PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Komolyan ne gondoljátok már hogy a bevált PS2-t lecserélném Wii-re!:D Csak poén volt!<#crazya><#vigyor>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nahar
Vannak hozzá másolt progik? Kiegészítõk mennyire drágák hozzá?
Játékok grafikája nem tetszett, de biztosan nem láttam az egész palettát

Motorola Defy

Ha beszámítod ebben az árban benne vagyok!!!Írj vissza!
Kolpi
Én is vennék ha lenne pénzemXD

Halla Madrid!

Smithie
Vegyél Wii-t. :))))))))))))))))))))))))

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Ps2-õre cserélném a gamecube-omat,játékokkal,memó.kártyával,2joystickkal és ráfizetnék+10000Eft-ot!érdeklõdni a tel:06 30 335-1839-es számon vagy a [email protected],vagy itt a privát oldalon!
Elírtam!<#falbav>
Komponens kábel

Hdtv-hez kompones(component) kábel ajánlott nem rgb! A 16:9-et meg a gép menüjében is be tudod állítni!

ez engem is érdekelne!!! RGB-vel ha nincs a játékban 16:9 képarány az optionsban akkor összehúzza a képet ??? Mert eddig a piros/sárga/fehér kombós megoldással minden játék kihasználja az egész képernyõt.

egy 106os HDTV lenne a ps2 megjelenítõje

theone91
errõl beszéltem pár kommentel alább...

Kolpi
Hát szrintem ha van enyi pénzed wii-t vegyél:)!!
Sokkal élvezetesebb :D szerintem!!:)

Halla Madrid!

theone91
standard: 768x576-as felbontás...
viszont a szélessávban nem vagyok biztos (a 768x576-asnak a sélesvánsznú megfelelõje ;))

Nahar
Ezt kifejtenéd bõvebben? Nem sokat értek belõle. Pl mi a standard, miben van szélessáv?

Motorola Defy

theone91
standard tvfelbontás...kivéve ha van benne szélessáv...

Nahar
Ha már RGB szóba került, eszembe jutott egy kérdés:
HDTV-re rá lehet kötni? Egyáltalán milyen felbontású a kimenõ jel?

Motorola Defy

RGB kábel és 1000 Ft körül lehet kapni

Kazuma92
Télleg van olyan kábel amit ráteszel tv-re és jobb lesz a grafika? miaz? hol? és sima tv-re is lehet tenni?:D

theone91
én igen...asszonygák baromi interaktív játékélményt biztósít a kontroller(ekk)el...wiiszont (láma poén vót :P) nemtsok rajta az igazán nagy cím...wiizlések (láma poén #2 :P) és pofonok...

én 20ért vettem az EW-ben egy egynapos akcioban, az arena plazaban.még 30ért sem nagyon vettem volna, de ez igy nagyon jol jött. Már csak egy chip kell.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Nahar
OK, én sem az alapgépre gondoltam 50-ért. most, hogy 2 napja PS2-krõl olvasgatok neten, kezdek tisztába lenni az árakkal.
És ha lehet, akkor a PDA-val cserélném

Motorola Defy

Persze ezekben a dolgokban teljes igazad van, de akkor se ér 50-et. Max 40-et, da ha ugyes vagy, még olcsobban is ki lehet fogni egy jó használt gépet, memkártyával,chippelve!

Nahar
Wiiiirõl igazán jót még nem hallottam.
PS2 elõnye a kiforottság (hw-ileg), a rengeteg sw, a másolt CD/DVD lejátszása

Motorola Defy

öregharcsa
vagy színvak! <#wow3><#eplus2>

http://pspfilez.extra.hu/

Sztem 50K-t nem érdemes költeni egy ps2-re, ha ennyid van rakjál még hozzá aztán vegyél egy Wii-t vagy egy 360-at(mondjuk a 360-nál vigyázni kell<#eplus2>) Amugy ilyen kérdéseket ne rakj fel mint az alattam lévõ kedves hozzászoló, még azt sem birta megnézni, hogy a gyári kábel milyen színû és ezek után azt várja, hogy mi rágjuk a szájába a dolgokat.

öregharcsa
rgb..

http://pspfilez.extra.hu/

Mi annak a kábelnek a neve amivel a ps2-t és a TVt összelehet kötni és szebb is lesz a kép ???

Ugy halottam hogy a sárga/zöld/fehér kombós megoldás az gyengébb képminõséget ad.

Na azt hiszem itt az ideje aludn!!!csáó Holnap remélem még talizunk!Jó éjjszakátPs2-ö örültek!!!<#wave><#buck><#sniffles><#sniffles><#sniffles><#schmoll2><#sniffles>
Nahar
Ennyiért még nem láttam :)
Alapgép 25, + 10 a játékok, + 15 a chip, memó, extra irányítók

Motorola Defy

Hát....nem rossz!25-30eFt között találsz, 15-20játékkal,persze chippelt,meókártyával+a 2kontroller!Ennél magasabb áron nemszabad venni aki többért árulja annak vagy eredeti lemezevan,vagyhülye!
Nahar
PDA+20-30eFt

Motorola Defy

Az jó!Mennyit szánnál egy jó ps2-re?Ft ba értem!
Nahar
Itthon vagyok

Motorola Defy

Ja küldtem egy privát üzit majd nézd meg!
Dolgozol?vagy otthon vagy ha nem túl privát a kérdés?
Nahar
Érdekes lesz :)

Motorola Defy

De még mekkora!Ottvan például a resident evil-horror játék,biztos ismered!már ps1-re grafikailag és szellemileg is nagyot alkottak vele! A mai konzolok már élethû grafikával sõt eggyes játékok komoly inteligenciával rendelkeznek Pl:Sprintell cell!
Nahar
Azt mondják a konzolos játéknak más a feelingje, mint a PC-s játékoknak

Motorola Defy

Hát...itt az ideje kipróbálni!Pc-m nekem is van,de inkább konzolokkal foglalkozom a grafika miatt,ja meg persze az autókkal ez is a munkám része!
Nahar
PC-m van régóta, de konzolom még semmi nem volt

Motorola Defy

Szuper!Volt már konzolod?Mert nekem a létezõ összes msg volt ataritól kezdve a Ps-sorozatokig!
Nahar
Keresem a PS2 infókat :)
Jól vágod... Én navigációra, zenehallgatásra, könyvek olvasására és leveleim olvasására, idõjárásnézésre, hírek olvasására, stb használom

Motorola Defy

Látom te se birsz aludni!Mitcsinálsz?azonkívül,hogynetezel?!És mi az a bigyó amivel bizniszelsz?#gunyos1 Ja ez egy kis számítógép érintõ képernyõ meg minden!<#taps> vágom!<#conf>
Nahar
Egy fullos Asus A620BT PDA-t adnék egy jólfelszerelt PS2-ért

Motorola Defy

Hali!Ps-2õt vennék max 25E-Ft-ért!Tel.:0630-335-1839,[email protected] Ja és web oldal tanács nem kell Köszi!!!
Nahar
Azt olvastam, hogy a PS3 még nem forrta ki magát, majd kb 1 év múlva lesz ütõs gép ha kijavították a gyerekbetegségeit.
XBox, Wiii nem rúghat labdába a Sony mellett, PSP mobil, de a kijelzõje erõsen korlátozott a nérete miatt. Ezért döntöttem az õskövület mellett

Motorola Defy

Banyapapa
net,háááááááááááááát, van pár játék ami támogatja,de pl: monster hunter server lelöve,mgs online is lelöve (asszem),szal lehet már semmirse menni netes multiplayerezésel:(

wifi nix,gps nix (amugymeg,net-wifi-gps, psp-n találhato,ill gps még nem,de többi igen).

Szal,ez csak szimpla játékgép,még az öskorbol:D

Nahar
Net? WiFi? GPS? :D

Motorola Defy

Banyapapa
tudásááááááát?
Háááááááát lehet játszani vele oszt pá:)

DVD,esetleg divxes avikra,meg vannak más gépezetek is

Nahar
Normálisan összeszedve nem találtam még semmit, pedig 2 napja rátapadtam a keresõre.
Annyit szeretnék csak tudni róla, hogy normálisan tudjam használni, kihasználni a tudását.

Banyapapa, mindjárt nézem azt a linket

Motorola Defy

Hát akor ez nem a te forumod!<#eplus2> Ha tanulni akarsz olvasgass meg használd a keresõt!