Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fm
próbáld meg ezt a konzolban:
r_displayrefresh 100
vid_restart

nekem nem nagyon ment,de lehet én vagyok...

Rincewind
Lol ezt a tankos cuccot mindenki megszívja. Emlékszem én is egy órát keringtem a házban, mire megtaláltam a másik tenkelhárítót. 😄
Minek mozgatni? Lõj bele a tankba tizet, a hatás nem maradhat el. Ja, két AT rifle van, az egyik az egyik oldalt védi, a másik a másikat.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Sracok segitseg kene, a jatek allandoan 60hzen megy, es nem tudom miert. Van valami otletetek hogy mitol lehet ? Az osszes tobbi jatek normalisan, beallitott/desktop adatait hasznalva megy.
Mighty
Mert allando jelleggel ures volt (szar volt a progi server resze....) De most kijott a 2.0 es asszem mar nincs vele gond. De majd szombaton jol megbeszeljuk ezt lanon. Te is jossz ugye?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

cement

respect to the man in the ice cream van

cement
Szerintem a csapatjelzést (fej feletti zászló) mindenképp kell, vagy kapcsoljuk ki a friendly fire-t mert sok lenne a tk... Sniper meg szerintem mindeféleképp kellene, de valahogy korlátozni kellene a számát, mert az valoban nem kóser amikor 50 muki sniperral nyomul...

cement
:]]😊))

Rincewind
Oké, te adod a gépet, meg a sávszélt, én az adminjogot. 😊
Lacc
És adminjogot kérek 😄
Lacc
Na nekiállhatsz építeni 😊
Rincewind
Kicsit gondolkodtam, ilyen CoD szerver kéne:

- 50 játékos LAG mentesen 😉
- Fej felett lebegõ kis jel letiltva
- Only Search and Destroy pályák
- Sniper letiltva a nagy nyitott területû pályákon, egyébként bárhol megkötések nélkül használható
- A bomba robbánisi ideje lecsökkentve, mondjuk annyira, mint a CS-ben, az kb. még játszható.
zaki
jó kis game volt, nem Bobbi? 😊

ÁjjLe BoBBi
háháháháháhá 😊)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Rincewind
Hát én ezt nem fogom elvitatni. (go go go) 😄
The Garrett
nem hanem összetett, és tényleg skill is kell hozzá nem csak nyomni a gombot és ugyismeghal...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nemtudom az AA port miért lett leállítva, megérdeklõdöm

The Garrett
cím?

fm
obicod

fm
van már tört TDM server!!!! nem magyar,de nagyon ász! nagyon pörgõs csatákat vívtunk tegnap este,egész 3:30ig,akkor sajna hip-hop kiürült a server

Köszi, akkor én csináltam valamit

R@in
Nálam lát.

\"Hrutka, jó lövés, bedobás...\" (Hajdu B.)

Nektek lát most magyar szervereket az ase? Nálam eltünt mind, más országot simán talál.

Mighty
Ja Garrett! Megnezned mennyi eroforrast eszik a CoD port a serveren? Elferne egy AA port?

Nos, napi 1-1,5 órás játék után kitûzhettem végre a Reichstag épületére a lobogót.Ez a játék tényleg fantasztikus volt, nálam 99%-ot kapott.(100%-os játék elveim szerint nem létezik, ezért "pontoztam" le...)
Gratula Activision, és fejlesztõ team!!!

Mighty
Az mit jelent? Konnyu eltalalni az embereket?

The Garrett
Akárki akármit mondd imho még mindig CS nek a legjobb a fegyver/találat stb rendszere.

The Garrett
JAja kiélhetem rugólábú szenvedélyeimet 😄

A Huntingen nagyon jó pálya lett sniper nélkül, a Kar98 mindent visz és a géppuskásoknak is van esélye, mert rohangászhatnak szabadabban.

Mighty
Az nem negy emeletes? + teto

Rincewind
Ááá bocsánat én tévedtem! Kevertem a pályákat! A harbour-ra gondoltam, ott meg csak két szintes ház van ugye, nem három.
Viszont most próbálgattam ott és átment a gránát még a két szint + tetõn is, tehát elvileg elképzelhetõ, hogy a három emeleten is átmegy...
Az égbõl aláhulló gránát lehet, hogy a ház harmadik emeletén tartózkodó orosztól jött. Én kipróbálnám, egyre inkább érdekel.

Rincewind
Nem lehet, ez biztos. Pontosan ott szoktuk megszórni az elején a németekkel az orosz útvonalat és viszont. Tuti átmegy, mert nem egy frag-em volt már belõle és én is haltam már ki egy orosz gránáttól, ami az egekbõl hullott alá... 😊
Lehet. Egyszer próbáljuk ki egy üres szerveren a pavlov házat.

