PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ricska
bocs hogy még mindig jártatom a pofámat de viszi a CD/DVD -RW-T????

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

ricska
És te mire érted hogy VISZONYLAG JÓ? Mennyire? Slim be pontosan meg nem mondom hogy milyen. Hol nézhetem meg?

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

ricska
A chipnek valami frissítés

ricska
Nem tudom hogy mondjátok de van olyan hogy BIOS?

Kazuma92
különbüzõ chipfajták is vannak? bakker!
remélem majd találok olyan embert aki meg is veszi hozzá

Smithie
Viszonylag jó,frissitést meg nem értem mire érted!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ricska
Sziasztok! Én is új vagyok, most vettem PS2-t és nem nagyon konyítok az egészhez. Annyit értek hozzá hogy tudom mi az hogy ki van csippelve és kész.A Matrix Infinity chip jó márka? Hogy kell feltenni a PS2-re a frissítést?

Kazuma92
hát igen, a supermman is csak akkor lassul be ha a legnagyobb városrész közepén vagyok, és kivan dolgozva minden😊

Smithie
Attól is függ hogy hogyan rakják össze a játékot.Minden a fejben dõl el tudod!😉

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Kazuma92
Jó az új banner😊
Eleinte én azthittem hogy ps2 soha nem akadozik, és nem is lassul be. De van pár játék ami azért beszokott lassulni (pl nálam a Superman Returns)

Fido4life
igen, én is pont ezért vettem PS2-t (újra 😄) mert már elegem volta pc-n tapasztalt akadásokból..(no meg megjelent egy-két kihagyhatatlan exkluzív anyag) aztán betettem az LCS-t és rögtön az elsõ lejtõn puff röpül lefelé az fps. na mondom remek. de szerencsére (?) a játékkal van a baj, a hasonló stílusú Scarface teljesen korrekt sebeséggel fut.

Smithie
ÉS MEGJÖTT A BANNER IS!!!😊))))))))))))

De miért játszatok szutykos psp átiratokkal? PSP-n tuti kis játék, de itt vége is van a mondatnak!<#vigyor>

Smithie
Nem soknál lesz nyugi,a gta hires a szaggatásairól...

Tiszta szégyen 😄 Pentium 3 fíling GTA3 korszakból.. Azért remélem nem túl sok játéknál van ez a jelenség, ha szaggatva akkarok ps2-õzni, azt pc-rõl is tudok 😄

Smithie
IGENIS FÕTÖRZS ÚR!!!!<#vigyor>

Seth
Rosszul tetted fel a kérdést, helyesen " csináljak vagy csináljak? " <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Smithie
Feltünt hogy nincs logója a topicnak,csináljak vagy csináltok?😄

szerintem nem azért mert másolt, nekem a vcs lassul be, és eredeti.
Szerintem azért lassul be mert psp röl portolt játék, és arra kissebb fps kell.
Amugy ha ugratok benne egyik háztetöröl a másikra nem tok átrugrani, a sima vice city ben meg simán.

GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W

Fido4life
Eredetin is néha iszonyatosan belassulgat, tehát másoltan nem csoda hogy még roszabb a helyzet.

Az normális hogy a GTA Liberty, sokszor kb 8-10 fps-sel megy? 2*-sen írt Verba dvd-rõl 50004-es gépen.

Fido4life
Kár, pedig már megörültem hogy nem kell keresgélnem, meg a public torenttekkel szarakodni..

Seth
Jelenleg zárolva a regisztráció. Sajna most nincs meghívóm

PSN ID.: Beegabor

Fido4life
Üdv ! Érdeklõdnék hogy ide tudtok e regisztrálni, mert nálam a signup részre not found-ot ad ki :S Ha meg valami miatt már nem lehet regisztrálni, és lenne valakinek egy fölös regje, azt megköszönném 😄

Igen. Ezek már elég masszívak de vigyázni erre is kell 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Kazuma92
egyébként bocs a sok kérdésért és sötétkedésekért, de ha már van ps2-m, legalább tudjam h miaz😊

Kazuma92
A slim az a kicsi ugye?
Ienem van hogy : SCPH-75004 CB

Nem bonyolult az annyira, csak be kell tartani 1-2 játékszabályt. A slimek strapabíróak. A chipek körüli bonyodalom meg annak tudható be hogy a Sony sem a seggén ül, igen sokféle alaplapot kihozott már, logikusan belegondolva nem kellene ennyi, ha nem lenne oka rá 😊

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sajnos ne vagyok naprakész Pesttel kapcsolatban és Wii-nél még nem hallottam beszámításról. Hirdesd meg itt-ott hátha...Ha okosítani kell privizz, pesten tudok havert.

