17159

WAREZ = azonnali BAN!

• rumkola
    Softmodos, 70004-es, kiváló állapotú PS2-őm, pénzhiány miatt eladó. Sok backup, 2 joy, scart és av kábael.
    budapesten
    20.000.-
    Privizz!
  • benőmenő
    Esetleg helyi konzol boltokat, ill. a multikat is érdemes végignézni (pl.:tacskó, meg a hülyevagyokban szoktam még látni)
  • Kazuma92
    Progamershop.hu -n láttam nemrég 3500 ért teljesen új 8mb-set,bár ez eredeti Sony. Menj fel az oldalra, és nézz körül!
  • TidusX
    Miért? A Vatera szerintem kurva jó!
  • 22Barna22
    vaterát elkerülném ha lehet bármiről is van szó.

esetleg valami bolt ahol személyesen meg tudom venni, ill boltból rendelni?
  • Kazuma92
    Asszem valamilyen szinten megoldottam a rezgő Slim PS2 problémát.
    Ha CD-vel játszok, baromi hangosan zúg, mert minimálisan lötyög az olvasótálca. Dvd-nél észre sem lehet venni.. Nade! A tálca bal felső sarkát ha lenyomom, akkor megszűnik a zúgás, természetesen tovább pörgeti a lemezt. Így egy kihúzott fiók, és a ps2 közé tettem egy pici dísztárgyat, ezáltal kiakasztva azt :D
    Ez tehet kárt benne? A hangos rezgéstől olyan volt mrr a fejem, mintha egy dinoszaurusz belelépett volna.
  • Kazuma92
    Ezt kb két hónappal ezelőtt egy csomagba láttam Legacy of Kain sorozat részeivel, amiből csak a LoK kellett. Valóban nehezebb hozzájutni, de ha tényleg érdekel érdemes várni rá egy picit, többször is láttam már különböző oldalakon. Jatekaim.hu -n árulják az első és a harmadik részt.
  • Rundstedt17
    "Mik azok a játékok, amiket sehonnan sem lehetséges beszerezni és téged érdekel?"
    project zero/fatal frame széria
  • vegytek
    ha külföldről rendeled max. 1-2 hét a szállítás. Még Kínából is ideér a cucc 2 hét alatt.

"miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember?Ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni"
    ha kevesen veszik, és már nem is gyártják, akkor drágán fogják adni. akkor meg azért sírna a szád.

Mik azok a játékok, amiket sehonnan sem lehetséges beszerezni és téged érdekel? Gondolom mivel ezen játékok nem vagy nehezen szerezhetők be, jogosnak érzed, h minden játékot letöltesz.

Nekem volt olyan játék, amit csak ebayen találtam meg. ismerőstől segítséget kértem a vásárláshoz és így meg is vettem. Igaz, h a posta 2szer annyi volt, mint maga a játék.
  • Pedro005
    Köszönöm, erre miért nem gondoltam?
    Csodás. Nagyon köszönöm :D
  • Akey
    "ha van egy rakat pénzed akkor sem tudod beszerezni a keresett játékot"

De be tudod! Csak mégis könnyebb letölteni.

"miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember"

Azért mert az élelmes emberek már beszerezték a kúlt címeket 10 évvel ezelőtt a megjelenés napján, azóta meg már leálltak a forgalmazásukkal. ;)

"ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni"

Ezt azzal tudod hasonló mértékben viszonozni, ha nem is játszol a játékaikkal. A kalózkodás ellenkező oldalról úgy nézne ki, hogy te vásárolsz egy játékot és nem kapsz semmit a pénzedért.
  • Rundstedt17
    bárcsak de akkor már egyszerűbb a letöltés-másolás minthogy hónapokat várok amig lepostázzák xD

miért olyan nagy kérés hogy kapható legyen a boltba,perkáljak és aztán azonnal neki eshessen az ember?Ha szarnak a customer képébe a customer kénytelen viszonozni
  • Akey
    Bárcsak léteznének aukciós portálok és használt játékokkal kereskedő webshopok, akik a világ minden szegletébe el tudnák postázni a játékokat. [sóhaj]
  • TidusX
    Én is pont ezt mondom...
  • Rundstedt17
    Értem.
    De én arra a problémára utaltam hogy ha van egy rakat pénzed akkor sem tudod beszerezni a keresett játékot....
    Nagyon gyenge a magyar kínálat(mondjuk mindig is az volt mainstream címeken kivül bármit is beszerezni),most meg főleg hogy a ps2 ideje lejárt.
  • Kazuma92
    Pont ez a lényege! A motiváció a játék után. Nekem 3 és fél éve van PS2-m, és most van kb 45 darab játékom, mind eredeti. Azt hozzá teszem, nem vagyok pénzes ember, nem anyuci zsebpénzéből fizetek, nem is költök sokat rá. Olykor eszméletlen ajánlatokat kaptam, (pl egyet adtam 3 darabért, de nem a mennyiség a lényeg). Attól függ mihez van szokva az ember, én letöltött játékkal elég ritkán tudok játszani huzamosabb ideig. PL ha PC-re kapok valami warez cuccot, vagy töltök, általába belekezdeni sincs kedvem. Lehet mondani hogy húúú mi mindenből maradok ki, de túlzottan nem érdekel, a gépem nem is vinné a mai játékokat.
  • Akey
    A PS2 főmenüjében állítsd át a component akármit YPbPr-ről RGB-re. Ez valószínűleg segíteni fog.
  • Rundstedt17
    "Amúgy tényleg a pofám szakad le a töltögetős-másolgatós faszkalapoktól. Fillérekért lehet már PS2-t, és játékokat venni."