Tuvok
BF-ben az STG a legjobb assaultfegyver, közelre max a Remington shotgun, messzire meg a sniperpuskák verik csak. Meg a tank...

Igen, az stg nagyon jó távolra, csak át kell állítani félautomatára, vagy ha jó az ujjad és az egered akkor még azt sem kell.

Rincewind
"nem is vennék rá mérget, hogy három emeletes házat át lehet dobni"

Simán át lehet, csak ugrani kell dobás közben.
Rincewind
Ha a második választható géppityóra gondolsz a német oldalon, akkor ezt cáfolnám. Nem sorozatban, hanem egyesével lõve a golyókat, akár a pálya másik végérõl le lehet szedni a delikvenseket 3 találatból!
De ugyanez volt a BF-nél is. Sokan sírtak, hogy nem lehet távolról eltalálni az ellenfeleket, mégis akadt néhány ember, akinek sikerült és nem azért, mert szerencsések voltak. 😛
CS-t már nem is említem...
És még valami. Ez egy II VH-s környezetben játszódó játék!
Érted? Lassan mondom, hogy még te is megértsd: j-á-t-é-k!
S mint ilyen, elsõsorban az a feladata, hogy az emberek egy jót mókázzanak vele meló, vagy suli után, esetleg helyett. Mivel háborús, ezért van benn gránát is, és mivel játék ezért vesznek vissza a realitásból, hogy ne csak a hardkór gémereknek teccen. Nézd meg a reálisabb sutereket: AA, OFP alig jáccik vele valaki, gondolom nem véletlenül.
Amúgy itt olvasom, hogy lesz full realiti szerver minek izgatod magad? Mindenki oda megy, ahol jól érzi magát, csak személy szerint azt nem szeretném, ha az összes szerver átállna.

cement
Hát szerintem a Medal Of Honorhoz képest az StG tulajdonságait nagyban módosították, amolyan Battlefieldes lett az StG. Szerintem ez nem tul jó, mert igy csak közelre ér valamit. távolra annyit ér mint egy shotgun

The Garrett
nemtudom én ppsh helyett orosz oldalon mindig igyekszem STG-t felvenni. (mp44)

Pedig te írtad, hogy az a bajod, hogy a házak mögül jön a gránát, hát azért gondoltam szedesd ki a házakat.
Azt tényleg nem értem, hogy minek baszkurálni egy jó kis gamét azonnal. Sokaknak így jön be ahogy van. Vannak más súterek amik kielégítik az igényeidet jáccál azzal. Azt meg neked kellene felfognod, hogy teljesen mindegy, hogy a gránát honnan jön, két méterrõl, vagy egy ház mögül, akkor is beszopod, ha belerohansz hát nem mindegy? Oda kell figyelni a gránátra aminek amúgy teljesen jellegzetes hangja van földet éréskor, amikor meghallom húzok onnan a picsába. Most, hogy végiggondolom a pályákat nem is vennék rá mérget, hogy három emeletes házat át lehet dobni, szvsz csak az egy emeleteseket, de azt átdobom neked az életben is.

cement
CoD Server | Realism | no freespectate | [email protected]|44ms|193.224.50.166:28960

#xDk.CoD! >> Server | Realism|37ms|212.92.19.126:28961

NOsniper-arena1|30ms|193.225.82.94:28960 Password = codhu

-::- Behind Enemy Lines |31ms|195.228.254.110:12213

-- Call of Duty | Foreign Port|30ms|152.66.93.30:28961

-- Call of Duty | Hungarian Port|32ms|152.66.93.30:28960 Password = codhu

Lazarus
Mi a bindje a szines chatelésnek?
I.C.ram
De ez most senkit nem érdekel! 😊
The Garrett
Szerintem simán megvannak az egyenlõ esélyek.. MAx 1-2 pálya szar kialakítása ront rajta valamicskét...

The Garrett
melyik játékkal játszottál te? 😄

Lazarus
Jó ez így nagyon is
Lazarus
Ezek szvsz építõ jellegû kritikák... nagyrészét szerveroldalon meglehet változatni
Gugger
Mivel tegnap nem volt net végignyomtam a CoD-ot, single jó volt, bár elég rövid! Kipróbáltam a multit, hát majdnem sírtam! Mi az, hogy nem egyenlõ esélyekkel indul mindenki? Van akinek van sniper a többi meg célpont? LOL! Szerintem ez így FOS!