Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
respect to the man in the ice cream van
REalmodból mit ajánlotok?
Nemismerem milyenek vannak melyik az általánosan elfogadott "legjobb"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Na kb ugy határoztunk hogy 1-2 napon belül a kipróba szintjén elindítunk 1 ilyen portot. MEglátjuk lesz e rá igény.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
persze az életben más a helyzet.
FG42: kevés töltény van benne, hogy rushra jó legyen, bazinagy a recoilja (visszarantás), hogy távcsõvel nagyobb sorozatokat lehesen leadni, sõt már 2 lövésnél is azt se tudod, hova néz a fegyver. Sebzése korrekt, bár nem olyan erõs mint egy sniper BÕVEN nem olyan erõs. Zoomja is kisebb asszem mint a sniperé.
és ha megálltam a csapattárs mellett rögtön lepuffantott. Nemértem miért nem nézik a radart stb stb stb
Ezért gondoltam hogy megkérdezem lenne e igény ilyesmire. Ezekszerint nem.
PEdig nekem sokkal jobban tetszett ugy. és MEG LEHET KÜLÖNBÖZTETNI a 2 oldalt egymástól. NEm is kicsit.
A névkiírás meg a jel tiszta ovi, mikor a DoD-ba berakták el is ment a kedvem tõle.
www.armed-assault.hu
megtudná mondani vki,hogy melyik a z utolsó pálya?
(sztálingrádban vagyok a "havas"pályán a hol a házat kell védeni.)
Közvélemény kutatásunk következik:
Lenne-e igény egy szerverre a következõ beállításokkal:
Csapattárs megkülönböztetése a nagy piros körrel kikapcsolva!
csapattársak neveinek kiírása kikapcsolva!
(halálodd után természetesen tudni fogod ki lõ le.)
Killkem on!, de az ellenfelet nem spectelheted.
Valamint egy jobban sikerült realmod.
Szerveroldali célkereszt off!
Nah ennek a lényege az lenne hogy 1 kis realizmust, nyugodt játékmenetet vinne az egészbe... NEm eszetlenül rohangálna mindenkni és lõni akinek nincs a feje felett a jelzés... hanem átgondoltan,2x is megnézve mire lõ.
HA nagyon elszaporodna a TK meg stb akkor pedig teszünk rá pass-t és csak az tolhat rajta, aki tud "komolyan" is játszani.
Ötlet jó/rossz?
Szóval hogy lehet a konzolba beírni a passt?
Valaki válaszoljon legyen oly szíves, mert ASE csak trial és utána szívás. Köszi.

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
ezzel az a bajom hogy ha igy beirom az uj kedvenc servert akkor nem jelenik meg a listan ha frissitek,meg akkor is ha nem😞(
A gránátozás éppen arra van hogy a fõbb útvonalakat lezárják így rákényszerítve másokat alternativ útvonal keresésére!
Ha meg vki nem ismeri a pályát az magára vessen!
"fejbõl bevágja a fregvadász kiscsóka a lehetséges támadási útvonalakat és odahajigál vakon 3 gránátot."
Mi ez, ha nem taktika??? 😄
A gránát igenis kurva jó dolog benne, lehet vele taktikázni és simán ki is lehet védeni.