Call of Duty

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jóvammá.. Még kezdõ vagyok! Azthittem az valami publikus dolog.. na mind1
zaki
<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

PESFAN
Szerintem ne akarj hozzájutni.
Kis köcsögök használják.
Nekem sincs meg, de pontosan tudom mi az.
A wh az egy program, amit ha használsz tulajdonképpen minden falon és füstön átlátsz, meg minden akadályon pl. konténer.
Ezáltal jogtalan elõnyhöz jutsz a becsületes játékosokkal szemben, vagyis egy szarházi cheaterré válsz egy megbélyegezetté, akinek remélem a neve majd a szégyenfalon fog kikötni.
Szóval használata erõsen nem ajánlott.
Ha rájönnek kemény szavakkal fognak téged illetni, és mindig rá szoktak jönni.
Édesanyukád, aki a világra hozott biztosan gyakran fog majd csuklani, és lehet édesapád nemiszerve is sajongani fog ha hat az átok.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Speedway
Degyökér vagy Condor!

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

<#banplz><#taps><#wilting><#banplz>

helló! Többen mondták már hogy ez meg az wh-zik.. Tulajdonképpen mit is jelent az pontosan? Ha az egy program akkor hogyan lehet hozzájutni?Hogy is müködik ez? segítsetek pleas.. Kössz
HD JOHNNIE
na mian má itten? behalt a tápik? 😊 Amúgy tiszteletem! 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Yossarian
amikor megmondom a frankót, tesz oda az admin egy piros vonalat ;-)

Nieleen

dr Kotász
Új üzenetek.
PESFAN
Mi az a vonal Yoss beírása után?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Csak úgy reklámoztam<#finom><#vigyor0><#vigyor><#kacsint><#nyes>
NÓÓÓ, akinek egy klán kellene(vagyis aki be akar lépni) 😊
Malakai
A LORDS-nak kell egy klán?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Akinek egy klán kellene: http://www.lords.atw.hu
THX
Yossarian
értem

Nieleen

PESFAN
Értem!
Hát ezt nem tudhattam.
Nem akartam senkit sem lekezelni a megszólításommal.
Vesszõt ismerem csak ha sietek és nem hivatalosan írok szeretem mellõzni.

Yossarian
Nem gázoltál bele, de a kiskomám egy lekezelõ frázis. Élbõl útálom, mert az egyik kibirhatatlan kollégám szavajárása...

Az "m" betû mellett eggyel jobbra van egy kis furcsa karakter. Vesszõnek hívják. Megfelelõ helyekre téve csodákra képes. Egész érthetõvé tudja varázsolni a leírt szöveget...

Nieleen

dr Kotász
Béke, tesók 😊
PESFAN
Húúú
Na mi van gondoltam a COD-os társakat szólíthatom így senki nem vette rossz néven csak te.
Tudom, hogy az idõsebb gen tagja vagy de hidd el én is annak számítok COD fronton a 25 évemmel.
Bár tom neked gyerek meg feleség hát gyerek nincs asszony van még ha nem is vettem el.
Persze a kiskomám megszólítás egy baráti közeledést rejt egyfajta örömöt hogy 2 nap RO-zás után visszatértem szeretett játékomhoz és szeretett társakhoz akik magukban foglalják a COD társadalmat.
Bocsáss meg ha önérzetedbe gázoltam ezzel.

Serpa
nfo alapján csináltam, és mûxik.
semmi extra nem kell.

Yossarian
Én biztos nem vagyok a kiskomád, ember!

Nieleen

Dietrich
1x majd talán rájön mindenki, hogy ezek a stream játékok csak 1-2 napig mennek ingyen <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

PESFAN
Hello sziasztok kiskomáim.
Csak azt szeretném elmondani, hogy jó a Red Orchestra szép a Red Orchestra de számomra mégis a marad a COD UO a király és nem válok meg tõle mert ez az én szívem csücske s még mindig ez a legjobb játék a világon.
<#boxer><#mf3><#mf1><#violent><#gun><#vigyor3>

Dietrich
leírnád mi? priviben.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Thx, kipróbálom... De mintha a letöltés engedélyezve lenne. Ha mondjuk más mod is fent van és lejön az iwd-je akkor engedélyezve van a serveren is a letöltés, ugye? Mert akkor ez nem lehet bibi... A modot meg akkor csak egyedül, mert most az all rifle van fenn ezzel... törlöm.

KM
Nos, azóta történtek fejlemények...

Dietrich
már lejött most már csak a telepítés meg a hogyan inditsuk el dolog van hátra <#hehe>

Hi,

Mind a szerveren, mind a gépeden engedélyezni kell a letöltést.
A konfigfájlban be kell írni mind a 8 sort + az idõzítést. Amennyiben nem használod ki mind a 8 sort, akkor tegyél üres jelet az idézõjelek közé.
Elképzelhetõ, hogy más modokkal nem fér meg.

(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960

dr Kotász
Gyovai
Császtok tudnátok adni egy cd keyt ,a call of duty 1.-hez ,mert all seengbe szeretnék játszani de sehol sem találok cd-keytm,és nemenged be a serverekbe..Kösz

KM
Ki kellene próbálnod!

Szasztok!
Próbálta már vki a message generatort cod serverre feltenni? A problémám cod2 serverrel van egyébként, de ott senki nem szólt hozzá.

1. Felteszem serverre a main be a messagegenerator.iwd-t
2. a mainbe lévõ server.cfg ben beilletsztem (bárhová?) azt a 5-6 sort, tetszõlegesen a text eket beteszem...
3. restatolom a szervert és semmi...

Mit kell még átállítani? Segítsen már vki mert nem igaz, ohgy ennyire nem tudom...Itt a link a modhoz.

Lehet, hogy ez segít, de nem igazán értem. Ennél a modnál egy hozzászólás: "COD2 presently does not support server-side only mods. If you use the mod it will be autodownloaded to every player. Disabling server downloads will only not allow people to connect that don;t have the file all ready. However, it is a great idea."

Dietrich
ammeg mi? <#nemtudom>

Serpa
gyere a topicjába ...

KM
Nekem nem indul.<#szomoru1>

Serpa
skacok!
Red Orchestrát kiprobáljátok?

KM
Vállunkon vittük a csapatot!<#nyes>

Dietrich
nem vártad meg ennek a végétpedig jól nyomtuk ketten 😊

KM
Minden a nõk miatt van!<#worship>

Dietrich
jó de megint leléptél menet közben <#dumcsi>

KM
Jó volt harcolni!<#wave>

Yossarian
Miért? Komolyan azt hitted, hogy egy program kiszedi neked a legjobb frageket, aztán megvágja és effektezi is neked? mert olyan progi még nincs...

Nieleen

Ügyes fijju.

IBT SERVER #1 - BAS - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.213:28963 IBT SERVER #2 - GFM/HQ - | Powered by OBiNet.hu|84.2.39.232:28962 www.ibtportal.hu IBT SERVER #3 - Forgotten Mods 84.2.39.202:28961

De van vagy 30 demóm, akkor most nézhetem összeset végig?
Yossarian
fraps meg egy videó szerkesztõ. Pl Sony vegas, vagy Adobe premiere.

Nieleen

Szevasztok!
Szeretnék CoD2-es demókból fragmoviet csinálni. Milyen programok kellenek hozzá?
Help pls!
trident
Ezek a szép szinek.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Yossarian
teknó fíling? 😊 nem értem.

Nieleen

trident
Nájsz. Teknó fíling odabasz.😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."