Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
hogy hogy még mindig semmi? sztem szerda elõtt ne is várd a játékot

fm
nekem bejön a tech múvi,bár a repcsiset még nem láttam. a víz tényleg higany,és tényleg itt tartunk. de azért én bízom abban a jatekban is. de most inkább a cod-ra gyúrok. reméljük lehet majd tört verzióval a neten nyomulni.
(persze a doboza miatt megveszem a boltban😊)

Kandurex
semmi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Punker
még mindig semmi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Eisenhower
hát annyira ne várd azt a pacific assaultot mert ultrabéna a tech muvi is^.^tök arcade pl a repülõs videó látványos hogy repkednek ott mint a fecskék de hogy egy pilota se menne bele abba a dzsumbujba az 7szentség^>^na meg hogy thompsonnal épp hogy látja a repcsit és lelövi LOL ugyhogy az a gamma naon száksz lesz graf az oke^>^ ilyen kártyák mellett már kell is hogy ilyen grafja legyen^^ akkor a vízrõl ne is beszéljünk^.^ akár a higany^.^ igaz ez a technika még itt tart^.^ nah inkább várjuk türelemmel a cod-ot^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zaki
de szar ez a szulák só 😄

Breki33
Sztem a DEmoban jól néztek, ki és ugyis lesznek magyar egyenruha SKIn-ek :-)

A célkeresztemet meg nem birizgálni mert elsül...
zaki
mind1, leszarom, hogy hogy néznek ki a gameban a janik 😊

zaki
😄

Kandurex
fllééééémmmm....fléééém érkezik az egyes vágányon...meg kérjük kedves utasainkat, hogy az ajtók szíveskedjenek....

zaki
most komolyan... azért még jobb lenne a game, hogyha mohaa-ból lennének a csávók, vagyis úgy néznének ki mint ott

Kandurex
Tartalmas..

fm
nekem nagyon bejön ez a kép, különösen a mondanivalója 😄

zaki
szép X

Breki33
Barbie-kkal szivesebben játszanál mi?

fm
várjuk meg a pacific assaultot,aztán gond egy szál seaddig meg agyonnyomjuk a cod-ot. csak jönne már..

Kandurex
Húzzuk egy kicsit Brekit? Tartsuk fönt a topicot, elõbb - utóbb csak beleõrül 😄D

zaki
picit? 😊

zaki

Kandurex
még nem

fm
de. picit.

zaki
nekem 1 dolog nem tetszik a game-ban, az hogy sztem elég bénán néznek ki a karakterek, nem?

Breki33
baszki mikor meglátom felül a topicot mindig azt hiszem megjelent PPPPPPPp
😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
ja a meghatódottságtól 😊

hmm, hát én tuti sirnék akkor 😛PPPPPPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zaki
nem lennék szomorú, ha holnap már +jelenne a game 😊

... :p

Kandurex
UP😊

zaki
biztos ki vesz 1 nap szabit 😛

Már miért ne lenne?

juhééé ha csütörtökön jön---------nincs iskola

zaki
neked legyen igazad... 😊

szerintem holnap jön 😊

zaki
jóó, nemhivatalosan, már vagy 1 hete megjelent, de lehet, hogy 10 napja is van már... 😊

Eisenhower
loál-->>>VÁÁÁÁÁÁ!!! Hivatalosan (eddig csak a PC Gamer CD-jén volt elérhetõ) is megérkezett a második Call of Duty demó! Mostantól mindenki szabadon töltheti lefele. mwhahahha nyugtatják az emberkéket ilyenekkel inkább egy multi demot dobtak volna ki hogy azé szerdára bedurranjanak a kezek ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

CELL StormBird
szerda reggel jobb lenne 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
ezt a pár napot már ki KELL bírni 😊

shaba23
Hol van még csütörtök 😞
zaki
csütörtökön már arról fogunk dumálni, hogy hogy a faszba kell kinyírni a favágót a 2. pálya közepén 😊

shaba23
várok...várakozok...várakozó áláspontra helyezkedem...
zaki
nyugi van... 😊

Punker
na mivan?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CELL StormBird
Csak mindenki recsk@zik a videókra. 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Punker
na mivan 12 perce nem írt ide senki ki fog halni a topic? 😊)

bár inkább 2xer mint 1cer se

ok már látom

már le lett fordítva😊

az amerikai verzió aranyba ment
a német verzió november 6-án kerül a polcokra
special edition----->CD+kézikönyv