Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dr Kotász
Megoldva.
KM
Gyerekek! Nincs páncélököl!!!

Magnetic
Mivel nincs direct http, igy csak 10-12kbit/sec ha jól tudom.
Winscp3-al tudod feltölteni.
De ugye a konfig file-t is hozzá kell igazitani, illetve arra figyelni, hogy az adott térkép támogassa azt a modot amit futtatni akarsz rajta. Még régen töltöttem le pár új térképet.
Majd valamikor azt is meg lehetne beszélni, hogy milyen térképek legyenek és milyenek nem.

M.

Yossarian
de onnan milyen sbességgel jön le? Ne csak csepegtesd már az infót, hanem elõ a farbával! 😊 vagy ez a szerver FTP-je?

Nieleen

Magnetic
Korlátlan tárhelyünk van.
Szóval mehetnek a térképek ezerrel.
A sima codos térképek a main mappápa az uo-s az uo-sba.

M.

Yossarian
dunsztom sincs. Magnetic bérelte ki a szervert...

Nieleen

Malakai
Kovy nem adott tárhelyet?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
nem webrõl megy. Viszont mivel csak alap mapek mennek, nagyon nincs is mit letölteni.
Ahhoz, hogy webrõl menjen, kellene tárhely is, ahova át lehet irányítani a letöltõt.

Nieleen

Dietrich
jut eszembe.. a mappok letöltése már webrõl megy? alapból ugye a 10kb/s az bakfitty..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Yossarian
Punilla rulez 😄

Nieleen

Dietrich
hofitom nem tudta az adatokat hozzá..Mentol nem adta tovább neki. 5 nap fogdát javaslok <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Malakai
Én megyek jáccani majd... 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

dr Kotász
Hurrá!
Yossarian
Este szerveravató! Aki tud, jöjjön fel TS-re is! Legyünk minél többen!

Nieleen

Dietrich
<#eljen>

akkor este mehet egy hentelés 😊

Yossarian
ha minden igaz, akkor a kör végi pauzát is csökkentettem

Nieleen

Dietrich
legalább tiszta lappal kezded az évet..mint én új vinyóval 😊

Dietrich
akkor minden gond megoldva lényegében..mehet a bannerba a szerver ip 😊

én meg veszek majd másik mikit..
ennek úgy látszik pont az a kábele szakadhatott meg, míg hallani hallok vele de azt megtudnám oldani más panasonic füldugóval is.

KM
Hopsz! Új év, összeomló vindóz...

Yossarian
a deadchat már nem gond, elvileg kikapcsoltam. Csak az idõ teszt miatt nem indítottam újra szervert mikor bent voltunk.

Nieleen

hullajó

Yossarian
szerintem jó a szerver.
Fogunk még finomítani de szépen müxik. Igazad volt, mp_uo_stanjel volt az egyik hiba. A gyógyításra rádióra, stb ad pontot.
Egy kis bibi van. Letiltottuk a tasi telepítést, de CTF módban még benne van. Majd átböngészgetjük a dolgot és ha nagyon zavar, akkor kivesszük.

Nieleen

DJ Skyline
pályák,módok váltanak,nem fagynak ki, 3 db hp-t lehet adagolni,tripwire mûködik,szatyor is mûködik,minden klaffol,csak 1 van még,hogyha beszél a halott,akkor azt a még élõk ne lássák

dr Kotász
Hurrá, részleteket, részleteket! Pályát jól vált? Fegyverek jók? A megbeszélt modok mûködnek?
Dietrich
no úgy tûnik sikerült a hibákat kijavítani.
már csak 1 van hátra..ha a hulla beszél a játékban lévõk ne lássák

trident
Sikerült a stop/start/restart téma?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

DJ Skyline
mindjárt megyek szerverre

Yossarian
emberek, rohanjuk meg a szervert és tesztelgessünk!

Jópár dolgot átírtunk az este, ki kéne próbálni...

Aki tud jöjjön fel a TS-re is!

Nieleen

Yossarian
ne irigyelj, nekem ma van a szombatom, holnap meg vasárnapom.

Nieleen

Dietrich
Yoss TS-n megtalálsz...

<#mf3>........
Dietrich
mint mondtam volt..nekem az nem jó ha napközben látsz ide írni...igaz viszont nincs fõnököm 😉

Dietrich
msn, skype, ts..minden nap valami más? 😊

dr Kotász
A anyátok istenit, de irigyellek titeket... Én évek óta nem értem rá délelõtt :-(((
Dietrich
Sziasztok.
Én 11-tõl már ráérek.

dr Kotász
Tegnap este Tridenttel és Yossariannal teamspeaken konzultáltunk és elég sok mindent változtattunk. Szerintem amit te írsz, még azelõtt volt. Ha mindennap kiiktatunk egy hibát, a szerver heteken belül játszható lesz :-)
Én meg csak 5 után érek rá. Tegnap próbálgattuk Skyline-nal a szervert, de elég érdekes dolgokat produkált. Szegény ott szívott vele egy darabig.
Egy ilyen: a Dawnville(asszem) pályán a németeknek engedélyezve volt a Gewehr, de nem látszott a menüben(nem lehetett kiválasztani)...

dr Kotász
Én szívesen segítenék, de csak este 7 után jöhet szóba. A kovis sráccal együtt kéne beszélni MSN-en ha lehet. Yoss, megvan a srác MSN-je? Vagy persze Teamspeak még jobb lenne.
Yossarian
most be kell mennem a céghez néhány adó pappert leadni, de 12-tõl tuti leszek.
Egy msn vagy skype cím jöhetne priviben és akkor megyünk tesztelni, mert ahhoz min 2 ember kell.

Nieleen

DJ Skyline
jelen!😊

Yossarian
Szal akkor dumáljuk meg, hogy mit is akarunk!

Össze kéne jönnünk a szerveren és játszani rajta, hogy lássuk mi nem müxik! Ki ér rá erre? én kb déltõl ráérek, mert ma szabadnapom van.

Nieleen

Yossarian
épp most kaptam meg a választ

"OK
Semmi gond nincsen, ha idõm van szívessen segítek. De kitakarítani botorság
lenne, inkább írd meg pontossan mit szeretnétek és este ha hazaértem
megnézem hogy be tudom-e azt állítani.

Üdv !"

Nieleen

Yossarian
én is írtam neki, hogy fussunk már neki megint szûz konfiggal, mert kupleráj van a szerveren.
Azt írtam neki, hogy elõször Te kisérleteztél vele, de miután ágynak estél mi piszkálgattuk és annyira szétkúrtuk, hogy csak na 😊
Bár most mintha rendesen menne. Egyedül a stanjellel van még mindig gondja.

Nieleen

Magnetic
Sziasztok

Beszéltem kovy-val. Azt igérte ma átnézi a konfigot.

M.

HD JOHNNIE
akkor most ngay baj van 😄

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Csirke4
Nemjó a Wint ha leszedem nem lesz ami belassítsa a gépet! 😊
trident
Hávazze, ha leszeded a win-t máris lesz!<#bohoc>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Csirke4
Tudom de akkor sincs szabad hely a C meghajtón 😄😄😄
trident
Nem tudod te mi a jó! <#komolyan gondolja meg nem is szmájli>

Csirke4
Nem, csirke vok 😄