Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal ha kivág valakit a szerver az lehet hogy csak 1 custom iránytût tett be magának, mer szép horogkeresztes volt vagy valami, de lehet hogy wellhekk volt neki 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Minden CSÍt modified pk3 de nem minden modified pk3 csít remélem ezt tudod 😊
Sajna a PB petíció még csak 6300 -nál jár... Innen aláírta már mindenki??? Aki nem az pótolja azt! Itt: CODPB
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
"Gyere UTzni 😊"
Az ut2003 nem jött be, a UT (Istenem de szerettem) pedig nagyon rossz netcoddal bírt anno. Nem t'om most mi a helyzet de pár éve már nem néztem rá.
Az ut2003 nem jött be, a UT (Istenem de szerettem) pedig nagyon rossz netcoddal bírt anno. Nem t'om most mi a helyzet de pár éve már nem néztem rá.
Gyere UTzni 😊
DE tényleg fasza lenne...pl ilyen kis bunkereket kéne elfoglalni megtartani.
DE tényleg fasza lenne...pl ilyen kis bunkereket kéne elfoglalni megtartani.
King of the hill? Még nincs. De remélem lesz. BHD -ben van és nagyon szeretem én is.
OSP? Hehh! Elõször PB -ért sírjunk! Majd csak utána az OSP -ért. 

Hasonlóan alapos munkát fogunk itt is végezni, ezt garantálhatom. A hazug embernél csak a csíter rohadtabb... 

OBI COD SD port most is fut 2, csak a TDM -re kell várni. Az is lesz, csak elõbb szervert cserélünk. A portok is finomítva lesznek, rengeteg 5letünk van, csak a vascserére várunk.
Hát nemtudom én nemtalálkoztam még olyannal akit netudtam volna lelõni... Sõt killkembõl is tényleg tán csak 1x tûnt gyanusnak ember..
DE hiszek nektek mert emlékszem, hogy SOF2 ben is alapos munkát végeztetek 😊
DE hiszek nektek mert emlékszem, hogy SOF2 ben is alapos munkát végeztetek 😊
"Valakinek a fragek szamitanak, valakinek meg az hogy csak jatsszon" te most melyik csoportba is vagy? 😄
Mellesleg Uraim nem kell ez a balhé. Lépjünk ezen túl...
Sajna pedig van... Nevet nem mondok, de már figyeljük.
Amugy én nemláttam még magyar szerveren csítert.. lehet bennem van a hiba?
hát te mert én csináltam már 90-15 öt is 😊
Ezt a stílust meg hagyjuk meg másik topikba jó?
Ezt a stílust meg hagyjuk meg másik topikba jó?
"Na figyelj kocsog gyerek,"
Hmm... szerintem meg játék helyett spurizz az iskolapadba egy kis kultúrált viselkedést felvenni. Bár lehet, hogy késõ.
A fragjaiddel meg töröld ki a kis popsidat, nem jöttél még rá, hogy akik hosszú ideje játszanak a neten leszarják a frageket?
Ez nem arról szól, hogy mennyire fasza gyerek vagyok hanem, hogy jól szórakozzam.
A fasza gyerek az az, aki lemegy a sarki kricsmibe és tökön rúgja a legnagyobb kancigányt.
Hmm... szerintem meg játék helyett spurizz az iskolapadba egy kis kultúrált viselkedést felvenni. Bár lehet, hogy késõ.
A fragjaiddel meg töröld ki a kis popsidat, nem jöttél még rá, hogy akik hosszú ideje játszanak a neten leszarják a frageket?
Ez nem arról szól, hogy mennyire fasza gyerek vagyok hanem, hogy jól szórakozzam.
A fasza gyerek az az, aki lemegy a sarki kricsmibe és tökön rúgja a legnagyobb kancigányt.
Aki arra vetemedne, hogy tetszik annyira a játék neki, hogy eredetivel akarjon játszani:
Mátol a CORA-kban 9990Ft. Uff
Mátol a CORA-kban 9990Ft. Uff
http://deathfellows.hu/
Szerintem felesleges annyi cheatert kiabállni, nincs itt annyi csaló mint anno a CS-ben. + mivel itt kevesebb a zárt teres pálya simán le lehet vadászni õket.
én is szemét dolognak tartom a cheat-et,tartózkodok is bármiféle ismeretet szerezni a csalásokról,de amint hallom a célkeresztnélküliség új, lenyomozhatatlan "cheat"-et vezethet be..
A sebesség jó így, a gránátokat korlátozni kéne valóban, fõleg a kastélyos pályán volt élég idegesítõ.
De összeségében nagyon klassz így a játék.
A célkeresztet vissza ne rakjátok, mert a sok kis majom majd megint célzás nélkül ugra-bugrálva John Wayne-esen csípõbõl lövöldözik.
De összeségében nagyon klassz így a játék.
A célkeresztet vissza ne rakjátok, mert a sok kis majom majd megint célzás nélkül ugra-bugrálva John Wayne-esen csípõbõl lövöldözik.
Csöppet lassúnak tûnt a mozgás, de lehet, hogy csak mert megszoktam az eredetit.
én ma próbáltam ki ezt a szervert, és nagyon tuti... tiszta jó, elõször kicsit fura volt, hogy nincs célkereszt, de gyorsan megszoktam 😊
->> ^1C^7o^2D^7.gportal.hu .:TDM:. (PRM) <<-|58ms|195.56.172.187:28960
Az a PRM vagy milyen realmod nagyon jo!!! Iszonyat feelinges celkeresyt nelkul!!!!
töröld le, és generál újat
Clancode
Tört szerverek
193.225.82.94:28960 SD
193.225.82.94:28961 WAR ez nem public 😊
193.225.82.94:28962 TDM
Tört szerverek
193.225.82.94:28960 SD
193.225.82.94:28961 WAR ez nem public 😊
193.225.82.94:28962 TDM
vki lenne olyan szíves és elküldené nekem a cod\main\config_mp.cfg file-t az emilemre? átírta egy kedves szerver, és nincs nálam a cd..thx elõre is!
(vagy leírná vki hogy mit írt át pontosan?)
(vagy leírná vki hogy mit írt át pontosan?)
Egyáltalán nem bonyolult, csak ha az ember elõre tudja akkor nem lepõdik meg.
Bazze....
Bazze....
Bocs, seta nélkül
Próbáld meg beirni a konzolba: seta cg_drawCrosshair "1" .
Most 0 az értéke, csak nem értem hogy egy szerver hogy állítja át az én gépemen is
Most 0 az értéke, csak nem értem hogy egy szerver hogy állítja át az én gépemen is

játszottam a célkereszt nélküli magyar szervereken. azóta nincs célkereszt semelyik szerveren se. mit tehetnék ez ügyben? reinstallon kívül..plz hlp!
köszi, mkipróbáltam, müxik. Bátran ajánlom mindenkinek én is