Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
Szvsz 2 cd-s lesz plusz 1 zenei cd akik SE-t vesznek.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

CELL StormBird
Gyerekek csak ne legyen cd key-es 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Csacsi
Igen, bár egy platoon kiegészítõ jót tenne, de ha nincs, akkor jó lesz ez is.... 😊))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi 😊) Neked örülök, mint mindig, bár ezt azt hiszem mondanom sem kell. Látom te is feszült várakozásban vársz a 2003-as év legjobb programjára.
A program aranylemez stádiumban van a német Gamestar jelentése szerint. Nekem egyetlen kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban: Lesznek benne botok a multis pályákon? Mert azt olvastam, hogy bot support-al rendelkezik a program (MOHAA sajnos nem, ugye) de hogy ezt most a fejlesztõcsapat valósítja meg, vagy majd késõbb a mod szerkesztõk azt nem tudom. Ha valaki innen tudja, annak megköszönném.
Csacsi
Itt az eredetije az én írásomnak : "Pretty sure they will check the keys, might take a couple days to turn on the checking though."

Ha tévednék ne öljetek meg, de ezk mind olvasott információk.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Meg állíttólag lesz cd-key ellenõrzés a szervereken, szóval a multira még legalább a megjelenés után 4-5 napot várni kell... 😞(

hamahamahamahama

max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Csacsi
Na körülnéztem egy kicsit az nforce fórumán, mindenki a mában reménykedik, de az optimistábbak azt modnják, hogy talán holnap, megjelenés után mert ha eddig nem tudták megszerezni, akkor már nem is nagyon fogják a megjelenés elõtt.

A másik érdekesség, szintén az nforce fórumról, ami nem tudom, hogy igaz-e : "Final release will be 4 cds".

Ha igaz, akkor jó kis idõ lesz, mire lejön, és fel is kell szabadítani jó sok helyet a winyómon, mert megint tele jó adag szeméttel.

Breki33
Baszki nem lehet kiirni a téma alá nagybetükkel?

Nemigaz hogy 6 óránként betéved valaki megkérdezni :-)
zaki
NEM AZ A PROMO

Eisenhower
kissebb erõmû egy arcade gammáért ha visszábbolvastok a tegnapi hozzászolásomhoz akko tudjátok miért ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zaki
jaja, kisebb atomerõmû 😛

Hmuda
Tegnap (akkor már lenne törés). Amúgy kicsit szkeptikus vagyok a MOHPA-val szemben. Nem semmi vas kellhet hozzá.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fm
MOST!
😄

zaki
ja, mondjuk ma 😊

dikki*yysw
Oksa. Akkor remélem minél hamarabb megjelenik 😛

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

fm
lenne.
a megjelenéssel kapcsolatos szöveget meg Zagash #752ben rosszul értelmezte. Zöldfülnél a pont,azaz:
"No change – locked in We actually pulled it in a bit from Nov. 5th" annyit tesz,hogy elõre hozták nov5rõl okt. végére,ahogy mondták. nincs változás. nincs para.

zaki
jaja, sztem is

Breki33
lenne
dikki*yysw
Lenne sztetek értelme egy CoD nagycikknek, ha majd kijött? Vagy felesleges, úgyis mindenki maga fedezi fel stb.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

zaki
hát én mindenhol azt olvastam, hogy elõrehozták a +jelenést 29.-ére, sztem az a kiadási dátum, legalábbis nagyon remélem, hogy nem kell még 1 hetet várni a gamera

Breki33
megál az ész :-)
zaki
van már 4 movie róla!

Hmuda
Azt is nagyon várom már, de jó lenne egy demó, hogy lássam megéri-e.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

zaki
jaja, az lesz 😊

Hmuda
Az ugye az új Megal of Honor ugye?

fm
off:pacific assault a kulcsszó..de elõbb cod 1000L !!!!!

Hmuda
Az egyetlen dolog amit hiányolok ebböl a gémbõl az a rongybabafizika. A Max Payne 2 után nevetséges volt ötvenedjére ugyanazt a halálanimációt végignézni. 😛PP

fm
tényleg,igazad lehet..hurrá!!

Breki33
hm egész jól jön P
Breki33
akkor hajrá holnap? :-)))))

Beagie
Balázs Pali megkezdte áldásos tevékenységét a háttérben

www.gtr-masters.hu

shaba23
hát ez szopás
fm
nemáá!

Zagash
Lehet, hogy csúszik pár napot az eredeti okt 29-rõl Nov 5-re? interjú

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Breki33
grrrrrrrrrrrrrrr

baszki mégegyszer valaki betéved ezzel és nem képes pár hozzászólást visszaolvasni hagyjátok tölteni ne világosítsátok fel.

Még jóhogy nemtudott képeket betenni

Remélem ha a full kijön már nemfog mindenki ezzel jönni
zaki

ja
most nezem PRE GOLD

fm
promo(bemutató(többpályás demo))

Akkor ez valami beta? Mert ,multi sincs benne.

shaba23
Még nincs kint....Amit te próbálsz, azt az itt jelenlévõk már kipróbálták, de mióta barátnõ van már senki nem csinálja
Breki33
??????????
En mar probalom is! Csak nemtudom ,hogy kell ekepeket betenni ide.

Lacc
Argh már alig várom!!!
zaki
na megyek, elverem az idõt 1 kis Mohaa multival 😊

[Rush]
Pedig lehet 😄

hTTp://ror.hu/

zaki
vágom, én pl. a black hawk down-nal nem tudtam nyomni multiban 😞

fm
úgyértem,hogy felengedjen a cd-key,vagy vmi más védelmi dolog miatt..

zaki
hát szép is lenne, ha nem lehetne multizni benne 😛