is probléma inkább csak érdekesség. :D
esetleg valaki tapasztalt már hasonlót? Vagy van ötlet h ez hogyan lehetséges?

Más: továbbra is érdekelne, h valaki nem-e tud segíteni PS2 gitár vásárlásban, mert SEHOL nem találok. :( plz valaki! nagyon örülnék.
ricska
Na akkor mesélek!
Az a helyzet hogy apám Németbe dolgozik és õ hozta nekem a PS-t.És én 100%-ig biztos vagyok benne hogy Matrix mert számla, bizonylat, és egy lapon részletes leírás van a csiphez. (Természetesen németül)és nem hiszem hogy nem az lenne. Tehát szerintem ez az. Slim 70004-es. Nagyon megköszönném hogyha segítenél a frissítésben!(PÜ)-ben ez mi? Nem értem.
Esetleg felvehetnél MSN-re : [email protected] És még valami: viszi a PS a meghalytóképfájlokat is? (iso, stb. de gondolom te úgy is tudod)

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)

jaszy
Márkabolt chinában van :)

Smithie
Ilyen egy korrekt szaki!;)

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Én nem szeretek hozottal dolgozni, mert abban bízok ami nekem bevált. Aki javít szerel moddol az többnyire tart hozzávaló alkatrészeket is :) A saját xaromért tartom a hátam, más xaráért nem :)

Kazuma92
Az fasza lenne, mert nemnagyon értek még ehhez... Chippet egyébként mien boltokban lehet kapni? (márha boltokban)

jaszy
Elviszed egy szakihoz , annak van tuti!

Kazuma92
áhh, majd valamikor márciusba. Akkor lesz pénzem rá. Egyébként ez úgy mûködik, hogy valahol megveszem a csippet, vagy van olyan ember is, aki megveszi helyettem?

Smithie
:DDDDD Ez tényleg megérdemel egy tapsot!<#taps> Chippel hogy állsz amugy?Megvan már?

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kazuma92
"csak azért mert azthallottam, hogy ienkor nemtúlzottan már érdemes"
saját gyártmányú mondat a semmibõl, hidd el, én is szakadtam amikor elolvastam :D

theone91
valószínû nem talán dehogy valamiért nem sajtolt a madzar (vhoóá...honlapfordító progi rúlz :])

Smithie
:D Tudtam hogy úgyse bírjátok ki fikázás nélkül!Tény hogy érdekes szövegbevitel...Ilyen bonyolult a ragyam nyelv?<#idiota>

theone91
a játékkal van a gond...a fejlesztõk (rockstar) ugye átportolták psp-rõl és szartak az optimalizálásba...

theone91
wáttahólifák?????? "csak azért mert azthallottam, hogy ienkor nemtúlzottan már érdemes" <---jobban szakadtam ezen a mondaton mint stohl buci pvc fejelésén...habár ezt ienkor nemtúlzottan már érdemes...XDXDXD!!!

jaszy
Sajna volt a memóriakártyák elég satnyák mostanában! Jópár db ot kicseréltem énis emiatt!

Kazuma92
Ez érdekes! Nekem iet a Tekken 5 csinált, ugyanígy, és az is eredeti. Csak nálam ezt úgy tette, hogy végivittem, meg szereztem mindent stb. egyszercsak bekapcsoltam, és kiírta ugyanezt: "corrupted data". Le kellett törölnöm a mentést, és elõlrõl kezdenem.

HI!
Na látom érdekes problémáknak nem vagyunk híján :-D , de nem tom ti találkoztatok-e azzal a jelenséggel ami nálam elõfordult: nem rég vettem új 77004 slim gépet csippelve, meg vettem hozzá egy gyári memókártyát szervízbõl, minden rendesen mûködik, de a resident evil 4-et nem tudom elmenteni. Akármit próbálok mindig ilyen "corrupted data" állományokkal rakosgatja tele a memokártyát, és ami a leg furcsább hogy eredeti, és "backup" re4-el is ezt csinálja. Más játékokat probléma nélkül elment. Szerintetek? (ja más géppel is volt ilyen, abban meg nem modbo volt, ebben meg az van, tehát nem a chiphez köthetõ)

Still Alive

köszi!!
Nekem 77004-es gépem van, most lesz egy honapos.
Akinek modbo 735je van az is irja le:D
Köszi

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Az enyém viszi (modbo 760-am van), bár nem szoktam ezzel "nyúzni". De sztem ezt gépje is válogatja, nem minden chiptõl függ.

Akinek modbo 760-ja vagy 735 je van irja le nekem hogy megy-e vele a dupla rétegü irott játék!(elvileg tudom hogy megy, gyakorlatilag érdekelne)
Köszi elöre

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Hát a Matrix Infinity sztem felsõkategoriás chip, csak a chip ára 8K környékén mozog, ennél már csak a DMS chipek drágábbak! Hazai chipelõk 2-3K chipel dolgoznak, legalábis én nem halotam még olyan helyrõl, ahol drágább chipet raknak gépbe (meg nem is éri meg nekik<#vigyor>)! Ugyhogy nem is értem neked, hogy került neked ilyen a gépedbe? Láttad is? De azt el tudom képzelni, hogy klón (utánzat, csak a firmware ugyanaz rajta), amit nem ajánlok hogy frissíts, mert lehet rosz vége lesz! <#eplus2> De ha te továbra is kitartasz az álláspontod mellet és segítek (PÜ-ben) frissíteni!

ricska
Kurva jó ez a 3 mondat!!!<#taps><#idiota>

A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább. :)