PlayStation2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ma próbáltam Battlefield 2-zni, de nem engedte... van még egyáltalán valami mûködõ cucc?
Kösz
üdv :Benics
PSN ID.: Beegabor
Lenne egy problémám, mégpedig az hogy a gépem mostanában nem igazán tölt be sok játékot, amiket pedig betölt azokat is lassan. Azt szeretném kérdezni hogy elég neki egy fejcsere vagy az egész mechanikát cseréljem le? SCPH-70004 -es verzió. A válaszokat elõre is köszönöm!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Olyan Ps2 játékoknak a címe kellene ahol 2en együtt is lehetnek a játékban és nem csak egymás ellen! Lehetõleg akció fps.
Köszönöm.
Az lenne a kérdésem hogy a Playstation 2 vastagabb és vékonyabb verziói közt van-e teljesitménybeli különbség, vagy minden PS2 egyforma tudású?
Köszi!
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Aramir, a lemeznek tényleg semmi baja nincs. 😄 Kipróbáltam egy ismerõsöm PS1-én, tökéletesen megy. Így hát beszerzek magam is egyet a ps2 mellé, azt hiszem ha FF7-rõl van szó, akkor megéri ez a kis módosítás.
Ez a freemcboot mem. kártya meg egybõl mûködött! 😄
Sok az a 8500,5 rugó körül mozog most egy módosítás bp-n...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Én 3500Ft-ért vettem a freemcboot 8mb-os memóriakártyát, és azóta minden játékom megy 😄 A Modbo chip azóta sem müxik 😞
Nagyon ritkán kapcsol be! A chippelés meg 8500ft, és nem annyira megbízható! 😞 Már több, mint fél éve így használom, és semmi baja a gépnek 😄
softmódos memória kártya -> freemcboot kártya
Én ezzel a megoldással PS2-zök már több hónapja, mert a chip nem akar bekapcsolni! 😞 Modbo chip van benne!
Ezzel a trükkel meg minden játék simán megy. Sõt még avi-s filmek is mennek ps2-ön! 😄
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"
akkor X akta
fotográfik kolomp edisön :D
az a jobbik eset ha a cd-t nem olvassa...
PSN ID.: Beegabor
Szeretnék segítséget kérni egy játék-elindítási problémában.
Kérlek nézzétek meg ezt a videót, nem hosszú, remélem valaki tud segíteni!
http://www.youtube.com/watch?v=aNMtkzTrlec
Nagyon köszönöm!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.