Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ha ezt tõlem kérdezed, akkor jobb a Mohaa-nal. a BF-el meg nem nagyon játszottam, úgyhogy azt nem tudom, hogy jobb-e annál is

jó?modjuk a Medal of Honorhoz képest vagy a BF42?

Csacsi
Rendszergazda vagyok, akinek köztudotan nincs sok munkálya, ha mindent rendben csinál, de ha valami elromlik, akkor akár este 10-ig 11-ig is bent lehetek. Szóval mikor milyen a nap. De azért játszani nem tudok it benn, csak netezni, de nekem ez pont elég, hogy elszórakoztassam magam.

Szóval elég jó kis munka ez, sok net, kevés munka, jó pénz.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
jó munkád lehet, hogy csak úgy benézegetsz közben az SG-re 😊

zaki
ja, tényleg

Csacsi
Nem, tudod vannak szegény földi halandók is, akiknek dolgozniuk, vagy tanulniuk kell.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zaki
nya mi van, mindeki tolja nagyban a game-t? 😛

zaki
fúú bazz, iszonyat feelingje vót annak a résznek, és iszonyat nehéz vót...

zaki
performance-hoz nem nyúltam hozzá, csak a graphics-on toltam fel mindent maxra

zaki
pegasusday nevû résznél voltatok már? amikor a hídon a tankokat kell kilõni, közben meg hemzsegnem az emberek is, és 5 perced van a küldire. na én onnan jövök, vmi iszonyatbrutélis volt, és az utolsó tankot az utolsó másodpercben lõttem ki 😛

Slow
hehe
ügyes 😉
vegyem célzásnak, mi? hétvégén meglesz, megígérem=)

hiba
4x antialis es 8x anzioval? 😊

insp
AA-t, anisot bekapcsoltad? (mert ha nem, akkor ott van kutya elásva nálam szaggatás-ügyileg)

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

zaki
jaja 😊

zaki
nekem ceruza2100, 640sdram, gefti200 128mb, és minden max-on van, és szépen szaggatás nélkül, simán fut a game

insp
2.9 P4 + radeon 9800(440/380):
Minden maxra húzva tökéletes 1024-ben 4X AA 8X aniso

VISZONT: ha maxon van a world texture detail akkor már beröccen itt-ott.

Asszem errõl írták a készítõk, hogy 256 MB videomemória kell a tökéletes élvezethez.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

CELL StormBird
Reméljük minnél elõbb.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
akarom mondani, csak az a kérdés, hogy mikó 😛

zaki
biztos megoldják majd. csak az a, hogy kérdés mikor (ez egy kicsit armageddenos vót 😛)

Csacsi
Hát egy ideig, biztos nem lesz rá megoldás, aztán majd kialakul, szerintem max 1 hét, és lesz multi is.

CELL StormBird
Csak megfogják oldani. vagy nem?😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

CELL StormBird
nem tudjuk 😞(((

zaki
hát engem 1ik szerverre sem engedett fel a rohadékkk... most mi lesz?

CELL StormBird
mint a mohaa-nak!

DonPapa
dobhatna valaki egy kis infot mi a vasigénye ?

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

zaki
ezt a kérdést visszavonom 😛

Mayday
Engem is kidobnak, de kozben cserelgetem a cd-key-emet, es nemelyik nem dob ki, csak probal csatlakozni, hosszu persekig, aztan megunom...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
JA már csak 3 órám van! 😄

zaki
tegnap óta beköhögtünk 700 hozzászólást, nem rossz, nem rossz 😊

CELL StormBird
Igen az nagyon jó lenne biztos lesznek nem?

zaki
1ébként ki hol tart a játékban? én a 2. fokozaton nyomom, és most vagyok a hajóban, most lesz vmi partraszállás

zaki
tudtok szervereket mondani?

Hmuda
Lehetnének már nowon serverek (vagy ha nem won, akkor csak símán tört).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CELL StormBird
Multizni tudot már valaki a deviance féle COD-al?
persze normálisan lag nélkül.
???

Hmuda
Na kipróbáltam és hihetetlen jó. Hozza a Ryan Közlegény és az Elitalakulat hangulatát ezerrel. Max grafikán is döccenésmentesen fut. Az egyetlen gondom még mindig a rongybabafizika. A MP2 után elég nevetséges. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Jó Reggelt Kívánok!

Az esti Multihoz csatlakoznék én is,bár kétlem h beférünk egy szerverre😊)

CELL StormBird
Carajo es tört servere mentél? Magyara?
Felengedet?stb pls infot.
hogy ha haza érek ne kelljen már szenvednem elõre is köszi.
Ja igen ASE-val vagy ip?

CarajoEsp
bazz. Nézem a multiját erre minden Lowon szaggat mint atom. Mondom -Miazisten?
Gondoltam rá ,hogy szar az opt. erre kiderült bevan kapcsolva az AA és AF maxra mert elötte Q3-tam😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

CELL StormBird
Zaki multi-ról van már valami hírek?
Mert jó lenne ha haza érek multizni.

zaki
1ébként ha valakit érdekelne, 1.2gb-ot foglal a game a vinyón

zaki
thx

Csacsi
Na szóval jó reggelt mindenkinek.

Lent van a game, otthon csücsül a gépemen kitömörítve a 2 cd.

Minden "betegnek" és olyan embernek, akinek nincsenek "kötelességei" jó játékot, akinek meg vannak, azoknak meg jó tanulást/munkát... 😊

Nekem is itt kell bent szenvednem, holott már rég játszanék.

zaki
hát ehhez csak ennyit tudok hozzáfûzni: , vagy ezt:

CELL StormBird
Bazz itt ülök a suliban közben töltöm otthon a COD-ot.
Ti meg már játszotok.
Pls ha tudtok valamit a multi-ról irjátok meg!!!!

😄DDD
hát ha van rá egy esemesed akkor szvsz bouncerol egyébként meg nemtudom

\"Life is around you and in you.\"

slacker😛

\"Life is around you and in you.\"

[HUN]PAStheLoD
na honnan tõcsem szegény betegek? 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

CarajoEsp
Kizárt. Mikor elkeztdtem installálni rájöttem max a 6.-ra megyek be😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Hiszi a piszi!Siess és talán még beérsz az elsõ órára😛