Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy alkalmazd a jó öreg Doomos módszert
(bár lehet hogy némely korosztály nem ismeri a Doomot): rakétavetõvel a lábad elé lõsz, és a robbanás felrepít oda ahova nem tudsz eljutni ugrással.
(De aztán ne engem szidjál...)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Én is azt hittem komoly. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

pont tennap juttot eszembe hogy ezzel a Dietrich nevû emberrel már régen lõdöztük egymást...
Sajna az alaplapom ment tönkre (Abit BH-6 1.1)így sokáig nem leszek a neten, mert új P4-es konfigot kell összeraknom az meg idõbe telik a lóvé miatt. Addig is bírjátok ki nélkülem.
bye.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Több külföldi TDM szerveren voltam, ahol nagyüzemben folyt a teamkiller tevékenység. Mindenkinek mínuszban volt a fragja, volt akinek 3 számjegyû volt. Mindenki csak csapattagra lõtt. Minden spawnpointon állt valaki csak ezért.
külön frg, külön pont külön % a teljesítményrõl és a tk is fel van tüntetve 😄
itt is így kellene
Ez a plust frag jó,de igazábol ezt valahogy külön kéne számontartani.Na ha a Far Cry levonszolta magát,éjjel én is leszedem a mod-ot.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Jók a hangok, az új német fegyver is, bár szokatlan még.
Viszont dawnville nagyon el lett rontva, nem tetszik.
Én csak felraktam ahova fel akarta rakni magát, aztán elinditva a multit, a mod menübõl kiválasztottam ezt a modot és már ment is. Bár hiába raktam be favourites közé, nem látja, igy hát maradt a /connect ip parancs.
Nem tom hogy tudjátok-e,de ha megszerzi valaki a célpontot akkor az illetõ 3 fraget kap érte. Végre egy mod, ahol ezt is dijjazzák és nem csak a buta hentet 😄
aha...hát,persze...hihető volt
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenne egy kérdésem -mint mindig 😄-: nem tudja valaki, hogy a cod sp introja alatt játszodó zenét honnan lehetne letölteni? Ugyanis marhán tetszik, de sehol nem találom (se DC-n, sem google keresõben stb). aki tudna segíteni pls jelentkezzen itt, vagy MSN-en([email protected]), thenksz á lott
Pano
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!