Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(persze a doboza miatt megveszem a boltban😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A célkeresztemet meg nem birizgálni mert elsül...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
addig meg agyonnyomjuk a cod-ot. csak jönne már..
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

a német verzió november 6-án kerül a polcokra
special edition----->CD+kézikönyv