Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Nem😄DD

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

szimulálsz valdbe

\"Life is around you and in you.\"

CarajoEsp
Hát nekem ma véletlen kijött az allergiám. Hapciii😞

Itt senkinek nem kell suliba menni vagy mi a rák?

CarajoEsp
Nekem is lent van ,most csomagolom. Mondok véleményt.

Crem
Lassan 1-2 véleményt (esetleg képet) írhatnátok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Hmuda
Jaja. 😄DD, mindjárt kész is, asszem megyek COD-ozni 😄D

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én is!
Imádom, hogy éccaka is lehet játékot vásárolni!

Hmuda
Jeee, már insatllálom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Muhahahahaha! Lent van, most csomagolom! 😄DD

probald meg geci.hu-val is(vagy geco)

kisficege
Az a kurva bounce nem jön be.Rámegyek bounce.freewbe.hu
azt A LAP NEM JELENÍTHETÕ MEG!!!!!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

argh nekem is...aztán angol vagy este 9-ig:/Amire hazaérek már fekhetek is le

Mayday
Nem baj, akkor nyugodt szivvel multizhatsz utana... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
na megyek is, +nézem milyen is a game (bár sok újat nem nagyon fog mutatni 😛)

zaki
jó, amire te hazaérsz a suliból, addigra én végigtolom a játékot 😛

CELL StormBird
Kecsegek nekem suli aztán meg COD! (remélem) 😊

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

kisficege
Rámegyek a bouncéra azt a lap nem jeleníthetõ meg!!!

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
nekem 5 perc múlva lesz 😊

zaki
tököm ki van, szinte semmit se aludtam ma, nem tudtam elaludni 😞 nem baj, épp most jön le az uccsó file, és már megy is a game

CELL StormBird
Én meg szedtem le este és annnyira siettem , hogy megelõztem a feltöltést és leált a letöltés.
Most kezdhetem a CD.1 08 rar-tól 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

zaki
bazz, pont most ébredtem fel, amikor leért az 1.cd-bõl az uccsó fájl... megyek is vissza aludni

fm
lefagyott a single is..de a hiba lehet,hogy az én készülékemben van.
amúgy amit láttam fasza volt,best ww2 shooter ever..ahogy írták. a multi pályák hatalmasak,változatosak.(egyik map pl egy kurva nagy csatahajó)

jóéjt..

fm
na,nekem van a játékkal gondom. single play-ben stimm,de multinál lefagyott az egyik gépen.itthon csináltam egy szervert,a másik géppel meg csatlakoztam,aztán 3gyilok után vége lett.azóta nem indul a multirésze,csak a single.
(külön exe van single/multi)
a hardverigénye mint a mohaa-nak,sztem..a grafika viszont nagyon kafa..minél hamarabb kérünk soksok tört servert!!!

Sol Dier
Tényleg.
Bazz. Most jöttem rá én is. Csak jobb klikk a wboldalon ahol vannak a linkek és download all. 😊) (nem mûködnek a smájlik nálam 😄)

jaaaaa most nézem h ez az aláírásod 😊)

[Rush]
NICK:
(120x20 pixel nagyságú, max. 8 KByte méretû
JPEG vagy GIF kép, amely a nick helyett jelenik meg)

hTTp://ror.hu/

Breki33
fél orát kerestem kb, de csak azért mert bint szerettem volna
és 70-el jött....

no comment
Az idiotára meg
hát mindenki magából indul ki :-)))))))))

Amugy itt a lentieket elnézve nemtom ki szarakodott :-))))
#1829 szerint létezik 1*ûbb megoldás is...

Dynamic
Végigtoltam.Tényleg k.rövid😞(
Slow
bazz, ez mi?=)
gem kinelej tteyleh kcin a ylema ,pék FIG ygav GEPJ ûterém etyBK 8 .xam ,úgásygan lexip 02x021

=))

Sol Dier
Ma nekem is televolt pakolva a reget.Fredy vs. Jason, worms 3d, call of duty, silent hill 3, mire ezeket belepakoltam majdnem megbolondultam.

I.C.ram
Azért nem tökéletes az tuti. Eleve hiányolom belõle a PRIORITÁST, amivel belehet állítani, hogyha felborul a sorrend (megszakad vagy mittomén mi), akkor is azokra a fájlokra koncentráljon leginkább, amelyikeknek magas prioritás van beállítva.
I.C.ram
Na lépek aludni, remélem, mire felkelek már ízzíthatom az INSTALL-t. 😊 Meg persze magát a játékot is.
flashget rulz 😊)

I.C.ram
Köszi de már beindult Flashget, úgyhogy feleslegessé vált a REGET 😊 Lehet, hogy jobb a REGET viszont FLASHgetbe már bevannak rakva a fájlok meg más progik is, amik kellenek, és nincs kedvem ezeket újra bepakolni.
Sol Dier
egyenként húzd bele a fájlokat a kosárba, mert csak úgy mûködik
a kosarat pedig odatudod tenni a linkek mellé, így nem kell messzire mozgatni az egeret

Sol Dier
a beállításoknál a regetben 2-3-ra állítsd a letöltési szálat
ja és még van 3 szines pont a menü alatt, ott a zöld legyen benyomva

I.C.ram
Na most beindult valamiért. Fingom sincs miért te most kezdet beindulni a Flashget meg a Reget is 😄 Akkor nem a FLASHGET volt a hibás, hanem szarakodott biztos a táhely.
I.C.ram
Én simán kijelöltem az egérrel az összes fájlt még az IE-ben, és úgy húztam rá az egészet a dologra. Te jelszó szükséges dolgot nem leeht bepipálni mert nincs!!
Sol Dier
húzd bele a fájlt a kosárba
aztán ugye megkell adnod hova töltse le beállítod rányomsz a rajzszegre, hogy többet ne keljen beállítani
aztán kipõipálod a bejelentkezés szükséges négyzetet
beírod a felhasználónevet és a jelszót majd okatt az ok-ra
ezután elindul a letöltés

viszont a reget-ben van baloldalt menü, ott találod azt, hogy webhelyek, katt rá és jobb klikk hdc-re, tulajdonságok, és ott szintén beállítod a bejelentkezést majd leokézod és többi fájlnál már nem kell beírnod a felhasználónevet és a jelszót

ezután csak behúzod a kosárba a fájlokat és nyomod az entert

annyira nem bonyolult, mint amennyire hosszan leírtam

I.C.ram
Ti hogy rakjátok be az összes fájlnak ezt a user/passt??? Ti hogy töltötök HDC-rõl ezzel a REGET-tel??
I.C.ram
Hát ez a REGEt semmit nem tud leszedni 😞 Állandóan hozzáféhetetlen fájlra hivatkozik, pedig passwordot is beírtam nekik. 😞
[Rush]
na ez YO kérdés :|

I.C.ram
Azt úgy is lehet ugye, hogy kijelölöm az összes fájlt, és az egyikre megcsinálom ezt, akkor az összesre ezt veszi, amit kijelöltem, ugye? Ugye nem kell egyesével?!

[Rush]
Rámész a FILE-okra, jobb gomb tulajdonságok és ott adod meg a USER-t meg a PASS-t

[Rush]
Így jártál

I.C.ram
USER/PASS-t SMSWEB-hez hol írom be REGETnél??? Nem találok semmi helyet neki.