Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
kiakasztotta a gépet?

Dietrich
sok csicsás szar egér és sehol se vagytok vele a staton ha én is hentelek..nem azért mert én vagyok jó..hanem mert ilyen buta egerem van ami nem él önálló életett ha úgy gondolja <#mf2><#nyes>
Logitech B58 Optical Wheel USB kemény 2,6K pénzért

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
el se jutottam hogy kipróbáljam..máris xp install volt nálam 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

G.I.JOE
Hogy témánál maradjak én üveg padot használok, az nem kopik. Corepad Magna.

Amiért viszont jöttem!!!
Nem tudom ismeritek-e a boodizm.net oldalt. Egy ideje jelszót kér. Regisztrálni nem lehet, jelszót ugye nem tudom, pedig tök jó cod-os dolgok voltak fent, többek közt a névszínezésben volt hasznos. Végül is nem sokból tartana megcsinálni egy ilyet, csak idõ hiányában inkább az övékét használnám. Nem tudjátok miért jett jelszavas és be lehet-e jutni valahogy? Köszke!

tobias88
Szerintem Magyarország 95%a másolt winfost használ, s szerinted csak a maradék 5% internetezik???😄
Serpa
RO nem jött be?

5 ezer egy egérééért???<#wow3> A mostani azthiszem 1300 volt. A4tech optikai, még vezetékes. Egérpad nélkül igaz. <#ravasz1>

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

laslandes
Én azt hallottam, hogy egy külön börtönkomplexumot építenek a "másoltvindóz" miatt elítélteknek...<#rinya><#shakehead><#sir>

tigeroo
150%

mindent figyelni fognak öcsikém, jobbha nem is csatlakozol a netre :S!
<#wow1>Tényleg?...nem is tudtam<#wow2>
Viccen kivûl kérdem, mert lesz netem(most nem otthonról netezek) pár napon belûl, és érdekelne, hogy lebukásveszélye van-e a másolt vindóznak.
Yossarian
isten ments! az törvénytelen!

Nieleen

CSá!Ti másolt vindózzal toljátok a netet?
Dietrich

John Cena
Nincs tapasztalat De atom jó az egerecske

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

trident
Ezzel van valakinek tapasztalata, lassan elkélne már egy új, de árérzékeny vagyok, 5 fölé nem szeretnék menni...

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

me and a monkey
Az én fegyverem.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
én ilyennel lövöldözök ...
igaz, néha megakad a golyó 😊 de ez teszi élvezetessé, "feel the power!"

trident
Nekem szürke egerem van, mindkét gombnál megkopva. Az egépad sötétkék. Nemsoká kellene újat venni, mert szegény kopott nemcsak a gombok helyén.<#idiota>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

PESFAN
Nekem A4Tech RFSOP-35A rádiós egerem van személyre szabott Manchester United egérpaddal kedvesem és én nevemmel díszítve!
Szülnapi ajándék haveroktól.
<#vigyor3>

Csak azért írtam mert mindenki írja.
Amúgy ajánlom mindenkinek nagyon jó egérke.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

HD JOHNNIE
nekem is razer CH-m van és sima csuklótámaszos szövetpadon faszán siklik... Nem hiszem, hogy le kéne cserélned az egret... inkább a padot kéne...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

tigeroo
nekem valami A4 Tech-es szar + egy zöld rajzfüzet hátoldala😄xD
Yossarian
ha már ennyire átmentünk egérpad topicba:
nekem egy steelpad 4D-m van kb 1,5 hónapja. Az egéren lecseréltem a talpakat ilyen teflon bigyuszokra, mégis kopik ez az istenverte pad. Ráadásul nem is az egér alatt, hanem ahol a kisujjam meg a gyûrûsujjam hozzáér. A finom oldalon egy részen lassan tükörfényesre kopik. Aszittem egy 5e Ft-os pad nem ennyire gagyi...

Nieleen

""For testing I used the Icemat 2nd Edition with a number of different mice, from my old Logitech Optical Wheel Mouse to a Microsoft Intellimouse Explorer 4.0 to my new Razer Copperhead laser mouse. Each performed very well with the Icemat and I experienced no skipping or any other degradations in mousing quality. Given how well made today's optical/laser sensors are, the mousing surface world is becoming less about accuracy (the accuracy of pads does not differ very much) and more about feel. This means the mouse pad market, above a baseline quality point, is more subjective than ever. So if you like the raspy sound of glass, the cool feel, and the increased friction it could be for you. If you want to save some money plastic is a good idea, and if you want all out smoothness, look for a metal pad, like the Ulti-Mat.""

Klikk

-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--

Serpa
bijja refreshelted?

Csirke 013
nekem mért szürkék a szerverek?
refresheltem meg minden
segíjjetek
az all seeing eyeba

In Flames and Star Wars forever!

nekem most razer copperheadem van...éshát nem jó rá. ki kell ábrándítsalak... a diamondback-re lennék kíváncsi (magma, plasma, stb) hogy azok hogy mennek rajta.

Nekem G5 van, ahoz mit ajánlassz?<#idiota>

Yossarian
aszonta, hogy hagyjuk 😛

Nieleen

Malakai
Bármilyen minõségibb, optikai/lézer. Egyes speckóbb, óriás egerek lehet kényelmetlenek rajta...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yossarian
ha te mondod, akkor biztos...

Nieleen

hagyjuk...

