Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0ppika

http://epica.nl

0ppika
Van egy ingyenes multi verzió, assze a gamestar oldaláról letölthetõ, de nagyon gagyi ehhez képest.

Dietrich
hehe klipp sztár lettem!

Amúgy meg egy szemét csíter volt az a. nevû

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ricsi1
leszedtem a régi wolfeinsteint...ká r,hoyg abban nincs multi

Dietrich
😊)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

wEEn
Azért ne túl sokáig, mert hiányolni fogom a beszólásaidat, amikor próbálod nevelni a TK-zókat 😊)

Dietrich
Az elöbb kicsit korábban volt. 😊
Meguntam a röntgen szemûeket, az anyázókat, a mindenféle ákombákom beírókat..asszem hanyagolom a multit.......holnapig 😊

Dietrich
Mi tart vissza tõle? 😊

Elõbb HQ-ban találkoztunk egy igen érdekes emberrel.A videót ajánlott végignézni,mert ami az elején történik,az még talán megmagyarázható,de a végére igencsak megvadul a "pont"...

A halálos pont

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Herold
Ez relatív, hogy kinek mi a szar, én meg mondhatnám hogy a Powcamp, de nem mondom.

Herold
Éppenséggel most már ki lehetne moderálni...

0ppika
Ja, feltehetõleg az 1.3-as patchben már benne lesz!

Pontosan Mi ez a Punkbuster? csalás ellenes progi?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

1.2 patch leteszi alulra sztem
nekem kezdettõl fogva 1.2 és kezdettõl fogva lent ban

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

0ppika
Jól van Ween, igazad van, de ez kurva@ idegesítõ volt.
Jöjjön már a Punkblaster!!!

Bandew
Hát azt tom, hogy felraktam a magyarítást és az 1.2 (asszem) multi patcht. Ezekkel probáld.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ReTeK
ok, de mi a titka ?

Bandew
Amúgy most nyomtam végig a singlet (a multi miatt egy kicsit hanyagoltam).
Az uccsó pálya nagyon durva!!!
A végén a téren akkora volt a káosz, hogy nem is néztem semerre, csak futottam, hogy minél elõbb kijussak ebbõl a rémálomból.
Minden elismerésem a készítõknek.

Amúgy Pavlov iszonyat kemény volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Nekem is alul van.

wEEn
Sziasztok! Na van valami jó ki csiter-téma? Rég volt már róla szó...

0ppika
Full bénán csalt. De sajnálom hogy elb@sztam, lehet még most is ottvan az OBI-n.

Punker
akkor azért kellett neki a wallhack 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hohohóóóó álljunk meg at testel,azzal a gyerekkel én játszottam tegnap és iszonyat béna volt akkor még

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Elkövettem egy nagy hibát
Sikerült felvennem egy csalót, de nem tudtam hogy kell fájlnevet is írni a record elindításakor. Szépen felvette demo0000 néven, majd a következõ mapon is akartam venni, de felülírta a fáljt 😞((
Rögtön kiszúrtam a wallhack-et. Falon át szépen becéloz és kihajol. A végén már rákérdeztem hogy miért kell csalni, meglepõdve kérdi hogy milyen csalásról van szó! Mondom, kis wallhack? Erre: Mi az a wallhack 😊))
Dumpfisch néven játszik az OBI-n, elõször nem akart válaszonli semmire, mintha nem magyar lenne, piros-sárga-kék volt a neve.

tmk

aha...hát,persze...hihető volt

Dietrich
Vannak sajna ilyenek is...miattuk bosszankodom a legtöbbet.
Na megyek hentelni. 😊

Engem nem zavar. Nekem "megölted..." van, és ott lent szépen elbúvik a remaining time felett...

Aztat hívom kempelésnek, ha csak saját célból pár tetves fregért képes leszarni a csapatot, és rothadni valamelyik sarokban/valahol.

