PlayStation2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van más megoldás: itt utánaolvashatsz. Én most a Metal Gear Solidokat darálnám, ha lenne mûködõ kontrollerem, így helyette PC-n pótolom a Beyond Good & Evilt (pedig PS2-n akartam). Milyen mûfaj érdekel?
Érdemes becsippeltetni a ps2-öt vagy van más megoldás is van hogy irott játékot lejátszon?
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Te mivel játszol??????
NFS-bõl csak a Hot Pursuit 2-t tudom ajánlani, a többi ugyan olyan mint PC-n. Sok címet írtam amúgy lentebb. Ezek kb lefedik az igazságot: 16578, 16558, 16524. Ha meg keresgélni akarsz, akkor jó kiindulási pont a GameRankings.
Sziasztok! Van egy Explorer gitárom Guitar Hero-hoz PC-re (USB-s). Van valami esély arra, hogy rákössem PS2-re? Köszönöm.
valami NFS??
valami jó játékot tudsz a jánlani ps2-re??
kösz a vicew city stories megvan!!
A GTA4 nem jött ki PS2-re. PSP-re viszont van Chinatown Wars, ami tudtommal ugyan abban a városban zajlik. PS2-n be kell érned a 3 alapjátékkal meg a Sony exkluzív Liberty City Stories-al és Vice City Stories-al.
nem tudja valaki hol szerezhetem meg a gta4 et ps2-re
nem igazán
Kazuma92
Sziasztok srácok, mik futnak még Online PS2-n?
Ma próbáltam Battlefield 2-zni, de nem engedte... van még egyáltalán valami mûködõ cucc?
Kösz

Sinyo70
Van itt olyan akinek sikerült Lan -on keresztül pl Kai vagy XBSlink el online játszani GT4 el?? Így ?? nekem mindkét progi mûködik XBOX360 al systemes játékokkal , de ps2 vel a GT4 et nagyon szeretném kipróbálni valakivel !! Valaki aki használta már Kai-t vagy az XBS-t és mûködik nála pls.. nézzük már meg mit lehet kihozni az elmúlt évtized legjobb autós játékából !!

üdv :Benics

Seth
Az idióta spam-melõ újregek miatt lett ez kitalálva. Majd szúrhatsz be késõbb

PSN ID.: Beegabor

biztonsági okból nem szúrhatok weblap címet a hozzászólásomhoz ... akkor kapjátok be a faszomat kedves SG.HU !!!!!
ricska
Sziasztok!
Lenne egy problémám, mégpedig az hogy a gépem mostanában nem igazán tölt be sok játékot, amiket pedig betölt azokat is lassan. Azt szeretném kérdezni hogy elég neki egy fejcsere vagy az egész mechanikát cseréljem le? SCPH-70004 -es verzió. A válaszokat elõre is köszönöm!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Nagyon köszi 😊
shenmuedc
Ezek kooperatív játékok. Jó válogatást!

Ps2 co-op
Hello!

Olyan Ps2 játékoknak a címe kellene ahol 2en együtt is lehetnek a játékban és nem csak egymás ellen! Lehetõleg akció fps.

Köszönöm.
Seth
Mindegyik egyforma tudású

jimbo5
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy a Playstation 2 vastagabb és vékonyabb verziói közt van-e teljesitménybeli különbség, vagy minden PS2 egyforma tudású?

Köszi!

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Köszi mindenkinek a segítséget!
Aramir, a lemeznek tényleg semmi baja nincs. 😄 Kipróbáltam egy ismerõsöm PS1-én, tökéletesen megy. Így hát beszerzek magam is egyet a ps2 mellé, azt hiszem ha FF7-rõl van szó, akkor megéri ez a kis módosítás.
zoliii
Tõlem 8500ft kértek a Szent István körúton, meg Csepelen is, és mind a 2x nehezen kapcsolt be a chip 😞 Szerintem hozzá se nyúltak a géphez!
Ez a freemcboot mem. kártya meg egybõl mûködött! 😄

Smithie
Úgy érted, BE chippelni,nem?<#ejnye1>

Sok az a 8500,5 rugó körül mozog most egy módosítás bp-n...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Aramir
Nincs az a lemez megvetemedve véletlenül? Szépen betud rezonálni, ha egy kis kifli van az alakjában.

