Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Ja, bocs.
De mi a feneert nem lat most szervert nekem? Eddig latta rendesen, most meg a krekk elott is csak ezt a kettot.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
én nemm arra mondtam, hanem arra, hogy nem csak 2 magyar server van 😊
Bocs, hogy félreérthetõ voltam.
Meg, hogy fölösleges volt megcrackelni mert nem foja az összeset látni, rakd be ip alapján a favorites közzé a servereket.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Mayday
Miert ne letezne:
www.cracks.am
Keresobe ird be: all-seeing
Es mar latod is. Tuti. Futtatod, kijelolod az eredeti exe-t, aztan keszul egy backup exed, azzal felulirod, es regisztralt Eye-od van.
Becsszo. 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CELL StormBird
Nem létezik, ezt buktad 😄

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Mayday
Van egy nagyon jo hirem, de ha mar nem ujdonsag, akkor azert ne kovezzetek am meg!
Szoval:
VAN VEGRE MUKODO CRACK AZ EYE 2.3-HOZ!
Ugyhogy nekem mostmar full az eye. Lehetseges, hogy csak 2 pici magyar COD szerver van jelenleg???

The Garrett
mer S&D rulza 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

fm
megint visszatérek..mondja meg vki pls hogy mi értelme van 6 s&d szervernek, amikor csak 1en megy a csata? miért nincs más mód? pl tdm..

The Garrett
code ból majdnem mindenkinek van 😊 éredeti 😛

[HUN]PAStheLoD
látod-- ezé nem vette meg senki 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

The Garrett
Szerintem a gond ottvan, hogy az auth szerverek szarok 😛
és ha pl játszol valahol, kilépsz akkor az auth szerverhez nem/késõn jut el az info hogy kiléptél, és ugyveszi hogy a keyed még mindig játékban van. Mikor ujra akarsz scatlakozni akkor meg frissíti az adatbáziást és rájön hogy mehetsz játszani.

Kb valami ilyesmi. legalábbis CSé be ezvolt 😛

Forrest Tomee
Kérdezd meg mailen a kiadótól.

Egyébként az ellenörzõ szerverek lehet, hogy néha le vannak terhelve. Nekem ezt a HL-el csinálta párszor.

The Garrett
még nincs. DE ha lesz akkor a hivatalos oldalon keresd elõször. ott legalább ingyé van 😊

yellowcab
Na de nem így van írva,pontosan úgy ahogy én begépeltem...
egyébként van már patch a játékhoz?a fizetõs ftp-n nem találtam...
Y

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Children executed? kivégezték a gyerekeket? 😄

yellowcab
😊

The Garrett
jah sok a gyereked 😄

The Garrett
10k

FRenkie
mennyibe kerül a game?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

CsabSz
Elõzõ sztornó.
(Meier felvilágosított, hogy nem a DFLre gondoltál)
Bocs a beledumáért... 😉

CsabSz
Lordred, ha a DFL-re gondoltál, kizárt dolog, hogy igazad van!

yellowcab
Sziasztok!
Elõfordult mással is,hogy az elsõ stálingrádi küldetés után(next level)kidob egy children execueteed üzenetet,valami errorral.Nem tudjátok mi lehet a hiba???????????
Köszi
Hi!!!

Szivesen, de használd az All-seeing Eye-t, egyszerübb lesz az életed

KRi2
szerintem próbáld meg egy másik könyvtárba felinstallálni.
nyekem is volt már ehhez hasonló problemem ,hogy nemtalálta a default.cfg-t pedig semmit sem álliitgattam ,de asszem az mohaa ,vagy quake3 vala.

lll l ll lllll l lll ll

Forrest Tomee
Kijött a dedikált linux szerver meg map készítõ biszbasz, 6 mb. Remélem most már összeraknak valami használható modot.

vikings63
Hy All!

Megvan a játék, felinstalláltam ded a következõ két hibaüzenetet kaptam. Amit nézzetek meg lécci.

http://members.chello.hu/danegabe/call1.jpg
http://members.chello.hu/danegabe/call2.jpg

Hiába installálom újra ismét ez a hiba. JA és mindegy hogy milyen könyvtárba teszem akkor is.

Köszi

Sõt, még magyarok is....

152.66.93.29:12215
152.66.93.30:28960
152.66.93.30:28961
193.224.50.166:28960
195.228.254.110:12213
212.92.18.38:28960
80.95.93.13:28960

The Garrett
érdeklõdés hiányában... meg volt 1-2 gáz a realmoddal, ha találunk jót megy ujra szerintem.

Forrest Tomee
Tényleg, mi lesz azzal a beígért realmodos szerverrel?

fm
gyertek jáccani a ❤️03> Squad Public szerverére..hallo van itt valaki? vétel..

The Garrett
tiszta urbanterror. 1 esélyt adhatunk neki 😊

Nem nagyobb. az ATI logikája szerint az elsõ szám a kiadás éve, a . utáni pedig a kiadási sorrend, jelen esetben 2003-ban a 10.-ik megjelent driver.

Na az vagy Norbi volt vagy jabba vagy vki szórakozott a nickel Jabba hát hm õ kicsit retard de rendes gyerek.

amint lehet segbe rúgom viszont
Norbi nick jével a régi klánja szerintem szórakozhat
** a south lammák

faszom tuggya azt monnyák 3.10 a következõ

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Amúgy én nem baszakszom már a 3.9-l meg fixekkel, jó nekem a 3.7 amíg kijön a 3.10

Mayday
Es gondolom, napinta 10 orat, legkisebb fokozaton, igaz? 😊

ez is attól függ ki mennyit játszik vele!

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Hát veteránon is 2 nap volt..

GHD3-3GE4-2PEU-4XG3-2068

Nyugalom a hosszú élet ritka!

Mayday
😊)))))))
Ha van, ugyis megeszem! 😊

Aggyá rétest!

Mayday
Az ATI által tegnap kiadott javítás néhány olyan specifikus hibát orvosol, melyek a Catalyst 3.8 és annál újabb meghajtókkal jelentkeznek Radeon 9500, 9600, 9700 és 9800 kártyák használata esetén. A csomag a következõ hibákat javítja:

Az OpenGL driver nem töltõdik be All-in-Wonder kártyákon

Lefagy a Call of Duty játékprogram

Villódzó textúrák az IL2 Sturmovik alatt

A vállalat közleménye szerint a hotfix nem rendelkezik WHQL-minõsítéssel, az óvatosabb felhasználóknak ezért azt javasolják, hogy várják meg az újabb, már WHQL-minõsítéssel rendelkezõ változatot. A Windows 98/ME és Windows 2000/XP operációs rendszerekhez készült javítás letölthetõ az ATI honlapjáról.

Sehol sincs élet halomra lõtték egymást a csapatok és ettõl nagyon megtörtek.

nikk: Én se olvasnám vissza ezt a 4642 hozzászólást Nem tudom miért nem lehet leírni, na mindegy.
Amúgy monitor beállításnál DCC vagy mi a rák infót ne használjon, és állítsd be hogy 85hz-cel vágjon pofán mindent, úgy lett jó nálam is.
XP suxx.

The Garrett
hogy lenne hülyeség? lenyomozzák az IP címedet=> abból megtudják hol laksz stb... És akkor csak a szolgáltatódhoz kell írniuk egy mailt hogy ezt és ezt a cliens-t tiltsák le.

Aztán majs nézhecc nagy szemekkel! Mi szóltunk!

The Garrett
csak ezen az oldalon van vagy 4 😄

fm
én megint visszatérnék az s&d kontra tdm témához, nem bosszantásképp. próbálkoztam megent a játékkal, s&d módban, mértem az idõt és az átlag mezõnynek kb 2 perc cod-al töltött idõre jut 1 perc játékidõ. én így bele sem tudok melegedni rendesen, felbosszantom magam. persze ez az én bénaságom, valszeg.

akkor már csak azt magyarázza meg vki, hogy a kb 7 magyar server közül mind körökre van osztva és általában mind üres, kivéve 1et, akkor ez azt jelenti, hogy nincs igény másra(tdm)? nem biztos..

zaki
vidd végig veteránon, az már nem olyan rövid

gabesz752
Hááááát, most vittem végig a játékot. Elég rövidke volt, de azért ku...a jó!!!

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25