Call of Duty
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kis köcsögök használják.
Nekem sincs meg, de pontosan tudom mi az.
A wh az egy program, amit ha használsz tulajdonképpen minden falon és füstön átlátsz, meg minden akadályon pl. konténer.
Ezáltal jogtalan elõnyhöz jutsz a becsületes játékosokkal szemben, vagyis egy szarházi cheaterré válsz egy megbélyegezetté, akinek remélem a neve majd a szégyenfalon fog kikötni.
Szóval használata erõsen nem ajánlott.
Ha rájönnek kemény szavakkal fognak téged illetni, és mindig rá szoktak jönni.
Édesanyukád, aki a világra hozott biztosan gyakran fog majd csuklani, és lehet édesapád nemiszerve is sajongani fog ha hat az átok.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
THX
Hát ezt nem tudhattam.
Nem akartam senkit sem lekezelni a megszólításommal.
Vesszõt ismerem csak ha sietek és nem hivatalosan írok szeretem mellõzni.
Az "m" betû mellett eggyel jobbra van egy kis furcsa karakter. Vesszõnek hívják. Megfelelõ helyekre téve csodákra képes. Egész érthetõvé tudja varázsolni a leírt szöveget...
Nieleen
Na mi van gondoltam a COD-os társakat szólíthatom így senki nem vette rossz néven csak te.
Tudom, hogy az idõsebb gen tagja vagy de hidd el én is annak számítok COD fronton a 25 évemmel.
Bár tom neked gyerek meg feleség hát gyerek nincs asszony van még ha nem is vettem el.
Persze a kiskomám megszólítás egy baráti közeledést rejt egyfajta örömöt hogy 2 nap RO-zás után visszatértem szeretett játékomhoz és szeretett társakhoz akik magukban foglalják a COD társadalmat.
Bocsáss meg ha önérzetedbe gázoltam ezzel.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak azt szeretném elmondani, hogy jó a Red Orchestra szép a Red Orchestra de számomra mégis a marad a COD UO a király és nem válok meg tõle mert ez az én szívem csücske s még mindig ez a legjobb játék a világon.
<#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#mf1>#mf1><#violent>#violent><#gun>#gun><#vigyor3>#vigyor3>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mind a szerveren, mind a gépeden engedélyezni kell a letöltést.
A konfigfájlban be kell írni mind a 8 sort + az idõzítést. Amennyiben nem használod ki mind a 8 sort, akkor tegyél üres jelet az idézõjelek közé.
Elképzelhetõ, hogy más modokkal nem fér meg.
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Próbálta már vki a message generatort cod serverre feltenni? A problémám cod2 serverrel van egyébként, de ott senki nem szólt hozzá.
1. Felteszem serverre a main be a messagegenerator.iwd-t
2. a mainbe lévõ server.cfg ben beilletsztem (bárhová?) azt a 5-6 sort, tetszõlegesen a text eket beteszem...
3. restatolom a szervert és semmi...
Mit kell még átállítani? Segítsen már vki mert nem igaz, ohgy ennyire nem tudom...Itt a link a modhoz.
Lehet, hogy ez segít, de nem igazán értem. Ennél a modnál egy hozzászólás: "COD2 presently does not support server-side only mods. If you use the mod it will be autodownloaded to every player. Disabling server downloads will only not allow people to connect that don;t have the file all ready. However, it is a great idea."
Nieleen
IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961
Szeretnék CoD2-es demókból fragmoviet csinálni. Milyen programok kellenek hozzá?
Help pls!
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."