Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek a gránáttal, a játékhoz, és az élethez is hozzátartozik. Pl, ha vki úgy bekempelt hogy abszolut nem tudsz a közelébe férkõzni akkor más nem marad mint a gránát!
És a 3 gránát is pont megfelel. Többet biztosan nem bírna el egy ember reálisan (teljes menetfelszereléssel együtt),
kevesebb, meg nem lenne elég!

Vágom én, de nem értek vele egyet. A gránát ugyanúgy hozzá tartozik egy háborús játékhoz, mint a többi fegyver. A gránát ellen is lehet védekezni, pl. úgy, hogy láma módjára nem szalad bele az ember, lehet tudni melyik útvonalat gránátozzák szét a pályák elején. Ez is egyfajta taktika. Másrészt a gránát igazi célja épületek megtisztítása ilyen pedig elég sok van a gámában. Az is egyfajta taktika, hogy kimozdítod vele az ojjektumot védõ németet a rejtekhelyérõl. Szal a gránát nemhogy elvesz, de inkább hozzáad a játékélményhez szvsz.
Amúgy igazad van tegnap voltam sokféle szerveren probléma letudva.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

cement
Ha kiszedjük a pályáról a házakat akkor meg fogsz halni amikor dobod a gránátot, mert a képzeletbeli ház túloldalán (amit eltüntettünk Copperfield-et megszégyenítõ módon :] )ott lesz az ellenséges katona és lepuffant 😊

respect to the man in the ice cream van

Oppsz most látom nem is a gránáttal van bajod, hanem azzal, hogy három emeletes ház mögül jön! 😄DD
Van megoldás erre is! Szedesd ki a pályákról a házakat!
Öcsém vazz. 😄DDDD

Hát ez nem jött be ugyanis nem kell messzire menni, csak az Elit alakulat második részét kell megnézni, a német tüzérüteg elfoglalását. Ott Compton hadnagy raja azzal indít, hogy mindenki odavágja a gránátját a géppuskafészekhez. Aztán a futóárkokban is gránátoznak rendesen. Mellesleg ez az egyik pálya a multiban is. Na keress más kifogást.

Dud [OBI]
Call of Duty 152.66.93.30:28960 ---> Magyaroknak Jelszó: codhu
Call of Duty #2 152.66.93.30:28961 ---> Magyarok és pár külhoni OBI barát. Jelszó: obicod

Itt pedig az oldalunk:
OBIsite

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Valamint az összes mapon tiltva lett a sniper, ellenben be lett rakva oldalanként egy távcsöves géppuska! Így mostmár oldalanként csak 1 sniper jellegû csúzli van!

Így már kezd nagyon élvezetessé válna a játék! 😄D

Pilu OBI
OBIn Sniper tiltva, FG42 engedve.
Ez nagyon jó ötlet. THX érte.

Pilu OBI
OBI szervereken is tiltva vagyon a FreeSpect.

cement
Új szerver!

#xDk.hu! >> Server | Realism IPcím: 212.92.19.126:28961

A szerver beállításai még nem teljesen véglegesek, de tervezzük hogy: Publik módban nem lesz sniper, FF=OFF lesz, Max 2 Gránát, reális sebzés.

Mindenkit szeretetteé várunk!

respect to the man in the ice cream van

I.C.ram
Ja ok 😊
Mit nem vágsz? Nem értek egyet egy egész osztály korlátozásával, de ami nálatok van az jó. Szal lehet a sznájpolást szabályozni. pl úgy ahogy ti is csináljátok, csak akarat kérdése.

I.C.ram
De mit akartál ezzel mondani?
A honi rendvédelmi szervekrõl. :-)

Hát ez megalol!

I.C.ram
Mirõl beszélsz? 😊
Na ez korrekt, az fg42-s!
De kibaszarintani egy egész osztályt! Ilyet a magyar rendõrség szokott csinálni: szabályozni bonyolult, ezért tilt oszt csumi.

magus
nem kell zoom. menj cs be lamazni vegre egy jatek ahol a skill szamit

I.C.ram
Pályák nagyrészén a snipereknek van a legtöbb fragjük. Nem véletlenül, hisz nagyon erõs, könnyen lehet használni, a zoomja is nagy.
I.C.ram
Ott van helyette: Garand, BAR, Mauser, Bren LMG, Lee Enfield, Mosin-Nagant.

Azért nincs, mert nagyon tápos a sniper!

Illetve van sniper: oldalanként a kezdõpontnál van egy-egy fg42-es, ami ugye a távcsöves géppuska.
ÁjjLe BoBBi
ehh. az nagyszeru. es megmondanad sniper miert nincs ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

I.C.ram
ÚJ SZERVER!!!

KLÁNUNK MEGNYITOTTA SZERVEREÉT!!

SNIPER NINCS!

