17159

WAREZ = azonnali BAN!

• TidusX
    Valaki hajlamos félreérteni... :D
  • TidusX
    Valaki mondja már meg hogy ha ki van chippelve a gép viszi -e az NTSC játékokat! Mármint az írottakat. Köszi!
  • TidusX
    Nekem csak PAL kell és angol. Mennyiért írnád ki? És postán elküldve mennyi lenne pk-val? hajdú-bihari vagyok. A többit priviben. Előtte letesztelhetnéd. Még a héten jó lenne. Hmm... Undub? Jól hangzik. :)
  • Seth
    Milyen verzióban kéred? Pal, NTSC, Undub (eredeti japán szinkron-angol felirat) ? :D
  • TidusX
    Mert nagyon búúús panda leszek... :(
  • TidusX
    Valaki kiírhatná nekem a FFX- et, akinek megvan mert már unom ezt a szar netet. Mindig van valami baja ezeknek a rar fájloknak, és annyira szeretném végigjátszani már 10 éve, ha nem is eredetiben már nem érdekel csak meglegyen. Írjatok privit! Légyszíves!!!
  • vegytek
    Eladom pár PS2-es játékomat.
  • Police72
    Hogy végigvidd először kb 40 óra.
    http://www.gamespot.com/ps2/rpg/finalfantasy10/review.html
  • TidusX
    Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a Final Fantasy X játékideje kb. mennyi lehet, ha mondjuk nem viszem fel max. (Lv.99), de azért minden fontos felszerelést megszereznék. Kinek hány nap/hét kellett míg végigvitte?
  • dambeke
    Heló... azt szeretném kérdezni hogy Boot lemezt honnan lehet venni vagy honnan lehet szerezni Előre is köszi a válaszokat remélem tud valaki válaszolni..... :D
  • Police72
    Guitar Hero-k , Sims2, Soul Calibur 3, Toy Story 3.
  • Akey
    Rajzfilm feldolgozások, meg esetleg a Klonoa 2 (ha benehezedik, lehet coop-ban is nyomni). A Jak, Rachet és Sly sorozatok szintén élvezhetőek angoltudás nélkül.
  • Wanille
    Singstar.
  • Smithie
    Party Girls
  • Anubys
    Fogaskérdés gyerekes szülőknek (vagy kiskorúaknak), ismerősék vettek a gyerkőknek ps2-t, és kértek pár játékot. A kissrácnak ugye nem okoz gondot a dolog, autóversenyek, foci, crash bandicot-ok, de van egy 12 éves nővére is, neki mit tudnátok ajánlani? Katamari már van, emellett?
  • Vegetasan
    Meg van köszi! 9c... :(
  • cracky86
    rajta van az alján, vagy hátulján. attól függ fat, vagy slim
  • Vegetasan
    Az mit jelent, hogy 8A és 8B verzió? És honnan lehet leolvasni?
  • Smithie
    Nem chippelnek?
  • cracky86
    miért nem jó?
  • dambeke
    Heló... azt szeretném kérdezni hogy boot cd-t honnan tudok beszerezni mivel chippelni nem nagyon chippelnek a SoftMod kártya meg valamiért nem jó... Előre is köszii a válaszokat...
  • cracky86
    SCPH-90004 8A 8B verziói szám-ig használható elvileg.
  • jaszy
    Nem
  • Vegetasan
    Ilyen megoldás még nem létezik scph-9xxxx es gépekhez?
  • Banyapapa
    elf fájl elégnek kell lennie.
    olyanbol csinaltam régen dvd-t ps2höz,elindult és mehetet a freemcboot progi.
  • benőmenő
    Valószínűleg nem, mivel a ps1 emulátor már gyakorlatilag 1 kávédarálón is elfut (vagy éppen apum 7 éve alsó középkategóriás gépén), egy kontrollert meg pár ezresért hozzád vágnak. Még warezolni sem kell, mert leszedsz egy cd plug-in-t és tolhatod az eredetiddel. A ps2-d olvasófejét pedig tartogasd a még ki nem próbált ps2 címekre szvsz
  • ironhorses
    Valaki már csinált olyat, hogy ps1-es gamét átírt dvd-re?? És még mülködött is??
  • cracky86
    Ohh hogy ez is wareznak számít... Bocsi
  • shenmuedc #16731
    /\
    / \
    / \
    --||--
    ||
    ||

FENT
  • cracky86
    helló! elakadtam az alábbi dologban:
    katt
    mégpedig az lenne a bajom, hogy csak az ulaunch.elf file-t kell beilleszteni, vagy az egész launchos mappát? szerintem ez sokakat érdekelne, ha valóban megvalósítható.
  • cracky86
    gondolom csipelt ps1-el nem tudom visszamásolni az adatokat a kártyára, és nem chipelt ps2-vel sem. valami megoldás esetleg?
  • Seth
    ha a turbo be van kapcsolva,akkor amelyik gombot benyomod, azt úgy érzékeli mintha egyfolytában nyomkodnád mint állat. Shoot em 'up játékokhoz ideális. A slow ugyanez, csak lassabban
  • Kazuma92
    Most vettem egy új Controllert, természetesen csak kópia (mad catz), van rajta egy Turbo, és egy Slow gomb. Valaki tudja mire jók ezek?:D
  • cracky86
    sony logós magic gate kari nem értek hozzá, hogy ez mennyire jó, vagy rossz.
  • Police72
    Action Replay MAX-ot, ha ESR patchelem és úgy húzom ki el fog indulni FreeMCBoottal?
  • vegytek
    nem elehet, h az utángyártott memória "ezt tudta"?
  • cracky86
    csodás.. köszi azért.
  • Police72
    Ilyennel még nem találkoztam szerencsére. Pedig csak úgy nem kéne elszállnia. Bocs, de nem nagyon tudok mit mondani. Ne piszkáljon bele legközelebb a csajod a "férfias" dolgokba.
  • cracky86
    64-es memóriakártyám van, és a softmoddos file-kezelővel tettem át
  • Police72
    Mivel pakoltad át a mentéseidet a pendrivera? Milyen kárytád van neked?