Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Ha hasonlítani akarnám valamihez, aztmondanám, olyan mint a headquarters mod. Objectiveket kell elfoglalni. Az a team nyer, aki az összes obj.-t elfoglalta.

Ez idáig ok,de inkább szerintem arról irj valamit hogy mit is tartalmaz ez az új játékmód.Miben más,vagy mire hasonlit,egyszóval mi a lényege.
Mert lehet hogy én vagyok a tudatlan,de eddig annyit tudok errõl a HoB modról,hogy az ASE egyszer felajánlotta hogy letölthetõ,aztán kész...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Dichter
Húúúh. De rég nem olvasgatta, és írtam ide semmit. Biztos nagyon hiányoztamElõször is Mindenkinek. Lehet hogy kicsit offtopic leszek, de sajnos a www.callofduty.hu soha nem reagál a mailjeimre, vagy lehet h. csak én küldöm rossz helyre, rossz embernek. Amiért ide jöttem, hogy reklámozzam 1 kicsit az új serverünket, remélem nem bánt senkit. Különben is minek annyit foglalkozni a csíterekkel?? Szerintem ezt is külön élvezik, hogy itt írogat róluk mindenki, és azt találgatjuk, ki lehet csíter, és melyik klán csítel. Szal sztem a legjobb megoldás elmenni mellettük, ha nem foglalkozik vele senki, hogy õ 45-2 t csinált publicon, akkor lehet elgondolkozik, minek csítelni. Csíterekrõl ennyit szerettem volna mondani.

Szóval szerver. Az OLP klan elindította egy nem is olyan új mod-os szerverét. Páran talán már hallottatok a Heat of battle modról, de csak eredeti keyyel lehetett kipróbálni, külföldi szervereken. És most, csak itt, csak nektek 😛 Az OLP elhozta a Heat of Battle szervert: 82.141.128.117:28960 Hogy beléphessetek, le kell tölteni és installálni a HoB modot. (ez a mod semmiben nem befolyásolja a többi más modot: S&D, TDM, stb..) Ez az új mod rengeteg újdonságot tartalmaz. Csak 1-2-t említek:
- Új pályák
- Új játékmód
- Új fegyverszkinek, és hangok
- Egy teljesen új német fegyver
- Radikálisan új sniperscope
- Új emberszkinek
és még rengeteg más újdonság. (én még csak 1 órát játszottam rajta, szóval nekem is minden új 😄)
A mod inygyenesen letölthetõ INNEN

A mult héten lehet ugy gondolták hogy ettõl a héttõl számitott jövõhét...
De lehet hogy a cheaterek szabotálják a munkát...

Gfreiter
Csak egy kicsit...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty

Gfreiter
Megyek...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Huhh... nem érek rá 😞

múlt héten mondták hogy jõvõhét nem?

A Code tom hogy nem csittel meg az OBI sem.
Mert ti nagyon régen vagytok egy klánban és eszetekbe se jutna csitelni (remélem 😛 )
De a volt xDK|Duglipaff az most csinált egy klánt a "Soldier"-t és készült most róla egy democska amin eléggé kivehetõ a csitt.

zaki
jó az, csak jöjjön. gyere multizni

Gfreiter
Jövõ héten 😊

zaki
emberek a patch elvileg e héten jön, vagy lehet, hogy csak a jövõ 7en?

magus
Azért a klános emberek nem mindig... Szal most voltam OBI-n, csinaltam egy 19-3-at, es nem cheateltem. Es klanban vagyok. Nem olyan lehetetlen, fugg a kozegtol, ha progamerek kozott vagy akkor mar nem tudod megcsinalni. Es mondjuk gaz volt, mert kimentem kajat csinalni, kibaszott inactivity miatt, es mikor visszaakartam menn iinvalid pk3. paraztam, hogy mi a fene nem modositottam semmit, 1 hete nem is jatszottam, aztan mikor bejutottam mondtak hogy ez ennel a szervernel szokott lenni. Amugy van jo sok cheater, de poen, klantarsak mar vagy 30 demot osszegyujtottek roluk😊

Uristen, ez milyen már?Hát no comment

Ha nem érne sokat nem lenne annyi játékban.
Meg ami megy publicon az szörnyû, klános emberek csitelnek..pff.
És a klánja meg persze mellé áll.
Nemhogy szónélkül kibasznák.
Hát én azért várom a PB-t nagyon.

Mighty
Pénzért árulják a személyre szabott cheateket. Idõvel ezeket is szûri a PB, csak nehezebb megtalálni...

privat hack??? Ezt kifejtened bovebben?

Egyebkent eleg sok mindent olvastam a PB-rol, akar a hivatalos IW forumon is, es sokak szerint nem fog sokat erni.

f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu

Hát hogy a csalástól hogy lesz jobb azt nem tudom./mármint játéktudásilag/
Merthogy az éles játék közbeni taktikákat igy nem tanulja meg,az biztos.
Ha meg célozni akar jobban megtanulni jobban járna /meg mi is/ ha egy DM/TDM szerverre menne,persze oda is csalás nélkül.
Ebben egy a lényeg,hogy ha nem szurják ki,akkor játszhatja az agyát a kitûnõ statisztikájára,illetve az a nevetséges kis öröme hogy más tisztességes player játékát elb...a,amin õ esetleg otthon kajánul röhigcsél.

