Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
oke, betesszuk, de akkor is zavaro, csak kell lennie megoldasnak erre a problemara. 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
May the force serve you well!
Asszem krekkeles elott is igy volt mar, de mostmar elbizonytalanodtam. Persze mar vagy 3X ujratelepitettem, de semmi. Te probaltad esetleg crackelni???
csak 1 lenne??
Nem dobna valaki egyszerûen egy serial-t?
\"Hard to see, the dark side is.\"
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
lehet lehetetlent kérek, de hátha...
valaki tudna adni MÜKÖDÖ CD-KEY-t? amivel lehet jáccani neten is? mer az addig ok, hogy a single megy, de a multiban is akarok jáccani. hálózatban már jó tapasztalataim vannak, így eljött az idö, hogy büntessek ott is 😊
minden segítséget elöre is köszi!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Szeretnék már végre játszani ezzel a gamel!
Thx
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
sokan szeretik az s&d-t, és utálják a tdm-et. de ugyanígy sokan vannak ezzel fordítva is és talán mégtöbben akik mindkettõt szeretik! ezért szvsz a min. 5 s&d szerverbõl ha lenne egy tdm szerver, az nagyon jó lenne sokmindenkinek. lécci gondoljátok ezt át..köszi
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Esetleg van mar magasabb verzioszamu cod, es en ezert nem latom???
És kénytelen voltam ip alapján berakni õket. 😞