ReTeK
ReTeK
te biztos nem szoktál célozni

Hát az tényleg idegesitõ!Bamentem valahova,erre volt ott valaki aki minden frag után kiirta hogy "headshot by mittudoménki" /persze nem ez volt a neve csak már nem emlékszem.../Arrol nem is beszélve hogy szinte mindig headshot volt...
Mondjuk nem mondom hogy csalt,mert néztem egy darabig spect-ben,de nem tudtam egyértelmûen kiszúrni.Ha csalt is elég profin csinálta.De az örökös szöveg az igen zavaró volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dietrich
Dehogynem...valamelyik mod asszem dem szerveren van hogy telexarja feliratokkal a képet és az én 15" monitorommal keresem csak a betûk közt az ellent.

Bandew
Engem nem szokott zavarni.

ReTeK
a "You killed ..." felirat titeket nem zavar ?
megy az eksön miközben elõugrik hatalmas betûkkel, és eltakarja az soron köv. áldozatom, ezt is nyugodtan el lehetne tüntetni vagy a betûméretet kissebbre venni valahogy.
Van erre konzol parancs ?

Dietrich
ok.

Dietrich
Arra jó valóban de mikor tényleg az anyázások meg színes xarok mennek csak a figyelmem veszi el..

Kaszi46
cg_chattime 0

*Posse*T.W.D*

zaki
isten hozott, majd vmelyik szerveren találkozunk

Bandew
-- S&D Public Server

Bandew
Én azért nem akarom kikapcsolni, mert néha megbeszélünk taktikákat a csapattal.

Dietrich
Engem is érdekelne hogy lehet azt a chat részt likvidálni..hogy maradjunk meg a háborús szakkifejezéseknél. 😊

Sztem egyik pálya sem szar. Na jó, Hurtgen gáz, ha nagyon töketlenek az amcsik.

Egyébként mintha lett volna már szó róla, a chat-et ki lehet valahogy kapcsolni a játékban? Annyira nem vagyok kíváncsi a csiterezésre, meg a "hány éves vagy" szövegekre. Ráadásul a legújabb divat: be bindelnek elõre vmi színes-szagos hülye szöveget az emberek, és minden frag után azzal floodolják tele a képernyõt... No comment.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Dietrich
Ma már ha valakit lecsítereznek és tiszta eszközökkel játszik az voltaképpen jót jelent. 😊
Ez melyik mód/szerver?

Amúgy a lexarabb pálya szerintem a Hurtgen 😊

Pupcika
hi all
csak annyi, hogy tegnap felraktam a gámát és zsíííííííííííír multiban 😄DDDDDDDDDDDD
mostantól én is nyomom 😄

Bandew
Ecsém ma lecsítereztek (ezt valahol bóknak veszem ). Amint betettem a lábam, egybõl nagybetûkkel látom, hogy "ITT VAN A CSALÓ ANDRELF". Dobtam egy hátast.
Aztán meg beszóltak, hogy f@szé kempelek. Hát öcsém a jobb oldalon csak én maradtam, valakinek védenie kellett, nem? Aztán amikor már csak én éltem, alindúltam a bombát lerakni, úgy, hogy volt 6 ellen a pályán. Persze hajolva mentem, hogy ne csapjak zajt, ami miatt lassab voltam, és a végén lelõttek. Akkor lettem leugatva.
Meg az a nagy anyázás, ami ott folyik! Ha valaki meghal, egybõl elkezdi anyázni a gyilkosát, meg sír, hogy de sz@r ez a pálya (sztem csak a rocket sz@r).
Na mindegy. Azért vannak szép percek is, hogy csapatorientált játékosokkal vagy.

Dietrich
Hú ezt most nem vágom. Mit talált ki?
Én csináltam a demot és mikor Batu lefaszozta a TK-t amiatt lett a demo neve az. 😊

ReTeK
ezt csak kitalálta

Dietrich
a demo neve: fasz.dm_2

Dietrich
Hihi ritka pillanatok egyike. 😊

zaki
kicsit finomabban 😛