NOsniper-arena1|25ms|193.225.82.94:28960

JELSZÓ: codhu
magus
ÁÁÁÁÁÁ, a murvasfaszu kurvaeletbe, ez, hogy kezd midneki 50granattal az elejen ez szar.

jo jatek amugy, csak nem kell bele sniper, meg csak 1 granat mindenkinek

obi serverre mi a pass? vagy hol van a honlapjuk

May the force serve you well!

Hát ha lõni kell azt hiszem nem lesz gond.😄 Nem szoktak ilyen elakadási problémáim lenni de ez kifogott rajtam azonnal, szóval biztos jó lessz. Grafika büntet.

Kandurex
Barkácsoltam egy kicsit... 😄 A képen látható (balról a második) figura....õ az oka mindennek...annak is, hogy nincs megfelelõ multi a COD-ban...😊

Megtaláltam minden baj okozóját! 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem értek egyet azzal, ha nem lehet korlátozni egy fegyverosztályt akkor ki kell vágni az egészet a rákba. Biztos vagyok benne, hogy soknak elveszi a kedvét. Vannak, akik nem akkora ászok a multi gamében nem mindenkinek az az életcélja, hogy napi 200 fragot gyûjccsön és ezért három órát multizik naponta. Nekik jó kicsit sznájperkedni, hát istenem. Biztos jön a peccs amivel megoldják a fegyverosztály limitet.
Az meg, hogy sok a három gránát és még dobálják is egyesek tényleg felháborító. Megis óvom a II VH-t, mert mindenki kislabdázott ott is a gránátokkal. A sok idióta.

Tehát akkor az sb live valuenak a drivercseréje megoldaná elméletileg? Mert most szedek egy 9emegásat modemmel, még kb 34perc..

Asszongya:"Server is for low ping players only". A 28 nem elég low? Ilyenkor mi van?
Na így már más
Vagyén nem látom? 8)
ASE nem látja...
On my way 😊))
Naaaaa! Jöjjön már vki!
PLS! Igazából több ember kéne!
Naaaaaaaaaaaaaaaa! Gyertek!

Ha vki szereten egy snipa mentes kis csatarozast akkor az jöjjön velem a CODE serverre.
A jelszó codhu

DonPapa
használjátok a szerverkeresõ progit ( The All-Seeing Eye ) az lát minden üzemelõ magyar szervert

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Sziasztok!
Gyors kérdés:
Hogy lehet a konzolba beírni a passt?
Mondtam 😞
magus
vazz, akkora kamu neha eza z egesz. majdnem mint a cs

Dud [OBI]
Remélem azért a peccsben lesz sok opcionális állítási lehetõség.

Mighty
Egy csomag zsebkendõ megteszi? 😊

Komolyra fordítva lehet, hogy a live! a gyenge láncszem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hali!
A Call of Dutyban, mikor lelõnek, és összeesek, a game mindig nagyon belassul ilyenkor.. ugy is mondhatjuk hogy frame per minute-re vált.. ezt megoldottam mindig ugy, h sokáig lenyomom az esc-t, majd load menü, és a legutobbi állás betöltése. szintén ugyanaz a gondom, bár nem halok meg, amikor a közelemben nagy robbanás van, nagyon beszaggat az egész /kb 10mp-ként változik a kép/ ilyenkor mindig perceket kell várnom, hogy a játék visszazökkenjen ugy, hogy ismét tudjam folytatni a játékot.. ez nagyon idegesítõ tud lenni. Probálkoztam már drivercserével is. /44.03-rol 41.09-re, majd 45.20-ra../ Semmi. A konfigom: AMD XP 1500+, ABIT GF4 Ti4200 128mb, 256 ddr, Soundblaster live hangkaresz. Eleinte a játék majdnem minden fullon volt, simán vitte a gép, majd az elsõ frame per minute után alapértelmezett beállitásokat használtam a gameban, végül erõsen lebutítva se változott semmi. Eddig semmilyen játékkal nem volt gond. Sírás szélén állok..

Valami sejtésetek, javaslatotok nincs erre a problémámra? Válaszokat elõre is köszi!

Alexease
Esetleg meg DirectX 9, vagy ha XP, akkor SP1.
Mighty
Legfrissebb videodrivert javaslom.

Mighty
Jó, de ha lenne...

Pilu OBI
A fegyverkorlátozás csak álom.
Nem létezik.

c gomb és életben marqadsz... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Mighty
Valaki elmondja nekem, hogy ebben a játékban hogy mûködik a fegyver korlátozás? Teszem azt csak 1 sniper van engedélyezve csapatonként mi alapján dönt a server, hogy ki lehet a sniper?

fm
mohában annyi tdm server volt,ahol pörgött a meccs,frontok alakultak ki itt-ott a pályán,hatalmas csatákkal,taktikázás,nem pedig utolsónak maradás,mer akkor életben maradok..

fm
azért nem, mert úgy láttam a RET is körökre van osztva,vagy nem? vki gyõzõdjön már meg róla. úgy meg nem sok értelme,mégegy körös server,ahol áll az élet 5 percig,aztán van 1 perc játék.