Mighty
Cheaterekrõl:

"Olvasgattam, cheat forumokat és azt írják, h õk azt élvezik, ha nyafognak globalba, h "Fooking cheater", meg "WTF??".
Meg h ez teljesen más játékélmény (én lehetek rambó) és legit játék közben is sokkal jobbak lesznek. (szerintük)
Van akiknek létezik 1 60 honoros legit acc-ja pl TWLre
és 5-10 cheater acc.

Engem személy szerint nem érdekelnek a cheaterek. Ha már nagyon idegesítóen nyomulnak, akkor inkább keresek másik szervert.
Flame-elni felesleges leállni, mert ugyis csak erre várnak, te meg szívinfarktust kapsz 😊

Az elvileg észlelhetetlen (igaz PB ScreenShotot még nem nagyon tudják kivédeni) "privát" hackek 30-50$-ba kerülnek.

A legtöbbjük meg utálja a "Honor whore"-okat 😊

na ennyi mára a "Mit kell tudni pattanásos Ödönkékrõl" c. elõadásnak.. 😊"

Ez az AA topicban olvasható. Mi annyival vagyunk szerencsésebb helyzetben, hogy a cheatoldalakat tudjuk jelenteni az Evenbalance-nak (PB készítõi) és õk a következõ frissítésben azokat kiszûrik.

Bandew
Baszdki arra emlékszem!!!
Én is áldozata voltam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
neeem, ott csak 10 kör van, gondolom landoron nyomta

A 14 körös Landoron jó sok lammával meg lehet csinálni, bár tényleg kell hozzá mák. Oroszként berongyolsz mindig ha jól spawnolsz, németként meg puskával kempelsz baloldalt. Harboron nekem is volt már négyes killem egy darab gránáttal 😄D

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Jaja. Tiszta mák volt és úgy 30+ player.

Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!

Bandew
43:11???
S&D-n?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ja és lecsítereznini valakit sosem szabad, hacsak nem vagy 100 százalékig biztos a dolgodban, különben ez a legnagyobb dicséret az ellennnek, ha nem csíter. Csítert ölni meg külön öröm, képzelem hogyan bosszankodik a monitor elõtt a gyerek, hogy csítelek vazz mégis szétszivatnak, öngyilkos leszek.

Tegnap 43:11 statom volt Harboron. Volt olyan, hogy egy PPSH tárral 6 németet öltem, amikor eljutottam a felsõ szintre, ahol KAR-al kempelnek. Egész egyszerûen minden bejött, amit csináltam. Ez pl. mák, nem csít.

ja szerveren már láttam játszani...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

HuAn82
Sky Net nevû emberkét ismer itt valaki?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ezt is veheted komolyan sztem... nem vettem észre hogy fun lenne.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

értlek..jó lenne ha maradnál....

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

en meg maradok egy ideig de ha minden igaz sikerul egy jobb klanba beszervezni magam nalam ez sose volt komoly ez fun klannak indult az is ha lejar a buntetesem tolom a gamet majd komolyan es akkor esetleg mehetek a regi haverok utan!remelem ertesz bence

mehetek is a túróba a KamaZból... Rezsofiz és Blackwolf miatt mentem , de õk most elmennek...

zaki
fasza

zaki
ja.

avassuk föl a logot...

Eper a gyári mapok térképeire gondolt, amik magasból készültek

Eper
kicsitt bõvebben ? 😊

Nem értek a lovakhoz

ricsi1
?térképek a www.cod. hun is vannak.

ricsi1
@dam?hmm...én nem hallottam tõle ilyent,de tény ,hogy nem egy összekapott klán..mindent én ügyezek(máramit kell..(Warok))de akkor meg õ nem ér rá...

Eper
Nem tudja valaki honnan lehetne leszedni a COD mapok térképeit amik spectatorból lettek fotozva?

Nem értek a lovakhoz

zaki
ricsi az 1ik klánodtáraddal kicsit összeszalkoztam valamelyik nap. elég szép dolgokat írkált be a chatbe, mondom neki már ilyen kultúrál emberek is lehetnek klántagok? asszonnya, hogy enyém a klán te alma. na mondom gratula, érdekes klán lehet, ha ilyen a góréjuk. mondom nyomjá má egy tab-ot pls, tényleg milyen alma vagyok (2-6-ra állt, én meg 6-3-ra kb asszem). akkó még jött a kemper duma, a kedvencem. na mind1, otthagytam a szervert a francba, nem idegeítettem tovább magamat a csávón

HuAn82
hmm..."codo logo"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ricsi1
kattins,fen arra a codo logora

ricsi1
magyaek gamelni

HuAn82
Hol hallottál(olvastál) errõl?

ricsi1
195.70.37.188:28962
ezt gondolom egy-kettten ismeritek,de nemigazán járkálnak oda emberek,úgyhoyg gondoltam beírom ,amúgy RSD

rgr 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

zaki
majd behozzuk