17159

WAREZ = azonnali BAN!

• shenmuedc #16799
    Hardverapró, expressz, vatera (bár ez utóbbi csak végszükség esetén). Újan multiformat, konzolstúdió...stb
  • adamfesto
    Tud valaki eladó ps2-t? Ha nem itt akkor hol érdemes érdeklődnöm?
  • shenmuedc #16797
    Igen. Alcoholban tudtommal van is ps1 beállítási opció. De általában cdrwin-t szokták ajánlani. Én imgburn-t használok. Bár ps1 játékot nem mostanában írtam. Emulátoron használom az iso fileokat. Dvd íróval nem biztos hogy jó lesz. (képtelenek 1-2x-es sebességgel írni)
  • TidusX
    Valaki segítsen már elmagyarázni ezt a Sphere Grid rendszert az Final Fantasy X- ben, mert nem értem. A karaktereim gyengék és félek a továbbjutástól, hogy erősek lesznek hozzám a szörnyek. A youtube- on a végigjátszásban már blizzara is megvan meg 1000 felett van a HP- juk, nekem pedig még mindig csak 500. Várom a priviket kérklek segítsetek. Nem tetszik hogy nincs rendes Level Up benne. :(
  • TidusX
    Például Alcohol 120- ban választom a CD kép felírást és kész ugye?
  • TidusX
    Kösz! Akkor mindegyik játékkal így van?
  • shenmuedc #16793
    Isoban annyit, de attól még ráfér a lemezre...
  • TidusX
    Felmerült bennem is egy kérdés: A Tekken 2- t hogyan lehetne kiírni, mert 750 megát foglal...
  • ironhorses
    Hogyan kell ps1 es játékot kiírni??
  • TidusX
    Ha chippelt a gép (az indításkor kiírja hogy Modchip), ugyanúgy az írt CD-s PS2 játékokkal sem lesz baj? Na meg a PSX- esekkel... Le kéne tesztelnem egy gépet most veszem meg 7000 serial- os (tudom ez nem az:) csak már megszoktam ezt használni...), Eddig az írt DVD- s játékokat vitte (Tekken 5, Marvel Ultimate Alliance, Final Fantasy X)...
  • ironhorses
    Gyerekeknek nagy élményt tud nyújtani az tuti! Az eye toy play sportot próbáld ki, elég sok játék mód van benne és többen is tudtok vele játszani. Tv elé is teheted a kamera álítható.
  • shenmuedc #16788
    Hát én nem ájultam el tőle.
  • vegytek
    eyetoy-a van vkinek? mennyire jó? milyen játékokkal próbálta?
    a kamerát a TV-re kell rakni vagy elég elé is? előbbit sajnos macerás lenne LCD TV-re megcsinálni..
  • shenmuedc #16786
    pedig ha lenne egy kis eszük kiadnák az összes nagyobb címet ps2-re. Befektetés szinte 0 de a felhasználóbázis hatalmas. Csak szerintem a mai napig nem bírják elviselni hogy a ps2-t nemrég időkig jobban vették mint a 3-as "csodamasinát"
  • vegytek
    Van pár eladó eredeti PS2-es játékom
  • Smithie
    Ja, "vajnyi" kevés az esélye...
  • Akey
    Ha az esély nem is nulla rá, de inkább közelít a -1hez, mint az 1-hez. 8)
  • Vegetasan
    parasite eve the 3rd birthday-t, hogy kiadják ps2-re vajnyi kevés az esély?
  • bertino
  • TidusX
    Kit érdekel? Már megkaptam és nagyon örülök neki. Ja, és csókolom! :D
  • jaszy
    :D Nagy dumák mennek itt. Tidus ilyeneket nem illik kiírni és kérni. Főleg nem egy nyílt fórumon.
  • TidusX
    Vannak még rendes emberek, nem csak nagyképű, beképzelt majmok... :)
  • TidusX
    Valaki már kiírta nekem mert rendes volt és ingyen. Eredeti tokkal, kisfüzettel. Te idióta. :)
  • Anubys
    Látom, nem jött le, segítek. :)
    A fazon azt írja, hogy eddig 10828 játék jött ki rá, a teljes játéklistán, megjelenéstől egészen 2010 januárig 2015 játék van.
    "Eddig" - 2010 január = 2010 februártól + 2011 februárig, tehát vagy egy év alatt hoztak ki 8303 játékot, vagy a gamestar-osok elbafftak valamit. De persze ilyet nem feltételezek róluk. :D
  • Police72
    Én szívesen kiírom neked. Sőt adok mellé egy zsír új gépet is, 8 karral meg 4 memóriakártyával meg hozzá még 654 játékkal.

