Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak elõtte ne felejtsd el beirni az IDDQD-t :-))))

Herold
Lehet. Talán próbáld beírni a konzolba: FLY

Vagy alkalmazd a jó öreg Doomos módszert (bár lehet hogy némely korosztály nem ismeri a Doomot): rakétavetõvel a lábad elé lõsz, és a robbanás felrepít oda ahova nem tudsz eljutni ugrással.

(De aztán ne engem szidjál...)

zaki
akkor tedd vissza, ami azelõtt volt 😊

Bandew
Wazz! Felraktam a 56.56-os detonatort, és most egy idõ után (kb. 5 perc) el kezd akadni a CoD mint az állat.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

wEEn
Nem. Tisztán emléxem h aznap nem voltam beb@szva!
Vagy csit van a dologban?

Pano
nem tudja valaki, hogy a cod sp introja alatt játszodó zenét honnan lehetne letölteni? Ugyanis marhán tetszik, de sehol nem találom (se DC-n, sem google keresõben stb). aki tudna segíteni pls jelentkezzen itt, vagy MSN-en([email protected]), thenksz á lott

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Herold
Nem lehet, hogy elõtte kicsit sokat ittál, és fejjel lefelé nézted a monitort?

ranGer2
vagy most mi van?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
jajajjj van egy olyan érzésem hogy te nemtod ki az a Tovi

wEEn
Dawnville. A rácsos kapu, ami félig nyitott állapotban van, fölötte meg boltiv. Hogy a francba lehet oda feljutni? Mert a múltkor publicon 2 tagot is láttam aki ott táncolt a tetején, de ma kb. 1 óra hosszát próbáltam ugrálgatni, de nemtok odajutni. Ötlet?

Most döntsük el, ki ûzi ezt a gyakorlatban, Te vagy én????

most döntsük el Te jársz közbiztonsági gimibe vagy én? 😄DDDDDDDDDDDDDD

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

0ppika
Közveszéllyel való fenyegetésért súlyos büntetés jár!!!

http://epica.nl

Bandew
Fúúú...
Én is azt hittem komoly. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

csak vicc vóóóóót 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

rezsofiz

sazl : c

ricsi1
na a tököm kivan.az f2k-n 26/34 en vannak és"a server tökög van..."

0ppika

csak nehogy holnap a buszon az öledbe pottyanjon egy gránát

Forrest Tomee
A területszerzés pontosan így megy már a HL DoD módjában évek óta. A BF más.

0ppika
Ha van hely akkor OBI!

rendben hova menjek? 😊

0ppika
Gyere, majd én lõdözlek!

bakter az szaaaar 😞
pont tennap juttot eszembe hogy ezzel a Dietrich nevû emberrel már régen lõdöztük egymást...

ricsi1
a BF el nem tudtam játszani

Dietrich
Hi.

Sajna az alaplapom ment tönkre (Abit BH-6 1.1)így sokáig nem leszek a neten, mert új P4-es konfigot kell összeraknom az meg idõbe telik a lóvé miatt. Addig is bírjátok ki nélkülem.
bye.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dichter
Valószínüleg azért írja, mert állandóan van 3-4 ember, akik már vagy 1 órája connectálnak. Ez azért van, mert hagyják a CoD-dal letöltetni a mod mintegy 30 megáját, 4 kB/sec sebességgel. És ez nem egy rövid idõ

Dichter
Nem, a DEM-hez nincs köze. Most így 3-4 óra játék után, az egyik klántársam nagyon ügyesen a BF 1942-höz hasonlította. És tényleg olyan. Adott pontokat kell elfoglalni adott számú (nagy létszámnál 2) emberrel. Amelyik csapat megszerezte az összes pontot, az nyer.

Dichter
Nem írtam mailt, már meg sem próbálkoztam vele. Inkább megkerestem Blackshadow-t, és õ rakta fel. Thx Bs

Herold
Ma láttam a hírek között, ezexerint reagáltak a méledre.

Herold
A CoD egy idõ után elmebetegséget okoz???

Több külföldi TDM szerveren voltam, ahol nagyüzemben folyt a teamkiller tevékenység. Mindenkinek mínuszban volt a fragja, volt akinek 3 számjegyû volt. Mindenki csak csapattagra lõtt. Minden spawnpointon állt valaki csak ezért.

Pupcika
eddig a sof2 ben láttam a legjob és áttekinthetõbb megoldást a frag és a cselekedetek elkülönítésére.
külön frg, külön pont külön % a teljesítményrõl és a tk is fel van tüntetve 😄
itt is így kellene

Na az pozitiv,mert HQ ebben az egyben van elszúrva,hogy a rádióra irányuló tevékenységet semmivel sem dijazza.
Ez a plust frag jó,de igazábol ezt valahogy külön kéne számontartani.Na ha a Far Cry levonszolta magát,éjjel én is leszedem a mod-ot.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ricsi1
ez nem DEM típus?

tmk
Tetszik a mod, remélem minnél többen megtanulják mi a lényeg és akkor klafa lesz.
Jók a hangok, az új német fegyver is, bár szokatlan még.
Viszont dawnville nagyon el lett rontva, nem tetszik.

Én csak felraktam ahova fel akarta rakni magát, aztán elinditva a multit, a mod menübõl kiválasztottam ezt a modot és már ment is. Bár hiába raktam be favourites közé, nem látja, igy hát maradt a /connect ip parancs.

Nem tom hogy tudjátok-e,de ha megszerzi valaki a célpontot akkor az illetõ 3 fraget kap érte. Végre egy mod, ahol ezt is dijjazzák és nem csak a buta hentet 😄

aha...hát,persze...hihető volt

ricsi1
õõõõõ
21/26 de azt írja,hogy tökig von

Dichter
Van, 10 mp, de lehet h. feljebb lesz állítva.

Dichter
Letöltöd az exe-t, és abba a könyvtárba kell setupolni, ahol a CoD is van.

Pano
jah, és próbáltam kiszedni pk3-akból, de ott csak a codtheme és a fõmenü zenéje van meg.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
izzéé, hali. Újra itt 😊

Lenne egy kérdésem -mint mindig 😄-: nem tudja valaki, hogy a cod sp introja alatt játszodó zenét honnan lehetne letölteni? Ugyanis marhán tetszik, de sehol nem találom (se DC-n, sem google keresõben stb). aki tudna segíteni pls jelentkezzen itt, vagy MSN-en([email protected]), thenksz á lott

Pano

na mivan nem intettél be reggel 😄DDD

Na máris tetszetõs a dolog,HQ mod eddig a kedvencem,ugyhogy könnyen lehet kiprobálom majd hamarossan.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ubi
még jó hogy nem basszta szét az alap gémet, többi servert látja, megy is
Gfreiter
Na ez az, amiért az új modoknál mindig elõbb megvárom, amíg mindenki elsírja a bánatát, és csak utána teszem fel 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

ubi
hogy csatlakozol a serverre??? feltettem, elinditottam cod-ot, ip-cimet is beirtam, de ez az új mod sehol.
0ppika
Elvileg.

Serpa
héten jön az újabb patch (benne a 2 új MP pálya), igaz ?

Respann van?

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!