PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan ne gondoljátok már hogy a bevált PS2-t lecserélném Wii-re!:D Csak poén volt!<#crazya>#crazya><#vigyor>#vigyor>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Vannak hozzá másolt progik? Kiegészítõk mennyire drágák hozzá?
Játékok grafikája nem tetszett, de biztosan nem láttam az egész palettát
Játékok grafikája nem tetszett, de biztosan nem láttam az egész palettát
Motorola Defy
Ha beszámítod ebben az árban benne vagyok!!!Írj vissza!
Vegyél Wii-t. :))))))))))))))))))))))))
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ps2-õre cserélném a gamecube-omat,játékokkal,memó.kártyával,2joystickkal és ráfizetnék+10000Eft-ot!érdeklõdni a tel:06 30 335-1839-es számon vagy a [email protected],vagy itt a privát oldalon!
Elírtam!<#falbav>#falbav>
Komponens kábel
Komponens kábel
Hdtv-hez kompones(component) kábel ajánlott nem rgb! A 16:9-et meg a gép menüjében is be tudod állítni!
ez engem is érdekelne!!! RGB-vel ha nincs a játékban 16:9 képarány az optionsban akkor összehúzza a képet ??? Mert eddig a piros/sárga/fehér kombós megoldással minden játék kihasználja az egész képernyõt.
egy 106os HDTV lenne a ps2 megjelenítõje
egy 106os HDTV lenne a ps2 megjelenítõje
Hát szrintem ha van enyi pénzed wii-t vegyél:)!!
Sokkal élvezetesebb :D szerintem!!:)
Sokkal élvezetesebb :D szerintem!!:)
Halla Madrid!
standard: 768x576-as felbontás...
viszont a szélessávban nem vagyok biztos (a 768x576-asnak a sélesvánsznú megfelelõje ;))
viszont a szélessávban nem vagyok biztos (a 768x576-asnak a sélesvánsznú megfelelõje ;))
Ezt kifejtenéd bõvebben? Nem sokat értek belõle. Pl mi a standard, miben van szélessáv?
Motorola Defy
Ha már RGB szóba került, eszembe jutott egy kérdés:
HDTV-re rá lehet kötni? Egyáltalán milyen felbontású a kimenõ jel?
HDTV-re rá lehet kötni? Egyáltalán milyen felbontású a kimenõ jel?
Motorola Defy
RGB kábel és 1000 Ft körül lehet kapni
Télleg van olyan kábel amit ráteszel tv-re és jobb lesz a grafika? miaz? hol? és sima tv-re is lehet tenni?:D
én igen...asszonygák baromi interaktív játékélményt biztósít a kontroller(ekk)el...wiiszont (láma poén vót :P) nemtsok rajta az igazán nagy cím...wiizlések (láma poén #2 :P) és pofonok...
én 20ért vettem az EW-ben egy egynapos akcioban, az arena plazaban.még 30ért sem nagyon vettem volna, de ez igy nagyon jol jött. Már csak egy chip kell.
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
OK, én sem az alapgépre gondoltam 50-ért. most, hogy 2 napja PS2-krõl olvasgatok neten, kezdek tisztába lenni az árakkal.
És ha lehet, akkor a PDA-val cserélném
És ha lehet, akkor a PDA-val cserélném
Motorola Defy
Persze ezekben a dolgokban teljes igazad van, de akkor se ér 50-et. Max 40-et, da ha ugyes vagy, még olcsobban is ki lehet fogni egy jó használt gépet, memkártyával,chippelve!
Wiiiirõl igazán jót még nem hallottam.
PS2 elõnye a kiforottság (hw-ileg), a rengeteg sw, a másolt CD/DVD lejátszása
PS2 elõnye a kiforottság (hw-ileg), a rengeteg sw, a másolt CD/DVD lejátszása
Motorola Defy
Sztem 50K-t nem érdemes költeni egy ps2-re, ha ennyid van rakjál még hozzá aztán vegyél egy Wii-t vagy egy 360-at(mondjuk a 360-nál vigyázni kell<#eplus2>#eplus2>) Amugy ilyen kérdéseket ne rakj fel mint az alattam lévõ kedves hozzászoló, még azt sem birta megnézni, hogy a gyári kábel milyen színû és ezek után azt várja, hogy mi rágjuk a szájába a dolgokat.
Mi annak a kábelnek a neve amivel a ps2-t és a TVt összelehet kötni és szebb is lesz a kép ???
Ugy halottam hogy a sárga/zöld/fehér kombós megoldás az gyengébb képminõséget ad.