Serpa
az micsoda?

helló... az lenne a kérdésem hogy egy icemat 2.0-hoz milyen egeret ajánlotok? razer magma az jó lenne hozzá?

Csirke 013
hy !
ksöz csak egy baj van,letöröltem gondoltam hogy ha újra rakom jó lesz
de lindítom a telepítõt megkérdezi hogy europa vagy north america
akár melyikre megyek kiírja hogy nem tudja letölteni oszt kilépö a telepítõböl
mi lehet vele?
msn:[email protected]
nem tudnátok áõt küldeni a progi mappáját öszzetömörítve?
segíjjetek plíz

tigeroo
túl sok szûrõt állítottál be

(baloldalon a windows-intézõ szerû mappák)

szal a te szûrõbeállításaidra egy szervert sem talál (ami megfelelõ)

tigeroo
CtF hülyeség, beül a tankba a zászlóval osz' csók
Csirke 013
nézzétek a galériámban van pár kép

Csirke 013
ami a faqban van azt mindet ki próbáltam de semmi

Csirke 013
csõsztök! MOST ÍROK IDE ELÖSZÕR!
MI VAN AZ ÉN ALL SEEING EYEMMAL?
HA KERESEK SZERVERT MINDIG OTT KÍIRJA HOGY
578 servers filtered by modifiers
és nincs egyik játéknál egy szerver se ediig jó volt nemtom mi van vele!
segíjjetek lécca
a call of dutyban unkron a nevem<#banplz><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Yossarian
SD és HQ szerver van már kismillió. Az minek?
Nem az lett volna a lényeg, hogy nekünk is legyen egy szerverünk ahol májerkedhetünk. Ez volt az egyetlen DOM és CTF szerver.

Amúgy igen, az elsõ mappackkal ment is a szerver. Abban nem volt egy darab custom pálya sem...

Nieleen

Dietrich
nálam is az volt..elindult a letöltés de csak 50%-ig..

tigeroo
sztem a legnagyobb gond, hogy valaki connectel a szerverre, és amikor meglátja hogy downloadol inkább kilép (ahogy sokszor énis), alap mappack sztem elég lenne, S&D + HQ meg lehetne próbálni..:l
Dietrich
megpusztult a szerverrel egyetemben.<#schmoll2><#rinya><#mf2><#szomoru1><#wilting><#bdead>

No thx. Annyira nem vok jó játékos inkább csak szeretek játszani. Ez meg egy baráti társaságos LAN lesz.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

Lesz CoD1-es LAN is, ha érdekel😊
Ugyanezek vonatkoznak rá, csak április 8.-án lesz!

Hát én megyek COD LAN party-ra hétvégen bár tét és klán nélküli lesz<#hehe><#violent>

Lan kupa!!!!!!

Áprilisba ismét versenyeket hirdet az XterNet Internet&Game Club ÉRD-en!
5 fõs csapatok nevezését várjuk:
- Call of Duty,
- Call of Duty United Offensive és
- Counter Strike 1.6 -ban!
Termünkben 20 gép bérelhetõ amelyeknek a használata a verseny ideje alatt 500 Ft/db!
Gépeink 100Fps tudnak nyújtani 17”es monitorokkal! Logitech egér és billentyûzet, a4tech fülhallgató!
Amit biztosítani tudunk:
- Plusz helyek saját géppel érkezõknek,
- Ventrilo& Ts serverek!
- Szakmai segítségnyújtás
- Plusz játékszerverek gyakorlás célra!
Egyéb lehetõségek:
- Fali kivetítõn frag moviek megtekintése!
- Hûtött üdítõk és jégkrémek vásárlása
- Pizza és kész ételek rendelése
- Éjszakai szállás lehetõség 2500ft/fõ Horváth fogadóban
Rendezvény menete!
Elõlegként utaljatok 2000ftét/csapatonként.
erste bank:Bsz.:11600006-00000000-11613620
XterNet kft.
Megjegyzésként klánotok nevét írjátok be utaláskor!!!!!!!
Többit helyszínen kell!
Nevezés 1500ft/fõ!
Sorsolás útján való ellenfél és pályaválasztás!
3 vereség esetén kiesés!
Igény esetén éjszakai lanra való maradás 1500ft/fõ itt már nem kel gépbérlést fizetni!
Cheatelés esetén azonnali kizárás az egész csapat részére!

Call of Duty United Offensive Április 22!
Maximum 12 klán! 5v5 S&D!
10 órai kezdés! Megjelenés max 9:30 ig!
Panzerfaust és Fg42 nem engedélyezett!
Pam_mode használata!
Bash for side!
Map-ok: Peaks, Streets, uo_harbor, uo_carentan, uo_dawnville, uo_depot!
Configok a servezõknek joguk van megtekinteni!

Nevezni forumban lehet!
http://senseless.uw.hu/forum/index.php

mail: [email protected]

mail:[email protected]
msn: [email protected]
tel: 06-70-559-80-80
XterNET kft
2030 Érd Alispán út 8!

Csirke4
Faxlámák voltak, vannak, és lesznek!

(Ténleg nagyobbat ugrik 😄)
Malakai
Pont ez a baj, hogy nem eléggé rejtett, de ettõl még csalás.
Persze kis hazángba a csaló szó (mindenféle területen) nem hangzik olyan sértõn, ami elég nagy baj...

(\__/) ( X.x) ( } . { )