Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lényegében nem sok különbséget látok a lomtárhoz képest, max annyi h ez még kevesebbet tud visszaállítani 😊)
de télleg: volt h töröltem egy könyvtárat több 100 fájllal, de nem lehetett az egészet visszaállítani. szal nem jegyez meg mindent...

I.C-ot kérdezd õ volt nagy MOH:AA-s😊
Igazából amire én emlékszem az álneves mocskólódás meg ilyesmi volt

\"Life is around you and in you.\"

hát gondolom 700mb-nyi anyagot nem tud eltárolni( a zanyag nem vész el csak átalakúl😊 ráadásúl eleve tömörítva is volt...de igazából fogalmam sincs ,hogy müxik a cucc

zaki
olvasgasd a fórumot 😄

Sol Dier
Húú.. erre sajnos nemtok mit mondani
én amikor feltettem nem volt vele semmi gondom
nekem ez van meg: Norton Utilities 2002- XP compatible-serial included.exe 30 MB

I.C.ram
Most mit csinálja 5 órán keresztül, amíg lejön ez a szar????
zaki
tudtam, hogy úgy is ez lesz a vége 😛

I.C.ram
De nem tudom installálni 😞 Azt írja, hogy a control panelben szarakodjak.
I.C.ram
Áhhh szarok bele letöltöm újra az egészet :/
Sol Dier
milyen jellegû?
én most megnéztem miket tudnék visszaállítani, és van abban minden képek, programfájlok, mappák, videók, zenék minden nyavaja

I.C.ram
Nem tudom setupolni ezt a szar nortont!!!! Azt írja, hogy menjen a cONTROL panelbe, ha konfigurálni akarom. Erre nincs mód, mert semmi nortonnal kapcsolatos dolog nincs ott.
zaki
jó de mégis mi vót, anyázás, balázs palizás, meg ilyenek? ki kellett volna moderálni õket, így meg megölték az 1ik legnépszerûbb topicot 😞

hát szerintem a ami ott folyt az tényleg a gumiba való...

zaki
off: most komolyan, miért végezte a gumiban?

Asszem a norton ilyen jellegû fileokat nem is tud visszaállítani,nem?

nah látom megy a topic 1000l😊
Remélem ez is megér majd olyan pályafutást mint a MOH:AA-s csak aztán ne úgy végezze😛

zaki

I.C.ram
nem kell itt demoralizálni embereket!
nem lesz, én már jártam így

I.C.ram
Reménykedem.
Sol Dier
Ha a szokásos jobb klikket nyomsz a lomtárra, lesz ott egy UnErase Wizard nevû lehetõség, arra rámész és aztán már egyértelmû.
Bár ha csak most fogod feltenni, akkor nem tudom lesz e lehetõséged a korábban törölt dolgok visszaállítására.

Hmuda
Ezis megalol. 😄DD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Eisenhower
enyém volt az 1000 tiéd a 2000 ki akar lenni a 3000.?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hmuda
Bakker ez most SPOILER!

A szovjeteknél az elsõ pálya vmi haláli volt. Aszongya Borogyin, hogy ott egy romos épület, de ott egy komiszár és aki ugyebár kicsit is úgy tûnik, hogy menekül, azt lelövi. Erre õ "ne foglalkozz a komiszárral, majd én rendbeszedem. Rohanok az épülethez, erre Borogyin fejbelövi a fickót. 😄DDD

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Breki33
lehet, hogy ezis van a Smart Exlorerben
I.C.ram
Már töltöm. Ezzel a norton micsodával hogyan lehet visszaszerezni a törölt a cuccokat?
Sol Dier
dc rõl szerintem

I.C.ram
Norton utilitiest honnan szedhetném le?
Sol Dier
Nem tudtok valami progit a böngészõkhöz ami magától frissíti az adott oldalt x idõnként?

zaki
rácsaptam, mint légy a szarra 😛

persze, igaz, de én így jobban szeretem 😊)

Csacsi
Pedig mindenki milyen csöndben leste a 2000-et, senki nem szólt, hogy mindjárt itt van... 😊)))

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ladies and Gentlemen!

WE HAVE A WINNER!

Szingliben olyan feelingje van... Brit ként védjük a hidat, marad 14 golyó a piszolyomban és remegek a lövészárok fenekén néha elengedve egy-egy golyót arra aki közel jön. 😊 Jah pesze csak Veteránon 😊

Multiban meg van tört szerver, legalábbis nekem ment! Szóval új király van, ennyi tömören.

2005

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

2000

zaki

Csacsi
Vazzeg, ezt pont elbasztam.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
2000

zaki
2000. 😛

Csacsi
2000.

Sol Dier
Ha még nem ürítetted a kukát akkor van.
Ha kiürítetted és meg van a norton utilities akkor is visszatudod állítani asszem.

Csacsi
Hát most hétvégre muszály dezertálnom, különben asszony dezertál tõlem, és akkor baj lesz.... 😊))

Hali all. Nagy az én bánatom harcostársak minnyárt el is sírom magam. Nem tom mi lehet, de a negyedik pályán fagyokat. A hardwert visszavettem alapra, újrainstall a game, beállítások optimális szinten és mégis.
P4 2.4, R9800, 1 giga ram, win xp és a cd-rõl install dx. Monnyunk én ez utóbbira gyanaxom. Valami 5let?

Katona! Ne adja fel a cél elõtt! A hétvégén COD: ON, ASSZONY: OFF 😊))
zaki
ok, jó szórakozást elõre is

Csacsi
Asszonnyal elméletileg egy meszép hétvégt töltünk el, a weekend houseba. Kell egy kis kikapcsolódás, mert már lassan 2 hónapja, vagy õ, vagy én dolgoztam a hétvégén, és most már kicsit kettesben is szeretnénk lenni.

Szóval azért annyira nem bánom a dolgot... 😊

toMpEr
nemfontos atirni
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts filehoz eleg hozzaadni ezt pl:
127.0.0.1 codauthorize.activision.com
igy a hosthoz a 127.0.0.1 ip fog tartozni

I.C.ram
Majd visszanövitek! 😄
Eisenhower
de mi már kinõttük^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

I.C.ram
Nem tudom hogy lehet. Va nerre valami mód?