Kazuma92
ahogy elolvastam az üzeneteket, ennyire bonyolult a ps2 felépítése? meg ien "rövid életû"?

És a Wii topicban probáltad már?<#vigyor><#vigyor2>

Megpróbálta a PS3 topicban is, ott nem jött be. Gondolom ez tûnt kézenfekvõ megoldásnak. <#banplz>

Papesz

És ezt miért pont Turhotól kérdezed és ami még fontossabb miért a Playstation 2-es topicban?<#conf>

Szeva Turho!Segíts!Wii-t szeretnék venni részletre vagy csere game cubra+kp!Vagy vanolyan üzlet ahol lehet venni részletre?Elõre is kösszi a segítséget!!
köszönöm majd akkor megnézetem valakivel.
Néha nekem is órák mire belövök egy elhasználtabb vastag gépet. Ha írott dvd-nél stabilan felpörget mindig és azonnal kb, akkor érdemes megnézni....Teszemhozzá a chiphibát sem zárhatom ki, bár attól még mennie kellene gyári eredetivel....EGy szó mint száz, amíg nem látja egy szaki addig nem 100 % a diagnózis.

a fej beállítást azt énis megtudnám csinálni? vagy ne nyuljak hozzá.
eredeti lemezt midig elkapja aztán csak tölt, másoltat eggyáltalán nem insert disk kattogás nincs, hammar felpörög.
Meg kell nézetni, esetleg tisztítást próbálni. Mindig betölt valameddig egy ps2 játékot, ha 10x resetelsz 10x kapja el? Nehezen kapja el, kattog, vagy felpörög hamar? Nagyjából ez a teszt megmondja az állapotokat. Ha nem mindig tölt be és erõlködik, fület rátapasztva "kattog" sokat beolvasás elõtt, akkor nem túl reményteljes a dolog. Fejcserét vastag gépbe (Mindenkinek tanács!!!) csak olyan helyen érdemes csinálni, ahol 3 hónap garit minimum vállalnak a cserefejre, és a régit visszaadják. (Nem csak feltekerik a laseráramot és lehúzzák az embert, sok ismerõs így járt😞(( )

köszönöm a válaszokat most mit tegyek hogy jó legyen?
hello az lenne a kérdésem hogy itt kõzûletek játszik a true crim new york-al?mert lenne az a kérdésem hogy hogy kell megnyitni a debug mode-ot!?

Ez még nem is valami fényes munka 😊 de nagyából vázolja mi a helyzet. Hja, és ezzel a lappal közel sem olyan nehéz mint egykét újabbal, vagy a slimekkel.

Kevésbé kell neki precíz követés, a cd adatsûrûsége hetedrésze a dvd-nek. A másik dolog, minden olvasófejben 2 laserdiódás egység található, hiszen más hullámhossz kell. Egy a cd-knek, egy másik finomabb frekvenciájú laser-tubus meg a dvd-knek. És ezek egymástól függetlenek, ezért van az hogy a legtöbb fejhibás gép cd-lemezekkel még elboldogul. (A cd-laser "bénább" viszont a várható élettartama hosszabb. Illetõleg, egy ps2 életében sokkal kevesebbet van igénybevéve cd-vel mint dvd-vel).

Leszennyezõdött vagy meggyengült a fej rendesen, illetve a mechanikával is lehet valami....

Hízelgõ darabszám, de én hobiból javítok gépeket, a tudás megvan a darabszám erõs túlzás 😊

helyesbitek. elindul az eredeti játék de a betöltésig jut el csak azután loading a végtelenségig
bocs hogy, megint zavarkodok most próbáltam eredeti játékkal és azt viszi rendesen, a chip-nek lenne baja?
elõzmény #11932
Sziasztok. Érdeklõdnék, h tudtok-e segíteni Guitar Hero-hoz gitár szerzésében. Korábban több helyen is találtam, azonban most egyik nagyobb magyar konzolos shopban sem találok. Fontos lenne mihamarabb.

Elõre is köszönöm ha van valami ötletetek.
üdv
de az audio cd-t lejátsza
Ha tényleg a fej adta meg magát akkor az nem lesz olcsó!(10-16K)<#rinya>