Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
r_displayrefresh 100
vid_restart
nekem nem nagyon ment,de lehet én vagyok...
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
respect to the man in the ice cream van
- 50 játékos LAG mentesen 😉
- Fej felett lebegõ kis jel letiltva
- Only Search and Destroy pályák
- Sniper letiltva a nagy nyitott területû pályákon, egyébként bárhol megkötések nélkül használható
- A bomba robbánisi ideje lecsökkentve, mondjuk annyira, mint a CS-ben, az kb. még játszható.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

)
Gratula Activision, és fejlesztõ team!!!

Viszont most próbálgattam ott és átment a gránát még a két szint + tetõn is, tehát elvileg elképzelhetõ, hogy a három emeleten is átmegy...

Simán át lehet, csak ugrani kell dobás közben.
De ugyanez volt a BF-nél is. Sokan sírtak, hogy nem lehet távolról eltalálni az ellenfeleket, mégis akadt néhány ember, akinek sikerült és nem azért, mert szerencsések voltak. 😛
CS-t már nem is említem...
Érted? Lassan mondom, hogy még te is megértsd: j-á-t-é-k!
S mint ilyen, elsõsorban az a feladata, hogy az emberek egy jót mókázzanak vele meló, vagy suli után, esetleg helyett. Mivel háborús, ezért van benn gránát is, és mivel játék ezért vesznek vissza a realitásból, hogy ne csak a hardkór gémereknek teccen. Nézd meg a reálisabb sutereket: AA, OFP alig jáccik vele valaki, gondolom nem véletlenül.
Amúgy itt olvasom, hogy lesz full realiti szerver minek izgatod magad? Mindenki oda megy, ahol jól érzi magát, csak személy szerint azt nem szeretném, ha az összes szerver átállna.

Azt tényleg nem értem, hogy minek baszkurálni egy jó kis gamét azonnal. Sokaknak így jön be ahogy van. Vannak más súterek amik kielégítik az igényeidet jáccál azzal. Azt meg neked kellene felfognod, hogy teljesen mindegy, hogy a gránát honnan jön, két méterrõl, vagy egy ház mögül, akkor is beszopod, ha belerohansz hát nem mindegy? Oda kell figyelni a gránátra aminek amúgy teljesen jellegzetes hangja van földet éréskor, amikor meghallom húzok onnan a picsába. Most, hogy végiggondolom a pályákat nem is vennék rá mérget, hogy három emeletes házat át lehet dobni, szvsz csak az egy emeleteseket, de azt átdobom neked az életben is.
#xDk.CoD! >> Server | Realism|37ms|212.92.19.126:28961
NOsniper-arena1|30ms|193.225.82.94:28960 Password = codhu
-::- Behind Enemy Lines |31ms|195.228.254.110:12213
-- Call of Duty | Foreign Port|30ms|152.66.93.30:28961
-- Call of Duty | Hungarian Port|32ms|152.66.93.30:28960 Password = codhu