Szinte semmit sem lehet kapni néhány vacaktól eltekintve aminek van pc megfelelője is,de azok kit érdekelnek?
    Az igazság az hogy töltögetős-másolgatáson kivül aligha fogsz ps2 játékhoz jutni,leszámítva persze a használt játékok utáni szaladgálást interneten keresztül vagy hirdetési alapon:SSS
  • Pedro005
    Sziasztok!

Nemrég hozzájutottam egy PS2-höz. Nagyon jó kis szerkentyű (soha nem volt még ilyen gépem).
    Annyi probléma állt fent hogy egy-két játék fekete-fehéren ment. Utána néztem és találtam is megoldást a problémára (RGB kábel). Összekötöttem a TV vel és szebb is lett a kép és színes is viszont minden ami fehér illetve fehér árnyalatos az most zöld. Ez mitől lehet illetve mi lehet a megoldás?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Pedro005
  • TidusX
    Ezt bírom már...
  • TidusX
    Nem a Himnuszról beszéltem. Hogy jön ez ide? Amúgy meg utálom a rapet szóval hülyeségeket írtál minden szempontból. Dehát bele kellett már kötni valamibe... :DDD
  • ppista
    "Én meg a magyarítástól kapok herótot. Csak angolul szeretek játékokkal játszani! Mert úgy az igazi!"

Ha lehetne szavazni hogy milyen legyen az új Magyar Himnusz, te biztosan az angol rap verziójára voksolnál.:(
  • Kazuma92
    Vaterán elég olcsón lehet kapni memóriakártyákat, szerintem nézz körül!
  • 22Barna22
    helo!

elhagytam a memóriakártyám. Van valami utángyártott ami olcsóbb mint a sony? vagy már azis bagóért van? :D jo régen nincsen már meg :DDD
  • TidusX
    Aki nem tud angolul tanuljon meg!
  • TidusX
    Miért adjak ki pénzt rá? Amúgy én is jobban szeretem ha eredetiben van meg valami (kivéve ha Platinum), tokjával, kisfüzetével, de az angol legyen! Én meg a magyarítástól kapok herótot. Csak angolul szeretek játékokkal játszani! Mert úgy az igazi!
  • Akey
    Singstar-os bundle van sok helyen 30-31 eFt-ért pl. itt. Eladod a mikrofont (ami amúgy jó PS3-hoz is) 3-4 papírért és már nem is olyan vészes az ára.
  • vegytek
    bocsi, azt nem is néztem
  • jaszy
    Nincs készleten ha jobban megnézed.

Már nem gyártják, nehéz ujjat beszerezni.
  • ppista
    De kis naív vagy. Magyarisztánban az a menő ami ingyen van. Sőt, még nekik fizessenek ha leereszkednek a PS2-höz.
    Amúgy tényleg a pofám szakad le a töltögetős-másolgatós faszkalapoktól. Fillérekért lehet már PS2-t, és játékokat venni.
  • vegytek
    25-26K körül van az új ára. link
  • adamfesto
    HELP!
    Nem tudja valaki, hogy hol lehet új ps2-t venni jó áron?

THX
  • ricsa008
    Nekem is lenne egy fat PS2-eladóba 9k-ért

kis olvasási hibával de működik (néha 2-3. alkalomra indul csak el)
  • TidusX
    Meg a The Bouncer.
  • TidusX
    Valami jó RPG- t mondjatok már. Valakinek nincs meg a .hack//Infection?
  • vegytek
    Ealdom PS2-met (No CHIP, black, SCPH-90004) és a játékaimat
  • vegytek
    pirossal ki van emelve a topik tetején a lényeg. WAREZ = azonnali BAN!

amúgy 1,5K-3K között megveheted használtan a legtöbb játékot.
  • TidusX
    Honnan szeditek a PS2 játékokat én emuparadise.org- ról meg filecrop.com- ról...
  • TidusX
    A Tekken 4- et honnan lehetne leszedni?
  • adamfesto
    Köszi!