Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
😄D

zaki
hát ez elég gyenge vót 😛

Megjelent!... egy pattanás a seggem! (milyen jó dalt lehetne ebbõl irni 😊) )

Eisenhower
nah akko elmondom mindenki nézze ezt az oldalt^>^ www.nforce.nl ha itt nem írják hogy megjelent meg nincs ott a nuke jelzés akko megjelent addig minden ilyen warezftp-n levõ cod az a PROMO változat kapisch? ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zaki
biztos, hogy az 😊

shaba23
ezért mert az egy hõs volt 😊
CELL StormBird
Na majd holnap este meglátjuk 😊
Ha holnap nem jön akkor kb jõvõ hétre várható?😞((((((

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

fm
az gáz. én csak egyszer végigfutottam a demón,profinak tûnt az egész,ebbõl gondoltam..

I.C.ram
Azok be vannak scriptelve. Önnálló gondolkodásra képtelenek lennének. Demoban is beállt a pálya közepére egyik csapattársam, és lese szarta, hogy csak úgy repkednek a gránátok.
fm
amúgy sztem lesznek botok a játékban,a demoban is elég jól viselkednek bajtársak,akár botok is lehetnének..vagy nem?

I.C.ram
Háborúban olyan nincs, hogy izgett-mozgott mindenki miután lelött valakit. Ha volt egy jó hely, addig lött onnan, amíg nem löttek rá.
szvsz ki/be kapcsolhato lesz a szervereken 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ferro_TwL
Sorry, tényleg azt hittem ez végsõ verzió ilyen promo izét még nem láttam, de végül is nekem tökmind1, ez nem az én gamem lesz.
Nem szoktam húzni a jónépet dezinformációkkal, azt meghagyom a debileknek...Akkor további jó várakozást bár ha jól láttam az még mindig elõbb jön, mint a KOTOR, úgyhogy nekem kell többet várni...a fene

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

fm
mármint a valóságban..

fm
sztem is gáz,ha nem lehet kikapcsolni a serveren a killcam-et. ha kinyírják az embert és nem is látja honnan lõtték le,már nem is fogja meglátni..

Lacc
BF-ben is volt egy ilyen opció, meg lehetett szokni. Ha meg egyhelyben maradsz miután megöltél valakit, magadra vess 😊
I.C.ram
Ez a dolog mindig elfogja árulni, hogy hova bujsz, köv körben tuti, hogy odafognak beküldeni 3 gránátot még látatlanba is.
I.C.ram
Miért lehetne ettõl kiszúrni?? Nem értem!
CELL StormBird
Na szerintem ma se jön de a holnap az hotziher?

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Lacc
Legalább néhány csítert ki lehet majd szúrni.
CELL StormBird
Lol az tök jó, kilehet szûrni a csitereket 😊

I.C.ram
Én attól félek, hogy ez a "aki megölt odazoomol a kamera" cucc tönkrevágja a játékot. Jó lenne, ha kivennék.
CELL StormBird
JaJ jöjjön már 😊

Breki33
ez már nemigaz
lassan egy hónapja írtam róla PPPPPpp
zaki
ez a Promo változat már egy lejárt lemez

Ferro_TwL
Bocs valami promo verzió, ezt írtál róla: "i think this promo is in the final state of the game.. just some lever missing, also multiplayer but who cares? its not like that half life beta. and that one everyone downloaded it even deserve an announcement on nforce.. this one didn't.."

shaba23
de viccesek vagyunk
Ferro_TwL
Privát ftp-n már fennt van egy-pár órája, ugytûnik a végleges verzió. Engem nem érdekel ez a game, de szólok, hátha örül neki valaki.

Csacsi
Ha Call of Duty-t láttok, akkor is szóljatok...

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
persze arra is gondoltam, de mondom aztis beirom kipasziroznak innen
zaki
akarom mondani NBA-t 😊

zaki
meg ha NHA-t akkor is 😛

Breki33
oks ha Fifa-t láttok is szoljatok ám :-))))))))
zaki
😊

Én nem ,én 2 percenként frissitek

fm
én is..

CELL StormBird
Fanatuzmiss rulZ 😄
Én is ilyen vagyok.

Csacsi
Bármennyire is érzem, hogy holnap este jön csak azért 5 percenként frissítem nforce-ot, meg az nforce fórumot, hátha csöppen egy kis hírmorzsa... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

802.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

CELL StormBird
De szívesen nyomnám már azt a 20-30 órát 😊

zaki
ja, 800.

zaki
hmmmm, az korrekt 😊

CELL StormBird
20-30 órányi SinglePlayer játékidõ
Ezt mondták a készítõk 😊

zaki
tényleg, az nem tudjátok vajon mennyi lehet a játékidõ, nem olvasta valaki valahol?

Csacsi
Azért elfelejteni nem kell, de egy pár plusz napot várni kell, addig végignyomom a single-t, hogy a multiba már beolajozott legyek... 😊

zaki
sztem se 😞

CELL StormBird
Végén az lesz ,hogy az annyira várt multit elég sokan elfelejthetjük a cd key miatt 😞

Csacsi
Illetve úgy a helyes a mondat, hogy ne számítsünk rá.

Csacsi
Hát nem akarok vészjósló lenni, de holnap esténél elõbb ne nagyon számítsatok rá.

CELL StormBird
Na akkor kb mára várható?