Valaki rúgja már seggbe ezt az idiótát.
  • TidusX
    Hát ez kemény. Van egy pár játék rá. De nem ez volt a kérdés...
  • Kazuma92
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_2_CD-ROM_games
  • wokee
    Köszönöm a tanácsokat.
    Most már csak abban segítsetek mennyit szabad adni egy 1-2 éves chippelt gépért, mennyi hozzá a kontroller, mert úgy látom általában eggyel kínálják.
    Köszi.
  • TidusX
    Amúgy a játékoknak szerintetek hány százaléka CD- s és mennyi DVD- s? Azt tudom hogy a DVD- s több, még jó hogy...
  • TidusX
    Fúú Haver! :D
  • jaszy
    Összesen, 10 év alatt :D
  • Anubys
    Komplett játéklista 2010 januárig

1 év alatt 8303 játékoat adtak volna ki rá 2010-ben? :)
  • vegytek
    150 millió PlayStation 2

"2000. márciusában indult világhódító útjára a PlayStation 2, melyre 10828 darab játék készült el."
  • TidusX
    Amúgy a legjobb szerintem még mindig, mert erre van a legtöbb játék mindenféle stílusból, nagyon jók és ja olcsók! ;)
  • TidusX
    Csűnyák??? Na ne röhögtess! :D
  • vegytek
    a 9000-es szériában már a táp is bele van építve a ps2-be.
  • benőmenő
    Ha majd megveszed, akkor a joy-t semmiképpen sem a playstation tetején tartsátok, mert úgy jártok, mint én, hogy az érzékelők elromlanak és mindig szórakozni kell vele, hogy észlelje mikor zárom le a dvd olvasó fedelét.
    Ja és a free mcboot elvileg a legújabb ps2-kel még nem működik (bár ezt annyira nem követem, de mintha lett volna ilyesmiről már szó a topicban).
    Amúgy még mindig jó választás a ps2, kicsit csúnyák a játékok, de ezerszer nagyobb élményt nyújtanak még mindig, mint a maiak nagy része. Mondom ezt úgy hogy kemény 4 éve nyúzok egyet. (nameg olcsó ;)
  • TidusX
    Bocs úgy értettem annál újabb a gyártmány, csak elírtam. Tehát egy 7000- es kb. 2006- os vagy 2008- as nem tudom már nézd meg...
  • TidusX
    Lehet chippelni forrasztással, amiből következik hogy belenyúlnak a gépbe, és van egy olyan lehetőség, hogy a memóriakártyára rátesznek egy FreeMcboot programot amivel szintén lehet írott lemezekkel játszani, de kell egy patch (netről lehet leszedni programot), és úgy kiírni. Az SHPC száma azt jelenti, hogy milyen évjáratú a gép, tehát minél nagyobb a kezdő szám annál régebbi gyártmány ((7000-9000 az újabbak). Azt már nem tudom megmondani milyen évben készült. Lemezírásnál szerintem max 4x- essel írd ki képfájlból. Bármilyen program jó (Nero, Imageburn, Alcohol 120%), legalábbis ezt olvastam. Ennyit tudtam segíteni.
  • wokee
    Üdv!

A kisfiamnak szeretnék egy PS2 slim-et venni, de teljesen tájékozatatlan vagyok a kérdésben.
    Láttam, hogy valakik már feltették ezt a kérdést, de nekem konkrétabb információk kellenének. Egy kicsit utánanéztem a dolognak de nem lettem sokkal okosabb.
    Hallottam a chippelésről, mi a különbség a fizikai és a szoftveres között? Egyáltalán milyen legyen a chip? A gépeken szereplő SHPC számoknak mi a jelentősége, mekkorának kell lennie? Van még valami fontos amire érdemes odafigyelnem?
    Bocs ha egy kicsit láma lennék, de szeretném ha a kölyök örömét lelné a gépben.
    Előre is köszönöm a segítségeteket.