Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
gondolom volt ott egy cím ami már nem jelenik meg...szerencsére.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Igee! Meg a kempereket is utáljuk!"

óvatosan ezzel! 😊
A védõnek ez a feladata de ha valaki támadó na annak nem kéne kemperkednie.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ReTeK
???

zaki
nagyon vicces vagy hülyegyerek

Herold
Baszd szájba a jó kurva anyád te köcsög!

Herold
Éppen ellenkezõleg, asszem 1. vagy 2. lettél.

ReTeK
konzol:
/demo demoneve

Igee! Meg a kempereket is utáljuk! Mondjuk most viccse volt, railyardon nyomtam Zsombival úgy hogy 2en voltunk össz-vissz, én tettem a bombát, és olyan helyekrõl lõttem le ahonnan sose gondolta volna...bebújtam a vonat alá meg ilyenek...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Hogy kell ezt a demot lejatszani?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

DrBigSlingShot
sziasztok

Élni vagy égni???!

rezsofiz
LoL. hát nem hulyenek nezik az embert... 😞
csíter paraszt gecik

sazl : c

0ppika
Yo reggelt!

http://epica.nl

ReTeK
lehet DEM -re nem olyan jó

Dietrich
Nekem nem. 😊

Dietrich
Miért uccsó lettem? 😊
Én szeretem azt a pályát.

Herold
Pilu! A DEM szerveren miért nincs Hurtgen? Nekem hiányzik!

Herold
Látom Dietrich, fekszik neked a Powcamp

wEEn
Köszi OBI-ék. Jó vót, fasza vót. Máris elloptunk néhány ötletet 😊

ui: csak az a baj, h eddig sem levõ önbizalmunkat még mélyebbre tapostátok 😞

Pilu OBI
Letöltött cuccok csak akkor fognak mûködni, ha a szerverre is fel van telepítve.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Cyrus88
Csá.Letõltöttem a swastikás iránytût, de nem müxik.Tudna vki segíteni?

Dietrich
Kipróbáltam a demo felvételt és csak most néztem meg. Akkora TK van benne mint...na nem mondom mekkora. 😊
Nem csíter dolog de érdemes megnézni. Fõleg a reagálást rá érdemes néznio, fekszik ugyanúgy utána mintha mi sem történt volna. 😊
killk ide mentés másként

www.callofduty.hu ott meg szerverek.

És ti hol vagytok tagok?

HuAn82
Most az a rész fog jönni, hogy olvass vissza?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

grebber
Na elkezdtem vele nyomni!
Hangulatos!

Neten szeretnék nyomni vele!
Van olyan szerver ami nem kér serialt?
Ha igen akkor légyszi irjatok be párat!!

Next PC upgrade: 2022

Dietrich
nem

egen

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
én nem

Ti klántagok vagytok vhol? (Pilunak nem szól😄)

zaki
ott én is 😊

Dietrich
Ezt letudta valaki szedni?

Dietrich
Jászd a leggyengébb fokozaton és akkor hamar végzel. 😊)

Dietrich
Rád való tekintettel csak. 😊))))

Amúgy végre sikerült felvenni demora egy csítert. 😄DDD

wEEn
hmmm... Most már tényleg szakitok idõt a single-re, mert fogalmam sincs h mirõl beszéltek

wEEn
Köszi Dietrich 😊

0ppika
Nekem tetszett a gát is, kicsit tényleg unalmas volt. Ott egy darabig (amíg volt golyó) piszollyal nyomtam

Dietrich
LOL

Dietrich
Nem fogom leírni még1x már megtörtént.

ricsi1
én is szeretlek

ricsi1
de amikor megnézem a ASE-ban akkor nem az írja!
köszi!(akkor hagyom,had tölltse!)

gátast énis rühelletem,pavlov meg tényleg iszonyat húzós volt,de ha ügyeskedett az ember könyen meglehetett csinálni,bár ígyis volt olyan hogy akkor mentettem el amikor pont készülnek lelõni,szal sokszor "téptem" a hajamat 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
azért a pavlov házban nem volt egyszerû túlélni azt az 5 percet

zaki
én egyszer nyomtam vele 3-4 órát, majd másnak olyan 1,5-2-t, é a végéhez is értem. mindenhol tetszett a játék, de a gátnál iszonyat unalmas volt a játék, az a rész nagyon nem tetszett

0ppika
Most fejeztem be veteranon a single playert, hát nagyon gyenge volt és rövid, nem is emlékeztem hogy ennyire. Veteranon csak annyi van hogy két lövéstõl meghalok, de az ellen nagyon béna és kevéstõl meghal. 5 nap alatt végigvittem napi 1-1,5 óra játszással. A MOHAA sokkal nehezebb és hosszabb volt, emléxem az alapot harmadik játszásra hardon 4 egész nap alatt tudtam kijátszani.

0ppika
Ha elfoglalod az ellenséges rádiót akkor megsemmisül, vagy max 4,5 percig lehet egy csapatnál egyhelyben a rádió.

Herold
A HQ mod esetében milyen esetben kell a rádiót megsemmisíteni?

Pilu OBI
Töltöd le a pályát.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

nagyon metál az a kiel map azt ajánlom mindenkinek!!!!

zaki
bazze, te miket kérdezel? játssz inkább 😊

ricsi1
nem páyla azt tudom