Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Márha vagy-é? <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csirke4
jaja látom
Csirke4
Tegnapra gondolsz? Mert akkor jött le valamelyik szerverrõl a GFM 160kb/s-el és amikor lejött a 223 meg akkor láttam hogy jönne még1 220 mega csak az volt a baj hogy kevés a hely a C meghajtón így hagytam a franccba 😄
Dietrich
no és hogy lásd..itt van egy rakat linux dolog
patch

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csirke4
Márha futnak... 😄
trident
A doboz hátulján tényleg az van, a szervereken meg leginkább linux.^^
Ha pedig te szerettél volna fellépni hozzánk, akkor alternatív megoldás az is, hogy a http://www.hqclan.dox.hu oldalon, a publikus fórumba találsz linket a GFM letöltéséhez és a pályákhoz is.
A szerverhez tartozik http redirect letöltés is -tehát gyors a letöltés, de akkor készülj fel hogy tölt egy darabig, akkor hagy magára a gépet.😊 De szerintem megéri...😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
linuxos a szerver, te! 😊))

Nieleen

Dietrich
szerverek töbnyire linuxon futnak.

Csirke4
aztírja a doboz hátulja hogy Windows 98/ME/2000/XP 😊
Csirke4
HÁtnemtom. nemzavarja-e a codot? Vagy a COD az mûxik Linuxon is? 😊
Yossarian
mér ne lenne?

Nieleen

Csirke4
Linux? 😄😄😄 Azbiztoshogyjó? 😄
Dietrich
én olvastam is 😊

trident
Jut eszembe a cod.hun találhattok pár sort a GFM2 és a GFM-rõl. Meg egy két képecskét is.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Dokival beszéltük. Az a file, ami indítja magát a szervereteket, egy linux parancsfájl.

Dietrich
ok.

Dietrich
akkor tanulmányozd a használatát is:
itt

Yossarian
javitva

Nieleen

HAli vki segítene nekem mert nem tok a call of dutyval multiplayerba jáccani már leszedtem a the all - seeing eye-t is de nem tom csak azt írja h kapcsolódás a szerverre de nem történik semmi pedig megvannak az ip címek meg minden. ha vki tud segíteni v ide írjon vagy msnre [email protected] és ugyanez az emailom is!!!thx
Dietrich
Yoss a banner hivatkozását, erre kellene átjavítani:
http://www.callofduty.hu/

DJ Skyline
nekem bejön az oldal,igaz lassan
habár most ez jött be:
Bulletin üzenet
A szerver jelenleg túlterhelt. Kérlek próbáld késõbb újra!

Yossarian
már müxik? nekem nem jön be...

Nieleen

DJ Skyline
callofduty.hu
jobb oldalon kb az oldal negyedénél keresd meg ezt:

Yossarian
menjél be publicra és írd a nevet mellé, hogy "klant keres".
Ha jó vagy, akkor hívni fognak.

Nieleen

vki ajanlana klant?koszonnem.
Yossarian
1; Az indítófájlból érdemes lenne kiszedni a gametype hq parancsot.

Honnan?

Nieleen

trident
1; Az indítófájlból érdemes lenne kiszedni a gametype hq parancsot.
2; Kontakt a hosterrel (lásd 1 és a putty használata)
3;szerverújraindítás.

Szerintem.😊
Nem tudom mikor, de ts-en/itt/cod.hu-n privatban/szerverünkön megtaláltok majd ha kell!😉

Yossarian
lesznek majd. De egyelõre azon küzdünk, hogy ezt az értelmetlen ledöglést megszüntessük.

Nieleen

Yossarian
Mi lenne, ha próba képpen ezt engedélyeznénk? ha szavazással dõl el a köv pálya, akkor nem lenne gond a maprottal.

/////////////////////
// Next map voting //
/////////////////////

// Vote for the next map from 5 random candidates (0 = no, 1 = yes) (default 0)
// NOTE! Enabling this will disable random maprotation and the next map/gametype messages
//set awe_map_vote "0"

// Timout for voting in seconds (min 10, max 180) (default 30)
set awe_map_vote_time "30"

// Make last alternative an option to replay the same map (0 = no, 1 = yes) (default 0)
//set awe_map_vote_replay "0"

Nieleen

Malakai
Amúgy akkor nem lesznek rifle only mapok?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Hmhm, külön cfg-ben van? esetleg úgy lehet jó lenne. Hallani olyanokról, hogy sok mapnál (map váltásnál) ledöglik, bár olyankor általában már a szerver se indul el.
Meg lehet még nézni az AWE map rotation cuccait (Random maprotation, fix map rotation, vagy mittomén mik vannak még)...
De amit Trident is ajánlott, mindenhol ajánlják, hogy a különbözõ dolgokat külön cfg-be rakni.

