Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert lehet hogy én vagyok a tudatlan,de eddig annyit tudok errõl a HoB modról,hogy az ASE egyszer felajánlotta hogy letölthetõ,aztán kész...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elõször is
Mindenkinek. Lehet hogy kicsit offtopic leszek, de sajnos a www.callofduty.hu soha nem reagál a mailjeimre, vagy lehet h. csak én küldöm rossz helyre, rossz embernek. Amiért ide jöttem, hogy reklámozzam 1 kicsit az új serverünket, remélem nem bánt senkit. Különben is minek annyit foglalkozni a csíterekkel?? Szerintem ezt is külön élvezik, hogy itt írogat róluk mindenki, és azt találgatjuk, ki lehet csíter, és melyik klán csítel. Szal sztem a legjobb megoldás elmenni mellettük, ha nem foglalkozik vele senki, hogy õ 45-2 t csinált publicon, akkor lehet elgondolkozik, minek csítelni. Csíterekrõl ennyit szerettem volna mondani.
Szóval szerver. Az OLP klan elindította egy nem is olyan új mod-os szerverét. Páran talán már hallottatok a Heat of battle modról, de csak eredeti keyyel lehetett kipróbálni, külföldi szervereken. És most, csak itt, csak nektek 😛 Az OLP elhozta a Heat of Battle szervert: 82.141.128.117:28960 Hogy beléphessetek, le kell tölteni és installálni a HoB modot. (ez a mod semmiben nem befolyásolja a többi más modot: S&D, TDM, stb..) Ez az új mod rengeteg újdonságot tartalmaz. Csak 1-2-t említek:
- Új pályák
- Új játékmód
- Új fegyverszkinek, és hangok
- Egy teljesen új német fegyver
- Radikálisan új sniperscope
- Új emberszkinek
és még rengeteg más újdonság. (én még csak 1 órát játszottam rajta, szóval nekem is minden új 😄)
A mod inygyenesen letölthetõ INNEN
De lehet hogy a cheaterek szabotálják a munkát...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Mert ti nagyon régen vagytok egy klánban és eszetekbe se jutna csitelni (remélem 😛 )
De a volt xDK|Duglipaff az most csinált egy klánt a "Soldier"-t és készült most róla egy democska amin eléggé kivehetõ a csitt.
Meg ami megy publicon az szörnyû, klános emberek csitelnek..pff.
És a klánja meg persze mellé áll.
Nemhogy szónélkül kibasznák.
Hát én azért várom a PB-t nagyon.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyebkent eleg sok mindent olvastam a PB-rol, akar a hivatalos IW forumon is, es sokak szerint nem fog sokat erni.
f2K S&D szerver IP: 195.70.37.188:28960 f2K ventri szerver IP: 195.70.37.188 port: 3784 CoD csalók adatbázisa: http://codcheaters.uw.hu
Merthogy az éles játék közbeni taktikákat igy nem tanulja meg,az biztos.
Ha meg célozni akar jobban megtanulni jobban járna /meg mi is/ ha egy DM/TDM szerverre menne,persze oda is csalás nélkül.
Ebben egy a lényeg,hogy ha nem szurják ki,akkor játszhatja az agyát a kitûnõ statisztikájára,illetve az a nevetséges kis öröme hogy más tisztességes player játékát elb...a,amin õ esetleg otthon kajánul röhigcsél.
"Olvasgattam, cheat forumokat és azt írják, h õk azt élvezik, ha nyafognak globalba, h "Fooking cheater", meg "WTF??".
Meg h ez teljesen más játékélmény (én lehetek rambó) és legit játék közben is sokkal jobbak lesznek. (szerintük)
Van akiknek létezik 1 60 honoros legit acc-ja pl TWLre
és 5-10 cheater acc.
Engem személy szerint nem érdekelnek a cheaterek. Ha már nagyon idegesítóen nyomulnak, akkor inkább keresek másik szervert.
Flame-elni felesleges leállni, mert ugyis csak erre várnak, te meg szívinfarktust kapsz 😊
Az elvileg észlelhetetlen (igaz PB ScreenShotot még nem nagyon tudják kivédeni) "privát" hackek 30-50$-ba kerülnek.
A legtöbbjük meg utálja a "Honor whore"-okat 😊
na ennyi mára a "Mit kell tudni pattanásos Ödönkékrõl" c. elõadásnak.. 😊"
Ez az AA topicban olvasható. Mi annyival vagyunk szerencsésebb helyzetben, hogy a cheatoldalakat tudjuk jelenteni az Evenbalance-nak (PB készítõi) és õk a következõ frissítésben azokat kiszûrik.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Én is áldozata voltam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Hungaropannonnépinemzetimagyar reppet!
S&D-n?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Nem értek a lovakhoz

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

ezt gondolom egy-kettten ismeritek,de nemigazán járkálnak oda emberek,úgyhoyg gondoltam beírom ,amúgy RSD
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"