Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a 3 gránát is pont megfelel. Többet biztosan nem bírna el egy ember reálisan (teljes menetfelszereléssel együtt),
kevesebb, meg nem lenne elég!
Amúgy igazad van tegnap voltam sokféle szerveren probléma letudva.
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
respect to the man in the ice cream van
Van megoldás erre is! Szedesd ki a pályákról a házakat!
Öcsém vazz. 😄DDDD
Call of Duty #2 152.66.93.30:28961 ---> Magyarok és pár külhoni OBI barát. Jelszó: obicod
Itt pedig az oldalunk:
OBIsite
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Így már kezd nagyon élvezetessé válna a játék! 😄D
Ez nagyon jó ötlet. THX érte.
#xDk.hu! >> Server | Realism IPcím: 212.92.19.126:28961
A szerver beállításai még nem teljesen véglegesek, de tervezzük hogy: Publik módban nem lesz sniper, FF=OFF lesz, Max 2 Gránát, reális sebzés.
Mindenkit szeretetteé várunk!
respect to the man in the ice cream van
De kibaszarintani egy egész osztályt! Ilyet a magyar rendõrség szokott csinálni: szabályozni bonyolult, ezért tilt oszt csumi.
Azért nincs, mert nagyon tápos a sniper!
Illetve van sniper: oldalanként a kezdõpontnál van egy-egy fg42-es, ami ugye a távcsöves géppuska.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
KLÁNUNK MEGNYITOTTA SZERVEREÉT!!
SNIPER NINCS!
NOsniper-arena1|25ms|193.225.82.94:28960
JELSZÓ: codhu
jo jatek amugy, csak nem kell bele sniper, meg csak 1 granat mindenkinek
May the force serve you well!
Megtaláltam minden baj okozóját! 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az meg, hogy sok a három gránát és még dobálják is egyesek tényleg felháborító. Megis óvom a II VH-t, mert mindenki kislabdázott ott is a gránátokkal. A sok idióta.

PLS! Igazából több ember kéne!
Naaaaaaaaaaaaaaaa! Gyertek!
A jelszó codhu
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Gyors kérdés:
Hogy lehet a konzolba beírni a passt?
Komolyra fordítva lehet, hogy a live! a gyenge láncszem.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A Call of Dutyban, mikor lelõnek, és összeesek, a game mindig nagyon belassul ilyenkor.. ugy is mondhatjuk hogy frame per minute-re vált.. ezt megoldottam mindig ugy, h sokáig lenyomom az esc-t, majd load menü, és a legutobbi állás betöltése. szintén ugyanaz a gondom, bár nem halok meg, amikor a közelemben nagy robbanás van, nagyon beszaggat az egész /kb 10mp-ként változik a kép/ ilyenkor mindig perceket kell várnom, hogy a játék visszazökkenjen ugy, hogy ismét tudjam folytatni a játékot.. ez nagyon idegesítõ tud lenni. Probálkoztam már drivercserével is. /44.03-rol 41.09-re, majd 45.20-ra../ Semmi. A konfigom: AMD XP 1500+, ABIT GF4 Ti4200 128mb, 256 ddr, Soundblaster live hangkaresz. Eleinte a játék majdnem minden fullon volt, simán vitte a gép, majd az elsõ frame per minute után alapértelmezett beállitásokat használtam a gameban, végül erõsen lebutítva se változott semmi. Eddig semmilyen játékkal nem volt gond. Sírás szélén állok..
Valami sejtésetek, javaslatotok nincs erre a problémámra? Válaszokat elõre is köszi!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk