Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mi a feneert nem lat most szervert nekem? Eddig latta rendesen, most meg a krekk elott is csak ezt a kettot.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bocs, hogy félreérthetõ voltam.
Meg, hogy fölösleges volt megcrackelni mert nem foja az összeset látni, rakd be ip alapján a favorites közzé a servereket.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
www.cracks.am
Keresobe ird be: all-seeing
Es mar latod is. Tuti. Futtatod, kijelolod az eredeti exe-t, aztan keszul egy backup exed, azzal felulirod, es regisztralt Eye-od van.
Becsszo. 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Szoval:
VAN VEGRE MUKODO CRACK AZ EYE 2.3-HOZ!
Ugyhogy nekem mostmar full az eye. Lehetseges, hogy csak 2 pici magyar COD szerver van jelenleg???
és ha pl játszol valahol, kilépsz akkor az auth szerverhez nem/késõn jut el az info hogy kiléptél, és ugyveszi hogy a keyed még mindig játékban van. Mikor ujra akarsz scatlakozni akkor meg frissíti az adatbáziást és rájön hogy mehetsz játszani.
Kb valami ilyesmi. legalábbis CSé be ezvolt 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyébként az ellenörzõ szerverek lehet, hogy néha le vannak terhelve. Nekem ezt a HL-el csinálta párszor.
egyébként van már patch a játékhoz?a fizetõs ftp-n nem találtam...
Y
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
Elõfordult mással is,hogy az elsõ stálingrádi küldetés után(next level)kidob egy children execueteed üzenetet,valami errorral.Nem tudjátok mi lehet a hiba???????????
Köszi
Hi!!!
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
nyekem is volt már ehhez hasonló problemem ,hogy nemtalálta a default.cfg-t pedig semmit sem álliitgattam ,de asszem az mohaa ,vagy quake3 vala.
lll l ll lllll l lll ll
Megvan a játék, felinstalláltam ded a következõ két hibaüzenetet kaptam. Amit nézzetek meg lécci.
http://members.chello.hu/danegabe/call1.jpg
http://members.chello.hu/danegabe/call2.jpg
Hiába installálom újra ismét ez a hiba. JA és mindegy hogy milyen könyvtárba teszem akkor is.
Köszi
152.66.93.30:28960
152.66.93.30:28961
193.224.50.166:28960
195.228.254.110:12213
212.92.18.38:28960
80.95.93.13:28960
amint lehet segbe rúgom viszont
Norbi nick jével a régi klánja szerintem szórakozhat
** a south lammák
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Ha van, ugyis megeszem! 😊
Az OpenGL driver nem töltõdik be All-in-Wonder kártyákon
Lefagy a Call of Duty játékprogram
Villódzó textúrák az IL2 Sturmovik alatt
A vállalat közleménye szerint a hotfix nem rendelkezik WHQL-minõsítéssel, az óvatosabb felhasználóknak ezért azt javasolják, hogy várják meg az újabb, már WHQL-minõsítéssel rendelkezõ változatot. A Windows 98/ME és Windows 2000/XP operációs rendszerekhez készült javítás letölthetõ az ATI honlapjáról.
Nem tudom miért nem lehet leírni, na mindegy.
Amúgy monitor beállításnál DCC vagy mi a rák infót ne használjon, és állítsd be hogy 85hz-cel vágjon pofán mindent, úgy lett jó nálam is.
XP suxx.
Aztán majs nézhecc nagy szemekkel! Mi szóltunk!
akkor már csak azt magyarázza meg vki, hogy a kb 7 magyar server közül mind körökre van osztva és általában mind üres, kivéve 1et, akkor ez azt jelenti, hogy nincs igény másra(tdm)? nem biztos..