Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No gond. Rakd fel a powerstrip programot a gépedre és azzal állítsd be fix-re a Hz-eket. Többet nem lesz ilyen gondod soha😊 Nekem anno volt nvrefresh, meg sok egyéb, de amióta a powerstrip van fent, minden program olyan Hz-en megy ahogy ott belõttem. Nvrefresh-el csak minden 10-ik kb... Mire vársz még? 😊
I.C.ram
Mindegy. Felrakták az FTP-mre, úgyhogy kb. 4 óra múlva tudok én is játszani.
Sol Dier
nem is tudod visszaállítani?

I.C.ram
Töletek tanultam! 😄
zaki
degec 😄

Eisenhower
ebbõl látszik hogy egy nagy LAMER vagy

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

zaki
hogy-hogy olyan késõn próbálod ki?

Csacsi
Hát nekem már lejött, de messze van még a hétfõ, mire kipróbálhatom....argh... 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sol Dier
A qrva életbe. Én még mindig töltök róla, csak felakartam nézni. Nem tudom meddig fognak jönni a letöltéseim.

I.C.ram
Hehe, én tölthetem elölrõl az egészet!!! Véletlenül letöröltem a könyvtáarat!!
zaki
nekem sem jön be az oldal, még jó, hogy idejében letöltöttem rólak a játékot 😛

Sol Dier
Kicsit off leszek.
bejön valakinek a hdc oldala, mert nekem nem. Remélem nem szünt meg az oldal.
on

ReTeK
---------
= 60 Hz =
---------
konzolba:
r_displayrefresh 100
vid_restart

mint bármelyik Q3 engines játékban

ki kell próbálni

fm
ha én itthonról indítanék egyik géprõl ilyet(dedicated,tört),a másikról meg csatlakoznék,élvezhetõ pingek lennének másoknak is akik csatlakoznak a neten? vagy ez nem megoldható?

fm
akkor indítsatok soksok tört servert... vagy nem?

lehet h én még este se tok multizni, még csak az 1. cd van meg félig 😞(

ekkor azt is lehet pl csinálni, h elvileg a multi exe-ben van ilyen h "codauthorize.activision.com" (elvileg pont 1 db) ezt át kell írni ugyanilyen hosszú domainnévre hexeditorral, és azzal szervert indítani. és kész a tört szerver

fm
és akkor ez mit jelent? nekem mit kell tennem,hogy este multizzak? muszááj lenne! nem bírom tovább

hát ha igaz, akkor vagy nem tanultak az eddigiekbõl, vagy pedig ez a q3 motor "bugja" 😊)
ugyanígy kellett pl sof2-ben is tört szervert csinálni

fm
jó reggelt! na milyen?
nem fagyogat,nincs baja?

Csacsi
Ez meg az enyém...

Unalomûzésnek kúrva jó szórakozás.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
Call of Duty Dedicated Linux Server ...khmmmmmmmmm
Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nekem is volt ilyen de már nem tudom melyik játéknál. akkor kipróbáltam egy pár Hz állító progit, a RefreshLock-ot ajánlom.Egyszerû,megbízható

zaki
ok 😊

Hmuda
Bocs, kiscit reggel van és megfeledkeztem magamról. :-)))

SPOILER ZAKINAK!!!!

A hajón vagyok és eddig elég nehéz. Az egész tákolmányt elvileg egyedül kell kicsinálni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Csacsi
Köszönöm elõre is.

zaki
oks legközelebb odaírom...

Csacsi
Nem kifejezetten Zakinek, szólt, hanem általánosságban.

zaki
1ébként te hol tartasz, végigtoltad?

Csacsi
Azért nem ártana, használni, hogy spoiler, mert vannak olyanok, akik még nem játszanak, és szeretnék, ha meglepetés lenne nekik a játék minden perce.

Hmuda
Már nincs messze.

zaki
ott még nem vótam ,még csak most fejeztem be az 5 perces túlélési küldit 😛

Hmuda
Hát azért az nem megy, mivel a fõnök nyilván nem hagyná, vagy a tank kinyírna mindenkit, nemtudom, de különbenis, szvsz poén a tankokat lövöldözni. Viszont az eddigi legjobb részek az autós üldözések voltak. Fõleg mikor a teherautóban nyomolunk, aztán a reptéren gyilkoljuk a stukákat. 😄DD

Hali!
Esetleg tudja valaki,h parancssorból mivel indítható dedikált szerver?

Hermina 60 tauren shaman@BS. EU Hermike 15 Troll priest@BS. EU Poison Thorns

zaki
jó reggelt, ha még lehet ilyet mondani

Eisenhower

Eisenhower
jah amugyüdv néktek cod fanok^.^

Eisenhower
<+AVH|MacRooN> wanna play COD online?
<+AVH|MacRooN> _________________________
<+AVH|MacRooN> CoD With out key checking !
<+AVH|MacRooN> Having troubles with your key? Get a server with out keychecking !
<+AVH|MacRooN> To disable the keychecking:
<+AVH|MacRooN> Deny the game or deticated server access to codauthorize.activision.com

<+AVH|MacRooN> There are a few known ways:
<+AVH|MacRooN> - Remove your dns server (for windows in network connection -> tcp/ip settings -> remove dns server ip) and the lookup to codauthorize.activision.com will fail
<+AVH|MacRooN> - Disable outgoing traffic thru port 53
<+AVH|MacRooN> - Disable outgoing traffic towards codauthorize.activision.com

zaki
5 percig kell kitartani? akkor ennyi erõvel elbújhattam volna az 1ik bódéban is 😛 azért eddig sztem ez volt a leghúzósabb küldi...

Mayday
Remeljuk, mukodni fog!
(Meg nem probaltam! 😊)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
wanna play COD online?
CoD With out key checking !
Having troubles with your key? Get a server with out keychecking !
To disable the keychecking:
Deny the game or deticated server access to codauthorize.activision.com
There are a few known ways:
- Remove your dns server (for windows in network connection -> tcp/ip settings -> remove dns server ip) and the lookup to codauthorize.activision.com will fail
- Disable outgoing traffic thru port 53
- Disable outgoing traffic towards codauthorize.activision.com

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hmuda
Részletesebben?

Hmuda
Zaki: azona pályán nem az a lényeg, hogy idõre meg, hanem 5 percig kell kitartani. Az egyik legkönyebb küldi volt szvsz. Mostr vagyok a hajón, na az már kezd benehezedni.

Mayday
Ugy tunik, meg van oldva a multi!!!!

DonPapa
😊
jaja csak nálunk az általad felsoroltakból a "jó pénz" hiányzik de attól ez még jó igy is

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Csacsi
Csak nem Te is az vagy? 😊

DonPapa
jó is a rendszergarázdák élete 😊

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Slow
nálam az a gond, hogy 60 hz-re rakja monitort (pedig felülírás be van nyomva, nvidia...)
valaki nem tudja, hol lehet ezt orvosolni a játékban (vagy valami ini-ben..)