Ugy halottam hogy a sárga/zöld/fehér kombós megoldás az gyengébb képminõséget ad.
Na azt hiszem itt az ideje aludn!!!csáó Holnap remélem még talizunk!Jó éjjszakátPs2-ö örültek!!!<#wave>#wave><#buck>#buck><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#sniffles>#sniffles><#schmoll2>#schmoll2><#sniffles>#sniffles>
Ennyiért még nem láttam :)
Alapgép 25, + 10 a játékok, + 15 a chip, memó, extra irányítók
Alapgép 25, + 10 a játékok, + 15 a chip, memó, extra irányítók
Motorola Defy
Hát....nem rossz!25-30eFt között találsz, 15-20játékkal,persze chippelt,meókártyával+a 2kontroller!Ennél magasabb áron nemszabad venni aki többért árulja annak vagy eredeti lemezevan,vagyhülye!
Az jó!Mennyit szánnál egy jó ps2-re?Ft ba értem!
Ja küldtem egy privát üzit majd nézd meg!
Dolgozol?vagy otthon vagy ha nem túl privát a kérdés?
De még mekkora!Ottvan például a resident evil-horror játék,biztos ismered!már ps1-re grafikailag és szellemileg is nagyot alkottak vele! A mai konzolok már élethû grafikával sõt eggyes játékok komoly inteligenciával rendelkeznek Pl:Sprintell cell!
Hát...itt az ideje kipróbálni!Pc-m nekem is van,de inkább konzolokkal foglalkozom a grafika miatt,ja meg persze az autókkal ez is a munkám része!
Szuper!Volt már konzolod?Mert nekem a létezõ összes msg volt ataritól kezdve a Ps-sorozatokig!
Keresem a PS2 infókat :)
Jól vágod... Én navigációra, zenehallgatásra, könyvek olvasására és leveleim olvasására, idõjárásnézésre, hírek olvasására, stb használom
Jól vágod... Én navigációra, zenehallgatásra, könyvek olvasására és leveleim olvasására, idõjárásnézésre, hírek olvasására, stb használom
Motorola Defy
Látom te se birsz aludni!Mitcsinálsz?azonkívül,hogynetezel?!És mi az a bigyó amivel bizniszelsz?#gunyos1 Ja ez egy kis számítógép érintõ képernyõ meg minden!<#taps>#taps> vágom!<#conf>#conf>
Hali!Ps-2õt vennék max 25E-Ft-ért!Tel.:0630-335-1839,[email protected] Ja és web oldal tanács nem kell Köszi!!!
Azt olvastam, hogy a PS3 még nem forrta ki magát, majd kb 1 év múlva lesz ütõs gép ha kijavították a gyerekbetegségeit.
XBox, Wiii nem rúghat labdába a Sony mellett, PSP mobil, de a kijelzõje erõsen korlátozott a nérete miatt. Ezért döntöttem az õskövület mellett
XBox, Wiii nem rúghat labdába a Sony mellett, PSP mobil, de a kijelzõje erõsen korlátozott a nérete miatt. Ezért döntöttem az õskövület mellett
Motorola Defy
net,háááááááááááááát, van pár játék ami támogatja,de pl: monster hunter server lelöve,mgs online is lelöve (asszem),szal lehet már semmirse menni netes multiplayerezésel:(
wifi nix,gps nix (amugymeg,net-wifi-gps, psp-n találhato,ill gps még nem,de többi igen).
Szal,ez csak szimpla játékgép,még az öskorbol:D
wifi nix,gps nix (amugymeg,net-wifi-gps, psp-n találhato,ill gps még nem,de többi igen).
Szal,ez csak szimpla játékgép,még az öskorbol:D
tudásááááááát?
Háááááááát lehet játszani vele oszt pá:)
DVD,esetleg divxes avikra,meg vannak más gépezetek is
Háááááááát lehet játszani vele oszt pá:)
DVD,esetleg divxes avikra,meg vannak más gépezetek is
Normálisan összeszedve nem találtam még semmit, pedig 2 napja rátapadtam a keresõre.
Annyit szeretnék csak tudni róla, hogy normálisan tudjam használni, kihasználni a tudását.
Banyapapa, mindjárt nézem azt a linket
Annyit szeretnék csak tudni róla, hogy normálisan tudjam használni, kihasználni a tudását.
Banyapapa, mindjárt nézem azt a linket
Motorola Defy
Hát akor ez nem a te forumod!<#eplus2>#eplus2> Ha tanulni akarsz olvasgass meg használd a keresõt!