sv_mapRotationCurrent "" legyen szerintem (ott semmi).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
set sv_maprotation "gametype hq map mp_neuville gametype dom map mp_uo_depot gametype ctf map mp_rhinevalley gametype hq map mp_sicily gametype dom map mp_stanjel gametype ctf map mp_foy gametype hq map mp_bocage gametype dom map mp_cassino gametype ctf map mp_uo_harbor gametype hq map mp_carentan gametype dom map mp_uo_hurtgen gametype ctf map mp_arnhem gametype hq map mp_cassino gametype dom map mp_uo_harbor gametype ctf map mp_stanjel gametype hq map mp_ponyri gametype dom map mp_sicily gametype ctf map mp_uo_powcamp gametype hq map mp_dawnville gametype dom map mp_uo_carentan gametype ctf map mp_uo_hurtgen gametype hq map mp_powcamp gametype dom map mp_arnhem gametype ctf map mp_ponyri gametype hq map mp_brecourt gametype dom map mp_uo_harbor gametype ctf map mp_cassino gametype hq map mp_pavlov gametype dom map mp_peaks gametype ctf map mp_uo_depot gametype hq map mp_tigertown gametype dom map mp_kursk gametype ctf map mp_sicily gametype hq map mp_foy gametype dom map mp_uo_powcamp gametype ctf map mp_uo_carentan gametype hq map mp_railyard gametype dom map mp_uo_depot gametype ctf map mp_rhinevalley gametype hq map mp_uo_kharkov gametype dom map mp_stanjel gametype ctf map mp_uo_dawnville gametype hq map mp_uo_harbor gametype dom map mp_cassino gametype ctf map mp_kharkov gametype hq map mp_hurtgen gametype dom map mp_uo_carentan gametype ctf map mp_berlin gametype hq map mp_depot gametype dom map mp_sicily gametype ctf map mp_stanjel gametype hq map mp_uo_dawnville gametype dom map mp_uo_powcamp gametype ctf map mp_cassino gametype hq map mp_peaks gametype dom map mp_uo_hurtgen gametype ctf map mp_ponyri gametype hq map mp_kursk gametype dom map mp_arnhem gametype ctf map mp_foy gametype hq map mp_uo_powcamp gametype dom map mp_uo_dawnville gametype ctf map mp_uo_hurtgen gametype hq map mp_brecourt gametype dom map mp_peaks gametype ctf map mp_uo_harbor gametype hq map mp_bocage gametype dom map mp_uo_dawnville gametype ctf map mp_arnhem gametype hq map mp_harbor gametype dom map mp_kursk gametype ctf map mp_uo_powcamp"
set sv_mapRotationCurrent "gametype hq map mp_neuville"

map_rotate

Nieleen

Malakai
Hogy néz ki most az sv_maprotation cvar?
Akár pm-be, hátha tudok segíteni. 😊
Bár nemhiszem, hogy gond lenne ott, de hátha. ^^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dietrich
dehogy megy rendesen...nem olvasod mit raktam be 😊#38590
persze voltak néha jó pillanatai is de ezek a map váltások nem akarják az igazságot még mindig...

Yossarian
Hallom tegnap nagy játszás volt. Megy a szerver rendesen? visszatehetem a reklámját?

Nieleen

trident
Köszönöm!😊

Dietrich
Mennyire van állítva a max ping a szerveren?
Az sem egészséges dolog, hogy akit kinyírtak, halottként beszél és azt olvassa az is aki még a játékban van.

DJ Skyline
dr Kotász
az internetrõl!!!!!

nemsokára valaki be fog linkelni neked egy google-s képet, ott van egy rakás link
mapokat honnan lehet letölteni a COD1-hez?????
Dietrich
<#integet2>
már van 😊

Yossarian
nálam is ez van, kivéve az utolsót. Gyakorlatilag mint a COD1-ben.

Nieleen

/rate 25000
/cl_maxpackets 100
/snaps 40
/r_multiGpu 0 (ha egyre teszed az + 30 fps de egy két videókártyánal laggol)

trident
Sziasztok!😊

A cod2-t szerveren hatalmas és gyakori lagolást vágok, sokszor csak rövid idõre de "szakadok". A többiek csak azt mondják hogy trident teleportál, meg mindig sírnak, hogy "az elõbb még nem is volt itt..."😄DD
Szóval szar. Mással nincs bajom, az uo-s szerveren teljesen jól megy a témázás. Tönkre van cseszve nekem is a játék így.

Azt kérném, hogy osszátok meg velem a hálózatra vonatkozó parancsokat és értékeket...😊

Dietrich
1x irt ilyet:
MAX_GAMESTATE_CHARS_exceeded

Malakai
Mi spec nem szoktunk kidobálni, erre vannak amúgy a privát slotok. ^^
Persze van benne vmi, de akkor se etikus. 😄
Ami rendes eljárás lenne: Plz menj máshova, mert klántag jönne fel.
Persze ez publicon, örülni lehet, hogyha az átlag embereknél 5 szóból 2 nem anyázás. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

DJ Skyline
ledobott a szerver!😊

KM
Hinnye!

Yossarian
lehet, hogy szarul esik mikor kidobnak egy klántárs kedvéért, de az a klántárs fizeti a szerver bérleti díját, szal alapvetõ, hogy játszani tudjon...

Nieleen

Malakai
Log mit mutat?

(\__/) ( X.x) ( } . { )