Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de télleg: volt h töröltem egy könyvtárat több 100 fájllal, de nem lehetett az egészet visszaállítani. szal nem jegyez meg mindent...
Igazából amire én emlékszem az álneves mocskólódás meg ilyesmi volt
\"Life is around you and in you.\"
én amikor feltettem nem volt vele semmi gondom
nekem ez van meg: Norton Utilities 2002- XP compatible-serial included.exe 30 MB
én most megnéztem miket tudnék visszaállítani, és van abban minden képek, programfájlok, mappák, videók, zenék minden nyavaja
Remélem ez is megér majd olyan pályafutást mint a MOH:AA-s csak aztán ne úgy végezze😛
Bár ha csak most fogod feltenni, akkor nem tudom lesz e lehetõséged a korábban törölt dolgok visszaállítására.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A szovjeteknél az elsõ pálya vmi haláli volt. Aszongya Borogyin, hogy ott egy romos épület, de ott egy komiszár és aki ugyebár kicsit is úgy tûnik, hogy menekül, azt lelövi. Erre õ "ne foglalkozz a komiszárral, majd én rendbeszedem. Rohanok az épülethez, erre Borogyin fejbelövi a fickót. 😄DDD
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
WE HAVE A WINNER!
Szingliben olyan feelingje van... Brit ként védjük a hidat, marad 14 golyó a piszolyomban és remegek a lövészárok fenekén néha elengedve egy-egy golyót arra aki közel jön. 😊 Jah pesze csak Veteránon 😊
Multiban meg van tört szerver, legalábbis nekem ment! Szóval új király van, ennyi tömören.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ha kiürítetted és meg van a norton utilities akkor is visszatudod állítani asszem.
P4 2.4, R9800, 1 giga ram, win xp és a cd-rõl install dx. Monnyunk én ez utóbbira gyanaxom. Valami 5let?
Szóval azért annyira nem bánom a dolgot... 😊
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts filehoz eleg hozzaadni ezt pl:
127.0.0.1 codauthorize.activision.com
igy a hosthoz a 127.0.0.1 ip fog tartozni