zoliii
Nem érdemes kichippelni a PS2-öt!
Én 3500Ft-ért vettem a freemcboot 8mb-os memóriakártyát, és azóta minden játékom megy 😄 A Modbo chip azóta sem müxik 😞
Nagyon ritkán kapcsol be! A chippelés meg 8500ft, és nem annyira megbízható! 😞 Már több, mint fél éve így használom, és semmi baja a gépnek 😄

Pendrive-ról nem sok játék megy úgy hogy szerintem jobban jársz ha megcsináltatod a ps2-t amit pár ezerbõl megúszol vagy csak azzal a kevés játékkal nyomod ami kompatibilis.
zoliii
Segasonic-nak! Szerez be egy softmódos memóriakártyát, és pendriverre konvertáld át azt a játékot, amivel gondod van! 😄
softmódos memória kártya -> freemcboot kártya
Én ezzel a megoldással PS2-zök már több hónapja, mert a chip nem akar bekapcsolni! 😞 Modbo chip van benne!
Ezzel a trükkel meg minden játék simán megy. Sõt még avi-s filmek is mennek ps2-ön! 😄

Az utóbbiba már nem lehet HDD-t forrasztani. Egyedül ennyi.
Apus
Srácok van valami érdemi különbség a 70003 és a 75003 számû gépek között?

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

😄 Szerintem szerzek egy PS1-et, mert PC-n nem szeretek játszani, warezt pedig soha nem pártoltam. Számomra jó látni, hogy a kedvenc játékaim a polcról figyelnek 😄 Tudsz netán valami olcsóbb darabot?
TidusX
Vagy: töltsd le a PC- s verziót. Én is csak azon játszottam, de mindezidáig a legjobb játéknak tarom, vagy 4x végigvittem, de lehet hogy 5x... 😄

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

TidusX
Szerezz be próbaként egy másik lemezt, vagy szedd le az iso- t és írd ki ha chippelt a géped, ha nem softmod program memkártyára. Vagy... Vegyél egy PS1- et... 😊

😄DD Amúgy tényleg. 1 polcnyi játékból csak ezzel van baja, hát persze hogy a legjobbal 😄 Komolytalan már.
jaaa, azt hittem semmilyen cd-t nem olvas
akkor X akta

fotográfik kolomp edisön :D

Hmm.. de hogyhogy csak ennél a játéknál? A többi tizenakárhány PS1 CD-t, meg azt a két PS2 CD-t is amim van (Tekken Tag Tournament, Sims) gond nélkül viszi. Pont ez idegesít csak, hogy a legjobb játék nem indul el. 😞
akkor olvasófej el van kalibrálva és csak dvd-t olvas vagy pedig haldoklik

az a jobbik eset ha a cd-t nem olvassa...

Ha jó helyen néztem, akkor a PlayStation Driver-nél STANDARD a Disc Speed és nem FAST... kíváncsiságból megnéztem fast-on is, de ugyanaz a hangzavar vár. 😞
Seth
A PS2 beállításai között a PS1-re vonatkozó beállításoknál nézd meg(vmelyik menünél háromszög ha jól emlékszem), hogy a fast read nincs e bakapcsolva, az szokott ilyen hibát produkálni

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy játék-elindítási problémában.
Kérlek nézzétek meg ezt a videót, nem hosszú, remélem valaki tud segíteni!
http://www.youtube.com/watch?v=aNMtkzTrlec
Nagyon köszönöm!
régebbi fajta vastaggal beszopódsz, sõt szerintem kapásból hibás lesz az olvasófej ha ennyiért eladták - hacsak nem vinyóval használod

Bocs idõben hirdették 20ezer körül de most csak újszerû használt ps2 van annyiért az meg nem ugyanaz.
TidusX
12- ért vettem + postaköltség egy ezres a régebbi fajta szerintem jól járok vele softmodos semmi baj. Elvittem más orra elõl... 😄

Apus
Na 20000-ért új engem is érdekelne😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

jaszy
Hol láttál 20.000 alatt ? kellene vagy 20db 😊
Egyébként 26.000-28.000 körül megy újonnan

Szerintem zsír új ps2-t vegyél már 20ezer alatt van tovább tart mint az agyon használt régi.Slim 9xxxx Modbo chippel örökös mint a nyomor.2éve nyúzom mindennap több órát még semmi baja nem volt mindent visz elsõre nem kell patchelni a játékokat stb.
TidusX
Free McBoot- os kártyánál ESR Disc Patcher v0.24- et elég használni a patch- eléshez?

TidusX
Én egy régi fajtát veszek de úgy, hogy softmodos a memóriakártya...

Apus
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!