Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
ez kene nekunk bizony 😊
egyebkent zaki nekem nagyon tetszik az uj logod,tok rulez.

sazl : c

zaki
Epic: Nem tûrjük a csalókat!

(kommentek: 11)

Egyre szimpatikusabb nekem az Epic (nem mintha eddig bármi bajom lett volna velük). Blizzard bácsi jó ötletét átvéve, akit Unreal Tournament 2004-ben csaláson kapnak az örökre elbúcsúzhat a cd kulcsától, hiszen az többet nem fog mûködni. Már meg is történt az elsõ bannolás, úgyhogy egy csíterrel kevesebb😊 Az ehhez a témához kapcsolódó topicban már publikálta is a belépõ képét az emberke. Így jár aki csalni akar... Még egy fontos dologra felhívták a figyelmünket: soha senkinek se add meg a CD kulcsodat, még ha azt mondja hogy a fejlesztõktõl van, akkor se. Bár szerintem ez egyértelmû, de jobb ha mindenki tud róla, mivel ilyen módszerekkel lopják el az eredeti CD-kulcsokat.

info: Gamestar

ezt olvastátok? na ilyen kellene nekünk is 😊 bár azt nem tudom, hogy aki másolt játékkal nyomja magyar szervereken, az sztem vissza tudna jönni játszani egy másik generált cd kulccsal

rezsofiz
most jottem le clancode-rol,akkora csalo volt ott. grrrrr.
nem mondom a nevet,meg nem rakok demot sem,mert ugyse az igazi neven jatszik. vesszenek a csalok!

sazl : c

0ppika

http://epica.nl

metálmackó roxxx!!! 😊)

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

MICIMACKO86
Nem micimacko' a hos 😄DDD

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

akik ugyeskedoket fognak,felvesznek irjak mar be a nevuket ha lehet,hogy szelesebb korben is tudhassuk.
mert sok a furcsasag mostanaban😞(

Malacka a Hos

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

MICIMACKO86
nem lehet valamit csinalni veluk...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

zaki
jaja, öröm olvasni a chat-et

MICIMACKO86
Bazzeg milyen abnormalis emberkek vanak a serveren 3 pályán keresztul csa kazt mend hogy any..,bu..,koc...,ge.. meg stb nah legyenek mar normalisak nem az õkorban vagyunk

wEEn
Ja! Tényleg nem rossz mod, bár a pályák grafikailag elmaradnak a megszokottaktól, a Dawnville meg kifejezetten nem tetszik h ilyen sárgás, vöröses színû minden!

ubi
ugye
KM
Jah! Benéztem én is, gyönyörû fogadtatás volt...

ubi
h'any'as nevu illetõt jó lenne kirakni végleg(dyn-ip ban) minden magyar serverrõl, elképesztõ a modora, nem idézek tõle, mohiklan hq-n volt ma
0ppika
Próbálkoztam, de nemsikerült 😞

Kiprobáltam ezt a Heat of Battle mod-ot.Nagyon jó,legalábbis nekem bejön.
Jók az új pályák,meg egész éredekes ahogy az alap pályákat átalakitották benne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

0ppika
Csak értelmesen!

zaki
majd a 7végén behozzuk 😊

0ppika
Ja

KM
Ennyire kihaltunk?

Gfreiter
Mostanáig játszotta, de asszonnyal talizok félkor, hazaviszem, és utána. De sokba fog ez neked kerülni 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

...Hát szervusz Te kicsi Géfrejti!! Gamma?

Gfreiter
Az én voltam, mert nem írtam át a neved 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Vagyok!

A tegnapi gamma elején meg amúgy 2db Grenzjager is volt.

.....dehát.....

GFREITI VAGY MÉG???

sõt énis tudom hogy nemcsítelsz!

amúgy az ilyen kis @&#@}!+"/^&@ is addig ütném amíg mozognának...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

na vége sulinak 😊

zaki
jóvanna

Gfreiter
De tényleg... 😊

zaki
tudjuk-tudjuk

Gfreiter
*nevemen*

Gfreiter
Elõször eléggé, de aztán átírtam a nevem Gfreiter Nr1.-re, szal utána elkotródott, de ki tudja, hogy használni fogja e máshol is a nevem... Szal Zaki, meg Grenzjager (bár õ nem nagyon van itt az SG-n), ti vagytok a tanúk, hogy nem szokásom sem csítelni, sem szemétkedni senkivel, szóval ha a nevemben valaki ilyet tesz, tudjátok, hogy nem én vagyok!

zaki
úú bazz, az igen.... gondolom elég pipa voltál

Gfreiter
Ja, és jó ötlet volna egy user reg, hogy ne lehessen akármilyen neveket felvenni!

Gfreiter
Szasztok! Tegnap gameltam picit, és egy hülye csíter gyerek (nem én mondtam rá!) felvette a nevem, vagyis Gfreiter néven játszott. Utólagos elnézést mindenkitõl, ha esteleg az én nevem megbántott volna valakit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnapi nap a Mohiklan szerveren fogtunk két ügyeskedõt. A demók elérhetõk lesznek a Mohiklan lapjáról. A Rowek nevût ajánlom majd mindenki figyelmébe.
na én lépek suliba,legyetek rosszak 😊

ehhhh,baromság. emberek vagyunk egyenlõre,miért ne beszélgethetnénk másról is? gyepesedjen be akinek ...

insp
: asszem abbahagyom a baromkodást, Far Cry-ban is kicsit sok volt az off

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

insp
A jómunkásemberek már csak ilyenek 😊

na,egyéb koránkelõ személyek? 😊
szerintem már Oppi is fennvan 😄D

én nemcsodálkoznék a helyedben ha sûrûn csuklanék egész nap 😄DDDDD

insp
hAJrÁ!

na most amíg mindenki alszik szétoffoloma topikot

amúgy nbekem is az van fent,de én nemvettem volna észre hogy szaggatna a játék..

50. milliós kérdés...
öööööööööö, én?

jaaaaaj egyébként is iylen drááága jó embert mint az Oppi ki akarna bántani? 😊

Herold
Tied a pont, a csítekre már nem is emléxem!